【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎(2)

1001 回覆
221 Like 8 Dislike
褲都除埋 呢個位停
加速

.....有時近半班都係中國人,仲熱鬧過喺香港上堂。

真心要噉寫?
十幾人係幾有威勢,但係冇個打得,眨下眼就俾我同石克隆打到瞓晒喺地下

就嚟變科幻故男主角又好打又多女食
搞男主角好似龍虎群英咁
睇故就係咁
Toronto既話,可能真係中國人都唔出奇

不過我諗樓豬想講係華人掛
第159章 食大包

沖完涼落到樓下,Judy已經搞掂晒坐咗喺廳張枱度等緊我,枱面擺咗啲數學書同筆記。

Judy換咗套杏色短袖睡衣同睡褲,睡衣係鬆身款式,不過都掩蓋唔到Judy巨大嘅雙峰,睡褲去到大脾中間位置,大部份裸露嘅白滑大腿比巨峰更吸引。

「唔好意思呀,咁夜仲要麻煩你。」Judy向我致歉。

「唔緊要,而家都唔係好夜。」而且有得睇下大波同美腿,咩都抵番喇。

跟住我就開始幫Judy溫數,其實加拿大啲數好淺,不過女仔普遍唔鍾意數學,亦都喺理解方面有困難,除咗Amy同周穎呢啲例外人士,多數女仔數學比較差。

用咗比想像中耐嘅時間,Judy先算明咗六、七成,對本人嚟講已經好夠。

「唔該晒你呀,好彩有你,唔係聽日我實炒。」Judy擰轉頭,微笑向我道謝。

呢個距離有啲近,近到可以聞到Judy口裡傳出嘅香氣:「唔使客氣,你以後有咩唔識隨時搵我,我哋而家住得咁近。」

「男人其實係咪都鍾意大胸嘅女仔?」Judy忽然問,係咪因為我成日唔覺意望佢個胸呢?

「都唔一定嘅。」我唔知答咩好,亦都唔肯定Judy咁問係咪有暗示。

「咁你呢?」Judy再問,塊臉仲哄埋咗啲。

呢下問得咁直接,我唯有直接答:「鍾意。」

「好多人都話我個胸大,咁你想唔想睇下?」Judy縮番後,臉紅紅咁講。

頭先一路補習,鼻裡面充塞住嘅就係Judy身上混雜體香同沐浴露嘅誘人味道,足以令到細佬有啲蠢蠢欲動,再面對咁明顯嘅表示,對於絕對唔係善男信女嘅我嚟講,當刻只有一個字會講:「想。」

Judy對我微笑,然後竟然真係郁手解開晒睡衣嘅衫鈕,佢冇直接除低件衫,望落又軟又大嘅胸喺露出嘅衫縫中若隱若現,原來Judy連Bra都冇戴。

Judy都做到呢步,我當然唔會好似啲偽君子咁幫佢拉番埋件衫,然後叫佢早啲瞓,我伸出雙手將睡衣翻向後背,沿住雙臂除咗落嚟,35D真係好大,叫佢大包絕對冇誇張,同Miss Cheung嘅36D比,冇太明顯嘅分別。

啲餸都擺晒上枱,撻凍晒就太冇衣食,我除咗衫,上前將Judy抱入懷中,然後低頭錫落微張嘅咀唇,直接食大包太過猴擒,都係由上而下慢慢嚟好印象啲,而且Judy嘅接吻技術唔差,一埋牙已經自動同我展開打茄輪大鬥法,雖然一早已意會Judy絕對唔係嗰啲第一次同人有親密接觸嘅純情女仔,但係都估唔到佢嘅技術咁精湛,靈活嘅舌尖同我短兵相接後令我有初次同Miss Cheung濕吻時嘅感覺,係對功夫比自己高一等嘅對手嘅尊敬。

不過我已經唔係當日第一次同Miss Cheung交手嘅初哥,我同Judy互相盡展打茄輪神技,佢吸我條脷過去係咁啜嘅時候,我亦都乘機喺佢個口裡面大闖一番,然後反吸番佢條脷入我個口度凌虐,齋錫都錫到「接、接」聲。

雖然咀上戰況激烈,但係我都冇忘記時有諗起嘅雙峰,對手早喺錫落咀時已開始揸起波嚟,嗰種久違嘅揸唔晒感覺令我心底好溫暖,同Miss Cheung不知不覺中分隔咗個幾月,呢排雖然有同小琪keep住做下運動,但係佢對波比起Miss Cheung實在差太遠,對巨胸嘅懷念只有此刻喺Judy身上先可以稍為緩解。

講咗太多私人感情,都係時候集中番喺對波上面,唔係就有啲失敬,因為太大,揸落去唔係太彈手,反而係好軟好腍,我捉住對波以彼此乳頭互磨,雖然Judy對波係大,但係乳頭以比例嚟講有啲細,挺起晒嘅呢刻都唔係好大粒,喺我接觸嘅女仔中,係車厘子同提子...或者貼切啲應該話係提子同提子乾嘅分別。

我放棄同Judy繼續唇槍舌劍,移落去食大包,對手持續按摩下,雙峰嘅頂端被一下下咁咇入個口度,提子乾係細少少,但係口感唔差,做人咩都要試下,如果有得揀,大波加提子乾總好過平胸加車厘子,後者諗落都起雞皮。

Judy俾我舔到全身發熱,隻手好唔客氣咁伸咗入褲捋細佬,俾溫軟嘅手心緊緊包圍,從來都係我最鍾意嘅環節之一,Judy另一隻手則氹細佬咁輕撫我頭頂,名符其實對我上下其手,而我則繼續沉醉喺面前嘅龐然大物,除咗含、舔、奶、啜外,間中仲會將頭埋喺深深嘅乳溝中,用大波按摩雙頰。

喺細佬上面嘅手傳嚟輕微拉力,我feel到Judy想幫我含嘅意思,於是唔係太捨得咁放開雙峰,企起身任Judy除咗條褲,將細佬含入口裡面,首度進入又熱又濕嘅口腔細佬就忍唔住跳咗下,Judy一手招呼棍身,一手逗下個袋,以咀唇含住冠邊位置,條脷主力向龜頭同尿道口展開激烈攻勢,當中條脷最厲害,舔到我酥軟得嚟好似打尿震咁腳軟軟好舒服,我忽然有種領悟,打茄輪同口交果然有直接關係,一方面叻另一方面就定必唔差。

享受咗陣個口,細佬開始想搵另一個窿,Judy果然係老手,從細佬雀躍嘅表現中即時感受到我嘅想法,起身除低身上僅餘嘅衣物,甜笑拉我入房。

Judy個B女好靚,陰毛順滑,細縫緊緻,陰唇睇落仲好柔軟,原本我應該先錫下B女,但係細佬頭先俾Judy搞到太興奮,唔可以停留喺空氣中太耐,而且一上床我只係用棍尖磨咗幾下B女,陰道已經出晒水,完全係準備好被進入嘅狀態。

進入嘅一刻我全身舒服到打咗個冷震,溫暖嘅包圍令細佬有返到屋企嘅親切覺,Judy明顯唔係處,淨睇技術都可以估到,不過陰道仍然緊窄,令人流連忘返,細佬經手口並用嘅熟練招待後扯到最行,插到盡時輕易接觸柔嫰嘅子宮口。

Judy仰身瞓喺床,我捉起雙腳用力向前係咁頂,雙峰隨著我嘅抽插搖到我有啲眼花潦亂,或者視覺嘅震撼實在太刺激,姿勢都未趕得及轉,十零分鐘我就有啲忍唔住,話晒冇戴套,Judy又唔似有準備,於是我喺臨射一刻掹番細佬出嚟,將濃濃嘅精射晒喺Judy個肚度。
終於唔中出 主角生性左
竟然係Judy快過Amy
Update 返個 list

香港:

Miss Cheung (TWB)
周穎 (GF)
邱雅琳 (FWB)
Miss Yip (SP)
Carmen (ONS)
大波Model Jessica (掩口費)

加拿大:

小琪 (亂倫play FWB)
脫衣舞孃 Rio (石克隆請叫雞)
Amy (就黎搞掂)
Judy (SP/FWB in progress)

兩邊走:

瑜姐姐 (SP)
有文推
第160章 英雄救美

射得咁快都唔知Judy高潮咗未,不過見佢個樣都叫咗享受,冇話一副欲求不滿嘅表情,應該都唔會話俾咗個壞印象佢啩。

「對唔住,咁快就完咗。」我先賣下口乖。

Judy擰頭,微笑同我講:「唔係吖,我都好舒服,而且都唔算快喇,你平時好耐嘅咩?」

我估轉幾個姿勢點都要啩:「都唔係嘅。」

「或者係我嘅問題呢。」Judy起身攬住我,將我個頭埋落大包中間。

帶住汗味嘅雙峰散發住另一種誘人嘅味道,我將手指壓落去,輕易完全陷入軟肉當中,揸起上嚟有啲搓麵粉嘅感覺。

比起以前日日風花雪月嘅日子,喺加拿大算係清心寡欲得多,所以細佬嘅回氣能力快咗,當我開始再錫Judy個胸嘅時候,已經有少少反應。

Judy見我又想嚟,就伸手幫細佬加速壯大,而且佢口裡話舒服,明顯未去到最舒服,個人好快又再次進入狀態,伸手摸落B女就知,啲水仲係咁流緊出嚟。

零至一百唔係用咗好耐,眨下眼細佬已經去到足夠硬度,我將Judy翻轉身,用老漢推車體位從後進入,咁樣既可以撞籮柚撞到「啪啪」聲,又可以見到巨大雙峰喺度晃來晃去,伸手去胸前揸起上嚟仲好贅手。

今次總算冇令Judy失望,直插到佢無力軟倒咗喺床上面,再藉住雙腿同籮柚嘅雙重夾擊下進出多百幾下先再次射精,今次唔係射喺肚,而係射喺豐滿有彈性嘅籮柚上面,真係可謂射到成身都係。

最後我哋都深感滿足咁一齊去沖涼,對大包真係令我有啲愛不釋手,諗起以後隨時可以落嚟探下佢,大考嘅壓力都減輕咗唔少。

可能以往嘅經驗太順利,次次啲女都係好似Judy咁主動送上門,所以我從冇懷疑過Judy背後嘅意圖,原來並唔係我所想咁單純地被我吸引,而係另有目的。

大考考得唔錯,算係符合到報讀Computer Engineering嘅要求,讀呢科係我經過詳細考慮後嘅決定,其他嘅Engineer比較高分,我應該入唔到。

最後一日考完試後,大家決定出去好好放鬆下,反正聽日就係連續個幾星期嘅假期。Judy要返工冇join到,照舊Amy、Betty、阿妹同小琪一架車,我同石克隆另一架車。

阿妹架車先行離開,我哋諗住去附近嘅商場唱K,嗰度有間香港人開嘅Karaoke,喺香港已經冇乜人興去唱K,只係加拿大活動比較少,仲主要都係戶外,以我哋呢班鍾意室內活動嘅人,唔係去某人屋企玩就係去唱K、睇戲。

當我同石克隆剛上車,準備離開停車場嘅時候,發生咗件意外事件,見到Chloe俾一班大約三、四十人嘅鬼仔層層圍住,唔係前呼後擁嗰隻,而係明顯準備對佢唔知做啲乜嗰種。

石克隆揸車經過班鬼仔身邊,Chloe望到我哋時竟然露出求助嘅眼神,關於戲院事件,Chloe搵咗我哋幾次晦氣都空手而回後,再冇乜行動,只係平時喺學校或課堂撞到會眼啤啤,石克隆對於呢點都有啲奇怪,因為以佢所知Chloe呢啲有仇必報嘅大小姐脾氣,冇理由會就咁算數,除非佢俾其他更麻煩嘅事纏繞緊。

石克隆當冇見到駛開咗,對我嚟講,話晒大家同聲同氣,見Chloe俾人搞,無論係咩原因總有啲於心不忍,因此去到停車場口,架車停低等轉上大路前,我終於忍唔住開口:「不如返去睇下咩事。」

石克隆望向我,嘆咗口氣:「其實我都係咁諗。」於是褪後將架車駛番去班鬼仔度,分從左右兩邊落車。

呢個時候Chloe已經俾一個身型比佢高大壯碩成倍有多嘅鬼仔拖緊走,石克隆走埋去一手捉住鬼仔隻手,以平穩中帶威嚴嘅語氣話:「Leave her alone。」

鬼仔見石克隆做炸両,不怒反笑,另一手毫無預兆下忽然向石克隆一拳揮去。

石克隆用另一隻手輕易擋開,捉住鬼仔隻手稍一用力,鬼仔就喺痛哼聲中放開咗Chloe。

Chloe即刻匿咗去我身後,其他鬼仔見狀一擁而上,分兩批襲向我同石克隆,石克隆要應付當然綽綽有餘,反而係我要照顧身後嘅Chloe有啲困難。

「我掩護你。」石克隆講完就將身前嘅鬼仔拉到身前,一腳將佢踢向衝上嚟嘅人。

我轉頭望向滿臉驚恐嘅Chloe:「你跟實我。」然後沉身紮馬以全身力度將第一個衝至嘅鬼仔打到不受控咁向後飛退,撞到跟得太貼嘅幾個人仆晒落地。

呢下先聲奪人效果顯著,衝近我嘅人一時都唔敢再上前,我趁機伸手拉住身後嘅Chloe,走向石克隆停喺唔係太遠嘅波子。

事情發生得太快,啲人都未及反應,我同Chloe已經去到架車附近,可惜差大概幾米時,班鬼仔突然又再包圍住我哋,我褪後一步,將Chloe隻手放喺腰度:「你攬實我,儘量跟住我郁。」

估唔到呢啲電影裡面先會出現嘅英雄救美情節,喺現實中出現時係同有啲過節嘅Chloe一齊,我以原地為主,不停轉圈抵擋四面八方攻至嘅鬼仔,間中有機會就重手打要害放倒一、兩個人,雖然我已經守得好緊,但係有幾次為咗避免Chloe俾人打中,都硬食咗啲拳腳。

石克隆出手比我狠,又唔使顧及Chloe,過咗一陣就有空閒過嚟幫我解圍,有佢幫手,好快我哋就將班鬼仔打到瞓晒喺地,爬得番起身嘅都轉身逃走晒。

我本來想學星爺好型咁大聲講番句:「Anybody still alive。」不過見學校大樓方向已經企滿晒睇嘢嘅人,而且仲有幾個老師物體向我哋行緊過嚟,就即刻同石克隆上車離開。

情況危急,Chloe俾我哋安置咗喺後排都唔係幾坐到人嘅dog seat,對於身份咁高貴嘅千金小姐係有啲委屈,但係時間危急都唔理得咁多,當事人亦都冇點反對。

一踩行油,石克隆就以媲美賽車手嘅技術甩尾離開。
Judy 呢d 大陸女仔出到國求生梗係乜野招數都出,同男人上床當食飯
Ok 姐係Chloe都準備扑得
兩個打三四十人
仲勁過葉問
佢唔用套屌Judy呢d女都幾驚
自己有事就話姐 累到其他女就gg
不過都係故黎
樓豬加油
差啲以為睇緊龍虎門!
肉金換租金,今次主角奶野啦!
留名等睇3P Chloe
比起以前日日風花雪月嘅日子,喺加拿大算係清心寡欲得多

咁都叫清心寡欲
Judy係廣東人? 定係對白自動翻譯咗?

另外有目的... hmmm,期待男豬勇破陰謀然後再瘋狂懲罰佢。
男主可摸以專一d, 淨係同miss cheung好啦
第161章 反常嘅表現

「頭先多謝你哋。」Chloe滿臉通紅,唔知係咪驚魂未定。

「你想我送你返屋企、定係送你去其他地方?」石克隆望向倒後鏡,問後座嘅Chloe。

只見Chloe猶疑咗一陣,然後問:「你哋而家去邊?我可唔可以跟住你哋?」

石克隆略為意外:「你唔想返屋企咩?」

「我屋企冇人,暫時唔想返去。」可能係我睇錯,但係我覺得Chloe眼神有啲落寞。

「一係我車你去啲friend屋企。」石克隆明顯唔想同Chloe一齊,我估原因唔係因為佢小氣,仲記住上次件事,而係顧及到Amy同Betty嘅感受,因為三個女仔之間嘅芥蒂,一直未有解決。

「我想跟住你哋。」Chloe好直接咁話。

但係我哋唔係好想帶住你呢,石克隆唔想繼續同Chloe糾纏,開門見山咁講:「我哋約咗Amy佢哋出去,我諗佢哋未必想見到你,你都應該唔想見到佢哋。」

「唔係吖,上次件事過咗咁耐,Amy唔會再介意喇,你放心喎,我哋女仔冇隔夜仇,而且事實都係誤會。」Chloe講到好似好小事咁,冇錯本來係小事,不過係你大小姐記仇啫,仲搵咗我同石克隆幾次晦氣。

石克隆望向我,有啲難決定,我忽然意會Chloe嘅有錢女身份,可能會同石克隆屋企有啲關係,對佢太絕情或者會影響到兩家人嘅生意來往,於是我就話:「既然係咁,車埋佢過去喇。」

石克隆見我咁講,就轉向Chloe:「如果一陣你想走,隨時同我講。」

我用Whatsapp講咗Chloe件事俾Amy佢哋聽,亦都講咗少少我懷疑石克隆會有嘅隱衷,阿妹同小琪喺整件事裡面冇乜直接關係,主要都係Amy同Betty點諗,純睇訊息感受唔到真正感情,但係字面上Amy就話冇所謂,仲話大家一場同學,都唔想搞到成日面阻阻。

到達後,Chloe一見Amy同Betty就主動上前同佢哋握手言和,我見幾個女仔好快就玩埋一齊,仲好似好friend咁,覺得有啲不可思議,石克隆全場冇乜出聲,低頭唔知諗乜,唔似佢平時多多嘢講嘅個性,令我有少少意外,呢個反應我原本以為只會出現喺Amy同Betty身上。

今日玩得都算盡興,Chloe仲跟咗阿妹車走,一副全心同佢哋打好關係嘅款,而我就照舊跟石克隆車。

「今日你成場咁靜嘅,冇咩嘢嘛?」終於有機會問下石克隆表現異樣嘅原因。

石克隆若有所思:「以我認識,Chloe唔係咁大方嘅人,就算我哋頭先幫咗佢,佢應該都會一副使人唔使本咁,覺得我哋只不過想馬住佢,又多謝又要黐住我哋咁,一啲都唔似佢。」

聽石克隆咁講都有啲道理,睇電視啲千金小姐心地都比較差,成日以為自己老豆大把錢,從來唔將其他人放喺眼內:「咁你覺得Chloe係另有目的?」

「睇落就係,不過我又未諗到佢想點,如果話專登靠近我哋係想整鑊杰嘢俾我哋嘆...」石克隆停咗停:「總之你小心啲,我擔心佢唔知諗埋啲咩鬼計嚟對付你哋。」

「唔會呀,都叫救咗佢一命,唔會咁恩將仇報啩。」我嘅語氣連自己聽落都唔係咁肯定,我呢啲下等人,唔係太明白Chloe呢類含住金鎖匙出世嘅人嘅心思。

「希望只係我多心喇,Chloe唔係一般有錢女,係非常非常之有錢嘅有錢女,當呢種人表現出反常表現時,唔會係冇原因。」石克隆語重心長咁嘆咗口氣。

對於女仔,我嘅了解偏向生理多啲,心理上真係唔太明。

返到屋企,等咗成個鐘阿妹同小琪先返,我將石克隆講嘅嘢覆述咗一次俾佢哋聽,問下佢哋意見。

「我覺得你哋諗多咗啫,Chloe個人幾好吖。」小琪比較單純。

「石克隆都講得有道理,或者我哋同佢保持住友好關係,慢慢睇清楚先,如果佢真心同我哋做friend就冇所謂,如果真係有咩居心,我哋咁多個人唔怕鬥唔過佢。」阿妹冇咁單純,但係秉持大無畏精神,完全唔擔心。

Judy放工返嚟後,我落咗去同佢親近下,雖然未至於日日搞嘢,但係我一有需要就會落去探下佢,反而已經好耐冇同小琪做,主要冇機會,次要就係有咗Judy,Judy唔知我同小琪嘅事,我亦都冇諗過話佢知。

Judy有問過我有冇女朋友,我就話咗周穎嘅事佢知,Miss Cheung反而冇提到,因為而家同一屋簷下,Judy同阿媽、阿妹都熟咗,有時阿媽見佢一個女仔,仲會叫埋佢上嚟一齊食飯,周穎係大家共識嘅心抱仔,相反萬一佢漏口講咗Miss Cheung啲嘢俾阿媽同阿妹知,後果好難預料。

對於周穎,Judy嘅態度好開放:「咁如果出年佢真係過嚟讀大學,我就還番個男朋友俾佢。」

咁蝕底都肯制?聽落我反而有啲唔開心:「你唔介意咩?」

「咁佢係先,我係後,我唔想做第三者。」點樣係第三者又唔做第三者呢?諗落有啲複雜。

總之Judy話冇介意,我就當佢真係冇所謂,如果唔係到時又要同周穎交代多咗個姊妹,都係一件幾麻煩嘅事,咁我就當住Judy係SP喇。

食咗陣大包,Judy就開始進入狀態,細佬亦都俾佢逗到好興奮,起初同Judy搞都會有啲前戲,但係自從將佢標籤咗做SP後,每次落嚟搵佢就係為做而做,所以我覺得以前同小琪做仲正,因為可以feel到彼此間嘅愛。

我有時都會懷疑Judy同我上床係咪有其他意思,唔通因為我係包租公嘅關係?但係咁諗又似乎好衰,我覺得Judy唔係咁嘅人,或者佢唔想我難做,先至表現到冇乜所謂,其實心底都係鍾意我嘅。

因為分咗心諗其他嘢,冇集中精神喺細佬上面,所以細佬嘅持久力增加咗,冇咁快就俾Judy夾到出貨,我雙手搓揉大包,細佬傳嚟嘅快感隨住手裡面嘅軟腍腍質感漸次提升,望住Judy即使閉上眼,都絕對唔差嘅靚樣,我低頭錫落雙唇,享受溫香軟舌同時下身大力頂多幾下,再喺臨門一刻掹番出嚟,射晒落B女度。

對於中出慣嘅我,冇得中出Judy亦都係令我哋嘅關係硬係踭啲嘢嘅原因,不過佢唔使我用套已經好好,因為除咗會有少少風險,我仲有機會忍唔住射咗,咁諗其實Judy對我都唔差。
估唔到咁快有兩個衰女人做大boss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞