【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎(2)

1001 回覆
220 Like 8 Dislike
唔會係有Miss Cheung ntr呀?
第134章 向澳門出發

Miss Cheung同我6點鐘就起咗身,尋晚最後我係攬住Miss Cheung瞓嘅,所以瞓醒後稍為一郁,Miss Cheung就俾我郁醒咗。

因為有咗張Sir呢個新威脅,瞓得唔係幾好,仲發咗個惡夢,詳細內容唔記得,大致係有人橫刀奪愛,全程你爭我奪嘅畫面,總之就係掹開眼見到Miss Cheung仲喺身邊會鬆一口氣嘅內容。

Miss Cheung一早就話要沖涼,尋晚我哋搞完嘢有沖多一次,今朝點解又要再沖呢?係Miss Cheung特別鍾意乾淨定係女仔都係咁姿整,仲要唔俾我一齊沖添,沖完褸住條毛巾就神神秘秘咁衝咗入房,閂埋房門唔知搞乜。

我啱啱煮好早餐,就見到Miss Cheung已經打扮好晒,成個model咁喺房行出嚟,可能因為都叫咗去旅行,所以Miss Cheung化咗少少妝,最特別嘅係將長髮紥成髻咁束咗喺頭上面,露出白滑嘅頸項,比垂喺兩肩更吸引。Miss Cheung仲著咗件冇見過嘅深藍色長袖包臀裙,胸前開咗個大圓領,露出深深嘅事業線同若隱若現嘅黑色Bra帶,緊身裙只係去到臀部以下位置,秀長美腿改由黑色透明絲襪包起,條裙好適合Miss Cheung,將佢葫蘆形嘅迷人曲線表露無遺,

「你唔准整亂我啲衫同個妝呀,我啱啱先準備好一陣去影下靚相。」Miss Cheung見我不懷好意咁行近佢,即刻指住我話。

「但係Miss你著到咁誘人,我呢啲發育時期嘅人好難忍到手唔除晒佢㗎喎。」我停下腳步,有啲委屈咁講。

Miss Cheung儀態萬千咁對我一笑:「今晚返到酒店先喇,唔係俾你搞一搞又唔知幾時先出到門口。」

我好唔容易咁按下剛升起嘅慾火同細佬,勉為其難坐番喺餐枱度:「Miss你話㗎,到時唔好詐蹄自己除咗條裙呀,總之全身上下都要留俾我除。」

「得喇,就算唔記得除咗都著番上身俾你除嘞,得未呀?」Miss Cheung見我肯讓步馬上答應。

咁今日都係唔好周圍去,求其搵幾個景點到此一遊就返酒店進行另一種遊歷喇。

我嘅衣著相對簡單,就係墨綠色長袖恤衫同牛仔褲,比起Miss Cheung係casual咗啲,但係我都係得嗰幾件同款唔同色嘅衫褲,或者上次周穎講得啱,真係要搵佢同我去置下裝。

去到碼頭都成8點,正當我諗住行去買飛嘅時候,Miss Cheung拉住我:「等陣,未行得住。」我向Miss Cheung投以詢問眼神,佢微笑望住我:「仲有人未到,要等多陣。」

「你約咗其他人同我哋一齊去澳門?」我有啲意外,之前冇聽Miss Cheung話叫咗其他人一齊去,而且我哋拍拖去旅行,做咩叫人做電燈膽呢?

心裡面嘅疑問好快就由到達嘅人解開咗,嚟嘅唔係其他人,係周穎!

周穎同Miss Cheung夾埋咁,化咗少少妝,頭髮冇扎起,好似平時咁散落膊頭,周穎著嘅係短袖鬆身Tee加格仔百摺短裙,唔算突顯身形,但係就青春逼人,對於身材略為遜色嘅周穎,鬆身衫更為適合,而百摺短裙亦令佢雙腳顯得比平時修長,彌補咗身高上嘅不足之餘,亦令人對裙內春光充滿暇想。

我望望周穎、望望Miss Cheung,兩個靚女一個青春無敵、一個美艷絕倫,唔止睇到我流晒口水,側邊行過嘅男女老幼都俾佢哋引到不停回頭。

「望夠未呀?望夠就要買飛上船喇。」Miss Cheung見我左望望、右望望個傻樣,忍唔住掩咀笑罵。

「我即刻去買飛。」喺迷惘中俾Miss Cheung叫醒,我即刻話。

「周穎你跟埋子龍去買,我驚佢一陣買咗飛。」Miss Cheung見我三魂唔見七魄嘅樣,有啲唔放心,或者更多係想俾我同周穎可以稍為單獨相處下。

周穎上前拖住我,兩個人一齊去買飛:「我跟埋去,唔會阻住你哋吖嘛?」

「梗係唔會喇。」阻就唔阻,不過你哋兩個喺晒度,我又唔可以厚此薄彼,都唔知到時點先可以做到面面俱圓:「我只係估唔到你同Miss Cheung會夾埋俾個咁大嘅驚喜我啫。」

「嗰日Miss Cheung放學叫我去教員室搵佢,問我係咪知道你就嚟走,所以上堂嗰陣成日沒精打采,我照實講喇,話好唔捨得同你分開,跟住Miss Cheung就話今日會同你去澳門玩,仲叫我不如一齊去,雖然我都驚阻住你哋,不過我又真係好想同你見多啲,所以最後都跟埋嚟,你唔會怪我呵?」周穎講到最後有少少心驚驚咁問我。

「唔會,我都想多啲同你一齊,無論你定係Miss Cheung,我都唔捨得,都係我唔好,令到你哋唔開心。」如果唔使離開香港幾好,返學有周穎喺身邊,放假可以搵Miss Cheung。

買完飛去搵Miss Cheung,發現正有個猥瑣阿叔色迷迷咁同Miss Cheung講緊嘢,我當然第一時間上去攔開佢哋:「阿叔,有咩幫到你呀。」

阿叔見豐滿雙乳突然俾我雄偉嘅胸膛遮住咗,有啲唔高興咁話:「𡃁仔,我同靚女啱啱傾得都不知幾開心,你無端端插入嚟做乜,關你事咩?」

「你撩其他人我唔理,撩我女朋友就唔得。」我挺起胸膛大聲話。

「你女朋友?你話係就係呀?」阿叔毫不示弱咁反駁,但係望到Miss Cheung笑笑口喺我身邊用雙手抱住我隻右手,即時面色數變,最後黑晒臉咁離開,臨走仲要攞番個彩:「一朶鮮花插在牛糞上。」

我都叫牛糞?咁你直情係牛宿便喇,又老又臭,點知阿叔轉身時見到喺另一邊拖住我左手睇戲嘅周穎,即時再受打擊,一副接受唔到現實嘅絕望樣:「Shit!兩朶鮮花插在牛糞上。」

你呢舊人見人憎嘅宿便,竟然敢咁話我,如果唔係有美相伴,我一嘢吋勁打到你飛出香港呀。

「點呀,牛先生,行得未呀?」身邊傳嚟周穎嘅笑聲。

我擰頭望向周穎,懶凶惡咁話:「哼哼!牛先生?今晚就請你食牛鞭。」

「牛鞭?咁請唔請埋我食呀?」冷不防另一邊傳嚟Miss Cheung嘅聲音。

我望向Miss Cheung,即時惡唔出樣,頭耷耷咁話:「請,人人有份,永不落空。」

「好吖,咁我同周穎今晚就睇下你攞到幾多條牛鞭出嚟。」Miss Cheung一副莫測高深咁講。

周穎嘅笑聲喺身後響起,我忽然發現一個女人好易應付,搏下佢懵就可以過骨,但係兩個女人嘅時候,威力絕對唔係一加一,而係幾何級數上升。

睇嚟今次澳門之旅,將會係一段畢生難忘嘅經歷,冇任何嘢可以比得上同我生命中現階段最重要嘅兩個人一齊去旅行更令我興奮。
樓主,真係估你唔到,仲諗住開開心心咁同Miss Cheung去玩一次,點知仲多一份驚喜
d女要幾愛條仔先肯接受到玩3p
3P
3p
3p gogogo
終於出現3p, 我一直覺得會出現呢個情況,估唔到係出現係澳門。因為對方都接受大家存在,亦想令子龍係最後香港日子可以有最好回憶。子龍真係三生有幸。
不得了
3p
未出發,先興奮
痴線 估你唔到呀樓主原來嚟個3P
第135章 澳門一日遊

上咗船,我梗係坐中間,左邊係Miss Cheung,右邊係周穎,嘩!呢種左擁右抱,享盡齊人之福嘅虛榮感真係唔錯,仲要前排不停有艷羡目光射過嚟。

「一陣去邊度玩呀?」周穎首先開口。

「去酒店check-in咗先。」Miss Cheung見我露出雀躍眼神,即刻接著話:「放低啲行李,然後再去玩,你做咩咁嘅樣,我知你諗乜,但係我哋係去旅行,最多早啲返酒店。」

「咪係,你聽Miss講喇,你慌今晚會走咗你咩,牛…先生。」周穎即刻加把口。

我啤一啤周穎,佢伸伸脷唔敢再講,平時我講乜周穎都聽晒我話,就算我話要返酒店扑完嘢先出去佢都唔會有半句怨言,點知今日見有Miss Cheung撐腰,當堂咁大膽逆我意!

不過我完全冇嬲,仲覺得有啲打情罵俏嘅新鮮感,拍拖就係要咁,太聽我話或者太唔順我意都硬係踭咁啲嘢,就係要有啲你來我往先正。

船程太快,坐低冇耐同兩個靚女吹咗陣水就要落船,出咗碼頭,再次踏足N年前嚟過嘅澳門,因為對於當年嚟澳門嘅印象已經好模糊,所以彷如有種第一次嚟嘅感覺,加上以前都係同屋企人嚟,而家就拍住拖,中間嘅分別顯而易見。

我聽Miss Cheung話去咗酒店先,check-in咗放低啲行李,雖然我好想去酒店房抽下周穎同Miss Cheung水先,但係其實間房係未有得攞嘅,要下晝兩點後先有,係有啲失望,不過懷住期待心情先去周圍玩下都唔錯。

等Miss Cheung搞掂酒店啲嘢,我哋就先去咗大三巴牌坊,對於呢啲所謂名勝古蹟,我其實冇乜興趣,只係嚟到澳門,唔嚟呢度好似唔得咁,而且都係影下相,再附近逛下,影相我反而好有興緻,因為可以為周穎同Miss Cheung留影之餘,亦都可以有啲合照做紀念,平時都冇乜點影,係上次去加拿大同長洲影咗啲,今次仲可以三人合照添,呢種機會將來都唔知幾時先會再有。

喺大三巴牌坊逼留咗一個鐘度,跟住就去咗澳門旅遊塔,旅遊塔高度比天際100仲矮,景觀算幾好,天朗氣清,望到整個澳門,叫做到此一遊,我哋當然冇玩「笨豬跳」同「空中漫步」嗰啲又貴又自己嚇自己嘅收費活動,但係就睇咗陣啲人嗌晒救命咁跳。

本來Miss Cheung話去360度旋轉餐廳食自助餐,但係我同周穎都覺得有啲貴,而且同香港個自助山應該差唔多,所以就話不如去氹仔官也街食下地道嘢,順便仲可以買下手信,雖然所謂手信香港都周街有得賣。

另一個原因係我始終唔想洗Miss Cheung太多錢,酒店船飛各樣已經係佢俾晒,仲下下豪華遊咁享受有啲過唔到自己條底線,身為男朋友,冇理由乜都要條女負責,Miss Cheung表面雖然唔介意,次次係咁總會有啲哽住,唔好話我大男人,男仔就應該擔當照顧女仔嘅角色,我相信Miss Cheung同周穎都會咁諗。

去到官也街我哋先去間喺網上幾出名嘅地道食店食飯,呢度最出名係魚翅撈飯,唔係出名在啲魚翅貴,而係出名在平,我都請得起有餘。Miss Cheung同周穎怕肥叫咗魚翅撈麵,只有我叫飯,結果兩個都剩咗半碗麵俾我埋尾,令我體會咩叫做飽到上心口。

對於啲fit到Miss Cheung同周穎咁嘅女仔都成日話怕肥,我個人其實唔係咁理解,或者就係因為佢哋成日戒口,先可以保持到咁優美嘅身形。

食完飯就去咗官也街逛,因為條街唔係咁大,所以我哋冇拖住手一齊行,拖Miss Cheung定拖周穎都會冷落咗另一個,結果梗係我一個喺後面跟住佢哋行,從後望前,無論係Miss Cheung嘅黑絲襪定係周穎嘅白滑美腿都非常吸睛,諗起今晚就興奮,咦?今晚我哋三個人住埋同一間房,到時咪可以3P?咪住先,周穎有啲怕醜,到時唔知肯唔肯喎,而且我一個人,點應付兩個呢?史上唯一一次3P就係同Miss Cheung加Miss Yip嗰次,仲搞到精疲力竭,喺呢方面我不嬲係想做唔識做,不過機會難逢,除非有人唔肯,唔係點都要試下。

喺我諗緊今晚點進行3P運動嘅時候,Miss Cheung同周穎已經行完大部份舖頭,我手上面亦都多咗幾袋手信,主要係嘢食,有啲聽佢哋講話係留番今晚返酒店食,因為頭先食到好飽,晚餐唔係咁使食,吓?我就話有啲濟啫,佢哋食半碗麵都話飽,咁我咪應該聽日都唔使食。

雖然抽住一袋二袋,但係Miss Cheung同周穎仲未打算返酒店,佢哋話喺頭先我發緊3P夢嘅時候,同啲舖頭打探咗澳門有個黑沙海灘可以睇日落,所以打算去睇埋日落先,又話早啲返酒店嘅?點解搞搞下越嚟越晏㗎。

心裡面係咁諗,表面上當然係另一回事,而且呢啲睇日落咁浪漫嘅事我都冇同Miss Cheung或者周穎做過,上次去長洲本來係好好機會,結果掛住搞嘢錯過咗,反正今晚流流長,到時搞乜都得,並唔急在一時,而家都係浪漫咗先。

黑沙海灘位於路氹島嘅另一邊,由官也街去都要成個鐘車程,去到仲有一個鐘先日落,黃昏嘅景色都唔錯,沙灘唔多人,通常嚟澳門嘅人都係入賭場,專登嚟旅遊嘅好少,而且除咗啲沙係黑色同可以睇日落,黑沙海灘都唔覺有咩特別之處。

回復番左擁右抱嘅情況,Miss Cheung喺左邊,周穎喺右邊,三個人拖住手漫步沙灘係幾浪漫嘅,我哋搵咗個比較空曠,可以清楚睇到日落嘅地方坐低。

周穎同我都ok,但係Miss Cheung呢身咁性感美艷嘅打扮其實唔係太適合沙灘,坐低嗰陣仲走晒光,好在沙灘冇乜人,唔係俾人睇蝕晒。

雖然我有好多嘢想同兩位靚女講,但係日落前嘅四周好寧靜,靜到令人唔忍心稍有破壞嘅程度,於是我哋三個都冇出聲,我張手攬住Miss Cheung同周穎膊頭,佢哋就分別攬住我條腰同胸口,等待日落嘅來臨。

感覺除咗平靜,仲好安心,如果將我哋三人嘅身影同日落嘅美景畫落嚟,一定係幅動人嘅名畫。
快啲返酒店
好期待之後嗰幾篇文
仲以為星期日會加推多一篇
呢個故真係我喺連登睇過最高汁嘅甜故,唔會好無聊噉作個理由出嚟製造扑嘢情節,人物感情嘅描寫同心情嘅矛盾都做到好到位樓主加油,推
可以除定褲等下一集
終於live左
Live 左. 好想知劇情發展
第136章 三人共浴

日落嘅景色再靚,都靚唔過身邊兩位靚女,所以日落嘅時候,我基本上係望住Miss Cheung同周穎多過望住個咸蛋黃,當夕陽照落佢哋臉上嘅一刻,兩人臉上都散發出一種超然物外嘅美態,Miss Cheung多一點嫵媚,周穎就多一點純真。

「我哋係嚟睇日落,你做咩淨係望住我哋兩個。」Miss Cheung察覺我醉翁之意不在日落,笑住話我。

「因為你哋遠比日落吸引。」我由衷讚嘆。

周穎見我讚佢,甜笑捉實我隻手,Miss Cheung就打我個頭:「你唔好以為口花花就有著數呀,一陣都要喺附近食埋飯先返酒店。」咦?又話唔使食嘅。

「梗係要喇,唔食飯邊有力做運動呀。」我都冇諗住飯都唔食就返酒店。

「成日掛住呢啲嘢,諗下食咩先好過喇。」Miss Cheung口裡面咁講,塊臉已經有少少紅,唔知係怕醜定興奮,或者兩樣都有。

我心諗:「對住你哋,唔掛住呢啲嘢先奇喇。」

附近有好幾間餐廳,都係食葡國菜,我哋揀咗間價錢合理嘅幫襯,叫咗烤雞、馬介休球、炒蜆同炒蝦,有咗晏晝包底嘅經驗,今次只係叫咗呢幾樣輕量餸菜,因為食得太飽後做劇烈運動係唔健康嘅。

食完飯終於可以返酒店,雖則話有成晚時間,但係我要服待兩個人,諗落都唔係太夠,中間仲要預少少時間回氣。

「係呢,今次你屋企又肯俾你嚟澳門玩嘅。」去酒店途中我問周穎。

「我唔係嚟澳門玩㗎,係嚟呢度見識下啲大學。」周穎矯正我嘅講法。

原來又係出動Miss Cheung,我望向Miss Cheung,佢就扮聽唔到咁望窗外風景,我見咁情況,就𢵌個頭埋去錫咗佢塊面一下。

「喂,呢啲係公眾地方行為不檢喎。」Miss Cheung擰過嚟笑罵。

我乘機再錫落Miss Cheung個咀度,然後話:「Miss,多謝你!」

「最緊要你開心。」Miss Cheung微笑挨落我膊頭。

另一邊周穎都唔蝕底挨埋一份,我抬起佢個頭錫咗佢一啖:「你都有份。」

Miss Cheung今次book嘅係金沙城中心喜來登酒店,係位於金沙城中心三間酒店之一,啲行李已經幫我哋送咗上房,係一間近800呎嘅行政套房,入到去先係一個大廳,有梳化、茶几同電視等基本設備,跟住就係有張大床嘅睡房,房內嘅套廁好大,中間放咗個大浴缸,一邊係雙洗手盆,一邊係梳妝枱,仲有一邊有兩對門,分別通去坐廁同沖身地方。

我個人意向梗係搞嘢先,但係Miss Cheung同周穎都話要先沖涼,少數服從多數,細佬扯行晒都唯有沖涼先,如果逐個輪住沖,以佢哋咁姿整起碼要個零、兩個鐘,於是我就提議三個一齊沖。

反正個浴缸咁大,三個坐晒入去都仲有大把位,Miss Cheung表示冇所謂,周穎有少少面紅,但係見我哋都同意,又唔好意思反對。

喺放水期間,我先幫Miss Cheung除衫,呢個係佢之前應承我嘅,Miss Cheung條裙真係好啱佢,貼身得嚟亦將佢嘅完美身材show晒出嚟,我拉低背後嘅拉鍊,條裙就從佢身上滑落,露出裡面嘅黑色胸圍同僅被絲襪包住嘅黑色內褲,我除低胸圍,解放雄偉巨乳,然後再將底褲連絲襪一齊除低,釋放埋豐滿嘅B女。

「你幫埋周穎除衫喇,佢喺度等緊你。」Miss Cheung指向周穎,然後自行走入浴缸。

我轉向周穎,見佢滿臉通紅咁企咗喺度,我諗佢應該好少有機會咁近距離睇到另一個女性嘅裸體,尤其仲要係性感誘人如Miss Cheung嘅Model級身材,我上前幫佢將件鬆身Tee經頭頂除咗出嚟,裡面係早幾日嗰套清純得嚟又不失性感嘅白色蕾絲戰衣,我先除埋胸圍,跟住係短裙同底褲,周穎冇Miss Cheung咁大方,用手遮住個胸同B女行去浴缸。

兩條女都入咗浴,我三兩下手脫清光就入埋去,Miss Cheung同周穎各自喺浴缸兩端,而我就喺中間,三個人各自沖涼,我望望Miss Cheung,望望周穎,一邊喺度自己搽番皂一邊諗應該點樣將各自沖變成一齊沖嘅時候,Miss Cheung忽然開口:「子龍,不如你幫我搲下背脊吖。」說完轉身將白滑背脊呈現我眼前。

「好呀。」我上前輕力幫Miss Cheung搲背脊,搲咗幾下Miss Cheung就話:「好舒服呀,平時成日搲唔到,而家你幫我好好搲下就啱,周穎,一陣你都叫子龍幫你搲下。」

「哦。」周穎嘅幫音從我背後傳出:「子龍,不如我都幫你搲下吖。」

「都好喎,我哋互相幫忙,咁先係三個一齊沖嘅優勢。」多得Miss Cheung行出第一步,令到氣氛變得融洽起嚟。

除咗搲背脊,對波同B女當然都要洗下,周穎就冇咁好服務,細佬企晒起身都唔幫佢洗下:「淨係洗背脊唔夠喎,你要學我咁洗下啲重要部位。」於是我同周穎講。

「嗰啲地方你自己洗。」周穎雙手停留喺我背脊,唔肯落細佬,可能因為Miss Cheung喺度,平時我唔叫佢都自動波會做嘅嘢,而家就怕醜唔敢做。

「雖然你唔幫我,但係我一陣都會幫你洗嘅。」我以德報怨咁講。

「唔使你幫我,嗰啲地方我自己會洗。」周穎把聲越講越細聲,使唔使咁驚呀,Miss Cheung都唔係外人喇。

我幫Miss Cheung洗完,我哋三個就轉身換位,Miss Cheung冇周穎咁小氣,一開始就用對波幫我擦背,仲一手撫胸,一手捋細佬,我喺周穎背脊嘅手喺咁情況下都即刻變得唔安份,伸去身前搓胸同摸B女,周穎冇反抗,只係發出輕微嘅呻吟聲。

我俾Miss Cheung前後夾擊,加上手上面傳嚟嘅溫軟觸感,即時慾火攻心:「都沖得差唔多,不如上床囉。」反正一陣都要再沖,洗過下咪算。

Miss Cheung啱啱俾我洗完重要部位,單睇佢而家雙手嘅動作都知佢幾想要,而周穎亦俾我搞到興起,應該都想下下火先再沖。

所以聽到我提出個咁好嘅提議,Miss Cheung同周穎都不約而同話:「好吖!」
呢個位停 除哂褲 點忍 天氣好凍 出多篇啦
終於等到3p
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞