[1月Database] 記錄的地平線:圓桌崩壞

891 回覆
49 Like 3 Dislike
政治入門劇
過左咁多年再翻煲
諗到嘅野又會唔同左
學到嘅野都多左

完全唔記得套野講乜
睇黎要補返12季先得
我只係記得有d人突然消失左就完
佢地去左邊到
唔記得個四眼斧頭佬點解傳送走咗?隻手仲係未駁返?
因為果陣世界開始變異
d 道具慢慢開始會因應佢地嘅item description /background 而有相應嘅效果
果陣4眼佢部下把武器叫災厄,因為個道具背景故事發動咗傳送,tp咗4眼去第2道
隻手仲係四眼道
4眼tp 咗去支那ser
唔明 即係誠信會長做公爵變秋葉原領主?
如果係咁 點樣拎到公爵位 無理由係大地人俾
等於自封為王啫
不過今次有人撐腰
其實係咪政治角力先係主軸
都第三季重問?
第二本已經集資成立政府
滅晒班大地人咪解決成件事
秋葉原果度? 唔算政府, 佢地自稱自治, 仲要10年內成個秋葉原冇魔法陣防怪入侵+冇晒npc警衛防城內pk
咁搵邊個做奴隸 淨係滅王族就話姐
player係土著世界中係外來者, s1果度有講大地人冇晒player都生活到, player冇晒大地人就生存唔到, d基建+指派任務必須要有npc幫手經營, 例如冇晒道具任務npc=冇指定道具, 冇npc返工管理銀行、市集同城鎮其他野又係唔掂, player數目太少做唔黎, 除非叫player係game入面返工+瘋狂ot

局住要同大地人打好關係求win win, 殺晒係冇可能, 但強行圈養奴役佢地可能得, but咁同共產黨有咩分別
瘋狂生仔,種族清洗,唔準大地人結婚生仔,慢慢溝淡佢
雖然咁都係同支共冇分別
生完仔咁係大地人定player先,到時個系統當班混血兒係npc,咁有咩分別。如果當係player,遲早有混血兒睇唔過眼後反桌。

仲有一樣野,現在player係慢慢失去緊現實世界的記憶(復活代價)。
呢套個高能力指標好似係眼鏡
眼鏡=腹黑
個團隊打個幾隻boss好有當年玩online game既感覺各司其職,依家?個個課金輔助都可以變輸出
原來已經7年
完全唔知做緊乜
粉毛睇黎你真係唔記得晒
真係唔記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞