【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎(2)

1001 回覆
221 Like 8 Dislike
咪話呀媽問
GG
Push
冇左amy有點唔太開心
第173章 不明朗嘅關係

「咦?好似有人同你講嘢。」Chloe哄到咁埋,周穎聽到都係理所當然。

「哦,普通同學嚟,石克隆啲friend之嘛。」我邊介紹邊做手勢叫Chloe唔好出聲。

「咁你食飯先喇,你而家應該係lunch time?」周穎冇懷疑,或者只係唔踢爆我。

「係呀,咁我聽日再打俾你吖。」我唔係唔想同周穎講電話,只係Chloe雖然聽話唔出聲,但係就攬實我𢵌個耳仔過嚟偷聽。

「你隨時都可以打俾我,我會放個電話喺床邊,就算瞓緊覺都可以聽到電話響。」周穎把聲唔攰,不過始終係凌晨,平時佢應該已經瞓咗。

我撥開Chloe越𢵌越埋嘅頭:「我儘量都唔會呢啲時間打俾你,除非太掛住你。」

「咁好喇,我哋遲啲再傾,拜拜!」周穎自始至終都冇再提聽到Chloe把聲,可能係我自己身有屎,驚俾佢知。

「拜拜!」我㩒熄咗電話,轉頭睥住Chloe:「我頭先講緊電話,你做咩突然間插咀。」

Chloe一臉委屈:「做咩咁緊張喎,電話嗰個係咪就係你女朋友?」

「係呀,你下次再喺我同女朋友講緊電話時搞搞陣,我就唔再理你。」我又講唔出「飛咗你」呢幾個字,對於有過親密關係嘅人,我比較心軟。

「哦。」Chloe雙眼水汪汪咁望住我:「但係我都係你女朋友,你可以介紹我哋互相認識。」

女朋友?扑過幾次嘢算唔算女朋友呢?但係嘢都扑埋都唔當人係女朋友好似有啲賤:「呢啲嘢遲啲先講。」等周穎過到嚟再講,如果到時你仲喺我身邊先算。

返去join番石克隆佢哋之後,快速食埋個飯就各自去上堂,Chloe低我一級,本來係同我唔同班,但係呢度上堂唔使點名,類似大學咁你鍾意入埋去聽都冇人理,所以Chloe就成日跟住我。

喺學校裡面Chloe算係名人,好多人識,平時仲有班馬仔跟喺身後面,不過自從跟喺我身邊,啲馬仔就唔見晒,識得佢嘅人只係微笑同佢打招呼,冇上前同佢傾偈,好似接咗order唔可以騷擾佢咁。

「不如你去上番自己啲堂喇,你跟住我做乜?」Chloe啲friend雖然唔敢打擾我哋,但係對我嘅目光就唔係咁友善,係鑑賞加嘲諷嘅眼神,一副睇你哋今次好得幾耐嘅感覺。

「咁你放學係咪去我度先,係我就唔跟住你。」Chloe竟然同我講起條件上嚟。

我望住從Chloe領口若隱若現嘅波罅、同手臂上傳嚟嘅柔軟觸感,的確有少少心動,但係太就呢啲大小姐唔係咁適當:「尋晚已經成晚冇返屋企,今日放學就要返去。」

「咁我要繼續跟住你。」Chloe賭氣咁講,跟就跟喇,咪跟多個零鐘。

放學後我盡咗些少男友義務,送Chloe上佢司機架車,雖然佢個樣好唔捨得,但係我都冇心軟,揮手目送佢離開。

「咁我送埋你。」石克隆喺身邊出現,同行仲有Amy,我身為朋友,當然走咗去坐dog seat,前排留俾Amy坐。

石克隆同Amy嘅相處係平淡而心靈互通嗰種,講嘅都係家常便飯,但係眼神流露出嘅愉悅同間中嘅身體接觸,都顯示出兩人之間嘅默契,甚至有啲老夫老妻feel。

我作為電燈膽,坐喺後面冇出聲,好快Amy就落車,臨走仲好有禮貌咁同我講「拜拜」,而我就坐番上去前座,如果唔係我喺度,唔知佢哋會唔會goodbye kiss或者搵個地方搞下嘢先呢?

「你哋係幾時開始㗎?睇落好似拍咗幾年拖咁。」我問雙眼仲停留喺Amy消失方向嘅石克隆。

「聖誕嗰陣開始,我同Amy出咗幾次街,覺得大家都有意思,就諗住嘗試下,Amy俾我一種好熟悉嘅感覺,親切得嚟識咗好耐咁,Amy都係咁講。」石克隆眼神充滿溫柔,令我諗起「鐵漢柔情」呢四個字。

「識你咁耐都冇見過你咁生性,咁你哋幾時拉埋天窗呀?」我曾經以為石克隆呢啲花花公子款,係唔會正常地同人拍拖,或者就係Amy呢種乖乖女,先最適合讓佢停落嚟。

「讀完大學,搵到份穩定嘅工之後,我唔想靠屋企,想兩個人一齊為將來努力。」我都係諗住串下石克隆,點知佢竟然真係諗定晒,忽然間覺得佢比我成熟認真好多,對於仲周圍食女,話專一又唔係太做到嘅我嚟講,石克隆同Amy注定係人生勝利組。

「係呀,尋晚唔好意思,臨時攞咗你嚟過橋。」我講咗用佢嚟做唔返屋企瞓嘅藉口嘅事俾石克隆聽。

「既然你都決定同Chloe一齊,咁我都祝福你哋,希望佢今次係真心對你,不過長氣都講多句,你要好好處理好所有嘢,唔好令對你好嘅任何人傷心。」石克隆語重心長咁講,我直覺覺得佢係講緊周穎。

「我明白。」兩兄弟嘅嘢心照喇,唔使講到咁明嘅。

返到屋企我冇直接入屋,由側門行咗出屋後花園,呢幾日成日落雪,後園舖滿灰灰白白嘅積雪,初初落雪嘅時候係好靚,但係開始融下結下後,加上四周人煙車廢氣嘅污染,好快就變晒樣。

從石克隆同Amy身上,我彷彿見到我同周穎嘅影子,甚至有少少懷疑,石克隆當咗Amy係周穎,而Amy就當咗石克隆係我,或者咁樣都係好事,大家都唔使被過去捆綁住,可以共同迎向屬於自己嘅未來,佢哋甚至可能比我同周穎更接近幸福。

過咗嚟加拿大已經幾個月,我都唔知自己喺度做緊乜,起初係威係勢咁努力讀書,仲同Amy平穩發展,中間雖然出現咗Judy,但係同佢搞過幾次嘢之外,硬係覺得佢有啲機心,令到我唔係太敢擺感情落去,然後就到Chloe,無端端俾佢纏上咗,表面上好似對我好好,有時仲令我有啲感動,但係更大機會係玩緊我。

而家喺加拿大除咗Amy,對我最真嗰個似乎只有小琪,係喎,都好耐冇乜同小琪傾偈,搞嘢更加係完全冇機會。

「龍哥哥,你一個人企喺度做咩呀?」啱啱諗起小琪,佢把聲就喺身後響起。
仲話 石克隆同amy似 佢同周穎 人地有冇令轉頭就鳩痕想食女 男主角真係 周穎都幾慘 可以報復下男主
「話專一又唔係太做到嘅我嚟講」
法國男豬都幾風趣
‘從石克隆同Amy身上,我彷彿見到我同周穎嘅影子,甚至有少少懷疑,石克隆當咗Amy係周穎,而Amy就當咗石克隆係我’

當自己係邊個 一個專一有錢靚仔聰明,一個花心做pt普通樣英文差

個故事係講一個平凡人都可以好易溝女啫 純粹唔係我咁解
男主
第174章 姐姐與妹妹

「點解你又會無端端走出嚟嘅?」穿著藍色厚厚羽絨嘅小琪只係露出泛紅雙頰同膝頭以下嘅雪白雙腿,可能太耐冇同佢搞嘢嘅關係,包到咁密都覺得佢好有吸引力。

「我啱啱出嚟就見到度門開咗,咪好奇過嚟睇下。」原來小琪剛啱要出街,仲想諗下有冇辦法同佢親近下添。

「本來仲想同你傾下偈,而家唯有等你返嚟先喇。」我語氣中難掩失望。

「你有事搵我咩?」小琪精靈嘅雙眼一轉,似乎即刻明白我真正嘅意思,臉上好似變得比頭先更紅:「我都好耐冇同龍哥哥你「傾偈」。」

「有咩咁好傾呀?我又想一齊傾喎。」一個高大苗條嘅身形出現喺小琪背後,成熟撫媚嘅臉孔有種令所有男人都想同佢上床嘅衝動,呢個人我當然識,仲好熟,佢就係久違嘅瑜姐姐!

「瑜姐姐,點解你會喺度嘅?」呢下真係喜出望外,有咩比喺有啲傷心迷惘嘅時候,同時見到兩個對自己好嘅人咁開心。

更重要嘅係,瑜姐姐同小琪從來冇要求過我俾啲咩佢哋,就如真正嘅姐姐同妹妹咁嘅關係,只不過係可以搞嘢嘅姊妺,所以同佢哋相處,冇同其他女相處時嘅壓力,亦都唔使驚話佢哋會介意我同其他人一齊。

瑜姐姐解釋,話原來佢最近飛咗嚟加拿大,所以就順便探下我阿媽同睇下阿爸,佢都算有心,講起上嚟我都有一排冇探阿爸,有時間唔係返工就溫女,差啲唔記得咗阿爸仲喺醫院。

「小琪話陪我返酒店,你一唔一齊呀?」瑜姐姐好曖昧咁講。

有咩可能唔去呀?呢啲擺明有我著數嘅嘢:「好呀!」

我同小琪都冇車牌,只好坐瑜姐姐租番嚟嘅車,小琪讓咗前座俾我,上車後瑜姐姐同小琪都除咗大褸,瑜姐姐著嘅係低胸短裙,小琪就係長袖衫同半身短裙,兩個都超級吸睛,望下身邊條裙短到底褲都踭啲見到嘅瑜姐姐、同因坐咗喺後座中間而雙腳微抬嘅小琪,真係性感與清純並重。

返到酒店,我哋好愉快咁講起以前細個嘅事,嗰陣小琪成日跟住瑜姐姐,而我表面就跟埋一份,暗地裡其實就係情竇初開,想多啲機會𥄫胸同對長腿,有時不經意見到少少胸圍同底褲,都夠我發足幾晚綺夢。

現時嘅情況亦都相若,小琪盤膝而坐,用裙遮住下身,而瑜姐姐就雙手抱膝,講到興奮時手舞足蹈,波濤胸湧唔在講,條紅底亦都喺我面前若隱若現,搞到我都要屈起對腳嚟坐,以免俾兩女見到高高奮起嘅細佬。

「我去一去洗手間,你哋兩個傾住先。」傾咗大概一個鐘後,小琪起身離開。

瑜姐姐似笑非笑咁望住我,呢個樣真係引死人,我忍唔住趁小琪小解嘅短短時間,起身撲倒瑜姐姐,錫落佢豐潤嘅雙唇,瑜姐姐見我一有動作已經張開手迎上,被推落床後一手攬頸,一手已經伸入褲直接摸細佬。

我都冇執輸,一手揸胸一手摸B,瑜姐姐Bra都冇戴,一入手就係軟滑彈手嘅巨乳,紅底早已濕晒,未除褲已經feel到背後嘅濕潤,隨時可以放細佬入去盡情抽插。

咀上面係溫暖口腔嘅包圍,手上面係軟滑濕潤嘅觸感,仲要有隻柔若無骨嘅手喺度按摩緊細佬,話唔想做就係自己呃自己啫,好衰唔衰就係呢個時候傳嚟沖廁水嘅聲音,小琪應該好快就會出番嚟,即係唔係話驚俾佢見到,不過佢行開一陣我哋就差唔多直接埋牙,感覺上似乎急色得濟。

我正想鬆手坐番起身,瑜姐姐卻完全冇我嘅擔心同考慮,捉住細佬隻手一緊,我想走都走唔到,俾佢緊緊抓住重要部位。

小琪從廁所出嚟,見到我同瑜姐姐喺床上面糾纏緊,冇預期嘅尷尬場面出現,只係臉紅紅咁微笑望住我哋:「我使唔使入去坐番半個鐘先出嚟?」

瑜姐姐放開我個咀,頭向後仰望住小琪,大笑話:「我覺得你想過嚟同我哋一齊多啲囉。」

我望向進入晒狀態嘅瑜姐姐,再望向表面猶疑但實際已經行緊過嚟嘅小琪,從冇諗過自從同Miss Cheung、周穎3P後,仲可以有第三個人會肯同我做埋啲咁親密嘅行為,我忽然覺得自己好幸運,唔係因為有得3P,而係身邊有咁多為咗我,而唔介意同第二個女仔一齊服待我嘅人。

今次瑜姐姐冇扯住我,由得我坐番起身,我伸手拉小琪上床,同佢嚟咗個隔別唔係太久,但係都好令我懷念嘅深吻,小琪俾我嘅感覺總係有少少怕醜,清澀得嚟又絕對願意迎合我嘅任何需求,攬住仍未脫下衫裙嘅小琪,我打從心底感到溫暖。

瑜姐姐冇由得我哋喺上面深情擁吻,拉低我條褲就幫我含起上嚟,口技方面算係數一數二嘅佢,絕對有能力三兩下散手就含爆我,不過為咗自己同小琪著想,佢只係幫我保持住扯行狀態,而冇使出全力令我繳械。

我就話俾瑜姐姐含到腳震震,點知小琪都同我有差唔多反應,全身軟晒咁挨落我度,等我仲以為我啲打茄輪技術咁勁嘅時候,斜眼睄到瑜姐姐原來已經將空出嘅手伸咗入小琪裙底,雖然睇唔到裙內春光,但係都估到裡面發生緊咩事。

淨係打茄輪開始有啲唔夠喉,我將小琪放落床,除咗佢上身嘅衫同胸圍,波型完美嘅33C即時活現眼前,一路揸一路舔,乳頭好快就挺起晒,小琪張口呻吟起上嚟,抱住我個頭嘅雙手越來越大力,全身不停扭動,等我想含實對lin都唔得。

隨著細佬從溫暖嘅口腔去番柔軟嘅手心,瑜姐姐亦都從細佬轉移到B女,掀起小琪條裙同扯開白色底褲,將幼嫰嘅B女含晒入口,佢條脷有幾靈活頭先含細佬嗰時我已經親身感受過,唔怪得小琪俾佢舔到咁high。

呢個咁煽情嘅畫面,唔搵啲嘢插下真係對唔住脹到想爆想爆咁嘅細佬。
因為劇情和假期的關係,今次會發多一章。

謝謝各位的支持,祝大家復活節快樂!
第175章 不一樣嘅3P

瑜姐姐彷彿同我心靈相通咁,我嗰頭諗住搵嘢插下,佢就起身除咗條底褲,一嘢「觀音坐蓮」坐落細佬度,緊窄濕潤嘅陰道將細佬成條吸晒入去,瑜姐姐喺我身上騎乘嘅同時,亦都不忘繼續用手招呼小琪嘅B女。

我瞓喺度俾瑜姐姐䟴緊,雙手就分揸一大一小嘅胸部,小琪而家個姿勢係跪咗喺我面前,耷低頭幫我舔緊乳頭、同趷高籮柚俾瑜姐姐插B女,上下身同時傳嚟嘅快感令我舒服到打晒冷震,極度嘅舒暢由我漸漸增大嘅揸波力度傳達咗俾瑜姐姐同小琪知道。

瑜姐姐加快擺動條腰,細佬俾佢陰道夾到實一實咁進進出出,舒服得嚟又未去到想射嘅地步,我諗呢個就係瑜姐姐嘅高明之處,既可以讓我哋享受更長時間,又唔會令到細佬上嘅快感減退。

小琪爬起坐咗喺我臉上,將B女送入我個口,因為佢仲著住條裙,令我有種捐裙底嘅興奮,條脷輕易滑入充滿聖水嘅陰道,攪動咗幾下就噴到我成面濕晒,不過我冇介意,小琪嘅陰道有種清新嘅香氣,可能係年輕、亦可能係佢獨有嘅體質所致。

我捉實小琪籮柚嘅軟肉,將B女盡量塞入口裡面,陰唇好柔軟,含落口裡面令我好滿足,舌頭上面傳嚟陰道收縮嘅感覺,小琪俾我舔到有啲作高潮嘅反應。

其實我都俾瑜姐姐騎到好想射,只係就住瑜姐姐間中放鬆嘅動作,死忍住唔想射住,先可以堅持到咁耐,因為射完就要等一輪先可以再扯到,今日都未插過小琪,冇理由要佢等㗎。

終於瑜姐姐個身劇烈顫抖,喺驚人控制力下率先達到高潮,佢持續再擺動咗幾下,先至放番細佬出嚟,小琪見終於輪到佢,就將B女移離我個口,向後迎進沾滿瑜姐姐體液嘅細佬,從裙底走番出嚟,我先見到原來瑜姐姐一直喺後面搓緊小琪對波,同從後與小琪打緊茄輪。

細佬一進入小琪體內,就令到我即刻想射,有冇咁舒服呀?唔知係咪頭先俾瑜姐姐夾到發射邊緣,而家換咗個更緊窄嘅環境,嗰種刺激將快感昇華到去臨射前嘅極緻,少啲定力都頂唔住。

瑜姐姐冇偷懶,以逆向方式將對34E送到我面前,自己就走咗去舔我乳頭,我將頭埋入巨峰之中,一邊搓住波,一邊感受不久前嗰種俾人上下服待嘅帝王級享受,瑜姐姐舔乳頭技巧比小琪高超,而小琪嘅陰道雖然唔識學瑜姐姐咁按摩細佬,但係就緊啲,始終冇用得咁密,仍然保持住初經開發嘅緊迫。

咁舒服我真係冇能力捱太耐,今日嘅第一次中出就俾咗小琪,近排好少同小琪做,唔知佢仲有冇做好防備?不過而家先擔心呢方面有啲多餘,因為都已經射得乾乾淨淨。

瑜姐姐見我終於完成任務,俾咗佢同小琪高潮之後又射埋,叫做達成咗第一階段目標,以深深一吻嚟獎勵我,小琪見到都緊接瑜姐姐趴落我度錫咗我一啖,然後先放番細佬出嚟。

跟住我哋三個人並排瞓咗喺床,冇即時去沖身,我左手攬住瑜姐姐,右手攬住小琪,覺得好有成就感,瑜姐姐將頭埋喺我頸側咬我耳仔,而小琪就挨住我胸口休息。

瑜姐姐咬到我耳仔好痕好酥癢,呢種挑情手法真係唔嘢少,唔知佢係經過幾多實戰後學番嚟,我輕撫小琪頭髮嘅手微微用力,示意小琪上嚟打茄輪,小琪當然聽話,即刻同我熱情擁吻,我抱住佢哋嘅手掌移落少少,繞過膊頭去咗揸波,而瑜姐姐同小琪亦都唔客氣,各空出一手去捋細佬。

始終係兩個人,兩隻手嘅配合唔係太純熟,未能將抖緊嘅細佬逗番起,於是瑜姐姐同小琪心意合一,一齊親口去幫手,瑜姐姐張口一含,輕易將平常狀態嘅細佬含晒入口,用脷不停旋轉式捲來捲去,小琪就去咗舔春袋,因為驚整痛我,所以小琪每一下都就住就住嚟舔,同瑜姐姐嘅猛烈攻勢成強大對比,一剛一柔令細佬想扮瞓都唔得。

細佬慢慢脹大後,瑜姐姐已經唔可以再全時間含晒入口,小琪見到有空隙,就從下而上幫手舔空出嘅棍身,兩個人同時舔梗係舒服喇,瑜姐姐冇獨食,間中有讓俾小琪含,我由上而下望住清純成熟各有特色嘅兩個靚女爭住幫我含,間中仲有默契咁喺我面前打下茄輪,嗰種偽蕾絲邊嘅場面,超出AV嘅範疇,喺現實中都睇得到。

既然細佬復活,瑜姐姐就再次騎番上我個身,今次我撐咗起身,埋頭入34E中間聞乳香,瑜姐姐雙手搭住我雙肩,有得借力下䟴得更加得心應手,又唔使再驚我走火,於是佢施展出佢嘅夾陰神技,一邊按摩細佬一邊不規側咁擺動下身,將龜頭引導去陰道內嘅不同位置。

小琪移咗去我身後,從後抱住我,由耳珠舔到落後頸,再由後頸舔番去另一邊耳珠,一直喺度循環不息咁錫來錫去,而嗰對唔算細嘅33C就緊貼我背脊做body massage,小琪好有天份,係3P時嘅好partner。

我大力往上一頂,將所剩唔多嘅存貨射晒入瑜姐姐陰道深處,呢下頂到瑜姐姐失晒平衡,驚呼聲中跌落我度,連埋小琪三個人一齊碌咗落床,差少少就跌落地下,雖然有啲驚險,不過總算有驚無險,未至於樂極生悲,只係互相擁抱住喺度傻笑。

「你傻咗呀,做乜突然咁大力頂上嚟。」瑜姐姐笑罵。

「咁舒服吖嘛,舒服到忍唔住要頂到盡。」我微笑回答。

「舒你個死人頭,你小心啲吖,唔好砸親小琪。」瑜姐姐伸頭望向我身後嘅小琪。

「瑜姐姐,我冇事呀,龍哥哥頭先專登打側跌,冇砸到我。」小琪喺我身後爬起身,微笑同瑜姐姐報平安。

「咁算你好彩,唔係我就要好好炮製你,等你三人行咁風流快活。」瑜姐姐見小琪冇事,先冇再追究:「起身沖涼喇,一陣仲要車你哋返屋企。」
終於有文
仲有男人婆同姪女
rio
miss cheung的英文名係咩?
你追返曬D文先出 Po 啦
漏左之前咪有其他Ching幫手補返囉
咁多角色一時三刻記唔曬應該好正常姐
主角食太多女 漏咁一兩件真係唔撚出奇
但amy無食到
第176章 三人夜話

沖涼嘅時候,三個人沖咗一陣身就一齊浸咗喺酒店個圓形大浴缸。我將最近發生嘅事講咗俾瑜姐姐同小琪知,包括Judy同Chloe,呢兩件事屈在喺我心裡面,一直唔敢同Miss Cheung或者周穎講,因為怕佢哋唔鍾意,不過我又想聽下其他人嘅客觀意見,呢方面瑜姐姐同小琪絕對係適合人選。

「嘩!Chloe姐姐嘅事我都知,但係原來龍哥哥同Judy姐姐都拍緊拖,真係去到邊都咁有桃花運。」小琪冇呷醋,反而一臉羡慕。

「桃花運定桃花劫我都未知,你覺得Judy個人點?我就覺得佢好有機心,接近我應該唔單係為咗愛情。」我對Judy同Chloe都有啲保留。

「我覺得Judy姐姐好緊張錢方面嘅嘢,記得有次食飯我同鳯姐姐唔記得帶錢問佢借,一返到屋企佢就即刻問我哋攞番,始終佢一個人喺外國生活,乜開支都係自己負責,睇重金錢都唔怪得佢。」小琪回憶起之前嘅事,有咁嘅睇法。

「我以前讀書嗰陣都有個同學係咁,但係注重錢都唔代表佢係為咗錢先接近你,咁佢有冇問過你借錢吖?又或者叫你幫佢交租?」瑜姐姐問。

「咁又冇,不過我喺佢身上面感受唔到你哋俾我嗰種感情,就算有咗親密關係都一樣,所以先有咁嘅懷疑。」即使係第一次搞嘢,都似係有啲專登,雖然一樣舒服。

「你可以睇定啲先擺感情落去,你做男仔冇乜蝕底,只係要小心唔好搞大人哋個肚,唔係到時你就要負責任。」瑜姐姐滿有經驗咁講。

講起搞大人個肚,我就諗起Chloe:「我都幾驚搞大女仔個肚,你估Chloe會唔會真係乜準備都冇就同我做、定只係嚇下我?」

「我諗女仔都會做防備,除非佢係真心鍾意你,想同你結婚,我識咗Chloe姐姐唔係好耐,之前我哋仲發生過戲院嗰次件事,不過後屘佢都同我哋道咗歉,只係表面睇嘅話,我覺得Chloe姐姐對你好好,千依百順咁,真心想同你一齊。」小琪諗嘢都比較正面,可能始終係細路女,冇咁多機心。

「有錢女我喺頭等艙見好多,真心嘅唔係冇,少啲囉。」瑜姐姐點計都見識廣博好多:「咦?你講嘅Chloe,中文名係咪叫秦家寶呀?」

「好似係姓秦,中文名就唔太清楚。」我有啲面紅,又係搞咗幾次嘢都唔知人中文名。

瑜姐姐稍為形容咗一下外表,我就肯定佢係講緊Chloe:「呢個女仔我見過幾次,每次都係同唔同男仔去旅行,印象中好勺蠻,成日搵啲男仔出氣,上機仲糖黐豆,落機就嗌晒交,你同佢一齊要小心啲。」

Chloe暫時未發過我脾氣,咁樣反而有啲反常,瑜姐姐嘅說話,令到我本來對佢產生嘅少少好感都冇埋。

「而且我仲見過佢阿爸,係超級大富豪,絕對唔會俾個女同啲普通人一齊,一定要門當戶對,所以你都係諗清楚,萬一惹禍上身就麻煩。」瑜姐姐講起Chloe老豆臉現憂色,呢啲事睇戲都睇得多,一陣搞埋我屋企人或者心愛嘅人,咁我就真係千古罪人。

「咁我明白喇,我會加倍小心處理同呢兩個女仔嘅關係,其實我有你哋幾個對我咁好,都已經心滿意足,只係初嚟報到,有時寂寞起上嚟會想搵啲新刺激,邊個對我真心,我係知道嘅。」我上前攬住瑜姐姐同小琪,嚟咗個三人茄輪。

如果聽日唔使返學,事情嘅發展應該會係浴缸大混戰,但係結果錫咗陣,叫做過下手足之慾就停咗落嚟。

瑜姐姐車我哋返屋企時話過兩日就飛,未必有時間再見面,而且暫時未知幾時會再飛加拿大,唯有到時再搵我哋。

我同小琪返入屋時,其他人都瞓晒,我忍唔住又同小琪擁吻咗幾分鐘,呢啲機會平時冇乜,而且隨著小琪嘅成長,我有種不久後佢就會搵到心愛嘅人,然後永遠離開我嘅感覺,始終小琪對我嘅感情偏向自細仰慕嘅大哥哥,而唔係談婚論嫁嘅對象。

第二日返學冇耐Chloe又開始黐住我,經過同瑜姐姐嘅對話,我對佢有咗戒心,所以搵咗個藉口迫佢去上番自己啲堂,唔准跟住我,Chloe一臉唔願意,但係就拗唔過我,見我板起晒臉後含住一殼眼淚走咗。

食晏嘅時候Chloe先出現番,始終仲算係女朋友關係,好難一下子就同佢斷絕來往,即使我已經打算慢慢疏遠佢。

差唔多要上堂我又灑走咗Chloe,一陣上嘅係少有唔俾人走堂嘅Economics,個Professor一見你離開課室就問長問短,指住個鐘要你五分鐘內返,所以都係去廁所先安全啲。

我以為女仔先鍾意喺廁所講人是非,估唔到男仔都係,個主角仲要係我自己。

「你估Chloe姐今次打算玩幾耐?」一把輕佻嘅男聲話。

「聽本人講話個零月,等對方落搭之後就狠狠飛咗佢。」另一把低沉啲嘅男聲答。

「要對住個香港仔個零月咁耐?真係辛苦晒阿大小姐。」輕佻男說完大笑。

「又唔辛苦嘅,食慣魚翅,間中都要食下粉絲調劑下,鬼叫條友咁大胆打咗大小姐一巴。」低沉男講咗整件事個原委出嚟。

「聽講仲搵班鬼仔搞咗場英雄救美嘅大龍鳯,今次Chloe姐都算係出心出力。」輕佻男嘅說話令我個心進一步跌落谷底,原來嗰次停車場事件都係做戲,等我同石克隆仲充英雄。

原來一切都係處心積慮,知道事情嘅真相後,我反而鬆咗一口氣,唔係唔傷心,不過比起傷心,可以喺泥足深陷前掹番隻腳出嚟,都算係有賺。

出面兩條友仲再傾咗陣Chloe以前啲風流史,好似點玩到個男仔要生要死,點搞到人哋成家被迫回流番香港,不過我已經冇興趣聽落去。

我而家要做嘅,就係諗個方法,對付呢個存心玩我嘅有錢女。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞