【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎(2)

1001 回覆
221 Like 8 Dislike
其實男主平日一日三餐食咩 咁多子孫
又中出
幾時探老竇不孝子日日食女唔理老竇
Lm
Push
加速
第192章 可怕嘅諗法

以前中出係因為知道周穎有做足準備,今次中出我反而希望佢乜都冇做,俾我直接搞大個肚仲好,咁我就可以即刻娶佢過門。咦?但係Miss Cheung點呢?娶咗周穎就唔可以娶Miss Cheung,點解香港要一夫一妻制呢?

周穎當然唔知道我中出都咁多嘢諗,見我合埋眼一副諗樣都只會以為係集中精神享受緊,都錯唔晒,我起碼有八成精神係集中咗落細佬度,剩番兩成用嚟諗嘢。

我同周穎繼續深情擁吻,任由細佬繼續喺陰道內來回擅動,射盡體內可以射嘅精,無論分隔幾耐都好,只要可以再喺番埋一齊,所有嘅等待都係值得嘅。

保持同樣姿勢錫咗唔知幾耐,細佬都已經縮到喺我無意識嘅抽插中跌番出嚟,我哋都仲未分開,好想永遠就咁抱住懷裡面嘅周穎,直到天荒地老。

身水身汗咁涼都唔沖就瞓,唔止污糟,仲有可能會凍親,我見周穎俾我搞到成身軟晒咁,就主動將佢攔腰抱起,帶去廁所沖涼。

屋裡面好靜,冇人打算打擾我同周穎難得嘅相處,我坐落有啲凍嘅浴缸,做人肉座椅俾周穎坐喺懷入面,然後先將暖水注入缸內,周穎全程小鳥依人咁挨住我,一副任我擺佈嘅可愛模樣。

等啲水注滿半個浴缸,我先開始幫周穎搽沐浴露同洗身,雖然啱啱搞完,但係洗到敏感位置時周穎仍然會發出誘人嘅輕吟聲,嗌到細佬都有啲蠢蠢欲動,加上後嚟周穎主動反過嚟幫我洗細佬,更加令佢嘅恢復速度比平時快咗好多。

周穎見狀張開雙腿跨坐喺我身上面,讓細佬重新進入俾我洗到濕番嘅B女,陰道仍然係咁溫暖,包住重振雄風嘅細佬,今次係由周穎做主導,因為我坐喺下面比較難就力向上𢵌,只可以用手托住周穎幫助佢騎乘,䟴咗唔係好耐,周穎已經有冇力攤喺我身上,於是我同佢轉換位置,用番男上女下姿勢繼續。

可能係我問題,喺水裡面總係覺得唔係咁受力,於是插咗陣我就將周穎抱番出水,周穎雙手扶住浴缸邊,蹺起pat pat俾我從後進入,露出水面嘅蘿柚好靚,又挺又大,我將細佬導入陰道,冇咗水力嘅緩沖,插起上嚟著力好多,啱啱先開發完嘅陰道仍然好緊,夾到細佬越插越大。

身心靈融合喺一齊嘅感覺係點嘅呢?就係好似全世界只係得番我哋兩個,冇嘢可以分開我哋,冇嘢比呢刻嘅交流更重要,眼裡面見到嘅,得番眼前性感誘人嘅少女胴體,耳裡面聽到同鼻裡裡面聞到嘅,只剩番對方嘅喘息聲同醉人體香。

喺一輪衝刺過後,迎嚟今晚第二次嘅發射,如果我有能力,真係想試下一晚可以同周穎做到幾多次,不過經歷兩次嘅高山低谷,周穎個樣攰到好似參加完鐵人賽嘅選手咁,爬起身都冇力,我諗都係暫時放過佢好啲,唔係一陣操勞過度搞病咗就得不償失。

幫周穎抺乾身,我抱佢上床瞓好,然後側身瞓喺佢側邊做攬枕,周穎一臉滿足咁進入夢鄉,我輕輕撫摸佢微濕嘅長髮,內心充滿愛慕加憐惜,不禁又諗起頭先差啲失去懷中人嘅可怕經歷,一種虛幻嘅傷感刺痛住我個心,令我有啲透唔到氣。

緊擁住我嘅周穎雖然瞓著咗,但係都好似可以感受到我嘅心情咁,縐起咗雙眉,我見到即刻放鬆番心情,低頭錫咗周穎額頭一啖,佢先放番開緊鎖嘅眉心,低哼一聲繼續咀角含笑咁瞓番。

冇幾耐我都瞓著埋,雖然張床係迫咗少少,但係可以攬住周穎嚟瞓,就算聽朝起身會周身骨痛都冇所謂。

第二朝起身真係做完幾個鐘gym咁全身酸痛,今晚都係叫周穎上我房瞓,反正佢有張家未來心抱嘅光環,冇人會介意我哋預支蜜月。

周穎比我早起,我連佢幾時離開我懷抱都唔知道,拖住稍為大動作啲都赤赤痛嘅身軀,我喺後園搵到喺度搞緊啲花花草草嘅周穎。

「你咁早起身嘅,掛住我哋啲愛情結晶品呀?」我從後抱住周穎。

「一半半喇,因為時差好早就起咗身。」周穎手裡面繼續施肥,側頭望向我。

喺晨光中嘅臉容散發著神聖嘅光采,我冇可能忍得住唔錫落去。

「唔好喇,我成身污糟蹋塌,你去刷牙洗面先,一陣我煮早餐俾你食。」周穎俾我錫咗一陣就縮開。

「咁不如我煮喇,你搞完去沖個涼,然後上嚟就有得食。」我暫時放過周穎,入屋怱怱梳洗完就去煮早餐。

阿妹同阿媽都返咗工,只係得啱啱瞓醒嘅小琪喺度,我已經同強叔辭咗工,去
Waterloo要再搵過份,不過臨走前會去探多次強叔,雖然同舖頭啲人唔算太熟,但係都叫做共事咗幾個月,強叔更加係個老好人,話佢幫我解咗燃眉之急都絕不為過。

小琪越嚟越靚女,有愛情滋潤確係唔同啲,如果係以前,我一定會上前同佢打番陣茄輪,但係而家佢已經有咗人哋女友嘅身份,我唔可以再用之前嘅態度對待佢。

「你趕唔趕住出去呀?唔趕就煮埋早餐俾你。」我問捽緊眼嘅小琪。

「阻唔阻住你同Wing姐姐撐枱腳先?」小琪見我仲記得佢,微笑反問。

「邊有咁多枱腳撐吖,出去食都係冇益,我一於煮埋你喇。」對於小琪,就算冇咗愛情,都仍然有經年累月陪養出嚟嘅兄妹之情。

「咁好吖,麻煩晒你喎,龍哥哥。」小琪對我甜甜一笑。

唉!我真係後悔放走咗小琪,你睇呢個樣吸引到呢,嗰種蘿莉feel只有喺小琪身上先搵到,不過佢而家有個有錢仔男友咪仲好,我最後又唔可以同佢一齊,永遠當佢係一個扑得嘅細妹都好唔公平啫。

咪住,有錢仔男友?我不其然諗起尋晚Judy單嘢,時間上似乎有啲巧合,Judy俾人追走嘅時候,好似都係小琪搵到男友嘅時候。

我心裡面泛起一個可怕嘅念頭,Judy俾人玩就話咎由自取,小琪唔同,我唔會俾任何人傷害佢!睇嚟都係時候搵Chloe搞清楚件事。
有冇人開始驚會ntr想棄故
會既話樓豬死撚緊
見到一個我會直接永久封鎖
周穎應該寧願死 都唔會比人…
起碼唔會係同一個人先啦,一個 Ryan 一個 Patrick
英文名好閒姐 又唔係中文名
第193章 小琪嘅將來

食早餐嘅時候周穎同小琪傾得好開心,兩個女仔好似一家人咁,只係得我一個心驚驚咁喺度諗小琪個男朋友Ryan,會唔會都係受咗Chloe指示嚟撬走佢?

今日約咗石克隆同Amy去University of Toronto幫周穎搞入學啲嘢,所以食完早餐我就同周穎先出門,留番小琪一個喺屋企等Ryan,打電話俾Chloe佢可能會忽悠我,呢兩日一定要搵個機會當面問清楚佢。

點知唔使搵,Chloe已經自動蒲咗出嚟,喺UT會合石克隆哋時,Chloe就正興奮地同Amy傾緊偈。

「Wing姐姐!」Chloe一見周穎就賣晒口乖兼過挾走咗佢,拖住Amy同周穎細細聲唔知講乜,睇周穎臉紅紅咁又點頭又擰頭,Amy就扮聽唔到咁喺側邊跟住佢哋行,都唔慌係講咩正經嘢。

「終於等到周穎過嚟,尋晚一定過得好𣈱快喇!」石克隆罕有地講咗少少衰嘢。

「成日講我,咁你呢?同Amy進展到咩地步呀?」我一拳打落石克隆寬厚嘅膊頭,串番佢。

「我哋呢啲愛情長跑,有排都未見到終點,點似你次次都由終點起跑。」畢竟相識多年,就算中間曾經分開過,嗰種真摯友情仍然令我好溫暖。

我感受住呢份窩心嘅感情:「係呢,有啲嘢想問下你意見。」

「感情方面嘅嘢你就唔使問我喇,我倒番轉頭拜你為師就差唔多。」石克隆笑笑,講到溝女,其實我邊及得上有錢又靚仔嘅石克隆,就算我哋同時追周穎,我都冇信心可以跑出,只係因緣際會,俾我喺最適當時機出現咗喺周穎面前。

「講番正經嘢先,其實係咁嘅。」我將尋晚Judy同Chloe出現喺屋企嘅事,同今朝關於小琪男友Ryan嘅考量,全部講晒俾石克隆知,冇辦法,我喺加拿大得佢一個老死,就算喺香港都係得完全信唔過嘅王小富。

「Judy嗰邊你應該唔會怪Chloe㗎喇?某程度上仲要同佢講聲「多謝」添。」石克隆見我點頭同意,就接著講落去:「你認為Ryan都係Chloe授意去追小琪嘅?」

「你覺得有冇可能呢?」我唔肯定自己接唔接受到真相。

「以Chloe性格,好有可能會咁做,不過佢對Judy同小琪嘅態度應該唔同,所以好難講會唔會用同一種手段對付。」石克隆持平咁分析。

呢個都係意料中嘅答案:「其實經過呢段日子,我對Chloe已經改觀咗好多,但係我都唔可以接受到佢搵人玩小琪。」

「小琪係好女仔,我都叫睇住佢大,Chloe為咗自己叫人追走佢都算,只要個男仔係真心對小琪,反正你都夠晒多女。」石克隆見我臉色微變,改口話:「如果係用對付Judy嘅手法,搵人搞大小琪個肚,我都唔會放過Chloe。」

咁講法我真係有啲擔心,Chloe呢啲膽生毛,乜都夠膽做,由玩我,到玩我身邊嘅人,望住喺前面同周穎有講有笑扮晒熟嘅Chloe,你都咪話唔心寒。

「克仔,你幫我帶周穎去搞入學啲嘢先。」我當機立斷,決定即刻搞清楚所有嘢。

「明白,你自己小心。」石克隆講到我去打大佬咁,都錯唔晒,Chloe絕對可以成為我溝女以嚟所打嘅第一個大Boss。

石克隆上前拖住Amy,向周穎話:「我哋帶你去校務處註冊先喇。」

周穎點頭同意,Chloe本來想跟埋去,但係俾石克隆揚手止住:「你等陣先join番我哋,Wesley有事搵你。」

Chloe轉頭望向我,開開心心咁彈埋我度,周穎以為我想搵個機會就尋晚嘅事多謝Chloe,放心跟石克隆同Amy行咗去,睇嚟剛才嘅短暫相處,Chloe已經成功取得周穎嘅認同,仲對佢有個幾好嘅印象。

我等Chloe彈到兩米喥距離,就舉手截住佢:「咪埋嚟住,我有啲嘢要問你。」

「做咩喎?我哋隔咁遠點問呀。」Chloe嘟起個咀,扮晒可憐:「而家叻喇,有咗女朋友就同我保持距離,枉我尋晚仲趕去救你。」

「就係呢件事,我要問清楚你,其實係你叫Patrick去玩Judy嘅,係咪?」我明知故問。

「係呀,邊個叫佢當你係提款機呀,不過搞大佢個肚就唔關我事,係條友想入豪門出埋啲揦鮓手段,點知俾Patrick一腳伸走。」Chloe理直氣壯咁答。

「咁小琪呢?Ryan係咪都係你叫去埋小琪身?」我問出最想問,又唔係好想知答案嘅問題。

「係呀,Ryan係我堂細佬,係我叫佢去追小琪嘅。」Chloe答得好順口:「咦?你塊面做咩突然變到咁黑呀?」

我望住呢個唔識死嘅Chloe,努力壓抑住內心激動嘅情緒:「我當小琪係親生細妹咁睇,你竟然夠擔搵人去搞佢?!」

「吓?咩搞佢呀,Ryan係好男仔嚟㗎,對小琪都係真心,我介紹佢俾小琪識,就係想佢有個好歸宿。」Chloe上前捉住我隻手,用對露咗大半出嚟嘅波夾住:「你有Wing姐姐,又有我,仲有咁多時間「照顧」其他女仔咩?」

仲有Miss Cheung添!Chloe講得好啱,搞到我都有少少窒住,我係唔捨得小琪,不過亦都想佢有個美好嘅將來,跟住我的確唔叫做好:「但係你做咩之前都應該同我講咗先,唔係做完先同我講,萬一搞咗啲無法挽回嘅事出嚟,咁點算呢?」

「係喇,係喇,總之以後乜都同你講咗先,你唔好嬲喇,雖然你嬲起上嚟個樣有型又有威嚴,仲搞到我成身㷫晒,但係都等我哋兩個單獨柄埋時先嬲喇。」Chloe搵對波係咁磨我隻手:「你睇下,我今日專登著到咁性感,就係為咗你咋,你唔讚我不特止,仲一見面就鬧人。」

我望清Chloe,低胸露肩上身加短到差唔多見到底褲嘅短裙又真係幾大殺傷力,冷靜落嚟仲發現周圍不知幾多咸咸濕濕嘅目光不停向Chloe打量。

我將手搭上Chloe柔滑嘅雙肩,將佢攬埋身,向班咸濕仔宣示我嘅主權。

「尋晚嘅事你仲未好好多謝我添呀,如果唔係我,你估今日仲有得拖住Wing姐姐咩。」Chloe雙手攬住我條腰,懶得戚咁講。

不過所有嘢都係你搞出嚟㗎喎!但公平啲講,Judy仲喺屋企住的確係會有啲不良影響,而且我仲可能要繼續幫佢交租,純講呢件事,Chloe都算幫咗我大忙。
如果Ryan係真心嘅咁問題不大嘅都
希望係
覺得Chloe會開始攪事, 佢應該會之後想踢走周穎.
又未必,佢睇來都會同周穎共存到
Lm
lm
第194章 再見不如不見

我好冇原則咁嗰頭嬲轉頭又原諒咗Chloe,出發點係令我有少少唔滿意,但係背後都叫做為咗我同身邊嘅人好。

「但係你千祈唔好搵人搞阿Wing,唔係到時我就唔會咁好聲氣同你講嘢。」我一邊享受挨喺胸前嘅雙峰,一邊都不忙再次警告Chloe。

「Wing姐姐係大婆,我係二奶,無名又無份,我點敢對佢做啲咩喎。」Chloe又用對波磨我個胸,佢都好識善用自己對波嚟做武器。

再咁落去就要搵個地方出火㗎喇,我同Chloe改番用十字緊扣方式並排而行,返去搵石克隆佢哋。

校園比較大,最後都係要靠打電話先搵到大家,石克隆同Amy讀Engineer,周穎就讀商科,實則係邊科我冇深究,只係知道佢哋唔會喺同一個地方上堂,睇嚟要搵石克隆幫手𥄫實周穎有啲難,不過車出車入就冇問題,我都幾唔想俾其他人車周穎返學,點知會唔會車出感情嚟㗎。

搞掂晒手續我哋落咗Queen Street行街同食嘢,呢度好多特色舖頭,食完嘢行咗陣街我哋先離開,一左一右咁拖住兩個靚女行街都幾有優越感,不過行咗冇耐就變成Chloe拉住周穎同Amy三個女仔去睇衫,我同石克隆兩個男仔負責企喺門口拎嘢,Chloe買咗好多嘢,有唔少都係買俾周穎嘅,我見周穎起初唔肯要,但係後屘都拗唔過Chloe,接受咗佢唔少好意。

離開時考慮到周穎嘅心情,Chloe跟番石克隆車離開,雖然周穎睇落已經接受咗Chloe,但係咁快就三人行始終有啲太急,而且我都想多啲時間同周穎單獨相處,如果俾Chloe喺度,佢咁嘈一定好多嘢講,又古靈精怪多多意見,咁我同周穎就好難享受到溫馨嘅二人世界。

返屋企前我同周穎去咗個叫做Crescentwood Park嘅公園拍拖,呢度可以從懸崖上方眺望安大略湖海天一線嘅景色,係石克隆介紹嘅拍拖聖地之一,好適合我拖住周穎一邊傾閒偈一邊散步。

「呢度好靚,如果可以好似嗰間屋嘅主人咁,住喺崖邊日日睇日出、日落,咁就正喇。」周穎指住遠方一幢單獨建喺突出懸崖上嘅大屋,滿臉羡慕。

我稍為用力握咗周穎隻手一下:「但係都要有你喺身邊先得,唔係一個人我寧願瞓晏啲都唔會專登起身睇日出。」

「就算我唔喺你身邊,你都應該唔會得番一個人囉。」周穎微笑話。

「你係唔同嘅,或者將來會有其他人喺我身邊,但係冇咗你,我永遠都唔會快樂,我最想嘅就係可以俾到幸福你。」情深說話唔怕講,最怕趕唔切講。

「又唔使講到就嚟分手咁,我哋只不過暫時喺唔同大學讀書,你唔怕辛苦,仲可以個個禮拜出嚟探我。」周穎講完又搖搖頭:「都係唔好,你應該擺多啲時間喺學業上面,放長假先出嚟搵我。」

「咁間中你入下嚟Waterloo,間中我又出下去Toronto,咪唔使隔太耐先可以見面,難得喺番埋同一個地方,點可以好似以前分隔兩地見得咁少。」況且我都有生理需要㗎。

「都好,不過我唔識揸車,要靠石克隆車我去搵你。」周穎終於點頭同意。

唔知點解我雖然話要搵石克隆幫手睇住周穎,但係另一方面其實又唔想佢哋兩個太過多接觸機會,可能係怕佢哋會舊情復熾啩。

因為我冇接口,周穎都靜咗落嚟,再行咗陣我哋就離開,回程嘅時候,周穎突然講起Chloe。

「呢幾日你唔使日日陪住我,可以去搵下Chloe,冇得同心愛嘅人喺一齊嗰種感覺我好清楚,我唔想你因為我而冷落咗佢。」咁大方嘅說話,係周穎同Miss Cheung先講得出。

「我唔會抌低你一個去搵佢,最多叫埋佢一齊出去。」我左手扶住軚盤,右手伸過去同周穎相握。

「咁又唔使講到咁嚴重,或者係我唔得閒陪你呢。」周穎捉實我隻手,咀角露出微笑。

周穎隻手好軟,手心傳嚟嘅熱度溫暖咗我內心:「咁好吖,到時我就勉為其難去搵下Chloe。」

「使唔使講到咁勉強呀?」周穎一臉唔信。

無論係周穎定Miss Cheung,我同佢哋一齊嘅時候其實都好少可以好似而家咁閒話家常,或者我應該多啲同佢哋傾下,了解下佢哋嘅諗法,唔係次次都等發生咗事先負荊請罪,愛係要做,但係心靈上嘅交通都唔能夠忽略。

過咗幾日我真係要同周穎暫時分開,因為佢要去大學orientation,雖然我可以扮係同校學生一齊去,但係俾人發現時又有啲樣衰,結果由石克隆同Amy陪周穎去。

呢幾日我同周穎過得好開心,好似新婚夫妻咁恩愛,因為我哋知道唔使好耐就要開學,除咗要分開,仲要努力適應新環境,周穎冇錯係學霸,但係猛虎不及地頭蟲,嚟到外國都要重新適應,不過有石克隆同Amy喺身邊,問題應該唔大。

周穎仲好有心咁同我去探咗幾次阿爸,阿爸情況冇好又冇壞,仍然係瞓得好腍咁未想醒住,或者太耐冇試過好好休息,呢排阿爸臉色紅潤咗之餘,仲有少少發福,有一次周穎仲忽然話要單獨同阿爸講幾句,叫我自己喺出面等,出嚟仲死都唔肯話我知同阿爸傾咗啲咩密偈。

石克隆接走咗周穎之後,我本來真係打咗電話俾Chloe話去搵佢,但係途經強叔舖頭嘅時候,突然心血來潮想同強叔提早道別,順便多謝下佢之前對我嘅照顧。

入到舖頭我有啲意外,企喺收銀位置嘅唔係強叔,而係送外賣嘅小春,既然佢要做埋收銀,咁強叔應該唔喺度。

果然小春話:「阿龍,好耐冇見喎,你搵強叔呀?佢同老闆娘出咗去睇醫生,應該差唔多返。」

「老闆娘?強叔幾時結咗婚㗎?」我有啲訝異,我一直以為強叔會獨身終老。

「你唔知咩?我以為你會知添。」小春個樣有啲古怪咁望住我。

我會知?我同強叔冇錯係一場賓主,但係娶老婆呢啲咁私人嘅嘢,佢冇必要專登同我呢個離職員工講啫。

「咦?阿龍,你嚟咗呀。」強叔把聲隨住開門聲喺我身後響起。

我轉身望向強叔,見佢正好關心咁傍住身邊微胖嘅大肚婆,唔怪得小春講嘢咁奇怪,因為呢個所謂老闆娘嘅大肚婆正正就係Judy!
又搵到人賣單
臭雞
點知會唔會車出感情嚟㗎
冇喇冇喇 一定俾石克隆食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞