【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎(2)

1001 回覆
221 Like 8 Dislike
唉應該真係無啦
準備永block樓豬
咁都搵到人埋單 真心癲
終於探老豆啦不孝子就黎連老豆性咩都唔記得淨係掛住扑野
終於識得探老竇
今晚有冇文
第195章 少少心意

Judy見到我,臉上露出先驚後唔自然嘅神色,我諗起Patrick件事,意會到可能Judy係怕我爆佢大鑊,我唔肯定強叔知道幾多Patrick嘅嘢,亦都決定唔到應唔應該講個真相出嚟。

「強叔,我就嚟入Waterloo讀書,今日專登過嚟同你道別,順便多謝你以往嘅照顧。」我向強叔躬身表示感激。

強叔上前拍下我膊頭:「唔使咁客氣,你做嘢又負責又勤力,幫咗我唔少忙就真。」強叔轉頭望向Judy:「阿怡,你喺度等我,我同阿龍去附近Coffee Shop傾幾句。」

「哦,咁你早啲返。」Judy顯然唔想我同強叔單獨相處,一副欲言又止嘅表情。

我同強叔去咗附近新開嘅一間Coffee Shop坐低,強叔堅持要同我踐行,叫咗啲嘢俾我食,自己就只係點咗杯齋啡。

強叔起初只係講下舖頭啲嘢,插下傑少佢哋同讚下新嚟嘅一個叫文仔嘅兼職,之後慢慢講到Judy身上:「頭先同阿怡睇完醫生,醫生話BB好健康,預產期係出年2月,接近農曆新年,到時如果你有時間,就嚟祝福下我哋喇。」

Judy果然搵咗強叔埋單,估唔到幾日時間,佢就有著落:「係喎,聽小春講強叔你同Judy結咗婚,恭喜晒你哋。」係咪值得恭喜我唔知,但係結婚始終係值得高興嘅事。

強叔點點頭表示多謝:「嗰日阿怡突然嚟搵我,話有咗BB唔知點算,反正我幾廿歲人一支公,一直都好想有個子嗣做繼承人,所以就同佢講不如俾我做BB嘅爸爸,好好照顧佢哋兩母子。」

但係個BB唔係自己嘅,乜真係可以視如己出咩?

好似察覺到我內心嘅疑問,強叔接著話:「其實喺你嚟之前,我同阿怡都曾經行埋過,不過一直冇乜結果,可能係我年紀大嘅關係,好多時都有心無力,所以當你出現後,阿怡要跟你走我都冇所謂,始終佢係後生女,冇理由要佢跟住我呢個冇用嘅阿伯。」

我有啲無言,原來Judy由頭到尾,都係喺度四圍搵碼頭,仲連強叔都唔放過。

「直至阿怡有咗返嚟搵我,我心諗難道呢個就係上天嘅安排,雖然我唔得,都俾番個養子俾我,或者對我嚟講,呢個已經係最好嘅結局。」強叔嘆咗口氣,分唔清係開心定係感懷身世。

我真係好佩服強叔,竟然咁都唔介意,Judy呢啲女仔,生咗B後都唔見得會永遠留喺你身邊,只不過當你係水泡,有機會上岸絕對會毫不回頭咁抛棄你。

「總之你以後得閒就嚟探下我哋喇,生父同養父始終唔同,我明白你哋年輕人唔想咁早俾下一代綁住嘅想法,但係親生骨肉嗰種血濃於水嘅關係,係永遠都唔會改變嘅。」強叔好認真咁講,仲伸手過嚟搭住我膊頭。

咪住,我真係唔明喎,點解強叔好似講到個阿B係我嘅咁,唔通Judy為咗掩飾自己嘅濫交同搏入豪門嘅卑劣心態,將個阿B屈落我度?

「強叔,其實個BB...」我啱啱想否認,不過諗起強叔知道真相後,可能會對Judy同阿B好反感,一時竟然講唔到落去。

「我明㗎喇,將來無論點都好,我都會照顧好個BB。」強叔放開我,但係嗰種無形嘅重擔卻遺留咗喺我肩上。

最後我都係決定唔將事實講俾強叔知,有時善意嘅謊言,比真相更容易接受,如果可以令到強叔好過啲,我食咗呢隻死貓佢又有乜所謂。

再傾咗陣其他無謂嘢,我就告別強叔,出發去搵Chloe。

我嘅心情有少少複雜,一方面鄙視Judy,另一方面又覺得強叔好偉大,當然都有少少戥自己唔抵,但係又認為自己唔爆大鑊嘅決定係啱嘅。

去到Chloe度嘅時間比原先預定遲咗個幾鐘,一入門就俾著到跳艷舞咁嘅佢嚇咗一嚇。

Chloe上身得件皮製黑色Bra Top,下身係黑色皮短裙同長靴,動作大少少都可以見到裙裡面條黑色T-back。

「你做咩咁耐先到㗎,打電話俾你又唔接。」Chloe化到好濃妝,比起以前喺學校初見時更加誇張。

「你做咩打扮成咁呀?差啲以為你趕住去跳Table Dance。」我冇直接答,唔係好想同Chloe傾強叔嘅嘢,話晒件事佢都有幾大責任。

「唔靚咩?專登著俾你睇㗎,一陣仲有特別表演。」Chloe輕易俾我轉移開去,雖然有時佢好有機心,但係有時又會而家成個傻妹咁,或者呢個就係Chloe吸引我嘅地方。

老實講我鍾意Chloe平時冇乜化妝個清純樣多啲,但係佢咁有心搞到成個脫衣舞孃咁,我又唔好意思話唔靚:「靚,你著唔著都靚㗎喇。」

「咁好口,抵我專登苦練多日嚟表演俾你睇。」Chloe上前錫咗我一啖。

我用熱吻作回應,雙手開始不安份咁喺Chloe身上面游走。

Chloe反應不嬲好好,三兩下就嬌喘起嚟:「未住,你等我表演咗先,唔係嘥晒我呢幾日嘅心機。」說完稍為推開我。

我放開Chloe,由佢拖我上樓,去咗一間佈置到好似之前石克隆帶我去搵Rio嗰陣嘅房度,柔和燈光中有張睇落好舒服嘅皮質長梳化,中間有條鋼管由地下接到上天花。

Chloe招呼我坐低,閂咗房門後將燈光轉為集中喺條鋼管度,置身喺黑暗嘅梳化,四周響起充滿誘惑意識嘅樂曲,令我有種變成偷窺者嘅感覺,Chloe從黑暗中步入化為舞台嘅鋼管位置,輕身躍上去後開始幾專業咁上下翻轉起嚟,雖然同上次Rio嘅技術𧶄幾皮,但係都唔似係第一次跳,呢個都唔意外,Chloe話為咗我而學啫,我又冇咁天真完全相信佢,呢幾下轉圈冇練番幾個月絕對做唔到咁順𣈱。

跳鋼管舞主要唔係為藝術,純粹係為咗勾起異性嘅性慾啫,望住嗰對因為汗水而令人目炫嘅雙峰、同埋不停從裙底露出,俾條T-back夾到凸起晒嘅陰唇同籮柚,okay,我已經準備好,唔使跳落去,可以直接進入下一階段嘞。
主角,強叔,Patrick 加唔知幾多個中出過隻支那雞
真係隔住個 Mon 都聞到浸公厠味
已經睇到日後chole會因為幫男主執食完女的手尾而出事。因為男主竟然覺得自己中出咗Judy而Judy大肚唔關自己事(好似無驗過DNA,靠Chole把口話唔係就唔係)。
依家仲要覺得自己食咗死貓唔篤爆係幫人
救命
主角難得醒目,冇中出過Judy
睇Judy反應似係俾Chloe破壞咗泊碼頭大計 (雖然本身個Patrick都唔會理佢)
又真係好似無中出過,我記得係無
比你講一下 我一時都唔記得男主姓咩 好彩醒返起
第196章 開學在即

Chloe都係明白事理嘅人,前戲唔使搞咁耐嘅,趁熱食先健康㗎嘛,喺一次由下而上嘅大翻轉之後,Chloe終於喺條鋼管度翻番落地,身水身汗咁撲過嚟我度。

混和汗水同香水嘅氣味令我精神一振,細佬都好雀躍咁跳咗幾下,我一手拉低Bra Top,張口就含住彈出嚟嘅乳頭,咸咸地都幾惹味吖,對波揸起上嚟仲因為濕濕地而好跣手。

Chloe隻手從身後伸向我雙腿中間,拉開褲鍊直接捉住細佬捋,可能因為跳舞跳到㷫晒,Chloe手上面嘅力度有啲大,摙落去嘅時候間中有少少痛。

你做初一我做一五,我用牙咬咗Chloe個乳頭幾下,佢痛到嗌咗出嚟:「喂,痛痛地呀,你做乜咁大力喎!」

「冇,我見你揸得咁大力,以為你鍾意大力啲啫。」我抬頭望向Chloe,一副欠打樣。

「哦,咁即係玩嘢喇。」Chloe好勝心起,推咗我落梳化,爬去細佬張口就含,含落口後除咗用條脷舔遍棍身,仲用牙間中細力咬幾下。

痛就唔痛嘅,有啲刺激仲幾興奮添,Chloe頭下腳上咁專登將裙底春光擺正喺我面前,唔享用下就係暴殄天物,我拉開條幼到攝晒入B女同籮柚嘅T-back,張口就將B女含晒入口,一邊舔一邊用牙磨滑嫰嘅陰唇。

我按住彈手嘅兩團軟肉,將舌尖伸入陰道做深層接觸,呢個時候Chloe亦都幫我做緊深喉體驗,探到入喉嚨椗嘅龜頭有少少夾緊嘅感覺,令我諗起耍雜技嗰啲吞劍高手,佢哋幫男友做深喉嗰陣咪好得心應手?

同一個姿勢維持太耐自然會令快感減退,我拍拍Chloe籮柚,佢即刻好醒目咁撐起身,我順手幫Chloe除埋條底褲,等佢可以背向我直接將細佬插入B女,俾我舔到濕晒嘅陰道緊密包裹住細佬,用柔軟嘅陰道壁按磨每一吋地方。

從後望向長髮披肩嘅優美背影,以呢個視角俾Chloe騎乘係爽嘅,將脫未脫嘅Bra Top仍然掛喺Chloe身上,條皮裙縮咗上腰,連對皮靴都未除,我冇興趣改變而家嘅狀態,著住衫嚟做比起除晒又有另一種吸引我嘅地方。

我唔係好耐冇做,但係就有幾日冇同Chloe做,每一個女仔俾我嘅感覺都唔同,同周穎做得多,有時都會想同下第二個女仔做,即係食慣魚翅都會想食下粉絲一樣,有少少犯賤,但係另一角度嚟睇就會有多啲新鮮感,喺穩定嘅感情裡面,有時候都需要有啲激情。

喺亂諗嘢期間Chloe忽然用力夾咗細佬幾下,處於發射邊緣嘅細佬立即乖乖射個乾淨,本來想忍耐少少等大家都舒服啲,但係俾Chloe一下突擊就唔覺意繳咗械。

Chloe再用陰道夾咗細佬一陣,然後先翻身瞓喺我身上面同我濕吻,對於啱啱含完細佬就打茄輪我不嬲都有少少抗拒,但係又絕對唔好意思話介意,我都含完B女冇耐喇,Chloe都冇嫌棄我吖。

「你陪我沖涼吖。」錫咗冇耐Chloe就主動起身拉我去沖涼,或者佢都知我唔可以出嚟太耐,雖則周穎知道亦都授意我趁機搵Chloe短聚,但係遲過佢返屋企嘅情況始終唔係太好。

沖涼途中我哋再食咗個快餐,下次都唔知幾時先可以再見,再做更加要夾下時間,難得細佬咁合作肯短時間內再起,唔做多次就嘥晒。

Chloe坐喺我身上,將我個頭攬落佢個胸,我又舔又錫,雙手大力搓籮柚,今次耐番少少,Chloe震晒之後再䟴多幾分鐘,我先至嚟到第二次發射,自從Chloe同我表明咗唔會搞出禍,我每次都好唔客氣兼放晒心咁中出,雖然我呢舖中出癮由破處起都冇斷過。

我同周穎只係前後腳返屋企,入門後都未及換衫,周穎已經返到,我見佢神采飛揚咁,似乎去orientation去得好開心。

「點呀?Orientation好唔好玩呀?」我抱起周穎,用公主抱將佢抱上房。

「Okay喇,識咗幾個新同學,我哋有好多科同班,到時開學可以有個照應。」周穎望落心情好好,要適應新環境,識下人都無可厚非。

「都係女仔嚟㗎呵?」我坐上床,將周穎擺喺大脾上面。

周穎雙手撓住我條頸,笑得有啲奸:「唔知呢,可能有男仔都唔定㗎。」

「咁有男仔都冇辦法喇,你又唔係讀女校。」我梗係唔想有其他男仔親近周穎,但係佢咁標青,實有男仔主動接近、甚至追佢。

周穎見我明明唔鍾意又唔敢講,懶大方咁表現到冇乜所謂,覺得整蠱咗我好開心:「全部都係女仔嚟嘅,不過佢哋有冇男朋友就唔知喇。」

「哦,咁都好啲。」有都冇辦法喇,鬼叫我冇用,搞到唔可以日日𥄫住個女神級女友咩,我基本上係對周穎有十足信心,係對自己冇乜信心,冇選擇就話揀我啫,去到大學呢個人生新階段,任何人都有權利再揀過。

周穎見我悶悶不樂咁,知道我都仲有啲介意,柔聲話:「你放心喇,我只係會同啲同學一齊上堂,唔會同佢哋出街㗎。」

「咁基本應酬都要嘅,上到大學就唔再係咩都可以自己搞掂晒,好多時要同其他人一齊做project,我都想你有好成績。」我放鬆心情,搞三搞四係我先鍾意嘅啫,周穎應該唔會啩。

「你識咁諗就乖喇,我去沖涼先,頭先玩咗啲無聊遊戲,搞到成身汗。」周穎說完就諗住起身。

「不如攬多陣先喇。」我忽然有啲唔捨得放開周穎。

「咁好喇。」周穎坐番低,攬番住我,輕吻我額頭。

我仰頭同周穎親吻,喺熱吻中感受佢對我嘅愛,良久,我哋先至分開。

「咁我可以去沖涼未呀?」周穎好溫柔咁望住我。

「不如一齊沖吖。」我提議。

「咁沖好耐㗎喎。」周穎噗哧一聲笑咗出嚟:「而且你咁香,唔係啱啱先沖完咩?」

「沖完可以再沖啫。」我有啲尷尬咁講。

「唔制,你分明係唔想俾我好好沖番個涼。」周穎逃出我懷抱,大笑住衝咗出房。
周穎好似食完快餐咁開心
咁甜 似有大事發生
睇佢應該唔會嘅,見佢平時咁好
Ps. 如果真係食咗我會棄故
留名睇Chloe玩厭佢周穎比帽佢miss當佢sp
Lm
Lm
第197章 回到Waterloo

快樂嘅時光過得特別快,周穎嚟咗加拿大都唔覺有幾耐,正式開學嘅日子就來臨,呢段相處嘅時間再冇咩事發生,我得以同周穎過咗一段只羡鴛鴦不羡仙嘅美滿生活,每日都係痴住周圍去,雖然做嘅只係買餸行街等日常嘢,但係嗰種心心相印嘅甜蜜卻將我哋緊緊連埋一齊。

喺臨別前嘅一晚,我同周穎瘋狂做愛,嚟緊應該唔會隔太耐就可以再見,真係太掛住亦都可以即刻搭車出嚟相聚,但係始終係分隔兩地,我哋都好唔捨得對方,日日見住咗成個幾月,突然要分開,點都會有少少唔慣。

「你喺Waterloo要生生性性,勤力啲,我唔想出年都要繼續同你分開。」周穎俾我搞到有氣無力,都喘住氣咁告誡我。

我點點頭:「你放心喇,我會儘最大努力喺最短時間內轉番出嚟Toronto,我都擔心你俾人追咗去㗎。」周穎呢個慵懶樣好吸引,我忍唔住低頭同佢濕吻。

錫到周穎差啲透唔到氣,我先勉為其難鬆開口俾佢講嘢:「你做咩講咗我心裡面嗰句說話呀,我先驚你俾人追咗去呀。」

「唔會喇,係得你會追我之嘛。」我微笑,右手摸上雙峰,左手後探落去搓籮柚。

「張子龍,你講咩呀?我幾時有追你喎。」周穎鼓起泡腮,扭身唔俾我揸胸,點解佢咩樣都咁可愛嘅呢?

「係我講錯,你冇追我,係我死纏難打,幾經辛苦先追到校花小姐。」我翻身壓住周穎,佢越掙扎,反而變咗更用力攞對波嚟磨我個胸。

我將細佬插入合埋嘅雙腿中間,通過緊夾嘅大脾直入狹窄濕潤嘅陰道,呢種排除萬難直搗黃龍嘅衝刺,比掰開雙腳任我進出更令我興奮,喺我嘅攻勢下,周穎原本仲想講啲咩,都即刻因為插入而轉變成輕聲呻吟。

我用力攬實周穎,上面同佢打茄輪,下面同佢緊密接觸,周穎雙腳更加用力夾緊,令到細佬離開陰道時,都可以有個軟滑嘅通道俾佢過渡,長期保持喺俾人夾到實一實嘅舒適環境之中。

今次已經係今晚唔知第幾次插入,細佬雖則係有啲過勞,但係佢都好體諒我呢個做大嘅心情,奮力扯行向陰道深處進發,我懷疑今次應該只可以乾插而出唔到嘢,但係喺我攰到有啲想放棄嘅時候,細佬都鼓起餘勇,射咗啲精入接近子宮口嘅位置,射嗰下始終係最舒服,亦都為今晚畫上咗一個完美嘅句號。

「你做咁多次唔辛苦咩?你睇你成身大汗,唔知嘅仲以為你啱啱跑完馬拉松。」周穎輕撫我背脊,氹細路咁安撫我。

我覺得全身虛脫,連去沖涼都冇力,瞓落側邊抱住周穎,仍然將細佬留喺周穎嘅身體裡面:「嚟緊都唔知幾時先有得見,都係清乾淨啲好。」

周穎善解人意,用腳夾住細佬等佢冇咁易跌出嚟:「頭幾個星期忙少少,等啲嘢定咗落嚟你咪出嚟搵我。」

「希望一切順利,我哋好快又可以再見。」好似驚周穎會喺我手中溜走咁,我喺
周穎身上嘅手不其然緊咗一緊。

因為做完多次劇烈運動,呢晚我哋瞓得好腍,第二朝起身甚至無力做晨操,只係一齊沖咗個靚涼。我煮咗個豐富嘅早餐俾周穎同其他人食,晏晝我哋喺附近散咗陣步,逛咗陣商場同圖書館,其實冇咩特別嘢想做,只係想兩個人有多啲單獨相處嘅時間。

尋晚搞得太多,今日反而唔係咁想搞,我哋食完晏喺床上面相擁瞓咗陣晏覺,起身嘅時候已經差唔多要走,我叫咗Chloe車我入Waterloo,除咗周穎,都要俾番少少時間Chloe,喺加拿大除咗佢哋兩個,我唔打算再對其他女仔付出感情。

Chloe原來一早就到咗,但係好醒目咁叫司機熄咗匙喺出面等,我將行李搬晒上車,今次只係短暫嘅分別,而且咁近,隨時可以再見,所以周穎雖然唔捨得,但係都未至於喊晒口咁同我道別,只係細細聲吩咐我萬事小心。

上到車Chloe即刻撲過嚟捉住我,呢排主要服待周穎,間中有空檔先搵Chloe,確實係有啲冷落咗佢,難得佢一啲都唔介意,每次見面仲好似而家咁熱情,著實令我同周穎對佢加咗唔少分,甚至有時周穎會主動叫我搵埋Chloe一齊出去、或者去「探下」Chloe。

「我好掛住你呀。」雖然Chloe次次都係咁講,但係聽落仍然受用:「你睇我今日著得幾靚,專登為你悉心打扮過㗎。」

望向Chloe挺起嘅雙峰,佢今日著嘅係一條粉紅色露肩長裙,呢啲晚裝係去ball先著,對比起我一身causal look更加唔襯,不過唔通我話唔靚咩:「的確係幾靚,最靚就係冇乜化妝,我覺得你個樣咁清純,唔化妝先表現到嗰種氣質。」

「我記得你叫我唔好化咁多妝嘛,女仔唔化妝係唔可以出街㗎,不過既然你鍾意,我就當然要投你所好。」Chloe𢵌過咀過嚟邀功,我當然唔會避開,大力錫落濕軟嘅雙唇。

打咗好一陣茄輪,我哋先意猶未盡咁分開,始終架車仲有其他人喺度,而且頭先Chloe仲伸手隔住褲摸細佬,搞到我扯晒火,再錫落去分分鐘變成車震。

我抱住懷裡面散發迷人香氣嘅Chloe,心裡面諗起剛剛分別嘅周穎同遠在香港嘅Miss Cheung,人生去到我呢個階段,已經有三個咁好嘅女仔喺身邊,可謂此生無憾。

去到Waterloo我哋先去食晚餐,然後先返租屋度,Chloe當然唔會肯放低我就走,好彩經過一整日嘅休息,我已經回復八成狀態,可以迎接成個戰鬥格嘅Chloe。

因為早咗開學成個星期嚟Waterloo,所以屋裡面只得義仔,另一個租客仲未到,提早入嚟主因係我想趁開學前搵番份兼職,平時可以消磨時間之餘又可以幫補下。

我告誡Chloe叫佢一陣唔好咁嘈,費事俾個壞印象義仔,令佢以為我係嗰啲掛住扑嘢唔讀書嘅人。
咁就完啦?
下集就大大力扑 嘈親義仔 J都割左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞