[PC/PS4/XBOX] Grand Theft Auto V Online GTA V#3

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
己買到無野好買,連金毛都玩得幾次算
出門口agent 14講:we're all business today 就一個點
嗰兩把槍都拎埋
係喎,我未拎喎,返去睇下點拎先,之前睇YOUTUBE 跟住主地圖地點去搵屍體都搵唔到放棄左,好無用?
單人除左做兩架貨櫃同叛亂分子去三點,其他根本無可能做得哂

想知刷到邊個叛亂分子任睇右下角咪知,你講嘅呢個右下會顯示0/20
叛亂分子去3點我都搞唔掂
睇你地堡係買邊個位,西面嗰個就一定要買,最近最方便,然後如果新手無暴君mk2/兀鷹直升機,回程可以ceo call架兀鷹嚟揸或者買架電單車頂住先,平平地都有街頭惡魔 白鳥 801
最撚戇鳩係每個點要儲齊3部先得
唔係呀,有個任係三架叛亂分子分別去到一個點就做完架啦,你會見右下角係顯示三個圓點marking
叛亂有分三個點同三部共十五個點,最簡單係睇車頂裝甲,有個圓型咁既全裝甲就係三點,冇就十五點
單屌原來係咁
唔係正常入一次貨就出貨就唔會有3架車咩
其實點解叛亂份子(5個點)個任
去到最後會迫你落車
上唔返車,連後坐都上唔到
焗我單人對付兩架merryweather直昇機
隻game唔跟玩家人數去選任務已經on9
要人一個打十幾個
仲要迫人落車唔俾人用支機槍
真係CLS
三個點同十五個點
係指滿晒條出貨bar = 三架車
如果你定期清貨
一般嚟講係一架車去一個點/五個點
一個點試過冇敵人/警通緝一星
算係最EASY,通緝一星俾200蚊萊斯特就搞掂

另外仲有個任係大拖頭phantom wedge
呢個滿晒bar會出兩架
半條bar以內出一架
只要小心揸車,入彎收油就冇難度
無論你車速快定慢,個車頭都一樣可以殺晒其他中小型車
只要你唔撞大車,唔甩貨卡就冇問題
警車會喺你炒起第一架車開始出動
一嚟就三星,冇得用萊斯特
正常玩單人public solo
就會計住嚟清貨
但有時過咗時間,佢整多咗貨
咁就會多過一架車
唔係打爆一條原材料都係一架車
送第二架車只有一星
慢慢行就得
可以用,自己爬上車頂禁實f
用自己支火神+爆炸狙仲好過支原廠.50機槍啦
Anyway 落車之黎爬上槍塔到再狂撳F就研以入返去
啱啱見特價買咗潛艇
搶金毛暫時進度

想問鎖住嗰啲要去邊度解鎖
自己一條友玩最好係用咩PREP
載具解潛水艇
工具解尾3個
武器要買滅聲 (我解開第2個因為有炸彈)

可以開波
工具最尾喺邊度unlock
解潛水嗰個解咗燒焊槍先

用炸彈會即刻響警報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞