【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎(2)

1001 回覆
221 Like 8 Dislike
周穎真係好完美
正正就係因為太過完美 所以樓主要搵石克隆
如果真係有野 樓主老母條隊要排滿成條青山公路
第147章 再一次別離

攬咗唔知幾耐,又或者只係攬咗一陣,我哋最終分開。因為冇再沖涼沖到搞多鑊,所以總體用嘅時間唔係好多,我幫周穎抺乾身去番房,周穎話可以自己著衫,於是我就扶起瞓喺床發緊呆嘅Miss Cheung,帶佢去沖涼。

既然周穎啱先幫我洗得咁乾淨,而家就由我幫Miss Cheung洗,望住Miss Cheung出眾嘅姿容,我忍唔住要錫多佢幾啖。

Miss Cheung當然唔會介意,仲熱烈回應我嘅索吻,一路錫,一路幫Miss Cheung洗背脊同籮柚,貼實B女嘅細佬開始微微抬咗起頭,不過已經冇足夠時間俾我再次進入。

「Miss,你會唔會過嚟加拿大探我?」同Miss Cheung打茄輪可以打到海枯石爛,我只有主動放開口。

「會,等暑假我就過去搵你。」Miss Cheung塊面有啲紅,可能係水溫,可能係俾我錫同俾細佬磨親。

「咁一年咪見得一次?」我諗起牛郎同織女嘅故事,唔通呢個就係嚟緊四年我同Miss Cheung嘅情況。

「牛郎同織女都係一年見一次,咪一樣可以天長地久,況且呢個情況都只不過係呢幾年,讀完大學你就會返嚟,如果你唔返嚟,我就過去陪你。」Miss Cheung竟然同我諗埋同一樣嘢,呢啲咪心靈相通囉,但係Miss Cheung畢竟比較成熟,冇我同周穎咁戀愛大過天,覺得分開多一陣都唔得。

我稍為鬆開Miss Cheung,幫佢繼續洗胸同B女,頂,洗到好想扑嘢添,頭先同周穎都冇咁情況,但係Miss Cheung唔同,對波又大又軟,B女短暫休息後又濕番,唔理喇,最多一陣動作快啲趕飛機。

Miss Cheung見我越洗越肉緊,細佬又扯行晒,都知咩事,於是將一隻腳放上浴缸邊,打開雙腿俾我容易啲插入。

我捽多幾下B女,扶正細佬就再次插入Miss Cheung溫暖嘅陰道,好舒服,夾到實一實之餘又唔會進出唔到,我托起Miss Cheung隻腳,Miss Cheung就雙手撟住我條頸借力,細佬抽插速度加快,以期能儘快完事,如果因為扑嘢搞到missed咗班機,咁都幾樣衰。

Miss Cheung用力收緊陰道,加大對細佬嘅刺激,提升上面嘅快感。我用力將Miss Cheung抱埋身,雙乳因緊貼而快速嘅動作加劇磨擦我胸口,上下身嘅舒適感結合後迅速傳到腦神經,再對細佬釋放發射嘅訊號。

都係嗰句時間關係,細佬都唯有聽我呢個大佬話,速速射出唔係措咗幾耐嘅精華,一射完我就有種全身酥軟嘅無力感,連續中出都唔係咁過癮嘅事,舒服還舒服,真係幾消耗體力。

我幫Miss Cheung洗乾淨B女流出嘅精,Miss Cheung就幫我捋清細佬上面混雜聖水同分泌嘅液體,我好鍾意呢個扑嘢後嘅清洗時間,兩個人體貼地為對方善後,係性之後嘅愛,而唔係有性冇愛,扑完嘢就各行各路。

「其實我哋以後仲有大把時間做呢啲嘢,你唔使咁心急。」Miss Cheung見我射完後有啲腳震震,臉帶笑意咁講。

「同Miss做得多一次就一次,如果可以,我日日都要同你做幾次,唔係咪好嘥。」如果我一生人只可以出一萬次嘢,我希望有六千次都係出喺Miss Cheung身上,剩番三千次俾周穎,一千次留嚟備用。

「你傻咗咩,一日幾次,你唔使抖我都要抖喇,你估淨係你郁先攰,我俾你咁整法唔攰嘅咩。」Miss Cheung拍下我個頭,微笑話我。

「Miss,你一定要等我。」我再次攬實Miss Cheung,深情咁同佢講。

「我一定會等你。」Miss Cheung輕拍我背脊安慰我。

時間已經唔多,出到去周穎已經著番好校服,Miss Cheung換咗套長裙,我就著番鬆身衫褲,搭長途機,都係呢啲舒適裝扮好啲。

我攞起行李,Miss Cheung同周穎都打算送我機,今日離開後唔知幾時先可以再見,我都想佢哋陪我去機場,見得多一陣係一陣,而且佢哋兩個送完我之後可以一齊返,冇咁寂寞。

因為搞搞下遲咗少少,有啲趕,我哋又三個人,所以截咗架的士去機場,我坐中間,Miss Cheung坐右邊,周穎坐左邊。

我緊握住兩女隻手,手心傳嚟嘅溫暖好快就要離我而去,Miss Cheung同周穎都捉到我好實,三個人冇出聲,但係三顆心經四手緊緊連結喺一起。

去到機場,辦完登機手續,已經差唔多要入閘,我企喺閘口,仍然分別拖住Miss Cheung同周穎,身邊有唔少人經過,呢個情景令我諗起八、九十年代嘅移民潮,當時啟德機場日日就係上演住呢種難捨難離嘅畫面。

「我突然覺得自己好似要上戰場嘅士兵咁。」為咗緩和氣氛,令傷感情緒不止於無限度咁擴大,我搵咗啲無謂嘢嚟講。

「咁我祝你官運享通,早日升官發財榮歸喇。」Miss Cheung眼裡面充滿傷感,但係口裡面仍然就住我嘅說話回答。

「如果你真係要上戰場,我就打跛你對腳,等你可以留喺我身邊。」周穎眼神堅定,冷不防講咗幾句意料之外嘅說話。

Miss Cheung對周穎刮目相看,估唔到佢會咁講,我就有啲目瞪口呆:「就算冇咗對腳,我爬都會爬返嚟搵你哋。」不過反射性我都即刻答番。

「冇咗對腳唔緊要,最重要嘅地方仲用得就好。」Miss Cheung見我哋開始九唔搭八,都加埋入嚟。

我哋三個你眼望我眼,忽然忍唔住大笑起上嚟:「好彩唔係去打仗,唔係講呢啲說話好touch wood。」

「好喇,要上機喇,唔係轉頭你missed咗班機,我哋又要上演多次呢幕送機畫面。」Miss Cheung首先放開我隻手,拍拍我右肩催促我上機。
周穎都知道唔可以再任性咁拉住我隻手唔放,鬆手撲過嚟攬住我,喺我耳邊輕聲話:「我一定會過去搵你。」

喺我未及反攬番周穎嘅時候,佢已經放手企番去原位,然後到Miss Cheung上嚟抱住我:「我一定會等你返嚟。」

又係未及捉緊已走開,Miss Cheung同周穎並排望住我,眼裡開始有少少淚光。

今次到我上前,伸出雙手同時攬住生命中最重要嘅兩個人:「你哋放心,我唔會令你哋失望。」深深吸咗一口混雜Miss Cheung同周穎體香嘅氣味,我鬆手再望多兩人一眼,然後向佢哋點點頭,跟住轉身步入閘口。

入咗閘,喺玻璃門關上前一刻,我回頭望向閘外嘅兩人,喺模糊嘅視線中,見到周穎伏喺Miss Cheung肩膊上喊緊,而Miss Cheung就含住淚咁向我揮緊手。

我曾經話過唔會再令鍾意我嘅人傷心,但係基於我嘅無能為力,又再令Miss Cheung同周穎為我流淚,如果我可以有足夠嘅能力、又或者係經濟基礎,今次就唔使同佢哋分開。

喺加拿大嘅日子,無論係為咗自己、定係為咗等我嘅人,我都一定要好好努力。
第148章 中場休息

喺正式開始加拿大嘅生活之前,無論張子龍定係我,都要稍稍休息一下,所以喺呢個位,會再有一段短暫停低嘅時間,同上次一樣,預計應該都係一個月喥。

因為工作上嘅關係,每日出post其實對我有少少難度,當然我都可以轉為不定期咁發稿,但係對於睇定係寫嘅人,我都覺得唔係最好嘅選擇,所以要花啲時間措下稿,而且一直唔停咁寫,感覺有少少質素下降嘅問題。

唔知大家有冇感受到故事形式嘅轉變,但係翻睇以前嘅篇章,我個人就覺得有好大分別,起碼由重甜變咗做中甜,純為扑嘢變咗有啲感情牽絆,我估現階段嘅寫法會繼續維持,甚至可能深入啲描寫人物之間嘅情義,唔止張子龍同各女角,張子龍同石克隆嘅關係都會有更多篇幅。

故事方面,張子龍去到呢個位,心裡面已經唔係只容得下Miss Cheung,周穎都確實佔咗一席位,不過佢哋兩個都要暫別張子龍,喺正式再登場前會以番外形式出場,而喺加拿大迎接張子龍嘅,會係兩位新女角,呢兩個人嘅份量等同於香港時嘅Miss Cheung同周穎,將會導致將來嘅四國大封相。

我好鍾意寫呢個故,呢個故亦都做到當初所想嘅娛人自娛效果,所以我會繼續寫落去,希望可以繼續有人支持,但係就算冇人支持,我都會好好寫完佢,因為對於我嚟講,即使只係一個甜故,都已經用咗我有生以嚟最多嘅時間同最大嘅努力去寫。

最後都係嗰幾句,無論係追故、定係留言嘅人,我都衷心感激,再次說聲謝謝!如無意外,一個月後再見!
支持樓主
2月22號再見
LM。支持
Lm 支持我地會等你
樓主我愛你寫得好好 唔明點解咁少人留言
最初以為只係重甜故 到岩岩睇完呢章睇到有少少眼濕濕 每晚等你既故出已經變左每日既習慣
希望你快點番黎 唔洗等一個月咁耐 加油!
支持樓主 一個月後見
喂唔理你番外又好咩都好,總之佢兩個唔准比其他人屌
睇左好耐第一次留言
其實樓主太準時出文,會唔會先係無人留言嘅因素?
因為樓主太有交帶,話一個月就一個月
出文又晚晚準時

所以完全唔使催文都知幾時有文睇

當然以追故者角度係好
但亦都令樓主個post無乜人氣
LM支持
一個月後見啦 樓主 好似上次咁 知你會準備
其實由重甜變到呢加中甜仲好睇 好似最後呢篇睇到都眼濕濕 描述佢地既唔捨得 我覺得如果40% 甜 60% 其他野 就好啦
支持!二月二十二見!
「我一定會等你返嚟。」
222見
依個故真係好好睇
分唔到自己係撐邊個
記得要返來呀樓主 好想快啲睇落去 一個月後見
睇咗咁耐連登文章,呢個作者最準時,期待一個月後再見
等你
等你啊樓主
支持樓主 每日都會黎睇
LM 加油
四個啱啱一枱麻雀
張子龍負責斟茶遞水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞