【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎(2)

1001 回覆
221 Like 8 Dislike
一開門就...
Miss Cheung準備出場啦
Miss Cheung 同第二個男人訓左 帽事既
LM
最後會變成3p?
第117章 久別重逢

門鈴響咗幾下,屋內就傳出打開房門同腳步聲,聲音嚟到門後嘅時候停咗一停,我對著防盜眼做咗個燦爛笑容,門就即刻好快咁打開咗。

「子龍!」相隔兩星期,終於再見到Miss Cheung,雖然佢因為啱啱瞓醒仲係素顏,但係咁反而更加突顯出嗰種超凡脫俗嘅驚世容貌,白裡透紅嘅肌膚完全違反歲月本應留喺佢身上嘅痕跡,喺微弱陽光下閃爍住耀眼嘅光芒,雄偉嘅雙峰喺領口夾出一道誘人深溝,單係呢個視角我都可以打幾次飛機。

Miss Cheung臉上充滿驚喜,身上著嘅係淺紫色絲質長袖睡裙,呢件睡裙係我同佢共渡第一晚時嘅穿著,每次見番都令我諗起當日嗰種又驚得失Miss但係又好想做嘅心跳感覺,所以呢刻我唯一可以做嘅,就係盡情享受我現時擁有嘅特權。

「Miss,我好掛住你!」我上前攬住Miss Cheung,首先吻落久違嘅香唇度,我記得Miss Cheung唔鍾意我一起身就錫佢,因為佢驚有口氣,但係其實佢個口任何時候都咁香,根本完全唔會有口氣嘅問題。

Miss Cheung起先都撓住我條頸同我熱烈擁吻,不過好快就發現門都未閂,於是推開我:「閂番門喇,同埋你等我去梳洗先。」

趁我閂門同安置行李期間,Miss Cheung逃咗去廁所梳洗,我走去廁所門外,聽到裡面傳出沖涼聲,於是我敲門:「Miss,我都要一齊沖。」

「一陣先一齊沖,你俾少少時間我準備。」門內傳出Miss Cheung夾雜喺花洒中嘅聲音。

雖然細佬已經扯起晒,但係我都唯有先等一等,費事喺沖涼嘅時候已經搞埋,咁就破壞咗我哋分隔咁耐後嘅第一次。

等咗半個鐘Miss Cheung先從廁所行番出嚟,沐浴後嘅佢渾身散發迷人香氣,明知轉頭就會俾我除晒,Miss Cheung都仍然著番睡裙,都啱嘅,除衫就如拆禮物,喺搞嘢嘅過程中都係一種樂趣。

相反我就光脫脫,細佬奮起咁企喺廁所門外,Miss Cheung見到都忍唔住笑:「有冇咁急呀,你喺加拿大應該唔會太寂寞㗎。」

「Miss你係獨一無二嘅,無論喺邊一方面,都冇人可以取代你。」我橫抱起Miss Cheung,向房裡面嘅大床走去。

「你咁口花花唔得㗎喎…」我冇俾Miss Cheung講完,用口封住佢個咀,或者其他人會講得我好急色,但係我真係好掛念Miss Cheung,掛念佢身上嘅每一吋地方。

將Miss Cheung放喺床上,我先品嘗溫軟嘅咀唇,表面上由我主導,其實Miss Cheung靈活嘅舌尖一錫就進入口腔同我脷叠脷,我嘅打茄輪嘅技術係得自佢真傳,但係感覺上永遠無法超越呢位師傅,或者係因為先天上嘅不足,我條脷真係冇辦法可以好似佢咁能屈能伸,輕鬆抵達口內每一處。

飽享溫柔之後,我轉戰Miss Cheung作為一位老師根本唔應該擁有嘅豪乳,有對咁靚嘅波,偏偏神隱喺間普通學校,實在有負上天對佢嘅恩寵,稍為拉低領口,兩團軟肉已經急不及待彈出,我好唔客氣咁含落微挺嘅乳頭,雙手搓麵粉咁搓番夠本,Miss Cheung發出動人嘅呻吟聲,此起彼落嘅消魂嗓音叫到細佬蠢蠢欲動。

Miss Cheung將手指伸入我啲頭髮裡面幫我做按摩,雖然呢對36D錫極都唔會厭,但係我更想拜會美麗嘅一線靚鮑,告別雙峰,我掀起睡裙,露出僅餘一褲之隔嘅B女,咦?呢條粉紅色底底咪嗰晚嗰條,係Miss Cheung有好多條一模一樣嘅底底,定係又咁啱得咁僑呢。

底底中間當然已經變晒色,喺褲面映襯出陰唇嘅優美線條,我變變態態咁喺褲面又舔又聞索咗幾下,先拉低底褲親吻濕透嘅B女,好香好軟,隆起嘅陰唇喺咀裡面有如布甸咁滑,嗅住柔順陰毛嘅獨特氣味,我將脷伸入細縫裡尋找陰蒂,早已腫起嘅陰蒂唔難搵,我用舌尖喺陰蒂上打咗幾個轉,先再用咀唇含住嚟慢慢吮吸。

或者錫B女係男人天生嘅本領,又或者陰蒂呢啲咁敏感嘅部位求其掂下都會搞到條女好high,而喺Miss Cheung身上,我更相信係因為佢對我無盡嘅愛意,泉湧嘅聖水由陰道流出,觀乎Miss Cheung開始激烈扭動嘅下身,相隔多日,甚至曾經天各一方嘅細佬同B女,係時候要好好親熱一下。

拉開底褲,睡裙都趕唔切除就將細佬徹底插入陰道,好溫暖,兩個星期冇插,陰道好似回復番初插時嗰種緊緻,夾到細佬好實,就算當下濕到咁犀利,要插到盡都要稍為用少少力頂落去,細佬係巔峰狀態,長度當然足夠輕易抵達子宮口,剛掂到子宮口我就旋動下身,將龜頭近距離刺激呢個位於深處嘅神秘地帶。

Miss Cheung全身痙攣,十隻手指全拮落我背脊,我低頭含住乳頭係咁舔,令Miss Cheung上下身都可以同時感受強烈嘅快感,隨住拮落我身度嘅手指越來越大力,我知道佢好快就會迎嚟今日嘅第一次高潮,咁耐冇見,就算俾唔到十次、八次高潮佢,都起碼要俾三、四次。

「呀!」Miss Cheung好大聲咁嗌咗出嚟,陰道收縮夾實細佬唔俾佢郁,我將細佬留喺Miss Cheung體內,放開乳頭同佢打茄輪。

Miss Cheung喘住氣冇晒力咁任我喺佢口裡面肆虐,到佢抖番順條氣之後,我先鬆口:「Miss,你夾到我好舒服。」

Miss Cheung撥開我額上嘅頭髮,用溫柔嘅語調回應:「你都整到我好舒服。」

「咁唔好俾佢停。」我下身用力,開始喺漸漸鬆開嘅陰道進行新一輪抽插,啱啱高潮完嘅陰道水量充足,比頭先更易進出。

唔知係咪太耐冇做,我終於射晒啲精入B女嘅時候,Miss Cheung已經喺我身下抽搐咗三次,到我掹番細佬出嚟嗰陣,佢直情攰到癱咗喺床度冇晒力。

等我仲諗住一等細佬恢復戰鬥力就再嚟,而家見Miss Cheung咁攰,都係留番晏啲等佢食少少嘢補充番體力再算,唔係第一日就搞到佢操勞過度,嚟緊就唔知幾時先可以享受佢精湛嘅吹奏技術。
終於....太感動,執多齋先
miss加油...我仲想要
痴線Miss Cheung終於都出現啦,強勢回歸呀
終於都等到Miss Cheung 回歸
第118章 錯誤嘅決定

我輕輕撫摸渾圓彈手嘅雙峰,呢對靚波每次都令我愛不釋手,純以身材嚟講,Miss Cheung真係冇得輸,就算E Cup Model Jessica都唔及佢,或者我有少少私心,但係喺Miss Cheung身上初嘗禁果嗰種震撼,永遠唔能夠從其他人身上得到。

Miss Cheung見我搞完都仲手多多,以為我又想要,就伸手幫我捋細佬,我將佢攬埋身,其實都有啲想再執多劑,不過見Miss Cheung個樣咁攰:「Miss你抖陣先,我去煮啲嘢俾你食。」

Miss Cheung一副皇恩大赦嘅樣,錫咗我一啖:「咁一陣食飽我再好好服待番你。」

聽到Miss Cheung咁講,我差啲忍唔住將扯扯地嘅細佬放番入B女,我用最大嘅毅力控制自己離開眼前嘅迷人胴體,去稍為沖咗下就著番底衫褲去煮早餐。

我煮早餐嗰陣Miss Cheung去沖咗半個鐘涼,如果次次都洗咁耐,佢今日分分鐘有幾個鐘要喺廁所渡過。

雪櫃冇咩餸,所以早餐冇乜特別,晏啲要去買番多啲新鮮食材返嚟,呢兩日要好好滿足Miss Cheung心理同生理上嘅全部需要。

食完早餐我見Miss Cheung好似想做下嘢咁,於是我就話:「Miss你係咪想做陣嘢?不如我去買定今日同聽日啲餸,順便返屋企睇下有冇咩特別嘢要處理。」我突然提早一日返,Miss Cheung應該有啲工作想做咗先。

「好吖。」Miss Cheung果然話:「不過唔好去咁耐喎。」

離開Miss Cheung香閨,我走咗轉屋企,雖然想日日痴住,但係Miss Cheung冇專登請假陪我,平時仍然會返學,最多我臨走前嗰一、兩日會放假,除咗因為Miss Cheung專注工作,佢亦話希望留多啲假,等有長假期時可以一次過請多幾日去加拿大探我,Miss Cheung之前話會過去加拿大陪我,不過詳細討論過後,除非我決定唔再返香港,否則佢會留喺香港等我返嚟。

而且我喺香港呢段時間都要處理好所有事情,屋企嘅事固然要辦好,自己感情方面亦都要搞清楚,Miss Cheung同周穎主要係多啲陪下佢哋喇,另外仲有一個人我想好好同佢釐清關係嘅,就係邱雅琳。

以我而家嘅諗法,呢兩日梗係陪住Miss Cheung,下星期搞好晒啲嘢之後,臨走前搵日去同邱雅琳分手,佢係好女仔,我亦都真心鍾意佢,但係我唔想誤咗佢嘅青春,我已經有Miss Cheung同周穎,現階段都唔知點揀,放棄任何一個我都唔捨得,兩個都要又只係我著數晒,對佢哋兩個好唔公平,無論香港定加拿大,都冇重婚嘅制度,娶一個,另一個就冇名冇份。

世事嘅嘢當然冇咁完美,亦都往往出乎意料之外,我返到屋企嘅時候,一個我喺呢刻唔係太想見到嘅人,就企正喺門口。

「子龍!」係邱雅琳,穿著粉黃色套裝,束起頭髮嘅佢冇咗護士服嘅光環,多咗份清新純潔嘅鄰家女孩感覺,佢見到我,立即喜形於色。

「點解你會喺度嘅?」我個樣一定冇佢咁開心,但係我都儘量表現得大體啲。

「我諗住你呢兩日差唔多返,所以咪嚟你屋企撞下你,諗住俾個驚喜你。」邱雅琳撲上嚟攬住我:「點知真係俾我咁好彩撞到。」

「我哋入屋先。」我拍拍邱雅琳背脊,示意佢先放開,然後同佢手拖手返入屋。

屋企個幾星期冇打理過,有少少霉味,今次返嚟本來要賣咗間屋,但係因為時間太倉促,可能要蝕唔少錢,後嚟阿叔知道咗情況,話阿爸自細出嚟養家,而家有事佢哋幾兄弟姊妹唔會袖手旁觀,於是就夾咗筆錢俾我哋解燃眉之急,間屋變咗唔使賣住。

阿爸都唔知幾時,甚至醒唔醒得番,阿媽唔想欠阿叔佢哋人情,所以就同我講話間屋就算唔賣住,都唔好再當係我哋自己嘅,將來有好價錢就賣咗佢還番啲錢俾人,我今次返嚟要將自己啲嘢執拾好,可以帶走嘅就全部帶走,阿媽、阿妹同阿爸啲嘢呢幾年大部份都搬晒去加拿大,反而唔係太大問題。

如果我有錢,真係想留番呢間屋,話晒喺度生活咗咁多年,都幾有感情,更加唔想嘅係要我執堆滿成屋每吋地方嘅珍藏漫畫、小說同遊戲碟,好彩加拿大地方大,仲有成個basement俾我擺嘢,將啲珍藏搬晒過去都綽綽有餘。

返番現實先,邱雅琳而家就企喺我身前,而我就有啲唔知點面對佢,我既冇諗住咁快同佢見面,一陣亦都要返去搵Miss Cheung。

「我係咪唔應該走嚟等你呀?」邱雅琳終於察覺我嘅唔自然,雖則都好難察覺唔到:「對唔住呀,我都係因為太想見你,咁不如我走先。」

如果喺呢一刻我放任邱雅琳離開,以後發生嘅好多唔愉快經歷就可以避免,但係望住佢頭耷耷一臉失望咁喺身邊走過,我實在做唔到咁絕情,而呢個錯誤嘅決定,亦都影響咗我同佢往後嘅日子。

我伸手拉住邱雅琳:「你唔好誤會,我只係啱啱返嚟有少少攰啫,而且我一陣有啲緊要事要出去搞,應該陪唔到你,所以驚你唔開心。」

「唔緊要,我見到你已經好心滿意足,你過兩日得閒先再搵我喇。」邱雅琳聽到我解釋,都冇諗過合唔合理就開心番。

何必呢?你發個脾氣走咗去反而仲好:「又唔係急得咁交關,都有個零鐘時間先要走,你今日有得放假咁好嘅?」我拉邱雅琳去梳化坐低。

邱雅琳挨晒大半個身落我度,微微仰起頭答:「尋晚啱啱返完夜,聽朝先要再返,本來諗住返屋企瞓陣,但係忽然想過嚟呢度望下,就算你唔喺度,望下門口都好似感覺到你嘅體溫同氣味咁,令我個心好安穩。」

咁神奇?講到有啲去明星屋企朝聖咁,乜我有咁高級咩:「乜你咁大個人仲咁傻嘅。」

「我都覺得自己好傻,成日好似乜都冇晒興趣咁,成副心神淨係得番你,只要係關於你嘅事,我都想知,只要有你出現嘅地方,天涯海角我都會去,我後悔冇跟你去加拿大,搞到呢個幾星期都唔係咁瞓到。」邱雅琳突然盡訴心中情,搞到我有啲不知所措。

我望向邱雅琳,呢個從下望上嚟嘅角度令到佢秀麗嘅輪廓深刻而誘人,大眼睛下果然有少少黑眼圈,話瞓得唔好都係真,我有啲感動,感動得嚟有啲動情,動情就自然會做錯事。

我低頭錫咗落邱雅琳嬌艷欲滴嘅咀唇上。

會唔會有聖誕特別篇
紅日每日出兩篇賀一賀佢都好
點解男主對邱雅琳影響會咁大
第119章 難以抉擇

邱雅琳當然冇抗拒,第一時間作出最熱烈嘅回應,撓住我條頸大力錫番我轉頭。

我攬住邱雅琳條腰,將佢拉埋身作親密接觸,錫咗唔係好耐,邱雅琳嘅動作已經變得激進,將手伸入我條褲直達細佬,對於柔軟手心嘅關愛,細佬自然作出適當回應,慢慢從掌握中突圍而出。

基於生理上嘅刺激、同埋心理上嘅感動,我冇再猶疑,伸手入裙底,拉開底褲直接探望B女,濕就當然㗎喇,滑不留手嘅觸感引導手指進入溫暖嘅陰道,邱雅琳鬆口挨落我膊頭度喘氣,夾雜香氣嘅鼻息噴落敏感嘅耳珠,又癢又痕咁令我全身酥軟。

手指已經伸到入G點位置撩動同按壓,我加快手指嘅力度同速度,喺細佬光顧前做好適量嘅熱身運動,邱雅琳張口含住耳珠,一邊用牙輕咬一邊用脷上下撩動,每次俾人舔耳珠,我都會有種俾人舔細佬嘅相似感,呢方面唔知係咪我獨有嘅奇怪反應、又或者耳珠其實係我嘅敏感點。

邱雅琳捉住細佬嘅手捋緊時忽然摙咗幾下,似乎係一啲就快高潮嘅表現,我俾佢揸到谷住、谷住咁,好想快啲擺細佬入又窄又暖嘅地方滋潤下,我將邱雅琳放落梳化,冇入房就喺廳掀起條裙,拉低底褲插入。

插入一刻邱雅琳大呼聲中用腳夾實我,我先用力頂咗幾下,好好感受溫窄陰道帶嚟嘅強烈快感,然後先有節奏咁進行活塞運動,邱雅琳攬我埋去係咁錫,鼓勵我落力為佢服務,我哋兩個條脷喺空中交纏,細佬同B女喺撞擊中不斷親吻。

隨著感覺昇華,我起身拉低套裝露出一雙形狀優雅嘅美乳,唔知點解我識嘅女仔越年輕越細波,小琪已經算係比較特別嘅一個,不過唔緊要,有咗咁好身材嘅Miss Cheung,其他人嬌小啲又冇乜所謂,咁樣亦都喺某程度上突顯咗Miss Cheung嘅與眾不同。

返番面前對靚波,我錫落乳峰,滑落乳底,用舌尖抖弄腫起嘅乳尖,跟手將雙手伸向豐滿嘅臀部,摙住籮柚將B女壓向自己,邱雅琳發出消魂動人嘅呻吟聲,聲音大到令我有啲懷疑會俾左隣右里聽到。

柔軟嘅陰唇喺每下強力抽插中充當缷力作用,同時好似咀唇咁錫落細佬根部,我喺細佬多次磨住子宮口旋動後,不負責任地將精華全部喺宮口射晒入子宮裡面,撇除會搞大人個肚嘅問題,內射幾時都係最舒服嘅一刻,咁搞嘢本身就係要射晒入去㗎喇,用個套隔住或者臨射掹番出嚟,都係違反自然天理嘅事。

老實講,邱雅琳俾我用啲溫熱嘅精華填滿,睇落都好enjoy,唔係淨係我覺得內射先最正,俾我內射嗰個似乎都有相同觀感。

我望住邱雅琳雙目緊閉個滿足樣,內心泛起無限愛惜,原來除咗Miss Cheung同周穎,我對邱雅琳嘅感情都比自己想像中深,無法深究當中嘅原因,只係喺呢剎那,我知道呢個令我有奇特心跳嘅女仔,並唔係之前諗咁容易放得低。

搞完嘢又要去沖涼,我冇同邱雅琳一齊沖,除咗怕忍唔住搞多鑊之外,亦都想趁時間執少少嘢,呢個先係我今日返屋企嘅目的,而唔係為咗搞嘢嘅。

等邱雅琳著番好衫搞掂晒,我都初步執好嘢,邱雅琳見我啱啱返香港又喺度執嘢,好似準備再離開咁,都知知地咩事,我見佢眼紅紅咁望住我,就拉佢坐低喺梳化,諗住同佢好好講清楚以後嘅事。

「今次我返嚟其實係要搞去加拿大升學嘅事,阿爸仲未醒番,所以我唔可以再咁任性一個留喺香港,增加阿媽嘅負擔,等我喺嗰邊讀完書,有能力賺錢養家之後,我就會返番嚟。」我將之前打算臨走先搵邱雅琳怱怱交代嘅事,提早講咗俾佢聽。

邱雅琳想喊想喊咁望住我,但係終於都忍住冇喊:「咁我去加拿大陪你吖。」

「傻妹。」雖然邱雅琳年紀比我大,但係而家喺我面前嘅只係一個熱戀中嘅小女孩:「我只係去幾年,好快就返,到時我哋大家有晒經濟基礎,想喺香港組織小家庭、定係移民加拿大做過江龍都冇問題。」

「我唔要同你分開咁耐。」邱雅琳撲過嚟攬實我,淚水從雙眼流出,不單沾濕我胸口嘅衣衫,亦都同時滴穿我內心嘅防衛。

「我喺加拿大除咗讀書,仲要做兼職幫補家計,我唔係去玩,你過去只會同我一齊受苦,不如你留喺香港努力工作,為我哋籌備一個更好嘅將來。」我嘗試說服邱雅琳,或者經過幾年時間,佢會漸漸淡忘我呢個唔應該出現喺佢生命中嘅人渣。

「我唔制,幾年喎,仲要係讀書呢啲黃金拍拖時間,你一定會俾啲鬼妹搶走咗。」邱雅琳喊晒口咁講。

呢方面我都唔敢擔保,鬼妹呢家嘢未試過總係想試下嘅,不過因為有Miss Cheung同周穎,我就唔會主動出擊囉,同埋最多係逢場作興下,唔會認真:「鬼妹唔鍾意我哋呢啲細…細細粒嘅亞洲人,佢哋淨係鍾意啲大…大大隻嘅西人。」其實我係想講另一方面嘅size。

「咩細呀,你都唔算細粒喇,啲鬼妹都唔係個個都咁大件吖。」邱雅琳見我講到怪怪咁,一時唔記得咗喊,認真思考我提出嘅大細問題。

「唔係單純個外表,仲有某啲地方嘅先天分別。」我見成功令邱雅琳分咗心,就懶神秘咁講。

「咩地方呀?」邱雅琳畢竟係成年人,當然好快明白我意思,面紅紅咁打咗我心口一下:「乜你咁㗎,人哋咁傷心嘅時候仲講咸濕嘢。」

「咁唔咸邊有得濕呢。」我好淫咁笑咗幾聲,笑到我自己都有啲唔好意思:「唔好喊喇,你呢個面紅樣先係最靚、最適合你,喺我哋仲喺一齊嘅時候,好好珍惜當下先係最重要。」

邱雅琳都同意我嘅講法,而且佢都知道我唔想佢跟我過去加拿大,雖然可以一齊,但係就會浪費咗幾年時間。

「呢幾日比較忙,不過我一有時間就會去搵你。」最後我作出咗個唔知做唔做到嘅承諾。

「如果你唔搵我,我日日嚟等你返屋企。」邱雅琳抺乾眼淚,臉帶微笑咁望住我。

同邱雅琳之間嘅關係,我暫時唔知點處理先係最好,只係想起曾經聽人講過:「當你越唔想傷害一個人嘅時候,其實喺不知不覺間反而會對佢形成更深刻更痛嘅傷害。」
中出完好啦 唔好再搵邱雅琳
邱雅琳呢壇野斷唔到尾咁
真係人渣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞