[PC/PS4/XBOX] Grand Theft Auto V Online GTA V#3

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
死都唔出隻豹仲有咩好玩,要買既都差唔多買哂
Steam版仲有冇人玩
冇分別
依家都要用R*個launcher開
所以你見到PC lobby有幾多人就係幾多人
我嘅意思係同ps4相比
要睇時段
一時就幾個爆lobby
一時就靜到冇影
師兄而家有無online緊,可唔可以 add 我
加左
而家fix左金毛島冇匙開到門個bug未

仲可以bug門拎金
發現個條友究竟點做到, 再之後發展到3隻門都開到, 好din
可以上yt睇呢條鬼佬
RandomWeirdThings 248
佢成日用

不過bug門涉及風險
Bug太多可能導致收返啲錢及/或ban acc
使用前請自行衡量風險
單機玩, 含淚用

有無人知平時撳上, 係換人個下再撳X 用game入面個錄片
d片 save左去邊? pc ps 都唔知
BUG門俾人周到冇得兜
反而卡尾關都仲可以兜話斷線
自己一條友但開到雙人門
捉到真係BAN硬
個acc本身有啲日子就真係搏唔過
好本末倒置
其他生意變左比錢去體驗
送一兩次毒品/證件之後就唔玩
話說想問下,而家用中文玩有好多殘體字text,轉英文會唔會變鬼佬ser
唔會
咁點先去到鬼佬ser玩
同卡尾關/卡黃金一樣,太多人用過所以ban唔哂,全ban完就剩返冇幾個仲係度
我理解官方 server 無分鬼唔鬼佬,
任何人決定 join public session 就係隨機掉入一個 session 無分區域。
你要絕對見唔到簡體字(或者四方框),只有幾個方法
(1) solo / invite only session
(2) 自閉 public session
(3) 入到一個滿晒而又無內地人既 session
(4) crew session 而個 crew 完全無內地人
如果差幾萬買到潛艇做咩任好
島任
咩嚟
Cayo Perico
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞