【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎(2)

1001 回覆
221 Like 8 Dislike
阿豪佢日日掛住𥄫我,唔係有企圖係咩呀?

即刻諗起肥芝個cls故事
阿龍攞定支美極傍下身有用
第201章 兼職生活

第一日返工,我就喺廚房幫手煎同炸嘢,有時又會跟發哥學執料、跟雄哥學煮餸,雖然我平時都有煮下,不過同而家重量不重質嘅煮法唔同,我就話為咗氹女仔啫,點可以同做生意相提並論。

間舖人流唔算多,除咗食飯時間,基本上冇乜人,比較奇怪就係雄哥連送外賣都冇請,佢話因為太少人叫外賣,所以萬一有都係發哥或者以前個幫廚阿豪送,真係多嘢做就索性唔接。

結果我都幫手送咗兩單外賣,比起喺強叔度做,呢度明顯悠閒好多,始終Waterloo比起Toronto無論繁盛程度同人口都差好遠。

去到第三日,June開始有啲奇怪舉動,成日喺廚房門口靜靜企咗喺度唔知做乜,每次我望向佢,佢就會即刻移開視線然後出番樓面,雄哥同發哥見到都搖搖頭一臉無奈,唔通我咁快就成為咗June嘅下一個目標?

果然呢日放工,雄哥冇好似平時咁先車我走,然後同June返屋企,而係改由June單獨車我,而雄哥就跟咗發哥車,等發哥車佢同珍姐。

車程只有十幾分鐘,所以開車冇耐,June就主動開口:「呢幾日你做乜成日偷望我?」

咦?開始嚟料喎,為咗份工,都要應酬下阿大小姐:「我冇偷望你,只係有時以為你有嘢搵我哋,所以望下。」

「唉,乜你哋啲男仔個個都咁細膽,敢做唔敢認。」June嘆咗口氣,轉臉望向我。

我望住June塊肥臉,一時都唔知點答好。

「由第一日喺街度見到你望向我嘅眼神,我就知你對我有意思,我已經專登請你返嚟,俾多啲機會你接近我,點解你仲唔敢踏出第一步?」June趁住架車停紅綠燈,成個肥身擰晒過嚟。

呢幅尊容,就算我係以前嗰個冇女嘅毒男,都唔會落搭囉:「June姐,我諗你有少少誤會,我好多謝你請我做part time,但係對於感情方面,其實我已經有女朋友。」

「你有女朋友都對我有意思,真係難為咗你,邊個叫我咁麗質天生,我唔會迫你同女朋友即刻分手,因為我唔想做搶人男朋友嘅壞女人。」June好似好為難咁,好彩啱啱轉燈,佢俾後面架車響「安」催開車。

唔怪得以前啲part time俾你嚇走晒喇,你下下俾咁大個「驚喜」人哋,有幾多個正常男仔可以頂得順:「咁真係多謝June姐你咁為我著想喎,對你有冇意思呢啲嘢,不如第時得閒先再傾,而家我都係想努力讀書同做嘢多啲。」

「點解你哋啲男仔總係唔能夠坦白面對自己,次次都要我哋女仔做主動?」June繼續自說自話,好似完全聽唔到我講嘢咁。

你鍾意點諗就點諗喇,反正我好有信心絕對唔會衰喺你手上:「多謝你今日送我返嚟,咁聽日見喇。」架車駛入行車道後慢慢停落嚟,我終於可以甩難。

「咁我聽朝過嚟接你食早餐,然後一齊返工。」June滿面期待咁望住我。

呢個樣,真係可以殺死大部份男人,仲要係撤底死亡嗰隻:「唔使客氣喇,我聽朝要返學校搞啲嘢,搞完會趕返舖頭。」

我冇俾機會June再講其他嘢,就急急腳落車返入屋,我初次感受到原來受歡迎都唔係一定好,遇著June呢廷人都幾難頂,唔怪得當日阿豪要「逃走」喇。

返到房打電話同Miss Cheung等幾個女仔傾咗陣電話,之後就去沖涼瞓覺,雖然過程中June打咗嚟幾次,仲係咁Whatsapp我,不過我都冇理,希望佢可以知難而退,除咗June呢個麻煩,雄哥地對我好好,嚟緊一年我都想喺雄哥度打工,一年啫,之後我就轉番出去Toronto喇,只要我「潔身自愛」,應該都唔難捱。

第二日返到舖頭,June眼啤啤咁𥇣住我,我估係怪我尋晚返到屋企冇再應酬佢,如果因為咁嬲咗我就發達喇,始終呢啲咁重口味我真係食唔落,而且我仲要修心養性考好啲成績轉番出Toronto搵周穎。

不過重口味都一樣有市場,返多幾日工後我開始發覺好多鬼仔、鬼佬都好鍾意撩June傾偈,有日仲見有個鬼仔揸住扎花喺門口等June放工,貌似係同學,雖然June最後只係收咗花,冇同鬼仔出街。

可能鬼仔見慣肥婆,所以June呢啲異國風情對佢哋嚟講有一定吸引力,咁咪好囉,各有所好,我有機會都想搞下鬼妹喇,你有鬼仔搞都唔錯吖,外國人營養又好,睇4仔嗰陣個個都天生異稟,實滿足到你呢個大肥婆喇。

今日係星期六,我同June呢幾日叫做大家相安無事,佢冇再喺廚房門口出現同係咁打俾我,過多兩日我就開學,到時各有各忙,應該就會再少啲機會見到,點知呢個好唔聽話嘅Chloe走咗入嚟搵我,本來亦都唔係咁大件事,喺開學前見下Chloe,痴纏下都不失為一件美事,偏偏就係佢走咗嚟接我,俾June見到,咁就令件事變得有啲複雜。

Chloe見到June後,本能地覺得有啲唔妥,可能呢啲就係女仔嘅第六感、又或者只不過係Chloe比較多事,對我身邊嘅任何異性物體都有敵意。

「嗰個女仔邊個嚟㗎,望住你啲眼神咁怪嘅,仲好似當我係仇人咁死啤爛啤。」Chloe劈頭第一句就問。

「佢係老細雄哥個女,叫June,你敏感啫,佢對個個都係咁嘅樣。」我當然唔會話俾Chloe聽June對我「示好」嘅事。

「唔係喎,佢明顯對你有意思,唔係點會對我充滿敵意。」Chloe冇輕易比我帶過,一副唯恐天下不亂嘅神情。

「可能見你又好身材又靚過佢,所以妒忌你啫。」我拉Chloe上車。

「咁又係,而且我又有你做我男朋友,佢呢啲肥婆實冇仔溝。」Chloe見我讚佢,終於將注意力從June身上移開。

臨離開前我唔覺意望咗June一眼,嘩!眼神咁兇狠嘅,即使咁遠距離,我都好似可以feel到佢嘅殺氣。

而我唔知道嘅係,Chloe其實都有留意到呢一幕。
支持Chole搞鳩呀June
唔想見到個故變肥芝
男主唔好失守啊
發現樓主已經冇回應我哋嘅comment仲要突然間變咗美極故,其實劇情係咪已經大暴走
由Miss Cheung/周穎/小琪都中晒邪咁愛上男豬開始已經暴走緊啦
中邪我ok,美極故不了
樓主唔好食肥膩嘢
放心喇,肥婆係點都唔會食嘅只係俾下教訓主角
係囉 得閒寫多幾篇點扑Chloe, Ms Cheung好過
肥婆唔好搞事啦
件美極係個故出現多一陣都想作嘔
樓主話唔食姐無話唔洗出下精
Chloe 就來玩到無野玩啦
第202章 開學前嘅獎勵

Chloe冇車我返屋企,而係去咗附近嘅一間酒店,座落得喺呢啲town仔嘅,都唔會係咩五星級酒店,只係一啲三至四星嘅motel。

司機一停低車,Chloe就拉咗我入預早攞好嘅房,間房都算乾淨,張床又夠大,搞嘢啫,又唔係長住,接受到就okay喇,況且都比我而家租嗰間房大成倍。

頭先喺車度都叫傾咗陣無謂嘢,入到房就再冇咁多嘢講,Chloe今日冇刻意打扮,只係著咗件吊帶背心同超短裙,咁就夠喇,最緊要青春無敵,咁樣著既性感又方便除,好啱Chloe呢啲後生女。

我啱啱坐上床,Chloe就坐咗上我大脾度同我熱吻,我都有幾日冇出火,錫兩下細佬已經好好反應,Chloe張開對腳嘅姿勢,令到條裙縮晒上腰,亦令想破褲而出嘅細佬頂咗落微微現形喺紅底嘅B女上面,我用手將Chloe下身壓向細佬,雖然隔住褲,細佬都可以清楚感受到開始濕嘅細縫。

Chloe捉實我個頭賣力同我打茄輪,除咗捉住Chloe籮柚嘅手,我另一隻手好唔客氣咁伸入背心、穿過個Bra大力揸波,波都係夠大先好揸,去到Chloe呢個cup數就差唔多,啱啱叫做一隻手都揸唔晒。

俾我上揸下磨咗一陣,Chloe就集中唔到精神同我打茄輪,將我推落床,除咗我條褲就捉住細佬含起上嚟,其實細佬已經係十足狀態,唔使再點幫手都夠插,不過入洞前先喺溫暖嘅口腔過渡下都幾正,Chloe嘅舔舐技術又絕對唔差,只要唔好一個唔覺意含爆咗就得喇。

又唔係第一次幫人含,Chloe喺口唔口爆間嘅掌握當然得心應手,見細佬反應大少少即刻轉舔周邊同春袋,以防走火,今晚本身都預咗係長期作戰,但係一開始含爆咗就要等下先有得入,咁個頭就開得唔係咁好囉。

舔得咁上下,細佬已變得滑不溜手,Chloe起身除咗條底褲,仲著住裙同背心就將細佬收咗入濕潤嘅B女中,呢種突破狹窄陰道直入子宮嘅快感,真係試幾多次都唔會厭,尤其係剛進入嘅第一下,嗰種夾緊永遠係最舒服,插落去後陰道放鬆咗就冇咁正。

Chloe騎乘途中不忘用力夾實細佬,呢種收陰技巧唔係條條女都識,除咗瑜姐姐,Miss Cheung同周穎都係間中先無意識咁做到,我閉眼將注意力轉到深入緊嘅細佬之上,幼嫩嘅子宮口對龜頭嘅磨擦令我全身又酥又軟,想射嘅感覺由下身急速傳達到大腦。

冷不防兩團柔滑嘅軟肉壓落上身,喺努力擺動身軀嘅同時,Chloe已經除咗我上身嘅衫、自己件吊帶背心同Bra帶,用豐滿嘅雙乳嚟壓迫我,點解對波可以咁軟嘅呢?我雙手捉住Chloe籮柚,將頭埋入雙峰之間,對波除咗用嚟夾腸仔,夾頭原來都係唔錯嘅選擇。

隨住Chloe越嚟越大嘅呻吟聲,我覺得下身有一團火由會陰直上棍身,再喺龜頭口爆射而出,平時嘅爆發都係幾下就完,唔知係咪因為積咗幾日,今次連續爆發咗十幾下先射完,仲射到有啲虛脫添。

直至到細佬完全軟落嚟,Chloe先停低冇再搖動,趴喺我身上面透大氣,我攬實劇烈運動後滿身大汗嘅Chloe,心裡面泛起無限憐惜,每次同啲女做完,我都會有呢種受寵若驚嘅感動,我有幾好條件自己心知肚明,竟然有咁多好女仔肯同我一齊,唔感動就假。

Chloe稍為回咗氣,就仰頭輕吻我咀唇,喺呢一刻,我完全忘記咗佢有錢女嘅身份,只當佢係一個真心對我好嘅普通女仔,Chloe最唔好就係有少少機心,但係以佢嘅成長環境嚟講,太天真亦都唔現實,害人之心不可有,防人之心亦都不可無嘅,有錢到佢咁,點可以唔防下啲為咗錢而接近嘅人。

我除埋Chloe條縮咗上腰嘅短裙,一邊同佢赤裸裸咁擁吻,一邊等細佬恢復精神,Chloe都明白我心意,用手溫柔撫弄縮回正常size嘅細佬,而我就摸佢背脊同B女,啱啱俾我中出完嘅B女唔單止濕,仲有啲嘢流緊出嚟,唔使講都知係咩喇。

我低頭錫胸,今日都未品嘗過胸前嗰兩粒葡提子,Chloe咁遠水路入到嚟點都要幫襯下,B女就唔錫住喇,隻手摸落都已經黐𥹉𥹉,點擺入口呀。

Chloe俾我舔到全身扭動,喺細佬上嘅手不覺加快同加大力度,雖然未完全復原,但係已經夠硬進入,我翻身變成男上女下咁壓住Chloe,頂開雙腳將細佬再次插入B女,做完冇耐嘅陰道仍然好濕好暖,Chloe一被進入即刻用雙腳挾實我條腰,喺我嘅每一次進入時用力將細佬壓得更加深入。

由自己主導嘅進出同被動嘅騎乘始終有好大分別,前者亦都係我比較鍾意嘅體位,正所謂想點插就點插,梗係舒服過俾人喺上面亂咁舞,插咗陣我將Chloe個身打側,以九十度角轉為側插,以便細佬可以頂落陰道壁唔同嘅位置,然後最後再轉為後入,讓Chloe趴喺床度,趷起籮柚俾我穿過雙腿進入B女。

我好鍾意用呢個姿勢做,因為細佬離開陰道後仲有對腳夾住,高高聳起嘅籮柚又起到缷力嘅作用,撞落去仲會發出有節奏嘅「啪啪」聲,插起上嚟都特別起勁,然後再抽插咗唔係好耐,我就第二次中出咗Chloe。

我等細佬射到乾乾淨淨,先放番身下嘅Chloe出嚟,俾我砸住係咁𢵌咗咁耐,Chloe就算年輕力壯都俾我搞到有氣無力,連講嘢都唔係好順:「今晚…你唔好走,陪我…喺度瞓一晚。」

我點點頭,重新將Chloe攬入懷中,Chloe都用力反攬實我,相信冇人可以分開痴到咁實嘅我哋。
第203章 終於開學

喺臨瞓著之前,我突然記得一樣嘢:「不過聽日我要返工,所以陪你食完早餐就要送我過去。」

「吓!仲要返去見個肥婆呀,唔好返喇,留喺度陪我,個肥婆唔係好人嚟㗎。」Chloe俾我搞到死死下都即刻醒晒。

「唔得,應承咗一定要返,雄叔臨時搵唔到人頂㗎。」而事實上亦都冇後備人選可以頂,我唔返,就唯有雄哥同發哥密啲手做埋我嗰份。

「你星期一就開學,聽日唔陪我就要等下星期六先可以再嚟搵你。」Chloe繼續嘗試說服我。

「本來我叫你下星期六先嚟搵我,你而家早咗嚟,所以下星期你唔好再入嚟,啱啱開學我要俾心機啲,你過兩個星期先再嚟,或者到時我出去探你哋。」我冇動搖,一開始唔好好分配時間,落後咗就好難追番上。

「咁你即係寧願陪肥婆都唔陪我喇!」Chloe忽然耍起小姐脾氣。

吓?點解講緊正經嘢,突然又扯咗去June度㗎,不過Chloe呢個嬲樣有啲可愛,女仔有時係要發下脾氣,先令到男仔有被重視嘅感覺:「你傻咗咩,你都知我返工係為咗賺錢幫補,冇時間見你係因為要努力爭取轉番出多倫多,邊關其他人事。」

Chloe掙開我嘅懷抱,擰轉身唔啋我,搞到我一時間都唔知好嬲定好笑,我望住Chloe白滑嘅背脊,視線一直由圓潤嘅雙肩,落到纖細嘅腰肢,再去到豐滿嘅臀部,通常睇女仔都係從正面,好少可以咁仔細欣賞身後嘅美景,原來Chloe身材真係好好。

我靠上去緊貼Chloe,從後用力攬實佢,起初Chloe都有少少掙扎,唔想俾我捉住,但係好快就平靜落嚟任我抱:「春宵一刻值千金,不如我哋唔好嘥時間喺其他嘢上面,好好珍惜今晚。」我一手滑去胸前,一手滑落下身。

Chloe感受到喺籮柚上慢慢漲大嘅細佬,呼吸開始急促起嚟,冇直接答話,改用行動表態,右手帶領胸前嘅手去各處最想被觸摸嘅地方,左手伸去後面幫細佬按摩。

我由Chloe條頸錫到去佢耳珠,輕輕用力舔咬,Chloe發出愉快嘅嘆息,氹女仔唔係次次都要花盡心思,直接做啲令大家開心嘅事咪仲實際。

呢個時候Chloe已經按捺唔住,轉番身同我打茄輪,順手將細佬導入濕透嘅B女,第三次喇,我連仲射唔射到都唔敢肯定,不過擺入去插下都係舒服嘅,細佬一入到去即刻好享受咁𣈱泳起嚟,呢家嘢唔知點解硬係做極都唔厭,如果唔係要回氣做多十次八次都冇所謂。

結果我同Chloe斷斷續續做咗五次,射到最後直頭都冇咩嘢出,第二朝起身嘅時候仲周身骨痛,Chloe都好唔得我幾多,攰到起唔到身,叫我直接搵司機車我走。咁咪係囉,尋晚仲話要我陪多你一日,咁陪法命都短幾年呀。

行入舖頭嘅時候我有啲腳步虛浮,俾眼利嘅June一眼𥄫到,即刻滿臉鄙視兼「接接」聲,咁同女朋友扑嘢都好平常啫,使唔使咁嫌惡呀?

雄哥同發哥就通情達理得多,見我一副虛耗過度嘅樣,粗重嘢都唔使我做,甚至外賣都冇叫我送,可能驚我連踩油都冇力啩。

放工嘅時候又變咗June車我返屋企,我心諗:「唔係想審我呀?」見到Chloe都仲唔知難而退,我真係有啲佩服June嘅自信。

當我喺離開舖頭,諗緊都係自己搭巴士走費事煩時,Chloe把聲適時響起:「靚仔,可唔可以車你返屋企呀?」

我望向聲音來源,見到Chloe打開車窗喺度同我揮緊手,我轉頭望向黑口黑臉嘅June:「原來我女朋友仲未走,咁今日唔使麻煩June姐你,我自己走得喇。」冇等June反應,我就急急腳離開。

開車離開嗰陣,Chloe都不忘向June擺咗個V字勝利手勢,我唔敢望佢有咩反應,姑勿論June係咪對我有意思,俾其他女仔咁串法都幾難唔嬲。

「做咩呀?驚我激親肥婆呀?」Chloe見我臉色有啲陰晴不定,仲笑笑口問我。

「我驚聽日又要搵過第二份兼職啫。」我望住呢個始作俑者,都冇佢咁好氣。

「咁我請你吖,我叫阿爸買咗佢間舖,俾你做老細。」Chloe撲上我個身撒嬌。

「你千祈唔好呀,雄叔係好人嚟,你唔好搞佢。」我覺得Chloe可能真係講得出做得到,即時截住佢。

「咁你俾我下星期六再嚟探你吖,咁我就聽晒你話。」Chloe竟然同我講起條件。

「好喇,你想嚟就嚟喇,反正我唔俾你都嚟㗎喇。」老實講我唔係唔想見Chloe,而係真心驚俾佢搞到冇心機讀書,唯有呢幾日用多啲時間溫書。

Chloe高聲歡呼,仲喺我個身度䟴䟴下,因為尋日實在搞得有啲多,今日我哋冇再返motel,而係叫Chloe直接車我返屋企。

Chloe送我送到去門口,俾咗幾個Goodbye kiss佢先肯走,目送架車離開,打開門入屋時冷不防有個黑影企咗喺大門側邊個客廳個窗前面,嚇咗我一跳。

「你好,我係Peter,喺呢度嘅租客。」黑影向我走近,揚手同我打招呼。

「你好,我係Wesley。」我反射性回答。

Peter同我差唔多年紀,典型陽光男孩,古銅色皮膚,身材健碩,整體感覺唔錯,似乎可以做到朋友。

我哋分別自我介紹,Peter係台灣移民,細細個就嚟咗加拿大,本身住喺Vancouver,因為鍾意讀數,所以專登嚟University of Waterloo升學。

時間都唔早,我同Peter吹咗陣水就各自返房瞓覺,聽日就開學,我收拾好心情,準備迎接嶄新嘅校園生活,有啲興奮,又有啲擔心,希望一切順利。
開學就生性啦
渣乾男豬都似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞