[PC/PS4/XBOX] Grand Theft Auto V Online GTA V#3

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有堆拎左輪任 整天線任 每個有25萬 有攻略教你要去邊度完成任務 好簡單 完成哂好似有100萬
Btw講開又開,有個R*萬年存檔bug

玩Cayo Perico Heist過關嗰時,當個mon變綠色,右下角個transaction pending/交易進行中load完嗰時直接mun走條Lan線,隻game會彈返你去single player。等佢入到single player 你再插返條線,再禁home login返rockstar social club再禁P入返online,你會發現佢彈返個通關表報出嚟,然後錢照加,Final關又可以照打
呢啲碎料R*唔會理

加陣個個都用我樓上嗰招刷Cayo perico heist尾關搵錢搵得仲誇張
補圖,個bug改咗架喇,唔洗試
刷呢個仲快過潛水艇?
潛水艇記億中一個鐘3次
一人分到1.5次錢
仲可以輪流玩手機
唔好用免費bunker
新heist你唔驚畀人bam嘅話可以5分鐘賺百零萬
單人?定係雙人最尾又離任
一個鐘 3次咁快?我每次前置都用粒幾鐘,又要上返島調查又要做6定 8個強制前置任,然後尾關又差唔多十幾分鐘
單人
點解摩托幫偽證件拎完原材料 佢都話間嘢停擺?
有啲嘢想問 其實地堡,夜總會,摩托幫啲設施係咪互通?
夜總會要啲人幫手整貨又係要有摩托幫設施
我抆lan線淨係左下顯示儲存失敗,成個動畫完曬都冇彈我出story mode,尾關冇重置到,想問仲有咩方法斷網
你pc?
嗰啲設施係攞嚟畀你個夜總會開始特定項目嘅生意 但係夜總會生產嘅貨同嗰啲設施嘅貨完全無關係 夜總會唔會影響到其他設施生產
啫係我浪費晒啲錢
咁你唔用嗰啲錢嘅話夜總會會好難賺錢 同埋嗰啲錢好易就賺得返啦
問題係我每次個mon變綠,右下角都冇loading logo
利申:ps4pro
啱呀
之前賭場搶劫我同人2p賺左幾千萬
係靠金bug
但都冇人理
上面嗰啲都唔係玩
就咁賣垃圾又 bug咁多錢
好似呢個bug just for pc,xbox同ps有另一招
嗰時一金respawn glitch真係好爽,兩個人一齊走一轉一人百幾萬
依家仲爽啦一個人就搞得掂 又快過賭場 仲要唔使聽lester 9up同埋唔使畀錢佢賺
仲諗住今日夠錢買新果架大飛機 冇咗特價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞