【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎(2)

1001 回覆
221 Like 8 Dislike
第179章 真正嘅最後一次

「龍哥哥你係咪唔再鍾意我?」小琪有咁嘅諗法都好正常。

「梗係唔係喇,只不過如果你搵到更好嘅人,就唔使顧全我嘅感受,努力追求屬於自己嘅幸福。」如果男人仲可以三妻四妾,我唔介意娶埋小琪,Miss Cheung做大,周穎做阿二,佢就做三奶,但係而家已經冇呢支歌仔唱,我冇理由咁自私要小琪冇名冇份咁跟喺我身邊。

小琪好認真咁諗咗陣,然後微笑話:「好呀,但係喺呢一刻,龍哥哥仍然係我心目中最鍾意嘅人。」咁就夠喇,曾經係對方最重要嘅人,開心過、珍惜過,即使最後唔能夠白頭到老。

眨下眼又到大考,今次成績好重要,係入唔入到大學嘅關鍵,連石克隆都日日同Amy喺度溫書,我更加唔可以輸蝕,死跟住佢哋,入大學唔係難,入到同周穎一間大學就有啲難。

完咗大考後,成績好快就出咗,基本上我每科都達到要求,數學仲差唔多滿分,但係有一科唔合格,就係英文。

現實係殘酷嘅,當石克隆同Amy都收到offer嘅時候,我仲未收到,其實我都有少少預感,從來都唔知英文原來咁重要,早知當年就睇多啲DC同Marvel嘅漫畫。

成日話會努力,結果竟然入唔到大學,我唔敢話俾周穎或者Miss Cheung知住,我點同佢哋講話我要嘥多一年先入到大學呢?就算佢哋唔介意,我都覺得自己冇用喇。

仲有Judy,佢已經搬走咗,兼職冇再返,連校都轉埋,好似驚死我搵到佢咁,呢啲大陸妹真係務實,一搵到新碼頭就極速消失,其實佢嚟加拿大係為咗讀書、定係為咗泊碼頭呢?

除咗返兼職,我日日柄埋喺屋企自閉,石克隆叫我出去過幾次,都俾我推咗,佢當然明白我心情,所以冇逼我,只係話有需要隨時可以搵佢。

呢一日我兼職完返到屋企,都成八點,屋裡面黑孟孟,一個人都冇,我沖完涼入咗房,準備靜思己過,突然響起敲門聲,嚇到我個心離一離。

「龍哥哥,你得唔得閒?我有啲嘢想同你講。」門外傳嚟小琪把聲。

乜原來小琪喺屋企咩?「得閒。」我打開門,見到著住睡裙嘅小琪眼紅紅,一臉憔悴咁企咗喺度,我都未問佢咩事,佢已經撲入我懷裡面喊起上嚟。

「發生咩事?」我未見過小琪咁嘅樣,有啲擔心:「係咪關於Ryan?」

果然小琪聽到Ryan個名即刻喊得仲大聲,「唔係俾Ryan搞咗啩?」呢句我唔敢問,只係攬住小琪,先任由佢發洩咗內心嘅情緒。

到小琪終於平伏落嚟,已經係十幾分鐘後,佢抬起頭,用喊到腫腫地嘅雙眼望住我:「對唔住,龍哥哥,我諗我以後唔可以再同你一齊。」

唔係患咗絕症啩?我用疑惑嘅眼神望住小琪,等佢繼續講落去。

「我諗住應承Ryan做佢女朋友。」小琪一副做錯事嘅小女孩咁樣話。

哦,係咁啫,大學入唔到,Judy又走埋,都唔爭在衰多單,人哋話做人有「三衰六旺」,唔知跟住落嚟我係咪會轉運呢?

「傻女,咁有咩好喊啫,等我仲以為你俾人蝦,諗住幫你出頭。」個心係有啲唔舒服,不過我一早有晒心理準備,唔係太傷心。

「龍哥哥你會唔會嬲我呀?」小琪見我冇鬧佢,稍為放心。

「我點會嬲你,我真心祝福你都嚟唔切喇,我之前都講過,你嘅幸福先係最重要,你唔使介意我嘅感受。」我懶大方咁講,雖然講嘅時候有啲心痛。

「龍哥哥,多謝你呀!」小琪將頭埋入我胸口,個樣好開心。

以後都唔可以再同小琪搞嘢喇,諗起都有啲失落,早知平時搵多啲機會搞下喇,小琪話晒係最早同我一齊嘅幾條女之一,嗰陣大家都唔係咁識,手忙腳亂得嚟又有啲搞笑,係好值得懷念嘅日子,諗起都興奮。

感受到我嘅心情,細佬好唔合時咁起咗頭,同我黐到咁實嘅小琪當然feel到,仰起頭有啲羞澀咁問我:「龍哥哥,你係咪想做呀?」

上次搞嘢都唔知係幾時嘅事,話唔想就自欺欺人喇:「但係你已經有男朋友,好似唔係幾好。」

「我都未應承Ryan,諗住應承佢之嘛,我哋做埋最後一次吖。」小琪好俏皮咁講,我最鍾意就係佢呢個樣,令人又憐又愛。

我又唔係第一次同小琪搞,最多小琪同你Ryan大哥喺一齊之後我唔再搞佢喇。

為咗安全,我抱起小琪,同佢落番樓下,費時一陣搞搞下俾阿媽同阿妹返嚟撞見,自從Judy搬走後,樓下兩間房都未有人租。

Judy間房仲未執,喺嗰度搞亦都會令我諗起啲唔係太好嘅回憶,所以我哋去咗另一間房,放咗小琪上床,我就幫佢除咗件睡袍,露出裡面嘅白色胸圍同底褲,嚟咗加拿大之後,唔知係咪營養同環境都優厚咗,小琪已經喺短時間內由小女孩變成充滿青春氣息嘅少女,唔單止冇咗啲baby face,身材苗條咗之餘對波仲好似大咗。

我拉低胸圍,雙手托住更有質感嘅乳房,輕力搓揉起嚟,摸落好軟。小琪繞住我條頸同我擁吻,主動將舌尖伸入我咀裡面,我閉上眼仔細感受,今次真係last喇,分開我哋嘅唔係地域嘅界限,亦都唔係兄妹嘅關係,而係成長後對感情嘅領悟。

「我幫你含吖。」小琪放開我,臉上閃耀著母性嘅光芒。

小琪今次含得好溫柔,細細力慢慢咁舔遍細佬每一吋地方,然後先含晒入口一下下吸吮,Ryan就好喇,以後有咁好享受,唔係,我都係專注番喺當下,將呢刻嘅感受深深刻喺腦裡面。

直至細佬嘅感覺開始減退,我先將小琪拉番上床,除低佢身上最後嘅底褲。將細佬逐吋插入濕潤溫暖嘅陰道,龜頭喺進入過程由陰道一步步直達子宮口,停留咗一陣先開始由慢至快咁抽插,我唔想咁快射,相信小琪都唔想太快完,因為呢個係我哋嘅最後一次。

我趴落小琪身上同佢打茄輪,兩個人都將對方攬到好實,一種虛幻嘅離愁別緒喺心中升起,以後雖然每日都仲可以見到小琪,但係嗰種相見卻不能再親近嘅感覺一定好難受,過咗今晚,我只可以當小琪係真正嘅細妹看待。

細佬傳嚟發射前嘅感應,小琪都清楚知道,於是更加大力咁箍實我,我肉緊地吸住小琪條脷,下身用盡力再頂多幾下,啲精就隨住衝上腦神經嘅快感射晒入小琪陰道深處,可能太耐冇射,射起上嚟有種極度虛脫嘅無力感,真係舒服到無與倫比,原來即將失去嘅永遠先係最珍貴。
主角開始一個一個咁失去
搞到我越嚟越想棄故
好掛住周穎
去到chloe 未啊?
之前食得太狼要還架,同埋你又知遲下冇得食? 話唔埋到時周穎因為唔知咩原因飛鳩咗男豬然後男豬上大學瘋狂屌鬼妹呢
同埋我想講OSSLT易撚到仆街,男豬D英文差極都好難上唔到大學
Lm
樓主,支那雞有冇還錢呀?
出嚟滾咁耐,唔洗還咩?
Lm
Update 返個 list

香港:

Miss Cheung (TWB)
周穎 (GF #1)
邱雅琳 (FWB)
Miss Yip (SP; 已完)
Carmen (ONS)
大波Model Jessica (ONS/掩口費)

加拿大:

小琪 (亂倫play FWB; 已完)
脫衣舞孃 Rio (石克隆請叫雞)
Judy (SP; 已完)
Chloe (GF #2,暫時完)

兩邊走:

瑜姐姐 (NWB)
又中出
第180話 猶豫不決

我好唔捨得咁再同小琪打多陣茄輪,先至同佢分開,我知道今次鬆手之後,曾經存在喺我哋之間嘅親密關係亦將結束,小琪眼濕濕咁望住我,我覺得雙眼亦都有啲發熱,但係我哋都冇開口講任何嘢,只係靜靜咁各自去沖涼。

趕及喺阿媽同阿妹返嚟前沖好涼,小琪返咗房,我就去番樓下個廳獨自坐喺度發夢,窗外又落起飄雪,室內溫暖嘅環境同室外寒冷嘅天氣形成強烈對比,每次喺咁情況下,內心都會有一種好寧靜嘅感覺,就算仲充斥著對小琪嘅眷戀,飄落嘅雪花仍然能夠將傷感慢慢掩蓋。

我仲未將考唔到大學嘅事話俾Miss Cheung同周穎聽,真係有啲難以啟齒,或者係唔想俾太大壓力我,佢哋兩個都問我大學嘅事,不過隨著時間過去,我即使唔講佢哋都會知道。

唉!從來都唔覺得讀書係咁重要,尤其係有咗其他負擔後,究竟有冇其他辦法可以補救呢?

諗諗下我竟然喺梳化度瞓著咗,第二朝阿媽落嚟先發現同叫醒我,因為已經唔使返學,所以我兼職變全職,日日都用返工嚟麻醉自己,暫時唔去諗大學嘅事住。

又過咗幾日,今日放工嗰陣覺得個人有啲鬱悶,好似冇晒方向咁,反正聽日係難得嘅休假,唔使早起,於是我冇直接返屋企,揸車一路沿住大路向屋企嘅反方向駛去,諗住一個人兜下風。

漸漸四周開始越嚟越荒蕪,莫講話人,連車都冇架。因為遠離人煙,夜空嘅星光開始越嚟越亮,我從來都唔知道原來天上面有咁多星星,俾人一種蒼穹之下,自己只不過係極其渺小存在嘅卑微感覺。

正當我喺度驚嘆緊天地萬物嘅偉大嗰陣,車裡面嘅倒後鏡反射出強烈嘅白光,仆街,竟然有人喺後面開高燈鋥住我,不過我冇心情理佢,打燈cut咗過隔離線,等後面架車可以爬頭行先。

唔知條友係咪飲大咗,竟然跟我cut線,繼續搵高燈鋥我,我有啲嬲、又有啲無奈,既然對方存心玩嘢,咁我都唔使俾面佢,於是我突然揼brake減慢車速,兩架車嘅距離忽然拉近,迫到後面架車即刻cut線避開,當駛過我側邊時,我發現係一架轉咗反向黑玻璃嘅黃色跑車。

因為我嘅減速,黃色跑車轉眼就喺前方遠處消失,但係好快又放慢車速等我追上,我揸嘅只係普通日本車,唔係諗住同我捵車啩?

果然當我駛到同佢平排嘅時候,架車開始同我同速向前駛,無論我快慢都泊住喺側邊行,男人有個缺點,就係揸車嗰陣特別燥,俾人咁挑釁法真係佛都有火,於是我開始加快車速,試圖擺脫黃色跑車嘅糾纏。

加到去近百二咪,架車開始飄,好似坐過山車咁有啲離心力,如果呢個時候走隻松鼠出嚟我實炒車,始終唔係highway,喺市區開到咁快我都係第一次,如果唔係去到咁偏僻,應該已經俾警察抄咗牌。

算喇,我呢啲人生失敗者,大學考唔到,身邊又冇女,無謂同你呢啲人生勝利組玩命吖,於是我再次減慢車速,然後忽然U-turn,向番市區駛去。

黃色跑車估唔到我會調頭,保持車速揚長而去,點知冇幾耐竟然又跟番住我,條友唔會係荷李活爛片裡面嗰啲變態跟蹤狂或者殺人魔呀?我係仔嚟喎,頭先超車嗰陣應該見到㗎,加拿大又唔係美國,個個都有鎗,無端端做乜搞我呢?

好奇掩蓋咗恐懼,亦都令我暫時冇咁失落,我見前面有個冇人嘅公園停車場,就轉彎駛咗入去,黃色跑車果然跟住駛埋入嚟,仲停咗喺我右邊。

喺寂靜嘅夜晚,周圍只係剩番我哋兩架車發出嘅引擎聲,個天又開始落雪,後來我先知道,呢場原來係春天來臨後嘅最後一場雪,而喺呢場春雪裡面,失踪咗幾個月嘅Chloe終於再次出現。

黃色跑車校低車窗,坐喺駕駛座嘅竟然係Chloe,清純嘅臉龐上充滿笑意:「靚仔,喺市區開咁快好危險啫,乜事咁燥呀?」

見番Chloe,基本上我係開心嘅,但係因為之前發生嘅事,我唔係太知應該用咩態度對待佢:「原來係你呀,咁啱嘅,等我仲以為係變態殺人魔添。」

「係咪好驚喜呢?咁耐冇見,有冇掛住我先?」Chloe挨喺車門,一邊撥頭髮一邊問。

老實講係有啲掛住嘅,尤其係喺呢個學業感情兩失意嘅時候,既考唔到大學,小琪同Judy又離開咗,Chloe嘅再現某程度上填補咗佢哋嘅空缺。

「你再唔出聲我走㗎喇。」Chloe見我冇乜反應,坐番直個身,作勢想開車離開咁款。

我冇諗太多,只係本能地想留住Chloe:「不如你唔好走住,我哋傾多陣。」

「既然你開到口,咁好呀。」Chloe突然熄車,坐咗過嚟我架車度:「咁傾咩吖?」

Chloe過到嚟我先睇清楚佢嘅衣著,係一套剪裁好靚嘅連身啡色長裙,胸前仲開咗個大Deep V,夾到條波罅鬼死咁深,加埋佢咁fit嘅身材,話唔心動就係假。

見我向佢行注目禮,Chloe微笑問:「我咁著係咪好性感呀?專登為你著成咁㗎。」

我有種將Chloe一攬入懷嘅衝動,但係有啲事係未搞清楚之前,我實在唔放心同佢喺番埋一齊:「上次嘅事...」我本來想講「對唔住」,但係覺得唔係咁適合:「其實你起初接近我係咪真係為咗玩我。」

「係呀。」Chloe懶可憐咁話:「所以咪俾你飛咗囉。」

答得咁快咁直接,反而令我有啲不知所措,亦都唔知再講咩好:「咁你今日嚟嘅目的係?」我有啲睇唔清Chloe想點。

「重新再追過你囉。」Chloe完全唔覺得尷尬。

人哋話「女追男隔層紗」,我好冇矜持咁即刻就想應承,最近真係好想有女喺身邊陪下,但係一切嚟得太過突然,令我有種好唔實在嘅感覺。
「咁你俾我考慮下先。」好似變咗我係女仔咁。

「仲要考慮?頭先追咗你幾條街喎。」Chloe碌大對眼瞪住我:「唔係咁小氣仲嬲緊玩你單嘢呀,咁我而家正式向你道歉嘞!」

嬲就唔係好嬲,而且波濤洶湧咁喺面前揚來揚去,咩火都冇晒喇,另一道火就喺下身升起緊,令到我有啲驚控制唔到自己,即使仲想同Chloe傾多陣,都揞住良心話:「而家都好夜,我想返屋企先,唔係阿媽鬧。」

Chloe一臉難以置信,最後喺沉默咗幾分鐘後:「咁我走喇,你唔好後悔喎。」

我望住Chloe落車時有意無意喺長裙開叉處露出嘅白滑大腿,爭少少就想拉番佢入嚟玩車震。

Chloe上番車,臨走前抛下最後一句說話:「咁你唔好考慮咁耐喎。」
發現Chloe都好似唔係好差
發現Chloe都好似唔係好差

quote文最差
Btw 樓豬可唔可以講講龍仔報咗邊幾間U同埋咩科
即係Chloe 承認之前係玩佢?
男主呢加無女食chole殺佢老豆 佢都原諒啦 男主其實都幾狗公 Judy同chole走左一排 小琪走埋 就日日無到講 人又無 大學又考唔到唔衰都衰咗 佢如果坦坦白白同miss cheung講 都算有承擔呀希望男主越黎越霉
小琪比有錢仔溝左
Judy又係貪錢走埋
其實可能都係chole 搵人搞走
再係學校收賣啲校長fail 佢 搞到子龍入唔到大學
依家再出黎英雌救帥 比假希望子龍 幫佢入大學
等佢全心全意依賴哂 再一獲橋起佢
如果係都唔錯,不過唔好寫到最後男主又自我感覺良好上哂身開情聖mode,條條女都要主動走埋身邊慰藉
寫多D男主內心想追女好過,人在異地,男人身痕係正常的
寫到男主咁被動
依家係人都見男主見一個搞一個
根本佢就係鳩痕
係認真嘅一開始同Ms Cheung一齊之後連周穎都唔會食啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞