[PC/PS4/XBOX] Grand Theft Auto V Online GTA V#3

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
錢太多,近排玩都就係追返啲Awards

隻豹終於有得做埋就終於可以儲齊成版Cayo嗰堆
唔係聯絡人任務,係 Terrorbyte 果堆 client jobs
條片係講contact mission
咪直接當左係聯絡人任
不過呢啲本身都好分
只要有部MKII就可以輕輕鬆鬆3萬幾落袋
都唔夠搶一次金毛快手
隻豹淨係出一星期?

定好似其他主要目標咁永久存在?
本週所有主持「佩里克島搶劫」的玩家,都可以在第一次遊玩時偵察到美洲豹雕像

睇落似限時 (好似幾星期前刧賭場有 Diamond 咁) 同埋應該得頭一次必中,之後要抽
今個禮拜只要係重新由頭做既都會有一次保證有豹
之後就跟返個loot pool機率aka永久有機會搶
咁如抽中左之後卡尾關會點

係咪可以永久keep住
理論上可行
不過你好等錢洗咩
卡尾關不如用鑽石算啦 應該無咁易畀人bam
夠退休啦 純粹想玩下豹 但又唔想搞咁多野
而家已經係粉鑽困難mode
同埋帶frd玩先會開任 平時自己玩其他野
難得卡到粉鑽
唔想轉走
豹拎既錢係普通都已經兩球(計埋其他野&精英)
去到困難係230萬左右(都係全部計)
趁今個禮拜必有轉豹啦
唔敢卡隻豹
真 諗諗下都係唔刷豹 粉鑽都夠數啦
想知炸彈prep係咪一定要做,頭先差5秒,佢fail咗我
而家爭火槍同埋炸彈就做得
單人潛水入唔洗用炸
只需要下面呢幾樣嘢
1. 反聲納
2. 火(焊)槍、指紋複製、plasma cutter (或保險箱密碼)
3. 武器 (我通常揀AP手槍,射速快,射失第一槍都可以補得到)
仲有就係cayo perico個mission setup畫面
有個奇怪bug,正常情況武器係預設用滅聲器
但係setup選項係冇選到supressor
最好自己按兩下著返先好start mission
demolition charges 好似一用就會由 stealth 變 aggressive, 諗清楚先好
單人潛入一揚咗就收得皮
莊園啲敵人會無限重生
自己一條友真係唔好用炸
今日無聊排下街場
成日就卡死咗係loading畫面
揀AP (crackshot) 仲有個好處係有埋 sniper, 唔係好多人知道 sniper 一粒子彈可以貫穿兩個頭,對付兩個守衛對望超好用,尤其是 for 我呢D手殘玩家
佢寫強制性係咪呃人
你可以話佢唔清楚
因為本身如果未見過 drainage,咁就只會出現三個 prep而且三個都 mandatory。
見過啦,有四個,係咪唔洗做炸彈prep
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞