[1月Database] 記錄的地平線:圓桌崩壞

891 回覆
49 Like 3 Dislike
要睇番第二季raid
一至三季接住播既話幾爽。
第二季拖到要飛住睇
第二季最好睇個part
連睇左5集
不愧等左咁多年
初初覺得亞因斯係共產大愛左膠撚
估唔到今季咁有行動力
雖然有d笨拙但好過好多只係識逃避/齋講唔做既人
起碼嘗試用自己方法解決問題

佢想拉城惠入新政治府都無可口非
因為圓桌最大問題唔係裡面既人而係係結構上
而且佢將目光已經一早放到大和甚至去到其他ser同現實既城惠拉返去迫在眉睫既秋葉原
都算功不可沒
(城惠有對手先會開turbo咁)

最後最滾動既唔係演講唔係開gate都唔係你無輸個段話
而係交個兩樣野俾亞因斯個陣
雖然贏唔到場選舉
但自己既初衷達成到
而且從真正意義上多左個互相理解信任既盟友
仲賦予左自己有新既任務同使命繼續向前
唯一有d遺憾係亞因斯走個陣無Honesty既人跟埋(?
亞因斯既重點係佢肯行動
同時係行動令佢有成長

亞因斯一開始好明顯係理想主義
淨係等人幫(丐幫幫主)
由佢行動個刻改變左自己同改變埋其他人
同埋最難要係佢理解左行動係陪隨責任
唔係諗下鳩UP就做到
佢行出左第一步令停滯既野開始前進

BTW如果唔係誠肯同佢執手尾對決既話, 大地人同玩家肯定分裂成兩邊
如果唔係公主走出黎拒婚
城惠可能加入左呢
公主真係一個例子反映出大地人同冒險者建立咗關係後,互相影響對方既諗法同行動。
唔係好明點解傳送門一開 亞因斯要走 有冇巴打可以解釋吓
[1月Database] 記錄的地平線:圓桌崩壞
https://lih.kg/rRjQcHX
#539 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
感謝巴打
同埋傳送門係雙面刃
元老院唔會坐視齋宮家擁有開左傳送門既秋葉原
(可能導致西方更快出手)
小說好唔好睇?
睇到有個好型既騎士把斧頭🪓突然間轉轉轉就成個人消失咗,請問清們我係睇到邊度第幾季
呢度應該係動畫第二季結局。
第二季頭幾集水楓少女之前
今季真係有翻d第一季既feel 好過第2季好多
第二季頭幾集,城惠去爆入世界銀行,另一邊出兵打哥布林王,開始發現D物品描述有實際效果。
DDD會長,第二季尾攻略完電視台同人玩無線電就會出現返
究竟今集會一集飛晒加奈美 定攤返幾集呢
冇所謂,呢卷好悶
內心戲實skip,反正麻麻
打戲實崩,又冇智鬥位
就算唔濃縮,都冇乜好做
個女人咁容易就可以搞風搞雨
又改得幾好
好彩無夾硬逼埋一集過
今季點解睇落感覺無一二季咁好睇
感覺有d平淡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞