【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎(2)

1001 回覆
221 Like 8 Dislike
老豆只是主角去加拿大食女的借口
nothing more
第170章 有少少感動

我而家正所謂「肉隨砧板上」,加上俾Chloe搞㷫咗,真係要車震我都最多要求司機大佬駛埋一邊,落車俾半個鐘我哋速戰速決。

「你而家坐番好,有咩等去到你度先再搞好冇?」我按住伸手去搓波摸B嘅衝動,懶正人君子咁講。

「好呀,咁你俾我摸一下先吖。」Chloe見我就範破涕為笑,未等我答應就伸手入褲直接摸細佬。

我全身震咗一震,唔係舒服得濟,而係Chloe隻手有啲凍,對啱啱扯起嘅細佬嚟講太刺激,而且佢仲玩嘢咁捉得有啲大力。

Chloe見我咁好反應,笑笑口就伸個頭落去諗住進一步行動,我用手托番佢個頭上嚟,雙手夾住佢塊臉同佢打茄輪,我心諗:「你放心,實俾你含嘅,喺車度俾人睇住有啲唔慣啫。」

好學唔學,Chloe學我用雙手夾番住我塊臉,嘩!你隻手一浸味喎,我做咗成日嘢,細佬難免有啲味,你摸完竟然未洗手就揩番落我塊臉度!

我撥開Chloe摸過細佬隻手,放番入褲度等佢幫我催谷下細佬,然係就伸手隔住裙揸結實嘅籮柚,保持咁嘅姿勢唔知過咗幾耐,架車終於喺Chloe間大屋外停低。

上到房,已經好想搞嘢嘅我三兩下就除晒啲衫褲,Chloe半撐喺床望住我,條裙嘅雙肩位跣咗大半落嚟,其中一邊波連乳頭都見到,下身就屈起咗一隻腳,喺開叉位露晒成條白滑美腿出嚟,呢個姿勢既誘惑又性感,我上床除咗Chloe條紅色底褲,捽咗兩下濕潤嘅B女就直接插入,我覺得咁樣著住裙嚟插仲吸引過除晒光脫脫嗰陣。

細佬喺溫暖狹窄嘅陰道遊覽同時,我亦將裸露嘅乳頭含咗入口,Chloe而家並唔係瞓喺床上面,而係俾我用單手托住腰錫緊胸,呢個體位插得有啲辛苦,於是我翻身撻落床,將Chloe移到坐喺細佬上面,可能佢都知我想佢著住裙俾我插,所以只係拉低肩上嘅裙帶放對波出嚟,冇除晒成條裙。

隨著無止境嘅前後擺動,Chloe對波喺佢胸前上下彈跳,令我忍唔住伸手上去揸咗幾嘢,Chloe都識用陰道夾細佬,夾到我脹脹下好舒服,純以搞嘢嚟講Chloe真係無得輸,如果佢冇咗有錢女呢個身份,只係一個普通女仔嘅話幾好。

正常人就怪人哋冇錢睇佢唔起,我就相反覺得Chloe太有錢而對佢有啲保留,可能係因為我自卑心作崇,覺得總有一日會俾佢玩厭咗抛棄,所以唔敢真係放個心落去。

不過打下友誼波又冇乜所謂嘅,俾Chloe䟴到差唔多,唔轉下位再落嚟冇耐就要出嘢,呢個位中出冇得走,實射晒入去,我趁仲忍得住,起身將Chloe抱番落床,等細佬出嚟抖下氣後,先壓佢喺身下從後經雙腿之間再次插入B女,Chloe趷起籮柚磨我下腹,佢個籮柚好滑,磨到我差啲想掹細佬出嚟同佢肛交,諗落肛交都唔錯喎,仲可以射晒入去唔使喺最舒服嗰陣掹番出嚟。

我見Chloe開始喺我身下抽動,已經有第一次高潮嘅反應,算是滿足咗佢,於是等佢靜落嚟嘅時候就攞番細佬出嚟,Chloe以為我又係體外射精,剛開口打算抗議:「做咩又攞番出嚟…」我就用手撥開籮柚兩邊嘅軟肉,對準微張嘅菊花就一嘢插入去,第一個感覺係好緊,如果唔係沾滿晒陰道嘅水都未必插得入。

「呀!好痛呀!」Chloe好大聲咁叫咗出嚟,嚇到我停住咗,保持細佬入晒嘅動作唔敢郁,對於Chloe呢啲食仔無數嘅人,仲要喺外國地方長大,我冇諗過佢未試過肛交,而我自己都係有限經驗,對上已經係Carmen嗰次。

「對唔住,我唔知會整到你咁痛,你放鬆啲,我掹番出嚟先。」我真心道歉,諗住就住力慢慢褪番出嚟先再講。

「你唔好郁住,俾我回一回氣先,我未試過肛交,不過你想我都可以試下,但係你要俾我適應下先。」Chloe一邊透大氣一邊話。

聽Chloe咁講我沒來由突然覺得有啲感動,呢刻我相信Chloe冇呃我,真係第一次俾人後入,我感受由細佬傳嚟嘅緊密包圍、同肛門隨呼吸無意識夾夾下根部嗰種強烈快感,唔止細佬,我心裡面都好溫暖。

過咗五、六分鐘,Chloe先再開口:「你慢慢郁,唔好太快,我應該okay。」

「痛就即刻出聲。」我將細佬抽番少少出嚟,然後輕力再插入,每次逐少逐少咁抽多啲,直到最後正常進出,Chloe趷起咗少少籮柚,口裡面發出唔知舒服定點嘅呻吟聲,睇嚟已經開始感受到肛交嘅好處。

本來已經喺發射邊緣嘅我,喺新環境裡面唔係好耐,就迎嚟高峰後嘅射擊,喺呢度射得好安心,唔怕會搞到Chloe有BB,啲精喺不斷嘅出入間射個盆滿缽滿。

射完後我停留喺Chloe體內,雙手伸去胸前輕搓對波,Chloe轉頭望向我,眼裡面閃爍住幸福嘅光芒:「我嘅第一次俾咗你,你要負責任呀。」

講到食咗你隻豬咁,呢個第一次點同破處比?但係呢個時候我又唔方便細佬都未掹番出嚟就反駁佢,只好低頭錫落Chloe濕潤飽滿嘅雙唇,用行動表示內心嘅感動。

兩個人終於分開後,體諒到Chloe可能仲有啲痛,我抱起佢去沖涼,Chloe乘機撒晒嬌咁挨實我,頭先立眼見細佬好似有少少血絲,應該整損咗Chloe後庭,呢種罪疚感令佢喺我心目中嘅地位提升咗唔少。

浸喺浴缸度溫柔仔細地替Chloe善後,洗到菊花嗰陣,Chloe臉紅紅咁盯住我塊面,搞到我都有啲唔好意思。

「你啱啱舒唔舒服呀?」Chloe問我。

唔舒服都話舒服喇,何況係真心舒服:「舒服,不過整親你唔好意思。」我點點頭。

Chloe搖頭:「唔緊要,只要你舒服就得,你以後鍾意點整就點整,我都冇問題。」

係咪真㗎?以我嘅AV閱歷,好多嘢我都未試過,平時又唔敢亂咁提出,驚啲女話我變態,你肯嘅話,以後我哋就可以開拓無限可能。
Push
佢一定話 老豆點探都係唔醒 反正自己情緒咁差 不如食下女解下壓
有文就推
定係探咗冇講咋,怕寫出黎又俾人屌話拖故咁
咁有啲劇情都要講下既間唔中一篇 唔係兒女私情姐
呢個你要問樓豬,我負責睇架姐
下次出文 樓主會交代雖然佢唔同我地傾計 但佢成日都有聽意見
第171章 石克隆嘅女朋友

沖完涼都幾夜,我本來想叫Chloe搵司機車我返屋企,但係見佢一臉懇求咁望住我:「你今晚留喺度陪我吖,我哋先見得嗰一陣。」

「咁我打個電話俾屋企先。」咁大個人,外宿都唔係啲咩特別事,不過話同Chloe一齊可能阿媽會唔鍾意,所以我就攞咗石克隆做藉口,同阿媽講石克隆有嘢搵我傾,因為太夜費事要佢車我返屋企。

阿媽冇乜懷疑,兼且石克隆佢都識,我仲要係男仔,冇阿妹咁驚蝕低咗俾人,所以只係叫我聽日記得返學,唔好skip堂就算。

Chloe對於我可以喺佢屋企過夜好興奮,話要同我裸睡,裸就裸喇,回歸大自然都係好事,聽人講咁樣瞓覺先係最健康。

我原本以為會搞多鑊先瞓,但係Chloe瞓喺我心口好快就瞓著咗,我輕輕揭開張被,由Chloe清純嘅臉、豐滿嘅胸到翹起嘅籮柚來回反覆欣賞咗幾次,Chloe對我嘅迷戀令我諗起周穎,呢段時間我同周穎只係靠傾電話同Whatsapp維繫感情,好彩唔使等太耐,過多幾個月就可以見到佢。

至於Miss Cheung,就真係唔知幾時先可以再見,我好希望暑假可以返香港見下佢,不過機票錢唔平,專登飛番去對我嘅經濟情況嚟講亦太奢侈,我諗今個暑假努力返多啲工,措下錢等下年先返香港較為實際。

諗諗下我都瞓著埋,喺Chloe張咁舒服嘅床上面,我瞓到唔識醒,仲發夢見到Chloe、周穎同Miss Cheung三個爭住幫我含細佬,4P係我諗都冇諗過會發生嘅事,估唔到竟然喺夢中實現咗,唔通呢啲就係所謂潛意識。

細佬傳嚟嘅快感好強烈,強烈到我真係射咗,下身傳嚟熱熱地嘅感覺,係久未試過嘅夢遺呀!我張開眼,心諗都係搞得疏少少啫,竟然會夢遺,咁咪射到Chloe成床都係,點知入目嘅係Chloe趴喺度幫我口交緊,仲啱啱俾我口爆咗。

Chloe一口吞晒我啲精,微笑同我講:「我見你咁精神,咪幫你出下火。」

咁真係唔該晒你,牙都未刷就食到咁飽,我摸摸Chloe個頭以示嘉許,跟住問:「而家幾多點?」

「差唔多七點喇。」Chloe將我隻手放落塊面度,佢皮膚好好,塊面好滑。

咁咪要起身準備返學?我拖Chloe起身去沖咗個快涼同刷牙洗面,換好衫嘅時候工人已經將豐富嘅早餐送到房,有錢真係幾好,乜都有人幫你預備好晒,如果真係娶…或者入贅咗做乘龍快婿,我就唔使返兼職咁辛苦,不過呢個都係一時嘅奇想,好似中六合彩咁,唔會喺現實中出現。

返到學校我同Chloe分開各自去上堂,入到課室見石克隆同Amy已經乖乖咁坐咗喺度,Amy咁早唔出奇,奇在石克隆都可以準時返到,呢個喺我印象中只係發生過一、兩次,仲要係因為約咗話車我先做到。

今日石克隆好專心聽書,仲做埋notes,唔通喺短短嘅聖誕假裡面佢忽然諗通咗,從此生生性性做人?

落堂時Amy話想去廁所行開咗,我乘機問石克隆:「衰仔,你轉咗性呀?突然咁勤力。」

石克隆扮晒嘢咁嘆咗口氣:「唉,我都係身不由己。」

「講到咁慘,你老豆迫你讀書呀?係咪入唔到大學就經濟封鎖你嗰啲老土橋?」我拍下石克隆膊頭,俾咁多錢你使,有少少要求都合理吖。

「唔關我老豆事,佢不嬲冇理我,話自己冇讀過書都可以白手興家,係我女朋友話讀書好緊要,最少要大學畢業。」石克隆漫不經意咁講。

女朋友?原來石克隆有女朋友,咁又係,佢靚仔又有錢,有都係正常,冇先神奇:「冇乜聽你提起你女朋友嘅,平時唔帶埋佢出嚟玩?」

「我哋最近先一齊,我女朋友你都識。」石克隆講到呢度有少少欲言又止。

我都識?喺加拿大我識得幾多個人,唔通係…

果然Amy喺廁所出嚟後,石克隆上前拖住佢:「我女朋友咪就係Amy囉。」

Amy見石克隆突然拖住佢,塊面紅晒,喺呢刻我個心裡面有少少唔舒服,但係又未至於話嬲石克隆或者Amy,跟石克隆好過跟我喇,好彩之前冇同Amy開始到,唔係而家都幾尷尬。

呢個時候忽然有人喺後面攬住我,唔使睇,我都知係邊個。

「你有冇掛住我呀?」Chloe把聲喺身後響起。

石克隆見我同Chloe咁親密,好似鬆咗口氣咁,而Amy就有啲唔自然,唔知係因為周穎定佢自己嘅關係。

其實Amy俾我嘅感覺同周穎好相似,兩個都係學霸型靚女,仲咁啱都出現咗喺我同石克隆面前,周穎以前同石克隆疑似發生過啲嘢,不過結果同咗我一齊,而Amy就啱啱相反,同我之前曾經有啲嘢,結果做咗石克隆女朋友。

都不枉我同石克隆一場兄弟,各自搶咗對方嘅心儀對象,當然講到專一,石克隆點睇都優勝我十倍,起碼冇學我咁同時開幾條線。

好快到咗食晏時間,由於知道咗石克隆同Amy嘅關係,我同佢哋相處嗰陣都變得有啲避忌,以前一班人嘅時候,我通常坐喺Amy同石克隆中間,而家就變成石克隆喺中間,分隔開咗我同Amy。

自從同Miss Cheung喺埋一齊之後,遇上又有啲feel嘅女仔,Amy係第一個冇搞到嘅,認識到呢個事實後,我忽然有種恍然大悟嘅領會,原來以為所有人都會毫無條件咁喺度等自己係一個好愚蠢嘅諗法,每一個人喺任何時候,都隨時會因為身邊出現嘅人而改變,諗到呢度我驚出咗一身冷汗,我喺加拿大風流快活嘅當下,喺香港嘅Miss Cheung同周穎可能都各自各精彩緊。

「你個樣做咩咁驚嘅?你唔想睇恐怖片,我陪你睇第二套吖。」Chloe一臉關心咁問我。

我連佢哋講緊乜都唔知,淨係喺度自驚緊,如果香港唔係零晨,我應該會即刻打電話俾Miss Cheung同周穎,睇下佢哋做緊乜。

「唔係,我冇嘢,你哋傾住先,我去一去廁所。」我急急腳起身離開,唔打電話都可以send下messages,乜都唔做我硬係有啲不安。
男主每次有咩事都驚 但又唔反省自己
遲啲會提番阿爸件事,不過因為而家出得慢,所以好似好耐冇探過
多謝樓主
佢用條j行先嘛一陣驚驚地 chole撩佢 佢又話比人引到 唔記得呢啲架啦
唔通遲啲派帽俾石克隆
唔好啦 難得大家兄弟
驚人哋唔要自己
自己就日日偷食
唔會之後發展到玩change partner
夫目前!
雖然話睇故就唔好認真 但係佢再咁落去已經feel 到會sad end
第172章 欲蓋彌彰

分別send咗message俾Miss Cheung同周穎問佢哋瞓咗未,周穎冇回覆,應該瞓咗覺,Miss Cheung就好快覆咗,佢話改緊卷,要改好先瞓得。

雖然我知會打搞到Miss Cheung,但係都打咗以下嘅訊息:「Miss,我好想聽下你把聲,可唔可以打俾你。」

「你而家打嚟,不過我唔可以傾咁耐。」Miss Cheung覆番我。

接通就聽到Miss Cheung有啲攰嘅聲:「你今日唔使返學咩?」

「要呀,而家係食飯時間,突然好想同你傾下電話。」我唔敢講出自己嘅擔心:「Miss,你最近點呀?」聖誕嗰陣日日返工,都冇乜打俾Miss Cheung。

「都係咁上下,每日備課、上堂、改簿、出試卷,星期六、日有時會同Miss Yip出下去食飯、睇戲。」Miss Cheung一邊改簿一邊答。

Miss Yip?都好耐冇聽過呢個名,佢係les嚟喎,唔會搞Miss Cheung啩?「乜你仲有同Miss Yip聯絡咩?你哋而家好熟㗎?咁佢有冇...」我又問唔出「搞你」呢兩個字。

「咪多得你囉!你唔使驚,Miss Yip而家已經有男朋友,雖然嗰陣佢因為你同佢姪女嘅事嬲咗你,仲變番以前咁,不過後屘諗通咗,變番正常,我哋而家係好姊妹,冇你諗嗰啲嘢發生。」Miss Cheung果然知我諗咩:「你知我平時冇乜朋友,你走咗之後有時想搵人陪,一係搵Miss Yip,一係就搵周穎,不過周穎始終仲係我學生,俾人見到唔係咁好,所以周穎多數係嚟我屋企陪我。」

講起周穎,我不其然諗起我哋嗰陣3P嘅快樂時光,唔知佢哋有冇互相慰藉下呢?真係有需要嘅話,呢個不失為一個折衷嘅解決辧法:「我唔係介意你同Miss Yip一齊,只係...」只係驚佢教壞你,搞到你變咗鍾意女人多過男人就大鑊:「Miss,我幾時先可以見到你?我好掛位你呀。」尤其係對36D,暫時仲係無可取代嘅「胸」器。

「我哋分開咗唔係好耐咋嘛,你乖乖地俾心機讀書,畢業返嚟咪可以日日見囉,到時見到你唔想見喇。」Miss Cheung安慰我。

「唔會,我一定唔會唔想見Miss,我仲要日日同Miss做愛做嘅事。」只要可以同Miss Cheung一齊,就算要我放棄晒其他女都冇問題...唔係,仲有周穎,可以同佢哋兩個一齊,我唔再受歡迎都冇所謂。

「成日掛住諗呢啲嘢,你快啲去食飯先喇。」Miss Cheung口裡面係話我,語氣聽落就好開心。

「哦,咁Miss你都唔好做到咁夜。」雖然仲想同Miss Cheung講多陣,但係我又費事阻住佢做嘢。

「得喇,本來我都差唔多改完,係你打嚟先未有得瞓之嘛。」Miss Cheung笑罵。

同Miss Cheung傾完電話心情好番啲,雖然我係衰咸濕,受唔住誘惑,但係Miss Cheung喺我心目中嘅地位始終係無可取代嘅。

諗住返番去搵石克隆佢哋時,發現周穎竟然都覆咗我:「子龍,你係咪搵我呀?頭先去咗沖涼,一時冇睇到你message。」

於是我覆番周穎:「係呀,食食下飯諗起你。」

「咁我可唔可以打俾你?我都想同你傾下電話。」周穎對我嘅愛,從來冇令我懷疑過。

「我打俾你。」我即刻打咗俾周穎。

「子龍,你有冇掛住我呀?」周穎一接聽就既開心又興奮咁問。

「梗係有喇,我日日都喺度倒數緊你嚟加拿大同我重逢嘅日子。」我內心充滿溫暖,好彩周穎同Miss Cheung都冇變,仲係對我咁好。

「快喇,我啲嘢都搞得七七八八,等DSE成績一出就可以走。」周穎話:「到時我可唔可以租你樓下住?」

「梗係可以喇,而家只係租出咗一間房,另一間房到時就算租出埋,我都會踢走個租客俾你住,咁我哋就可以日日見同一齊返學。」到時如果Judy仲未搬,咁樓下就變咗做我後宮,咪住,周穎仲未知我同Judy啲嘢,周穎過咗嚟,我就唔會再同Judy搞嘢,反正同佢感情唔係咁深。

「諗起都開心,你喺加拿大啲生活點呀?又兼職又返學係咪好辛苦?」周穎開心之餘都不忘關心我。

「又唔係太忙,喺呢度冇乜娛樂,返下工啲時間反而過得快啲。」加拿大生活節奏慢,學校啲功課又唔多,做下嘢賺到錢又消磨到時間。

「咁就好喇,到時我去到加拿大陪你一齊返兼職。」周穎應該係想全時間黐住我。

「你咁靚女,嚟我哋舖頭做一定可以令生意額大增。」講到呢度,我忽然諗起石克隆同Amy嘅事:「係呢,你知唔知石克隆有咗女朋友?」唔知點解,我好想知道周穎對石克隆拍拖嘅事有咩反應。

「我知呀,Amy話咗俾我知,佢仲有問過我知唔知石克隆係咪好男仔,問佢以前係咩人,佢哋兩個可以喺埋一齊,我都有唔少功勞,所以我去加拿大時佢哋要好好報答我。」周穎好自豪咁講。

原來周穎同Amy仲有聯絡,咁唔知Amy有冇爆我同佢之間啲嘢、同繼續周圍食女嘅事俾周穎知。既然周穎撮合得Amy同石克隆,起碼證明佢對石克隆已經冇嘢喇,咁對我嚟講都叫放低咗件心事,至於以前或者將來嘅嘢,就到時先算喇。

「石克隆係我好兄弟,Amy係你好姊妹,佢哋兩個可以拍得成拖,我都戥佢哋高興。」呢幾句係真心,女係食唔晒嘅,留番件好嘢俾兄弟都啱。

「我有少少估唔到佢哋會發展成情侶,我仲以為Amy會同你一齊。」周穎開玩笑咁講,其實真係差啲就食埋Amy。

「唔會,我有你同Miss Cheung就夠喇,仲點會周圍識女仔。」我揞住良心講,Judy同Chloe嘅嘢,可以嘅話都係唔好俾周穎知住。

「係咪真㗎?」周穎聽落唔多信,但係都冇追問落去。

「真㗎,你快啲過嚟添呀,唔係我谷精上腦,谷壞咗你就慘。」我拍晒心口咁答。

同周穎再傾咗陣,就差唔多要收線,始終香港係凌晨,周穎第二日仲要返學,知道佢對我冇變,已經係今次通話嘅最大得著。

「你同邊個講電話講到咁開心呀?」忽然Chloe把聲好嗲咁喺身後響起。

仆街,專登㗎,唔知周穎有冇聽到呢?
仆街中伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞