[PC/PS4/XBOX] Grand Theft Auto V Online GTA V#3

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
佢就係冇錢開金毛
有冇朋友呀
有就叫佢地開俾你打
街場
冇乜frd玩
已經用金銀槍加埋斧頭攞咗75萬
加埋本身送個100萬
lucky wheel都中咗幾次錢
flight school都差唔多玩曬
仲係差幾萬
而家睇唔開到開始攞collectables
我建議你唔好咁做
差幾萬既話就日日去賭場拉圈圈
再唔係就洗聯絡人任務
執呢啲野執到你癲都未必執得完
而家已經211萬
time trial 夠快的話有10萬,不過一來你要有返咁上下level 先有得 tune 快架車,二來 tune 車都需要用一筆錢 最頹買呢架然後 tune 快佢就夠做 https://gta.fandom.com/wiki/Bati_Custom
另外 daily objective 三個做齊有3萬
買呢架電單車 + 全速度 tune 爆大約 $53700
time trial 每條賽道成功第一次賺10萬,逢星期四下午更換賽道,咁如果你level夠高 tune 爆架車,呢兩日挑贏晒兩條 time trial 就袋 20萬
lv 21
咁最懶做法應該係 daily objective 果三件事 (視乎第一件有幾難做到) 每日輕鬆3萬
另另外你有無買office?
有,epic games個100萬送咗間
咁假設你已經上過間 office 聽你秘書9up,然後開 quick menu (1) 登記自己做 CEO (2) CEO 專用 menu 入面vip work > Sightseer > 開始 (3) 成功的話輕鬆2萬以上,十分鐘後又可以再做

最好有直升機,會快好多,自己無就去偷 NPC 既直升機
結果買到,但係intel任少難,係咁俾人發現 支火槍係唔係個島,定係要另外prep
火焰噴槍係prep黎
要去地盤搶
火槍 prep mission 好似要首先係島上 Intel 望見 drainage pipe 先會出現。如果未 unlock 就要再返多次島到望。呢張地圖幾好用 https://i.redd.it/7jmitapxjl861.png
乜又禮拜四架啦

13-5-2021 是日更新

- 賭場車係美國佬最愛的大卡車(唔知叫咩但車尾有個好大既空間用黎擺嘢用既)
- 軍火網好多車減價
- 寫字樓半價
- MKII武器子彈半價

冇啦 其他咩任務3倍應該冇人理掛
pickup truck
第一個搵到就係條水管 聽講直接潛入去就入到大屋
我係指game入面個名唔知
大家 MKII 特殊子彈點樣分配?
有暴君(飛天電單車)嘅可以跟呢條片
冇嘅,用潛艦入面架直昇機配合裝甲版骷髏馬
基本上都可以自己一條友搞掂晒
https://youtu.be/rdi1kFJnlEs

所以d人想快又安全就直接下水道入

btw, Cayo Perico算易玩又好分
單人去行一轉唔洗15分鐘爆袋走就有1球幾
睇完條片先知原來偷 Longfin 係可以用 Phantom Wedge 等我仲 on99 走左去搶拖頭 BTW Phantom Wedge 今星期特價

條片真係只追求速度不追求錢 明明用 Longfin 登島,咁一開始花多5分鐘上一上岸,裝爆 secondary,搞掂埋 Elite,就賺多五十萬 入到大宅又唔教人開牆身夾萬(開一開拎多5萬至少)
明顯係speed run嚟
唔追求速度嘅,可以慢慢研究
點樣殺晒所有敵人
仲可以搵埋呢兩件隱藏武器
https://youtu.be/dF-NgwduQb4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞