『薪火post』BNO 續期資訊(108) 睇頂置 –– 你知道嗎,HMPO批核BNO嘅速度係每分鐘5本呢

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
樓主唔係已經問左等回覆?
我啱啱收到email叫我再搵人副簽,然後佢比左個email同地址我,係咪即係email返張副簽表比佢都得
明明交齊文件,個副簽人之前都幫人副簽成功,偏偏到我就唔知咩事唔得
試下send email 問佢叫佢double check 多次, 我個時係佢直情睇漏左 同埋依加好快覆email.
一直都唔係我入紙問
好似都係記者問?
好問題,未入
聽日入上年一過年就入都好似要二月先有答案

但係今年有機會我呢邊未有答案記者或者國會議員已經拎到先
唔係
呢度有人問開
你有個問題比佢HOLD起咗
問清楚衰邊瓣
問清楚衰邊瓣
問清楚衰邊瓣
你唔係第一個,我諗呢度超過一半其實搞清楚之後,都無需要再補。有啲係個pe 判斷問題嚟,亦有樓上講睇漏咗甚至唔見咗。我就一向叫人留個底先,副署表,護照等文件留個底有咩事都可以再搞。
明日香,逸仙,あの子
上面
想問下補交文件的話,佢比左個 人名同Team 地址我,咁我係唔係快遞/掛號空郵都冇問題?
thx so much
啱啱回錯post
係用該地址
點寄睇頂置
我知係寄去果個地址,但問題係果個地址收唔收快遞?我上網又有啲人話得,有啲又話空郵,所以想知有補過文件既爸打點寄
置頂搵唔到補寄方法,thx
建議使用DHL或FEDEX / TNT或UPS

hotline

DHL 2400 3388
FEDEX 2730 3333
TNT EXPRESS 2331 2663
UPS 2735 3535

你信呢度定出面先
ok,好信巴打,THX
其實用咩方法都得,只不過快慢問題。郵局寄信依家因機位少好唔穩定,而且識格價搵方法仲平過speed post,又快過佢。當然唔怕慢又想平,空郵掛號囉,如果佢仲有提供嘅話。
而家收到證嘅唔好開心share了 盡量唔好喺網上留底痕跡
而家大陸話反制bno,所以我估佢係指唔好四周圍同人講有/用bno
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞