【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎(2)

1001 回覆
221 Like 8 Dislike
Judy話係chloe搞鬼就知chloe別有用心 無咁簡單
如無意外要等到主角放聖誕假先會見到Miss Cheung
可能聖誕見到miss cheung 已經抱住個b
其實宜家係到養緊胎
以為要準備過父親節添
六國大封相時間開始
第190章 都係咸濕惹嘅禍

回頭望向屋裡面嘅四個女仔,阿媽同阿妹對望咗一眼,好有默契咁扮冇嘢上番房,小琪拍拍周穎膊頭,喺上房前充滿同情咁向我點咗下頭,然後就係周穎,雙眼紅紅咁望住我,臉上嘅淚痕都未擦乾。

知道自己令周穎咁傷心,我都好心痛,Judy件事已經告一段落,聽落Chloe會幫我善後,應該冇咩手尾跟,根據頭先Chloe同Judy嘅對話,令Judy喺我身邊消失嘅幕後主腦似乎就係Chloe,如果Patrick係受到Chloe指使而接近Judy,咁最後大肚單嘢無論係Chloe授意定Judy自願,都玩得有啲大。照咁講,周穎係咪都有啲危險呢?

我唔敢再諗落去,而家最緊要嘅都係眼前嘅周穎,周穎見我戇居居企喺度冇乜表示,好似又想喊過咁,佢當然唔知我係喺度驚緊Chloe會對佢不利,以為我對Judy仲有感情,轉身就向樓下行咗去。

咁情況我當然唔會俾周穎一個柄埋亂諗嘢,即刻追落去,可能因為心情激動,周穎忽然變得好敏捷,唔好話我趕唔切去捉住佢,落到樓下佢仲已經閂埋房門匿咗入房。

「阿穎,我可唔可以入一入嚟。」我冇即刻打開房門,企喺門外問。

周穎冇回答,只係喺房度傳出隱約嘅低泣聲,周穎唔係冇為我喊過,不過為咗我同其他女仔嘅事而喊就係第一次,今次好明顯係我錯晒,第一錯就係隱瞞Judy嘅事,第二錯就係差啲搞大咗人哋個肚,第三錯就係傷咗周穎嘅心,一個處理得唔好,呢件事日後或者就會成為我哋關係上嘅癥結,導致不可勉回嘅後果。

我伸手輕輕扭咗下門柄,冇鎖門喎,咁即係俾機會我道歉喇,房入面周穎背對住門口坐喺床上,雙肩微顫,傷感還傷感,呢個長髮披肩背影真係好靚,我坐上床,從後伸手環抱住周穎。

「對唔住,係我唔好,你專登山長水遠走嚟搵我,一落機就俾啲咁嘢你嘆。」周穎冇掙開我,只係任由我抱住佢。

我將懷裡面嘅周穎攬得更緊啲,長髮上嘅香氣傳入鼻腔:「你唔好嬲喇,我都知自己衰咸濕,以後就算再想搞嘢,都唔會出去搞三搞四,最多用手解決,當然最好你肯出手幫忙,咁樣起碼健康啲、又舒服啲…」

「喂!你係咪真心嚟同我道歉㗎,三句唔埋兩句又講埋啲衰嘢。」今次周穎掙開咗我雙手,擰轉身睥住我。

嗱,其他人咁睥我,我就一定同佢鬥睥,但係周穎呢個嬲嬲地嘅兇狠樣令我諗起未同佢一齊嗰陣,佢平時見到我就係呢種帶少少鄙視嘅神情,當時我就成日諗,總有一日我會推倒佢執番劑,睇下佢仲敢唔敢輕視我,不過周穎跟咗我之後,就再冇用咁嘅神情對我,大部份時間都係溫柔體貼、賢妻良母型,今日因緣際會,俾我再見到當年呢個死樣,真係天從人願,可以一報當日之仇。

周穎見我眼裡升起熊熊慾火,雙手叉腰:「做咩咁望住我呀,你想點呀?今晚唔俾你做呀,你返房好好反省下先喇。」

雖然周穎口裡面咁講,但係喺咁環境下,就算我霸王硬上弓佢都走唔甩㗎喇,不過今次始終係我做錯,點都要先安撫咗周穎先:「好喇,唔做就唔做喇,不過唔知點解,你嬲緊呢個樣特別靚,搞到我成身㷫烚烚,仲諗起以前喺香港嘅日子,嗰陣你就係成日咁睥住我。」

「嗰陣我見你同王小富上堂成日發夢,小息就掛住講打機睇漫畫,唔睥住你,唔通仰慕你呀。」周穎見我講起以前,臉上浮起懷緬神色。

我見成功淡化咗Judy單嘢,就繼續轉換話題:「係喇,嗰時你成日同梁偉霆出雙入對,諗起個心都梗住梗住。」

「你梗住又唔主動追我,你唔係諗住等我倒追你呀…」周穎講到呢度停咗停,諗起自己好似真係有啲倒追我嘅嫌疑。

為免周穎臉嫰又再老羞成怒,我即刻打完場:「我只係後悔冇大膽啲去追你,搞到浪費咗咁多相處嘅時間,如果早啲同你一齊,起碼我啲成績會好啲,英文都唔使差到𧶄啲入唔到大學,嚟緊一年又冇得同你日日見。」

「你唔好成日介懷入唔到UT喇,你而家開始努力都唔遲,出年轉番過嚟咪一樣。」周穎靠前按住我隻手安慰我。

我乘機打蛇隨棍上,一手抱起周穎放上大腿,挨落佢條頸度:「我哋咁難得可以喺埋一齊,你唔好離開我呀。」

「邊個話要離開你啫,我專登過嚟加拿大都係為咗搵你,除非你唔要我喇,如果唔係我唔會離開你。」周穎輕輕撫摸我個頭,揞細路咁揞我。

其實我都知周穎唔會真係嬲我,之不過啲門面嘢點都要做下,叫做俾番個下台階大家,Judy嘅事始終係我唔啱,如果個肚係我嘅,咁就真係前途盡毀,我雖然唔係嗰啲頂天立地嘅英雄好漢,但係都唔會衰到叫Judy落咗自己嘅親生骨肉,結果就唯有娶Judy過門,真係稍為諗下都全身起雞皮。

「你做乜無端端打冷震呀,你凍咩?」周穎好關心咁問。

「唔係,只係有啲後驚。」見氣氛咁好,我趁機將同Judy嘅嘢詳細講番俾周穎聽,我唔主動提起,周穎未必會再問,但係心裡面總會有啲懷疑:「我以後唔會再亂同其他女仔發生關係,因為佢哋唔係個個都好似你同Miss Cheung對我咁好,好有可能係另有企圖。」

「呢件事對你嚟講都唔係完全冇好處,起碼叫做學到啲嘢,我同Miss Cheung對你梗係好喇,係你唔珍惜啫。」周穎微笑話,見我讚佢有啲暗喜。

「既然事情已經解決,咁我哋不如做下飯後運動。」抱住周穎喺懷裡面咁耐,細佬一早已經喺周穎雙腿中間冒出頭嚟,頂起晒條裙。

周穎望下細佬,望下我,本來仲想講啲乜,最後都係含羞答答咁點咗下頭。

Yes!今次總算又大步檻過,我一定會遵守剛才嘅承諾,以後都唔再隨便同其他女仔扑嘢。
我就唔信佢同周穎搞 會用套第2集咋 就破戒了
真係基本
Judy個肚唔係Patrick嘅咩
睇黎Chloe會為左男主傷害周穎 希望樓豬對周穎好d
都要對miss cheung好啲
可能cctv 留左一手
以後都唔再隨便同其他女仔扑嘢
==》咪咁啦,呢句最難相信喎
似呀 到時石克隆同場對質 之後周穎跟佬走
或者屈男主 話咩佢知道哂你同石克隆既野呢加係報復你 Judy係試下水溫睇你會點 點知你嬲都唔嬲
之後周穎報服男主 夫目前犯(係真既話 樓主準備收刀片)
無咁大台既 希望
按照往績估計,入Waterloo前應該會有次3/4P,跟住入到Waterloo就一個禮拜內起碼食到一件 (我估會係 O Day 大姐姐)
似係miss
Tutor
三奶準備大戰大奶二奶
加速
live咗
第191章 甜蜜蜜

周穎仍然坐喺我大腿上面,我個頭稍為移動,已經可以吻上佢軟潤嘅雙唇,喺機場嘅擁吻只能略解相思之苦,此刻嘅深吻,先係分別多月後再次讓我哋得以靠近對方心靈嘅接觸。

我一手扶住周穎背脊,另一手不安份地隔裙撫摸大腿,周穎摟住我條頸回應我嘅索吻,唇舌交流間清楚感受到佢對我嘅牽掛,只要有呢剎那嘅親近,過去數月嘅思念都係值得嘅。

背後嘅手遊移至屁股位置,輕搓豐滿嘅臀部,前面嘅手則順住大脾去到雙腿中間,探入我極之懷念嘅三角地帶,雖然隔住裙同底褲,但係仍然可以清晰感受到開始滲水嘅細縫。

「唔!」俾我前後夾攻嘅周穎從喉嚨發出呻吟聲,箍住我嘅雙手同糾纏緊嘅舌頭同時加大力度,我貪婪地吸吮喺口腔四處突擊嘅溫香軟舌,B女滲出嘅水唔單止濕透內褲,連長裙都開始微濕。

好唔情願咁放開周穎雙唇,我將佢放上床,先拉低裙後嘅拉鍊,然後再幫佢脫去長裙,裙內係純白色嘅胸圍同底底,底底嘅B女位置已經俾我頭先摸到變咗色,本來我想即刻除晒周穎身上嘅內衣褲,但係咁耐冇同佢做過,我覺得唔可以太急色,應該慢慢享受難得嘅重聚。

我除晒身上嘅衣物,上床同周穎再次擁吻,冇咗長裙嘅阻隔,雙乳同B女外嘅柔滑肌膚全都喺我掌握之中,發熱嘅細佬多次觸及周穎腹部同雙腿,令周穎唔能夠再忽視佢嘅存在,只好用手捉住亂闖嘅細佬,溫柔咁捋起上嚟。

「不如我幫你含吖。」周穎鬆開雙唇,將頭移去我耳邊輕聲呢喃。

我微微點頭,周穎起身趴去我雙腿中間,先係伸出舌尖舔咗龜頭幾下,然後再含住整個龜頭喺咀裡面啜,本來捋緊細佬嘅手冇停落嚟,加快咗少少速度上下套弄。

望向努力服待緊細佬嘅周穎,由上而下呢個角度可以清楚望到佢秀麗嘅輪廓,有啲女仔只有喺正面或者側面望時先靚,但係我覺得喺邊個方向望落去周穎都好靚,真係唔明點解有一個咁正嘅女朋友,我仍然會出去搞三搞四?

此時周穎已經由龜頭進展到棍身,用咀唇含住細佬套弄,雖然我大大話話都俾人口交過幾十次,技術唔算最好嘅周穎仍然令我有種即刻想射嘅衝動,不過久別後嘅第一次,我係唔會用口爆嚟表達心裡面嘅掛念,點都要忍到一陣先中出。

我撐起身,示意周穎坐番上我個身度,我幫佢除咗個Bra,首先放咗胸前雙峰出嚟,幾個月冇見,無論望定係摸上手,我都覺得對波好似大咗少少。

「有冇大咗啲呀?我呢幾個月有努力做運動同食補品谷大佢哋㗎。」周穎見我望住佢對波定晒形,微笑問。

「真係有大咗喎,乜咁容易谷大㗎咩?咁啲人使乜去隆胸。」我愛不釋手咁逗弄周穎胸前兩團軟肉同變硬咗嘅兩點。

「唔容易㗎,為咗你好努力先大到少少㗎咋。」周穎將我個頭抱去胸前,請我食波餅。

我先含住乳尖舔咗幾下,然後先向波身進發,話大咗好多又唔係,但係呢份心意我係接收到嘅,我舔遍對波嘅每一點,好好享受周穎為我付出嘅一切。

周穎低頭輕吻我額頭,成個慈母咁任我喺佢胸前游嚟游去,男人鍾意揸波或多或少都係因為可以懷緬細個時喺母親懷裡面嗰種安全感,唔係兩舊肉加兩粒又有乜咁好錫呢,更加唔好話鍾意啲大過自己個頭嘅巨乳控。

我見周穎俾我錫到呼吸越嚟越急促,就放番佢落床,除低濕透嘅底褲,露出閃閃發光、齋望都可以打幾次飛機嘅B女,咁耐冇見,點都要好好痛錫下佢。

成個B女含入口,仔細由外至內舔遍大小陰唇,再向奮起嘅陰蒂進攻,沾滿口水同聖水嘅B女已經準備好俾細佬進入,我雙手從後托起周穎下身,手裡面係豐滿彈手嘅籮柚,口裡面係柔滑濕潤嘅靚鮑,心裡面充滿幸福感嘅我,感覺細佬漲大到就嚟要大爆發咁。

周穎全身大幅度扭動,既似試圖想脫出我嘅掌握,又似想將B女更加對落我個口度,我冇要周穎等太耐,喺細佬同B女結合之前,舌尖已經先一步渡入陰道內尋幽探秘,莫講話用細佬,只係用脷,都感受到狹窄陰道所帶嚟嘅壓迫感。

俾我咁舔法,好快周穎就微微打咗下冷震,發出愉快嘅嘆息聲,都未正式埋牙,已經可以令對手有咁反應,我不自覺喺心裡面有啲暗喜,隔咗幾個月,最怕嘅唔係相思之苦,而係感情變淡,而家睇嚟冇呢方面嘅問題出現。

再唔俾細佬插入,唔好話周穎,細佬都會怪我呢個做大㗎喇,我起身將細佬慢慢插入B女,細心感受一下下撐開緊窄陰道所帶嚟嘅快感,周穎對我嘅包容,無論生理定心理上都係完全無私嘅奉獻,由於細佬扯到極限狀態,龜頭不單得以一路突進到子宮口位置,仲可以再進入多幾cm先停落嚟,俾子宮口夾實龜頭嘅感覺真係好爽,啜住啜住咁喺度不停引誘我發射。

我當然唔會咁容易上當,一插入去就射晒咪嘥咗我哋重逢後嘅第一次親密接觸?我將細佬用同樣嘅慢速褪番出嚟,然後差唔多離開陰道時再完全插番晒入去,全進全出咁開始今晚無止境嘅活塞運動,周穎俾我插到雙手亂抓,好想搵嘢揸手咁,於是我彎身俾佢攬住,任由佢肉緊咁用指甲拮我背脊。

輕微嘅刺痛喺背上傳到腦內,同細佬傳嚟嘅快感形成強烈對比,反而令到我更加舒服,亦都不自禁加快抽插嘅力度同速度,如果呢種感覺可以永遠維持落去就好喇,但係太耐冇同周穎做嘅關係,心裡面嘅激情激到我好想射,周穎仲因為就嚟高潮而陰道收縮,夾夾下咁搞到我想忍多陣都忍唔到。

劇烈嘅抖震喺我同周穎身上同時出現,喺高潮降臨彼此嘅一刻,我低頭大力錫落周穎個咀度,打住茄輪咁射晒啲精入陰道深處。

我腦裡面泛起「眼高手低」四個字,姿勢都冇轉過就中出咗,今次只能算係勉強交到功課。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞