[PC/PS4/XBOX] Grand Theft Auto V Online GTA V#3

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
乜都唔加唔改就拎多120萬啦
如果想改野加野既拎多幾球啦
依家100萬係GTA一下就洗曬
太耐冇玩,想知點開新島任?
首先要有嗰架潛水艇
今個禮拜例行更新

- 賭場車係夜鯊
- 驚駭位元、設施、犀式坦克、艾默瑞思、史葛迪(新車咁快就有減價)、黑神(蘇聯個架多管式飛彈車)、軍用噴射機 減價
- 老馬丁同拉瑪任兩倍錢同RP
- 其他仲有啲唔知咩任都有兩倍

今個禮拜好怪雞
減價啲野九唔搭八
岩岩爆完單機
一入Online 玩十分鐘左右就彈game
每次都係咁
直接成隻game熄左無error report
有無解決方案
試吓入僅限邀請戰局
我都試過
彈完發覺佢話咩OneDrive未能同步
之後我睇睇有rockstar doc 未能同步
我就logout 咗OneDrive 就冇再彈過
PC版更新
join online終於唔使load 10分鐘
好似冇乜人理每週更新
今個禮拜
一係唔講 一講嚇到你暈
因為好鳩下

- 賭場車係陸上彗星SR
- 重擊GT、異變、鬱金香、武裝艇、又係史葛迪減價
- 鬥技場系列(部份車同工坊減價)
- 鬥技場任同埋另一坦克任(?)有兩倍錢同RP

冇啦
Lm
繼續養生周
巴打仲有心機係到Update嗰下好嘢
無理好耐啦無大更新會有咩好野丫
要買嘅又買哂
想問下線上模式可唔可以ps4同ps5一齊玩?
ps5都係玩梗ps4版,所以可以一齊玩
Ok,thx
我學校啲野好忙
如果唔係都想好似巴打咁update下
都成個月冇on
又到禮拜四
仲怪今個禮拜

- 賭場車係奧西理斯(應該冇打錯掛)
- 今個禮拜啲減價車全部都係兩個/三個車轆既
- 摩托車會所減價
- 但兩倍既係會所入面啲鳩任而唔係生意
- 仲有架飛機減價

冇啦 今個禮拜鳩到連啲youtuber都冇眼睇
Ching真係好心機
其實我入左個鬼佬discord gp係每個禮拜都會自動有po到啲更新出黎
只不過係由英文變返中的咁解者
又到禮拜四
仲怪今個禮拜

- 賭場車係奧西理斯(應該冇打錯掛)
- 今個禮拜啲減價車全部都係兩個/三個車轆既
- 摩托車會所減價
- 但兩倍既係會所入面啲鳩任而唔係生意
- 仲有架飛機減價

冇啦 今個禮拜鳩到連啲youtuber都冇眼睇
Ching真係好心機
其實我入左個鬼佬discord gp係每個禮拜都會自動有po到啲更新出黎
只不過係由英文變返中咁解者
兩個碌同3個碌笑左
我特登買部3碌試下
食左屎咁
硬係覺得黎緊個星期四冇好野r*
希望唔好係真
愚人節
今個禮拜更新

- 賭場車係義塔力RSX (我個人覺得幾好)
- 飛機/直升機減價
- 兩架跑、打劫金毛用既隱形直升機、運兵直升機、女武神、南聖安地列斯(3架)減價
- 機庫又減價啦
- 走貨有兩倍錢(應該只限摩托幫同CEO? 條片冇講到)
- 跳傘任兩倍錢(果然冇好野)
- 有啲好鳩既細車庫都有減價

應該冇啦
今天呢個日子果然係會有鳩野成份係入面
仲走貨
直接搶金毛仲好搵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞