[PC/PS4/XBOX] Grand Theft Auto V Online GTA V#3

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我兩樣都有
但牛跑另外買多幾架
因為真係好用
同埋有時同其他人做啲87任個陣一架車車曬4個人

3球幾好平者
無聊個陣拎出黎
公路飛車
買多幾架係咩事
當你有錢冇埞洗個架
就會買多幾架一樣既黎玩唔同配色

Btw 蝙蝠車得30支導彈
打曬要入車庫補
牛跑基本上鳩射都得
咁樣樣? https://amp.reddit.com/r/gtaonline/comments/nidcua/and_this_is_why_i_love_the_vigilante/

vigilante 留意返 (1) 飛彈係有限子彈 (2) 需要 vehicle workshop 先可以加裝飛彈,一般 los santo custom 唔會做你生意
架chernobog幾好玩
Kuroma? Kuruma?
勝在叫出嚟快,唔洗去停機坪攞
armor真係完全係0
落地重手少少都爆晒玻璃
俾人射兩槍就出晒煙

基本上mechanic長期準備kuruma
nightclub三架貨車改到最盡
然後就係潛艦sparrow
暴君mk2反而少用,因為我唔習慣佢嗰種飛機式降落
如果暴君mk2有得垂直升降會好好多
個報唔知咩馬,舊heist防彈個部,打npc無敵
jetpack個人覺得都幾難操作
會揀暴君mk2多過jetpack
但冇記錯係得terrorbyte先改裝到暴君mk2
Kuromi Buruma
其實有
不過慢過蝸牛
改左參數
依家係極低機率NPC會穿到
不過多數係末日搶劫個隻先得
出面街普通差佬100萬槍都唔知中唔中到1槍
你架mk2上下倒轉咁飛咪可以直上直落
唔打doomsday,自問槍法極廢,打金毛島要18分鐘先出到大宅
doomsday 今日同陌生人過左 ACT1 & ACT2 感覺又唔算太難,不過前置 prep 真係煩到嘔 同一部車,要偷四次 唔敢想像係 public session 點可能順利偷到,根本逼你課金解決
chernobog 個前置任務做到想講粗口。呢架野轉彎搖黎搖去,要用飛彈就要企定定,司機又無得用自己槍,追 ULP 追到成隻狗咁
好似可以用自己啲車? 我無玩doomsday唔知得唔得
過左次金毛卡尾關失望
卡邊度 慢慢就得
禁空白鍵咪垂直降
完來有空白鍵呢招
轉頭返去試下先
今日過埋傳說中最難既 doomsday act III 忽然好空虛,所有故事元素都過晒,係咪可以正式棄 game
仲有嘗試殺modder呢關
Vigilante = Toreador mark 0.5
不過係型嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞