[PC/PS4/XBOX] Grand Theft Auto V Online GTA V#3

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
寧願咁都唔肯出隻豹
因為個個都bug門拎金
降落傘真係好on9
硬係覺得好快會出手又封人
想問下
GTA ONLINE同GTA單機版D劇情唔一樣?

請問各位巴打絲打會唔會彈呢兩句野出嚟?
我一入戰局就會彈 唔知做咩事
Online冇劇情
你一做完個新手任就由你去送死
咁劇情派即係咩意思
即係跟住GTA ONLINE整關嘅事序
但係冇劇情?
咁不如做搵錢派算
搵夠錢再返去玩舊關

尤其是依家個個眼中只有金毛既時候
你都好難感受到我地以前既搵錢地獄
其實OK 既,我就係咁樣玩
刧金毛 > 用刧返黎既錢買舊任需要既野 > 玩舊任 > 發現中伏 > 結果都係玩返刧金毛
就係咁樣不停 loop
同埋嚴格黎講,舊任都唔算好伏,都有佢好玩既刺激地方既,只要唔好太黑仔遇到D中途棄任既 player,一齊摸索下點破關感覺唔錯
宜家興金毛咩?
我之前果排聽講興賭場賺錢
成年前
係咪刧賭場? 我呢期就係買入緊刧賭場需要既野,機鋪難得有特價。啱啱先 scope 完個賭場。
然後竟然無聊到踎係機鋪夾公仔
金毛上年十二月先出
但係點搵第一個220萬,定係等有400萬買埋直升機先開波
直接潛艇
有潛艇 卡黃毛尾關想有幾多架直昇機都得
係金毛 記錯左
屌你老母有金錢豹未
第一桶金, 最簡單不停做CEO VIP 單人任務, 每5分鐘袋兩萬;
搶 NPC 車去賣, 每48分鐘賣一架,建議唔好花太多時間挑剔,求其 $3000 以上就賣;
睇下呢期有咩 2X 3X $ 任務,如果好快做完既就玩。例如今期搖控車賽事 2X,又可以單人開局,又快完,pause menu > online > jobs > play job > rockstar created 搵晒佢地出黎玩
想佢出新任務多過派錢,宜家錢多到洗唔晒
仲要成日抽中車,本身D 車都塞滿哂車庫咁濟,抽中又重複嘅車都唔知賣唔賣好
變相衣家D 錢多到淨係用黎改爆D 新抽到嘅車

新任我己不報寄望,淨係想佢快D 出 NEXT GEN PATCH俾我望下 自己D車可以有幾靚,到時逐架拎出黎兜風,係呢8年嘅成果黎
會呀
抽中同複嘅車就賣你原先買返來果架,賣抽獎車係無錢收。我就唔鬼抽,一入賭就lag到爆,行得又慢,d賭客又推唔開阻住晒,好憎入去
多年前玩完pc
而家ps4 再買gta 會唔會太on9
新手係咪有排追
唔明,有咩好追,上面都有人教路,得 Kosatka (潛艇) 就得天下,PS4 一樣可以卡尾關無限刧金毛
至於追 strength / stealth / shooting skill 果類就無計喇,如果用PS4 無得 AutoHotKey 就唯有真係同佢 grind 飽佢,或者o係個手制到做手腳。
Level RP 黎講,去到 110 level 左右就 Max HP, 之後再升都無乜意思架喇。

我PC撚 無 PS4,如果可以我都想用console 玩,而家 PC 一大堆外掛,瞬間 map teleport、全地圖無差別中炸彈、畀人變做 UFO 變做橙色波波、刧金毛 spawn Insurgent, 乜野你諗到諗唔到都有,都唔知佢個 Anti-cheat protection 究竟點解無block 呢D外掛
最好升到135
保證10件甲同埋有火神

同埋外掛佢都可以封到幾多
成班大陸仔係咁開掛
封左咪再買個新ac黎玩
除非R*肯永久封殺大陸仔
唔係既話呢個問題永遠冇解決既一日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞