【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎(2)

1001 回覆
221 Like 8 Dislike
第206章 意外事件

今次又係去番上次間motel,房都係同上次雷同,因為頭先俾Chloe攞晒彩,所以一入房,我就報復式咁將佢推落床,準備好好「回報」番佢。

Chloe跌落床上,身上著嘅粉紅色長裙微微掀起,露出大部份雪白嘅長腿,我好似獸性大發咁,𢲡起條裙一手就除咗條底褲,大力打咗Chloe高高蹺起嘅玉臀幾下,彈手嘅白肌膚即時現出幾條紅痕。

Chloe發出誇張嘅喊痛聲,似做戲多過真係痛,我雙手捉住Chloe條腰,將佢下身托起,望住喺雙腿間若隱若現嘅B女,細佬即時起晒頭,於是我就毫不停留咁將頭埋入散發住騷味嘅B女。

我頗為大力咁舔B女,仲間中咬幾下,Chloe唔單止唔覺得痛,仲嗌到鬼死咁消魂,呢個死女包真係唔識死,不過話嬲又真係唔算好嬲,間中耍下花槍啫,對住呢啲富家女,我覺得自己已經算強勢,起碼唔係成個跟得男友咁,俾Chloe耍到團團轉。

B女眨下眼就濕晒,我放棄繼續施暴,撻落床除低條褲,讓細佬一柱擎天咁出現喺Chloe面前,佢扮出一副滿臉不情願嘅表情,然後好落力咁幫我含,我見佢含得咁enjoy,就專登挺腰將細佬𢵌入佢個口,𢵌到佢忍唔住作嘔。

Chloe俾我頂到標晒眼水,輕力打咗我大脾幾下,我心裡面有少少報咗仇嘅快慰,就冇再𢵌佢,由得佢施展口交神技,享受靈活舌尖同軟潤紅唇嘅服待。

Chloe主動拉低上半身嘅裙,等兩個形態完美嘅巨峰可以隨佢嘅郁動而四圍晃動,喺我呢個由上而下嘅視角望落去,對波好吸引,吸引到想用嚟夾下腸仔。

我拍一拍Chloe個頭:「你幫我乳交吖。」

Chloe好乖巧咁點點頭,然後喺個口度放細佬出嚟,用對波夾住上下磨,佢對波用嚟乳交啱啱好,軟腍腍滑滑地夾到好舒服,而且Chloe仲識得用口含同舔間中凸出嘅龜頭,直頭係雙重享受。

就住呢股衝勁,我放鬆全身,集中注意力喺下身,將積存咗成個星期嘅精華,喺Chloe再一次將龜頭含入口嘅時候,全部射晒入佢個口度。

當然Chloe呢啲識途老馬一定知道我要射,但係佢見我專登要口爆佢,都溫順咁接受我嘅爆發,冇喺最後一刻放番細佬出嚟。

一發不可收拾嘅噴發持續咗十零秒先慢慢平伏,Chloe含住啲精一滴都冇流出嚟,最後一下吞晒,然後笑笑口話:「點呀,幫你吞晒喎,係咪應該下咗啖氣先?」

我有啲唔好意思,因為吞精呢家嘢睇就興奮,現實經歷其實都有啲核突,而且一陣錫Chloe嘅時候可能仲會有啲心理陰影:「總之你下次做咩都同我講咗先,唔係我冇今次咁容易放過你。」我唔係第一次咁講,我亦都知Chloe呢廷性格唔會聽聽話話,但係點都要俾少少警告佢。

「知喇,我以後聽晒你話喇。」Chloe爬上我個身度,作勢要錫我。

我擰頭避開:「喂,你去漱口先。」

「唔制,你同我打陣茄輪先吖。」Chloe梗係知咩事,捉住我個頭係咁要錫我。

我當然可以一嘢詠春甩開Chloe,但係我點捨得咁做,而Chloe都只不過係嚇下我,後嚟錫到我個咀一下,就大笑住走咗去漱口。

望住Chloe優美誘人嘅背影,我心底裡面嘆咗口氣,點解我硬係覺得自己會鬥唔過呢個古靈精怪嘅有錢女?

下咗啖氣,我當然唔會咁衰仔淨係自己舒服完就算,我都想Chloe有得舒服下,唔係佢山長水遠走入嚟,唔通就係為咗搞搞震,然後俾我口爆完就走咩。

而且聽日同後日我仲打算趁開學冇耐未係咁忙,返多啲part-time,即係話我哋只係得今晚可以好好「相處」。

等Chloe漱完口返嚟,我溫柔地幫佢除咗條裙,途中當然會錫下胸摸下B女,Chloe俾我嘅感覺好特別,係除咗小琪嘅年輕活力同周穎嘅千依百順外,再加啲大小姐脾氣嘅混合體,或者個個都對我太好,乜都就晒我,有時反而想遇到啲反抗。

整體嚟講Chloe暫時對我算好,但係呢啲有錢大小姐,萬一有日反面嘅話都唔知會有咩可怕後果,望住俾我搞到滿面通紅嘅Chloe,低頭同佢打茄輪嘅時候,我同時將細佬插入緊窄濕潤嘅陰道。

細佬其實未完全恢復,只係硬硬地勉強夠入,呢種喺抽插間由細變大嘅過程係另一種享受,亦都因為咁原因而延長咗運動嘅時間,平時我估自己嘅耐力只係中上,有時加少少感情仲會快啲,今轉都可謂突破極限,一直插咗半個鐘以上先再射。

Chloe戰鬥力強勁都俾我搞到渾身無力咁攤喺床度,我維持插入狀態,攬住佢不停咁又錫又摸,隔咗成個星期,我對於性方面嘅需求比較大,連射兩次後都仲想繼續進入延長賽,Chloe對波又軟又大、籮柚既彈手又夠翹,真係青春無敵。

結果搞咗成晚,第二朝差啲起唔到身返工,做運動都係每日keep住做好啲,夾埋一個星期嘅份量一晚做晒實在有啲傷身。

雖然只係得一晚,Chloe都好乖咁第二日就出番去Toronto,星期六冇見到June,而家同佢嘅關係變得有啲複雜,老實講我對佢一丁點興趣都冇,俾佢誤會咗我對佢有意思絕對係天大嘅失誤,不過June呢種人,就算冇發生Patrick呢件事,佢都當我冧佢㗎喇。

有啲意外嘅係星期日June都冇出現,接著一星期仲刻意避開唔同我同更返工,甚至有次喺大學好似見到佢嘅身影,都俾佢即時逃走咗,感覺上好怕見到我咁,雖則咁係好事,但係就有啲奇怪,我當然唔會因為呢件事而問雄哥,費事佢以為我真係對佢個女有意思。

當我以為平平淡淡又渡過一個星期嘅時候,今個星期上Psycho Tutorial嗰陣發生咗件奇怪事,嗰個靚女助教Miss Lee,落堂時竟然點名叫我留低,望住樣貌身材比得上Miss Cheung嘅佢,你話冇半點遐想就未免太自欺欺人。
又食多件Miss
又來?唔好咁濫啦
唔通個新miss就係七國大封相嘅最後一角?
大概去咗三分二,如無意外唔會過三百章
咁快完
又話去到加拿大會冇咁多甜
又食miss
好似真係少咗
以前係香港差唔多每篇都扑嘢
而家每篇都係chloe好掛住佢 唔聽佢話照去搵佢 同chloe大戰三百回合 第二日虛脫
都係時候要有新女出場,次次都係扑Chloe開始有少少悶
恭喜樓主甩P牌
第207章 助教

「我今日比較多嘢,麻煩你幫我搬番房。」Miss Lee嘅說話打消咗我嘅遐想,係咁啫,仲以為會有啲咩好事發生。

「冇問題。」我主動攞起咗最大沓嘅書同文件,Miss Lee今日著長袖恤衫配及膝窄身裙,喺領口可以清楚見到由豐滿上圍所夾出嘅深刻乳溝。

喺行去Miss Lee間房途中,我得以從後望向佢嘅漫妙身姿,望住嗰條細到唔合比例嘅纖腰同睇落又翹又彈手嘅籮柚,第一時間令我諗起Miss Cheung,諗落我都好少從後咁樣欣賞Miss Cheung,原來睇後都可以咁吸引,下次見到Miss Cheung時一定要好好睇番夠。

去到Miss Lee間房門口,佢就攞出鎖匙準備開門,但係扭咗一下就「咦?」咗一聲,喃喃自語咁話:「我頭先唔記得鎖門咩?」

打開房門,二百零呎嘅房裡面除咗大書枱同滿滿嘅書櫃外,仲有一張雙人梳化,而喺梳化上面,此時坐咗一個我都識嘅人,就係Psycho Professor Dr Malcolm。

見到Dr Malcolm,Miss Lee個樣有啲意外,唔知係咪我多心,我覺得Miss Lee嘅眼神有啲厭惡,不過佢依然好有禮貌咁同Dr Malcolm打招呼。

Dr Malcolm見到Miss Lee就好開心,但係發現身後嘅我就即刻黑晒臉,好似覺得我阻住佢咁,睇佢個笑起上嚟淫淫地嘅樣,我都估到少少發生緊咩事。

以前睇啲西片成日有啲咸濕教授用成績嚟誘惑啲女學生就範,Miss Lee係讀緊Doctor嘅助教,都算係Dr Malcolm個學生,唔通都逃唔出呢啲4仔劇情?冇法喇,你有波有籮,仲要係亞洲風情,又係幾令人心動嘅。

Miss Lee細細聲好快咁同Dr Malcolm講咗幾句英文,以我呢個距離接近完全聽唔到,而就算聽到嗰少少亦都聽唔明佢哋講乜,然後Dr Malcolm就悻悻然咁起身離開,經過我身邊嗰陣仲睥咗我一眼,吓?唔係怪我阻住你哋呀?咁我都好無辜啫,你條老淫蟲唔好借機fail咗我添呀,聽講呢科Psycho Intro合格率係99%,我又唔係女仔,萬一因為咁而做咗嗰百分之一就真係寃枉。

我望向鬆咗一口氣嘅Miss Lee,心諗原來你係借我過橋啫,不過就算你堂堂搵我陪你返房,都避唔得幾多次,而且你仲有咁大個把柄俾人揸住,要你除晒衫褲book埋房都仲得喇。

「唔該晒你呀,Wesley。」Miss Lee一副想耍走我嘅樣,但係停咗一停,忽然又話:「係呢,你上堂有冇咩唔明,有可以而家問我。」

呢啲基礎心理學課程,有咩可以唔明呢,不過我都明,你係敷衍下我啫:「冇呀,如果冇其他嘢幫手,咁我去上堂喇。」

Miss Lee點點頭:「咁好喇,你有問題可以隨時嚟搵我。」

仲搵你?非必要都唔敢喇,萬一又撞到你同Dr Malcolm兩個唔知喺度搞乜咪大鑊,到時就做硬百份之一嘞,我喺University of Waterloo係過渡啫,你估你係Miss Cheung咩,如果個老淫蟲搞嗰個係Miss Cheung,我就畢唔到業都會打佢一鑊。

除咗呢段小插曲,呢個星期就冇乜特別,可能搵開我就手,之後每次落堂Miss Lee都會搵啲嘢要我幫手,藉詞叫我陪佢返房,當然唔係每次都會撞到Dr Malcolm,但係十次都有七、八次,我一星期都係見到Miss Lee一至兩次,我唔知佢其他時間點樣應付Dr Malcolm,總之我就成為咗其中一個幫手。

今個星期Chloe有事冇入嚟搵我,所以我渡過咗一個寂寞嘅周末,亦都趁機溫咗下書,讀書我就冇乜心機㗎喇,為周穎同Miss Cheung而努力啫,我都唔記得有幾耐冇試過過啲咁正常嘅生活,除咗返工同返學,就係喺自己間房仔或者圖書館度溫習。

June繼續失踪,已經有近三星期冇見過,雖然我冇問雄哥,但係多口嘅珍姐有次就成個八婆咁同我講:「阿蓮最近唔知搞乜,喺度積極減肥,平時只會聽佢話唔夠飽,近排扒兩啖就唔食,成個人當堂瘦晒。」阿寶係珍姐同發哥對June嘅稱呼,June全名叫劉玉蓮,我覺得呢個名好適合佢,通常叫得乜蓮物蓮嗰啲人都比較有份量。

有瘦到咩?喺學校間中見到June嘅時候又唔覺佢有點瘦到,最多咪係大同巨大嘅分別。

「你知唔知阿蓮係咪拍緊拖?唔係冇理由咁努力修身。」珍姐原來都係八卦啫。

「我唔知喎,係都唔定。」我對呢方面冇乜興趣,總之June冇搞到我,我就唔會𢲡屎上身喇。

「你唔知,冇理由嘅,你哋返埋同一間大學,點會一啲風都收唔到。」珍姐一臉唔信:「我每次問親佢都臉紅紅咁話冇,嗰個含春樣分明就係有啲嘢。」

老實講我真係冇興趣知肥婆啲嘢,而且阿珍姐你知唔知大學有幾大,我哋仲要既唔同年又唔同科,基本上撞到嘅機會接近零。

求其再應酬咗陣珍姐,我就借返廚房做嘢甩身,有目標係好嘅,起碼而家唔使嚟煩我。

一個月好快就過,終於嚟到我期待已久嘅返Toronto日,開學前我同周穎約定過,如果唔係有長假期,一個月只可以見一次,以便我哋可以各自努力讀書,所以呢個每月一次嘅見面,對我哋嚟講都好珍貴。

為咗快啲可以出到去,我一早就約咗石克隆入嚟接我,一上完星期五嘅堂,喺不遠處就見到準時嚟到嘅石克隆。

「Amy同周穎要五點先落堂,而家三點幾,出到去啱啱好可以接佢哋。」我一上車石克隆就主動話:「然後我哋一齊食飯?」

「好呀!」我心情好好,等陣就可以見到周穎,今晚又可以同佢痴纏,我心情點可能唔好:「你哋呢個月過成點呀?啱啱開學係咪好忙?」

「Okay喇,我有Amy照住,啲進度尚算理想。」石克隆似乎唔介意做小男人。

「係呢,有冇啲狂蜂浪蝶黐埋Amy同周穎度?」我不經意咁問,其實我關心周穎啫,不過唔問埋Amy好似有啲重色輕友。

「你覺得呢?」石克隆懶神秘咁吊我胃口。

老實講,你話冇我都唔信喇。
300章 咁其實無咩機會再講到miss cheung 呢加講到一年後都成330-350啦
有miss cheung 先再睇返
miss cheung 應該好快到卦
幾時先再同miss Cheung扑野
好快同Miss Lee扑嘢,扑完就會話以後唔再扑其他女
第208章 一個月一次嘅見面

「咁你有冇幫我頂住啲狗公先?」我直接問,同石克隆一世人兩兄弟,都唔使咁多廢話。

「我始終同周穎唔同科,不過俾我見到嗰啲都幫你兇走晒。」石克隆果然係好兄弟。

「咁辛苦晒你,始終入大學後咁多選擇,就算我同周穎感情幾深厚,都難免會對自己冇乜信心。」我老實講出問題癥結,無論內在定外表,我同周穎都有一段距離。

「你又唔使咁謙,你最近呢年食食埋埋咁多女,求其攞一件出嚟都羨慕死人,呢個世界冇僥倖嘅,你睇唔到自己嘅優點啫。」石克隆有啲酸味咁講。
係咩?我嘅優點咪好彩囉,唔通係識詠春呀。

平時好少打電話同石克隆吹水,一起咗個頭就吹到停唔到口,個幾鐘嘅車程亦都變咗轉眼就過,去到University of Toronto都未夠五點,周穎同Amy仲未落堂。

本來身為男友嘅石克隆應該接咗Amy先,但係石克隆知我想快啲見到周穎,所以就好貼心咁先去接周穎。

等咗一陣,啲落堂人潮就開始出現,除咗因為周穎外貌出眾,仲因為佢身邊圍咗好大班人,所以佢一踏出門口就俾我見到。

周穎身邊有男有女,最近身嘅主要係女仔,只見周穎同佢哋有講有笑,似乎喺融入大學生活方面,周穎比我適應得快好多。

石克隆示意我宣示男友身份,而呢個亦都係我嘅想法,打開車門,我大步走向周穎。

周穎雖然掛住同friend傾偈,但係都好快見到我,冇理會可能引人側目,周穎即時飛撲入我懷中。

我用力摟住懷裡面嘅伊人,成個月冇見,對周穎嘅掛念升到佢嚟加拿大後最高,鼻裡面傳嚟熟悉嘅香氣,感覺上一個月嘅分別並未對我哋嘅關係帶嚟任何影響。

四周傳嚟艷羨目光,當然亦都包括咗唔少充滿妒忌同殺氣嘅視線,周穎意外地當眾錫咗我一啖,然後先擰頭同身後嘅同學揮手告別。

喺上番車前,我覺得自己已經俾人用眼神殺死咗十幾次,從倒後鏡望向滿臉得戚樣嘅周穎,佢好似覺得將一眾痴男嘅矛頭指晒向我好開心咁。

其實我仲開心,因為呢個係周穎對我哋彼此關係嘅肯定,如果佢詐詐蹄扮唔識我、或者喺其他人面前當我係普通朋友,咁先最驚。

接埋Amy後我哋去咗附近一間餐廳食飯,石克隆同Amy雖然唔係拍咗好耐拖,但係已經一副老夫老妻樣,反而我覺得同周穎仲係喺熱戀階段。

「你喺Waterloo要生生性性,出年轉番出嚟照顧阿Wing,我同Terence只會幫你睇住個靚靚女朋友一年,你唔好旨意大學4年都靠晒我哋。」訓示緊我嘅係Amy,雖然我唔相信佢嘅說話,但係激勵我嘅心意係feel到嘅。

「我梗係唔會咁諗喇,你哋兩個都要拍拖㗎嘛。你哋放心,我喺Waterloo除咗上堂同返工,其他時間都攞晒嚟溫習,我有信心出年一定可以轉番出Toronto。」咁講嘅時候無厘頭諗起June同Miss Lee,就算計埋佢哋兩個,喺Waterloo嘅生活仍然係枯燥乏味。

「你識咁諗就乖喇,我都唔想日日做電燈膽。」周穎適時插口。

「我對龍仔好有信心,到時我哋又可以兩兄弟拍住上,打遍UT冇敵手。」石克隆幾時都企喺我嗰邊。

「成日掛住打打殺殺,上次你同個鬼仔打交單嘢我都未嬲完。」Amy聞言轉臉睥住石克隆。

「吓?死鬼仔當住我臉撩你同阿Wing喎,唔俾啲顏色佢睇,下次我唔喺你哋身邊嗰陣,佢咪乜都夠膽做。」咁樣聽落石克隆又冇錯喎。

「鬼仔冇撩我,佢撩阿Wing啫!」Amy語氣帶點醋意。

「咩冇呀,條友啱啱撩完阿Wing,正準備撩你,俾我先一步摧毀咗佢嘅遐想之嘛。」石克隆即時反駁。

本來呢啲情侶之間嘅打情罵俏只係普通日常,但係唔知點解我聽落就覺得有啲哽耳,其實呢方面本來就係當初我叫石克隆照顧周穎時,喺心裡面曾經有過嘅不安,我當然信任石克隆,但係萬一佢太上心,甚至因為咁樣同Amy鬧翻,發展落去會變成咩局面我真係唔太夠膽想像。

「我知你哋感情好喇,唔使專登喺我面前耍花槍,為咗答謝你哋幫我照顧阿Wing,今餐我請!」我嘗試打完場,以免情況進一步惡化。

「咁又唔得,你要賺錢養家,今餐都係我俾喇。」石克隆知我咩身世,即時截住我。

「由得Terence俾喇,當係罰佢上次亂咁同人打交。」Amy同石克隆心意一致,唔想我亂使錢。

不枉我當石克隆係好兄弟,Amy係紅顏知己,兩個人都咁為我著想,當日冇同Amy一齊係有啲可惜,但係Amy做咗石克隆女朋友,反而令我放心啲交周穎俾佢照顧。

「難得咁齊人,不如我哋講下上次去downtown食飯嗰陣,Terence認錯人嗰單瘀嘢吖。」周穎見氣氛緩和番,主動建議。

「喂!嗰單嘢話咗得我哋三個知,唔會講俾龍仔聽㗎喎。」石克隆塊面竟然有少少紅,真係識咗佢咁多年都未見過。

「係咩?我哋有應承過唔講咩,Amy,你記性好啲,你記唔記得我哋有應承過Terence。」周穎笑笑口問Amy。

Amy作勢揚頭諗咗諗,然後雙手一拍:「當日你有叫我哋唔好講,但係我記得我哋冇應承。」

「你哋兩個......」石克隆望望Amy、望望周穎,口齒伶俐嘅佢居然講唔過兩個弱質女流。

餘下時間我哋喺好愉快嘅氣氛中渡過,結果我都係唔知石克隆件瘀事係咩,但係呢個已經唔重要,重要嘅係我哋四個之間嘅深厚友誼。

差唔多11點,我同周穎先返到屋企,屋裡面只係剩番小琪間房仲有燈光喺門縫透出,但係我冇去騷擾佢,因為我同周穎有更加重要嘅嘢要做。

等咗成個月,終於可以同周穎好好「相處」。
呢篇好sweet 男主鹿該最後都會因為以前單野同石克隆嘈
無la? 有無加場啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞