[1月Database] 記錄的地平線:圓桌崩壞

891 回覆
49 Like 3 Dislike

我係呢道下載
出得仲快過bt
ic仲以為係舊制+更多大地人入席, 新圓桌而家個制度好好多
呢招好撚勁
票數輸定嬴都可以屈死對面
咪就係輸贏都無所謂
對城黎講邊一邊贏都係同一結果
宜家咁應該會好啲?
放到人去西方解放土地還比server
而枱面上做到鬥走對方 整到不和嘅假象
解放土地還比 server 係咪都係借錢買完再解約
乜 d 地上季未買晒?
唔知點解銀劍個位入得好突兀
好突然咁著左圓桌件衫但好似咩都冇解釋過咁
呢套野d文戲寫得好好
異世界動畫做到第5集一場戰鬥都冇仲要搞選舉真係夠哂創新
可能係留起左舊圓桌件3? 但件3唔重要啦, 銀劍本身係秋葉原公會但去左薄野, 話咩佢地淨係想戰鬥唔想玩舊圓桌既街坊互助, 冇野arm自己做先離場, 之後同城惠打金庫raid打左成個月, 今次應該打左友情牌叫佢入新圓桌, 將薄野變作秋葉原延伸, 做埋邊防, 咁銀劍有左呢d戰鬥相關新工作咪唔使再推辭
滴滴仔老婆冇對話
我仲以為劣勢既新圓桌會搞d乜黎正面對決再反cup
屌你結果係傳送門送人過黎種票
種票都算,大絕仲要係因為有傳送門逼到對面棄權連票都唔洗開
雖然話就話邊一面輸贏大家都係為左個地方好
但點解對家可以咁順攤一d脾氣都冇
明明比人過左棟,新圓桌由一開始就立於不敗之地
而家陪演左場假投票,仲要搞到臭住個朵敗走
托利係好人黎, 表面上係遠征秋葉原擴張勢力再討伐伊c塔爾, 以和為貴唔主戰, 但傳送門開左咁秋葉原原變左易攻難守咪放棄, 本身主打同公主聯婚建2國邦交+收編秋葉原, 順便招攬埋城惠, 點知冇樣掂, 但目的都係達到左, 1黎唔使開戰, 亦因傳送門而唔會輕易開戰, 2黎招攬左亞因斯, 順便同player搭橋, 3黎賣晒人情俾公主同城惠

之前仲以為公主會同d老野王親國戚聯婚, 點知托利又幾後生靚仔同公主幾襯, 瞬間覺得聯婚未嘗唔係件好事
秋葉原同薄野呢啲自己勢力範圍周邊應該搞晒
但西邊進度係0,唔會有人幫手 亦都無可以信任嘅人託付張信用卡
d地唔係租咩
唔記得左
本身就係用圓桌嘅名義買左使用權
但因為要俾維護費 單靠圓桌so call稅收根本頂唔住
第二季想同堇星借錢 但借唔到
城城索性爆入總行講數 然後就有買地還地呢個計劃
即係用總行錢買地 再還俾總行 變左冇人再買到啲地
件衫後俾佢就ok
本身要拉堆薄野黎玩嘅
好難唔會同銀劍打交道
同埋順帶一提
冇記錯嘅
個三張黑卡嘅持有人係
城城 黑劍 亞因斯
艾因斯:我地勝算55波
眼鏡:Sor, 係零呀
板南佢地點整返個傳送門
小說有冇提過?
傳送門係開到一陣定係長開
睇到有啲感動,雙方嗰種識英雄重英雄同埋器量。難得呢啲政治戲碼對陣雙方都係好人。

睇住咁多人同心協力建立秋葉原呢個城市,愈變愈好。唔同既人都可以喺呢個城市搵到歸屬,實現夢想。希望現實世界都可以咁。
重點係傳送左人過黎都唔代表要佢地投圓桌(又唔係蛇齋餅椶掌心雷)所以城惠自己都唔敢包會贏
但係結果論黎講基本上係多贏
托利有左亞因斯做同冒險者/圓桌之間的橋並繼續制衡到元老院
亞因斯成功推動到圓桌改革,自己旗下班頹友亦可以從中找到生存的動力
城惠順應番亞因斯個想法改革圓桌而更照顧大地人權益,同時將勢力範圍再擴大,但因為秋葉原區仍然是中立地帶所以不會破壞整體勢力平衡
所以都唔到佢唔收貨
呢種政治博弈各方得益,睇到人佩服又開心。如果現實世界都有咁理想就好喇。

同埋今次選舉勝出都係過往咁多集既探索、戰鬥、談判所得出既成果。令到公主做議長,賢者同供贄一族加入管治,送埋土地契約書、金庫匙畀阿因斯開拓西方。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞