[1月Database] 記錄的地平線:圓桌崩壞

891 回覆
49 Like 3 Dislike
睇邊度地區,香港大把人成立間有限公司報公司稅,出入買車或雜費都入自己公司數,仲有好多好便宜的會計服務,而個人入息稅就慳好多。
呢啲係慳稅,合法既
佢個啲係逃稅,犯法既
唔太明
只要唔觸發 入副本區域
姐係就有機會撞到?
定大人 同新手組 已經係分開左兩個副本區域?
咁點解兩姊妹又隨意穿越

仲以為有得打下飛機
事但一個人話 Tea party誠惠話可以贏
有無機睇 24人raid 大人版
就算降到35
應該直接輾壓
3D 黑劍 西風 銀劍 未計主角
lv35打lv65 比你齊晒成個茶會去打都唔夠做啦
未打過online game?
副本lv同普通關lv重要唔對等
打劫銀行嗰次佢地九十幾打九十幾都咁狼狽
你仲覺得佢地可以35打65?
有咁難明咩,成班降哂做35lv
rpg世界lv就係絕對,仲點打比佢地lv 高差唔多兩倍既raid boss
--
佢地係同一張地圖,但係位置唔同
一入屋就會隨機傳送去其他位,一直係地圖行又會撞怪
65lv既兩姊妹 本身都夠lv打,但係數量多+ Raid級別
都要靠城惠佢地拉住d怪先走到
同埋腹黑眼鏡都講左Level係會影響到佢地用裝備同技能的效果
好似今集中段威廉有發箭應該係落blind狀態的但係失敗左、同埋個金毛妹AOE魔法都無咩用
之後兩個坦開無敵技都係講明全傷害無效先有用,如果只係減傷應該頂唔住
呢套野係打怪個邊冇咩威能架咋
城城少數開full control encounter個幾集俾大家爽
個配置都係齊人齊裝夾lv嘅情況下
好少桐狗個啲快還要更快個啲無雙
係,呢方面真係好SAO太多
睇到有隊形有戰術仲要考慮CD、相性同其他野
定位唔同
由開星爆開始你就知道SAO唔係一套為online game fans打造嘅動畫
玩開wow或者FF14就會對呢套野既遊戲設定好有共鳴
呢套的感動位真心唔錯
講到姊妹仲記得以前做任既記憶睇到我
上幾集DDD大佬打典災又係
其實夠
茶會太多bug口傳
1個KR已經夠打全場
宗次郎今集唔係拉火車繼續無雙緊
講緊1個35lv打多個65lv都夠打
口傳係新野黎
btw 宗次郎打緊個堆怪仔黎渣 比盡你咪磨死一兩隻
Boss能力大咁多 拍下地你都收皮啦
上晒盾防打一下都扣成千 35LV得千少少血頂到幾多下
宗次郎招口傳係防禦迴避特化先打到咁耐
不過佢冇幫手打raid真係晒左,唔打得都可以借藥水比隊友飲\
秋葉原呢邊啲人冇咩邊個係打得嘅口傳
同埋點都係60lv高數值負責打raid著數
降級咪又係典災口傳,緊係用而家個時間點嚟討論
個堆怪仔係60lv副本級,係要6個60lv打架
上集守護戰士正面頂一下都俾人打飛
宗次郎單拖咁耐係極唔尋常
更唔好講KR嗰種口傳,紅妹直接飛去頂層噴火就搞掂
其實不嬲戰鬥系口傳係可以好屈 點寫真係作者話事
但建立係LV/裝備差距就唔太覺得有用
90幾lv嘅加奈美好似係可以一個人幾日磨死boss
但你叫30幾lv冇裝嘅加奈美磨Boss你想佢磨幾耐
KR咁低LV召唔召到隻紅龍都係問題
口傳唔一定隨時用到
有啲口傳本身就受技限LV 或者CD時間
lm 重睇返前面先
回憶果度有d拖, 有時間傷感不如殺左先...
曉理論上會係mvp1個打全場, 但觀感上就好似潛緊水食花生
我都想問呢隻遊戲個系統有心靈打擊既咩?算係咩異常狀態?
憑自己理解鳩UP下
遊戲系統
HP = 魂 / MP = 魄
死一次 = 記憶碎片少一塊

典災 = 識得利用遊戲系統嘅敵人
姐係話佢地啲能力/技能係可以針對翻玩家弱點而創造
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞