[1月Database] 記錄的地平線:圓桌崩壞

891 回覆
49 Like 3 Dislike
隻game封測時既由玩家起既角色+系統測試既怪(典災)+副本+相關技能果d, 全部野係晒月球server

城惠有係封測玩過, 起左隻吸血鬼族女召喚師, 大災難發生後, 有班自稱外星生命體係月球佔據左呢d封測角色+怪, 為左收集共振子(大概係game內既mp/記憶/魂呢類野)而發動對地侵略, 而呢班外星人分2派, 主戰派(利用典災降地侵略)同調查觀察派(調查地面應唔應該侵略, 其中1個外星人用左女版城惠黎調查, 佢唔支持武統侵略, 所以將情報傳俾城惠知, 同埋佢覺得自己係女吸血鬼族好麻煩所以旅行目的係去接任改變自己種族)
早幾個月先開第四部
去日本app store 打チェインクロニクル
出咗好多約炮app
點解關約炮事
我個引繼碼入唔返
抄低咗明明冇錯
好似有時間限制試下問下官方羅返

我幾個月之前整左個新ac有百幾抽,只係推過少少第三部主線,有冇人想要,android機

果時諗住比fd玩,點知佢ios
唔同機種引繼唔到架咩
會冇哂石
點會冇晒石,我作日android同ios兩邊走
好似有時間限制試下問下官方羅返

我幾個月之前整左個新ac有百幾抽,只係推過少少第三部主線,有冇人想要,android機

果時諗住比fd玩,點知佢ios
唔同機種引繼唔到架咩
會冇哂石
點會冇晒石,我日android同ios兩邊走
係咩唔知邊個同我講好似個fd
動畫係咪已經追到小說?
我好耐之前睇web版 好似最後係個兩隻50lv古代種出場
仲有玩,打算抽
然後動畫組㗎資源係肉眼可見貧窮,好故事得唔到相對唔資源,反而一堆罐頭作品就瘋狂燒錢
打常娥坐晒火箭
急撚到痴線
始終小說比較多內容,
好似今集咁,每場戲cut到得一兩分鐘
不過都係內心讀白&設定,cut咗都唔覺
今集開始有翻啲Feel
白痴姊妹
其實唔係好明點解要送土地契約書同金庫匙比佢
呢兩樣嘢bug成咁 先唔講條柒頭可能會比坂南教唆
就算佢係清醒既 以佢能力根本冇本事發揮好呢兩舊嘢
擺明特登玩梗
城惠都升到lv先唔合理
條友成日對住啲文件
都冇乜出去打過幾多場
真係估唔到由退婚到加入圓桌
公主既所有行動都係自己行出嚟
本身見到op佢著圓桌衫
以為又係城惠幫佢退婚再擺佢上枱
克總本身好似都係荼會之一?
淨係打金庫啲經都夠晒啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞