『薪火post』BNO 續期資訊(108) 睇頂置 –– 你知道嗎,HMPO批核BNO嘅速度係每分鐘5本呢

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
唔需要咩apps,直接手機影,系統會自動幫你cut啱size。最緊要清晰無背影!至於樣本,hmpo已經有晒倒子。
我果本終於批左啦🤩
我upload 完得2x% acceptance 都過到
要pe睇埋先作準,有時相鋪影都彈,所以我覺得手機如果唔差,搵個地方背面平滑,影大半身就搞掂。我續嗰時直情退地做白底添。
我屋企都無白色背景 所以想問下有乜會好D
睇頂置
其實個地址int-e同int-e-fta有咩分別
我同我女朋友同一日寄但我已經收到
佢連approved email都未有
唔同TEAM
你女朋友係First Time Adult?再等等啦
18號received
今日批左
LIFO
你睇樣本,佢無話全白,係要求背面淺色啫,睇返英文個要求啦。
First Time Adult要等耐啲?
明明我同佢一樣都係細個有bno之後今年再續
我唔係FTA佢係
不嬲分咗去首次申請都耐啲嘅。其實只要有舊證,就絕對唔需要擔心,一定續到!其實如果你當時一齊同一封寄,裡面無分兩封獨立信封分開,應該交同一pe同時一齊批!依家分開咗,咪獨立行,無得互相參考個時間,個pe執邊份就做邊份,俾啲耐等多一陣啦,快㗎喇。
明白
因為我本bno都收到但佢就未approve
所以有啲擔心
btw感謝巴打
屋企人8月尾補交副簽,今日收到BNO
有無消毒 驚唔驚變種毒痴係個包裹度
我發現好似hk dhl派件先會出sms
試下入去http://del.dhl.com/shipments.xhtml 用返自己電話no.開account
應該會睇到件貨 如果dhl已經collect左件貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞