【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎(2)

1001 回覆
221 Like 8 Dislike
有諗法
唔通係大肚有遺產 或者計足安全期
有文推
我估其實就有食藥既,Chloe 玩鳩男豬架姐
呢個故已經唔可以用常理去推測
第167章 真心定假意

呢個時候傳嚟手機震動嘅聲音,我醒起自己部手機習慣校震機,於是暫時冇理Chloe,去地下條褲度攞番部手機出嚟,有好多missed calls,石克隆、阿妹同小琪都有打過俾我。

「我要走喇,Terence佢哋搵我。」我望向Chloe,佢轉身攤咗喺床度微笑望住我,唔計樣,淨係垂喺胸前對波同高高翹起嘅籮柚都夠引死人。

「你陪我沖埋涼先准走。」Chloe嗲聲嗲氣咁講。

仲沖?你會唔會又搞我㗎?不過都冇理由成身汗味同精味咁走,我企起身,見Chloe即刻伸出雙手要我抱,就上前抱起佢去浴室,Chloe好開心,又係咁錫我。

除卻驚搞大咗Chloe個肚要埋單,Chloe整體俾我嘅感覺其實幾唔錯,同佢做比同Judy做仲開心同舒服,可能因為我喺Judy身上唔係好feel到佢對我嘅感情,我唔想諗佢同我做係咪另有目的,偏向自己呃自己咁認為大家係有好感先行埋。

今次沖涼Chloe冇再幫我「水中蕭」,只係攤喺我身上要我幫佢洗,可能有成日做運動嘅關係,fit就唔在講,Chloe渾身上下啲皮膚仲比較結實同有彈性,唔似其他人咁偏向柔軟嫩滑,係另一種唔同嘅感覺。

沖完涼Chloe成個大小姐咁,要我幫佢抺身,不過佢又確實係千金小姐,但係我唔覺得平時會有工人幫佢沖涼抺身,佢向我撒嬌啫。

我識嘅女仔中冇一個係Chloe咁嘅性格,所以佢對我嚟講其實幾有吸引力,只係有一種唔知佢心裡面諗緊乜嘅感覺,甚至係有啲驚俾人玩,堂堂大男人,俾人攞咗嚟集郵就冇面死喇。

Chloe去衣帽間換咗套粉紅色絲質露肩長裙,條裙質地好好,高貴得嚟又唔太誇張,加上佢身材又好,睇落真係一副大家閨秀嘅樣。

Chloe拖住我隻手帶番我去開party嘅大廳,原來同佢睡房係處喺兩座唔同建築物度,沿途仲不時有啲黑色西裝友同著女僕服嘅工人出現,頭先可能係經地下行所以唔覺,而且當時我諗緊周穎同石克隆以前嘅關係,冇乜點留心條路線。

見番石克隆,就要面對番呢件事,老實講我唔應該介意,因為始終係周穎以前未同我喺埋一齊嘅事,而且真係要介意,咁周穎同梁偉霆拍拖咪拍咗仲耐,周穎個處係俾咗我嘅,即係我係佢第一個男人,身份高過晒其他人喇,只不過唔係初戀情人,有少少遺憾,而且有少少擔心石克隆當年同周穎有過好深厚嘅感情,驚佢哋會舊情復熾。

可能Chloe以為我仲擔心緊中出佢單嘢,見我一副諗樣都冇煩我,只係好親密咁挨住我行,用對波有意無意咁揩我隻手,啱啱先搞完兩鑊,點揩都冇火喇。

去番大廳,好多人見到Chloe都熱情咁同佢打招呼,但係見佢挨實我,就冇過嚟同佢傾偈,大部份男性都用有啲怨毒嘅眼神望住我,而女性就用好奇夾雜鄙視嘅目光對我上下打量。

手機又再震動,係石克隆打嚟,我一接聽佢就話:「衰仔,搵咗你咁多次先聽,頭先唔係去咗搞嘢呀?」

一估就估中?「唔係,頭先撞到Chloe,傾多咗兩句啫。」我求其作咗個藉口。

「傾咗成個幾鐘喎,有冇咁好傾呀?」石克隆把聲有啲懷疑。

乜有搞咗咁耐咩?「你哋喺邊?我過去搵你哋。」我叉開話題。

「喺停車場附近,Phoenix佢哋話想去睇戲,你過嚟搵我哋喇。」石克隆冇再深究。

「我而家過嚟。」我轉頭同Chloe講:「石克隆佢哋話去睇戲,咁我走先喇。」

Chloe一臉不捨咁望住我:「我又要去!」

如果俾石克隆佢哋見到Chloe而家黐到我咁實嘅樣,一定知我哋有嘢喇,但係你話拒絕啱啱先有過咁親密行為嘅人,我又講唔出口:「你唔使應酬你啲friends咩,咁多人嚟咗你屋企。」

「佢哋成日都嚟㗎喇,我玩完返嚟佢哋都未必知。」既然最後努力都失敗咗,我唯有繼續帶住Chloe。

去到停車場,石克隆正同阿妹哋唔知傾緊乜,各人見到我同Chloe拖住手,都知發生咗咩事,小琪同Betty冇乜嘢,阿妹個樣就唔係咁自然,應該係覺得明明已經有咗周穎呢個阿嫂,點解轉頭我又同Chloe行埋咗,石克隆頭先聽我話同Chloe傾咗成個鐘,早已知咩事,只係唔知我會帶埋Chloe過嚟。

「Chloe話想join埋我哋一齊去睇戲。」我同大家講。

「可唔可以呀?」Chloe主動問多句,我哋啱啱先喺佢屋企打搞完,而我更加留低咗咁多嘢喺佢度,點好意思推佢。

石克隆望向三個女仔,自從上次握手言和後,幾個女仔算係冰釋前嫌,如果唔係今次都唔會嚟Chloe屋企,石克隆見冇人反對,就同我講:「咁你跟我車,Chloe跟Phoenix車。」

Chloe好似要同我生離死別咁講:「你要掛住我呀!」跟手同阿妹哋去咗攞車。

上到車,石克隆嘆咗口氣:「估唔到你咁快就同咗Chloe一齊。」

「我都估唔到。」半推半就喇,講起石克隆都要負番少少責任,唔係諗住查出佢同周穎背後嘅關係,我都唔會俾Chloe帶咗上房。

「你小心啲,聽以前同過Chloe一齊嘅friend講,通常佢都係玩玩下,你唔好咁上心,唔係到時傷心嘅只會係自己。」石克隆語重心長咁講。

「我明嘅,呢啲有錢女,邊會真心同人好,只係貪新鮮。」我感激石克隆嘅關心,但係同時又諗起佢同周穎以前嘅嘢。

石克隆見我心不在焉咁,以為我驚俾人玩弄感情:「Chloe家底唔嘢少,萬一同你玩真心,你要更加小心,到時唔係咁容易甩到身,不過有起事上嚟我都仲可以幫下手,你記住邊個女仔先係真心對你就得。」

講到咁明顯,我梗係知石克隆講緊邊個喇,唔知點解硬係覺得佢對周穎仲有啲嘢咁:「希望唔使真係搞到我同你都一身蟻。」

之後我哋冇再講嘢,我就話諗緊周穎同Chloe,但係石克隆都好似有啲嘢諗咁。
硬凝住,石黑龍會因為主角對周穎唔好而想搶周穎返嚟
最好咁做 主角唔值得有咁好既女朋友
邊有話值唔值,愛情講願唔願意既啫。
一個願打,一個願捱,有咩所謂
雖然係故黎
不過男主角真係好衰
Push
第168章 做唔完嘅愛

到達目的地Chloe即刻黐番住我,對於睇咩戲我冇乜意見,都係啲女仔決定,入到場我同石克隆分坐兩邊,其他女仔坐中間,我右手邊係空位,左手邊係Chloe。

呢個場景令我諗起上次同Amy睇戲嘅一幕,嗰次係我哋兩個最親密嘅一次,之後就再冇機會延續埋個尾,當日仲喺散場時同Chloe發生衝突,時至今日,估唔到身邊坐嘅竟然變成佢。

Chloe捉實我,用對波夾實我隻左上臂,雙腳夾住我隻手掌,我每望過去佢就𢵌個頭埋嚟錫我,搞到我都唔係好敢擰歪臉,始終仲有阿妹佢哋喺度,俾Chloe錫到「接接」聲咁都幾尷尬。

套戲講咩我冇點留意,應該係啲驚險動作片,因為間中Chloe會好肉緊咁拉同夾我隻手,我一時諗下周穎同石克隆啲嘢,一時諗下Chloe對我究竟係咪真心,仲有Judy,好似都係另有企圖,作為男仔其實冇咩蝕底,但係加拿大似乎唔係咁利我,遇到嘅都唔係正常人,最正常嗰個Amy,又偏偏無疾而終。

散場後又去咗唱K,加拿大啲生活都幾無聊,雖然我唔鍾意唱,都俾Chloe夾硬迫我合唱咗幾首,佢仲跳晒舞咁向我唱示愛歌,其實Chloe都幾高質,樣靚身材好,如果唔係驚擺太多感情落去最後會好傷,呢段冇Miss Cheung同周穎喺身邊嘅日子有佢陪下都唔錯。

唱完K啲女話要去食下午茶,諗起上嚟我今日都冇點食過嘢之餘,又做咗兩次劇烈運動,所以都幾肚餓,結果我哋去咗商場個food court度食嘢。

我被Chloe拖住周圍行睇食乜,難得Chloe冇一般富家小姐咁麻煩,樣樣都話cheap或者唔好食,仲成程表現雀躍,成個熱戀中嘅幸福小女孩咁,搞到我都有少少拍拖感覺,點解咁講呢?因為我仲未接受到Chloe係真心對我,只能夠當佢係玩玩下嘅短暫partner。

食完嘢阿妹哋話想返屋企:「咁你嚟我屋企吖。」Chloe拉實我。

「唔喇,我聽日要返part time,今日想早啲休息下。」我唔係唔想,只不過我冇車,去番Chloe度萬一佢唔俾我走咪麻煩,唔通到時向石克隆或者阿妹求救。

Chloe兩眼含淚咁望住我:「但係我哋見得一陣,聽日你仲話要返part time,一係你聽日唔好返工,過嚟我屋企陪我。」

你估我好似你家底咁厚唔使做咩,我仲要幫補家計㗎:「梗係唔得喇,我應承咗人返工,臨時唔返老板去邊搵人頂。」

「如果係咁,你今日點都要陪我耐啲。」Chloe直情攬實唔俾我走。

阿妹哋見我同Chloe喺度糾纏,一早冇理走晒,淨係石克隆企埋一邊等緊車我哋走。

我呢啲對於女仔冇咩抵抗力嘅人,見到Chloe咁楚楚可憐對住我,只好望向石克隆:「咁你車我哋返Chloe屋企先喇。」Chloe聽到即刻大聲歡呼,搞到周圍啲人對我哋投以古怪目光。

石克隆眼神複雜咁望咗我一眼,點點頭行去攞車,直到返番去Chloe屋企,佢先開口講嘢:「使唔使我等埋你?」

「唔使喇,我叫司機車Wesley返去咪得囉。」Chloe搶住回答。

雖然我想石克隆車我多啲,但係又唔想要佢戇居居喺度等:「咁你走先喇,費事要你等我。」

「咁你有咩call我。」石克隆講完就揸車離開。

「我帶你參歡下我屋企吖。」Chloe拖住我行入大屋,石克隆直接車咗我哋去Chloe睡房所處位置,唔使好似之前咁經過嗰班仲開緊party嘅人群。

室內泳池、娛樂室、健身房、圖書館、電影院...諗到同諗唔到嘅設備都應有盡有,話時話個電影院成個香港啲小型戲院咁,喺度睇戲可能仲好feel過出去睇,起碼高談闊論都唔驚嘈到其他人,仲可以做埋啲唔見得光嘅嘢,Chloe見我好似好有興趣,就拉我坐低睇咗套荷李活大片,啲音響真係唔錯,我懷疑就算高級唔過出面啲戲院都最少同級。

呢度坐得好舒服,係可以挨晒成個身落去,類似按摩椅嘅坐椅,而Chloe冇乖乖地咁自己坐,而係同我迫埋一張櫈,如其話係睇戲,擺明就係喺度搏我懵。

俾Chloe一邊錫一邊上下其手咗陣,細佬就好唔爭氣咁起晒頭,Chloe移落去拉低我條褲,手口並用咁含個不亦樂乎,睇住戲咁俾人口交,有啲喺公眾場所偷情嘅刺激感,不過當然呢度得我哋,有冇俾人閉路電視緊就唔知。我忽然諗番起同Carmen嗰次喺戲院嘅事,佢都係喺加拿大讀書,唔知而家點呢?

喺我唔係太專心嘅時候,細佬已經俾Chloe吹到硬晒,佢亦都好唔客氣咁準備開餐,唔知係咪真係有人監視住,Chloe冇除低條裙,只係除咗條底褲就坐咗上細佬度開始䟴,淨係我俾人影咪好蝕底?我拉低Chloe條露肩裙,放對波出嚟揸同舔。

話唔舒服就假嘅,Chloe嘅騎乘技術絕對唔差,反應又一流,細佬俾佢䟴咗陣已經有啲作射感覺,我加大力揸波,仲用少少力咬堅挺嘅乳頭,Chloe即刻醒水加快速度,催谷細佬提前完成任務。

我忍住發射嘅衝動,仔細感受臨射前嘅特殊快感,今次我點都唔會再俾Chloe得逞,喺最後一刻雙手捉住籮柚托起Chloe,等啲精射晒喺B女上面,而唔係入面。

「你做咩喎,嘥晒啲嘢。」Chloe見我唔中出佢,一嘢大力打落我心口。

我冇理佢,等細佬射乾淨先放番入陰道享受類似「事後簫」嘅快感,Chloe雖然戰鬥力驚人,但係到呢刻都終於有啲攰,挨咗落我個身度透大氣。

話晒搞咗幾次,點都有啲感情,我攬住Chloe雙肩,溫柔咁幫佢掃背,我唔知將來會同Chloe發展到咩地步,但係當下嘅感覺好溫馨,有種就算真係同佢一齊都唔錯嘅感覺。

Chloe岳高頭望向我,用柔情似水嘅眼神深深望住我,彷彿可以望進我內心深處,如果你話佢係玩我嘅,咁佢做戲都做得幾叻,呢種眼神除咗Miss Cheung同周穎幾個真心對我好嘅人,我從來冇喺其他人身上見到過。
希望係真心鐘意男主
Feel到日後因為周穎要同石黑龍交惡。
之前條女係咁撩交打
而家就送上門比你食仲要玩認真
唔知有無感情 似比人玩
似降服左Chloe 咁
懷疑男豬沉船
推一推
第169章 糾纏不清

之後又係沖涼時間,我哋下身沾滿我啲精同Chloe啲分泌,唔洗都唔得,行番去房比較遠,就去咗附近健身室嘅浴室度沖身。

沖完返Chloe房休息,佢一上床冇耐就捉住我隻手瞓著咗,我唔係咁眼瞓,但係都有啲攰,於是就閉目養神,有錢人係唔同,張床都舒服啲,我瞓瞓下竟然都瞓著埋。

再醒番嘅時候成八點幾,我搖醒Chloe同佢講:「我要走喇,你搵人車我返去喇。」

Chloe如夢初醒,捉實我隻手:「咁早?不如你今晚喺度瞓吖。」

「唔係幾好啩,第日先喇。」唔係唔想,只不過事情發展得太快,令我有啲唔真實同不安。

Chloe一臉失望,但係冇堅持:「咁我送你吖。」

呢個表情真係我見猶憐,令我忍唔住低頭錫咗Chloe一啖,不過為免錫錫下又錫出禍,呢下只係淺嚐。

Chloe開心番,起身走去安排車,我就去咗疴尿,出嚟見Chloe換咗套低胸衫同短裙,上露半乳下露長腿,都未話唔吸引。

返到屋企已經成九點,臨落車前Chloe話:「你後日使唔使返工?我嚟搵你吖。」

「未知呀,我聽晚先覆到你。」使唔使返係我自己決定嘅啫,但係我唔想同Chloe發展得太快,可能係因為石克隆嘅說話,令我對佢有啲戒心。

「咁你記住覆我喎。」Chloe俾咗個Goodbye kiss我。

我落車返入屋,入咗屋都仲見到Chloe喺車上面同我揮手,有冇咁痴纏呀?救咗你一次啫,唔使以身相許咁嚴重呀?

我正打算返房瞓,見到阿媽同阿妹喺房行出嚟,兩個人臉上都冇咩表情,只聽阿媽話:「阿龍,聽阿鳯講話你同佢個有錢女同學拍緊拖,係咪真㗎?」

「係,啱啱開始。」唔通我話玩玩下咩,咪俾阿媽鬧多幾成。

「咁阿Wing呢?乜你同佢分咗手咩?」阿媽繼續追問。

「梗係冇喇,阿Wing對我咁好,我點會同佢分手。」係要分都分咗Chloe先喇。

「咁即係一腳踏兩船喇,我真係唔明你啲年輕人點諗,有個咁好嘅女仔喺身邊,仲要出去搞三搞四。」阿媽擰晒頭。

對於不嬲一腳踏開幾船嘅我嚟講,同Chloe玩玩下完全唔覺有咩問題,等周穎嚟加拿大咪同Chloe分手囉。

「Chloe呢啲有錢女對感情一向都係玩玩下,以我所知都起碼有五、六個拍緊嘅,阿哥你同佢一齊冇好結果㗎。」阿妹都加入勸我。

咁咪仲勁過我?大家同一種人,第時要分手都容易啲,反正我都冇擺個心落去,喺呢段冇周穎同Miss Cheung喺身邊嘅日子,用Chloe嚟調劑下都幾好吖。

阿媽見我冇出聲,以為我喺度反省緊:「你咁大個人,阿媽都冇權再干涉你啲感情生活,阿Wing係好女仔,我都當咗佢係心抱仔,你唔好要阿媽失望。」阿媽講完返番入房,得番我同阿妹。

「阿哥,你唔好怪我喺阿媽面前篤你背脊,同Chloe做朋友就okay,拍拖就真係唔好喇,如果你單身都算,咪當增長下人生經歷,但係你已經有咗阿Wing,唔好因小失大呀。」阿妹搵埋阿媽出馬咁有我心,我都明嘅。

我點點頭:「我明喇,你哋都係為我好啫。」阿妹見我咁講,就放過我返番上房。

本來我都冇諗住同Chloe真係發展,最多攞嚟做下代替品,各取所需,而家俾阿媽同阿妹講完,我決定當今日同Chloe嘅事係一日情,唔再搵佢。

餘下嘅聖誕假我都係喺兼職中渡過,一半係因為想趁放假返多啲工賺多啲錢,一半係用嚟做藉口拒絕Chloe嘅約會要求,以佢有錢女嘅性格,俾我呢啲窮家仔咁推法,應該好快會發火唔再理我。

喺聖誕假嘅最後一日,我啱啱離開強叔舖頭,準備搭車返屋企,意外發現停車場度停咗架黑色房車,呢架車我當然認得,係當日Chloe車我返屋企時坐嘅車。

車窗落下,Chloe有啲憔悴嘅樣出現眼前,只見佢對我面露微笑:「靚仔,車你返屋企吖。」

Chloe冇化妝,呢個樣比佢平時化濃妝時更吸引:「咁唔該你先。」坐程車啫,話晒叫做有過肌膚之親,況且天氣咁凍,唔使吹風等巴士都好。

上到車,見Chloe今日著咗套睇落應該係名牌嘅黑色Deep V開叉長裙。

一閂車門,Chloe就撲上嚟攬住我:「我好掛住你。」

呢句說話令我有啲感動,亦牽起咗我對周穎同Miss Cheung嘅思念,令我忍唔住同Chloe講:「我都好掛住你。」

「咁點解呢幾日你要避開我?」Chloe眼泛淚光,乜佢啲淚點咁低嘅?定係演技好呢?

「我冇避開你,我要返工啫。」我最怕女仔喊,仲要係表面睇咁純情嘅靚女。

「你係咪覺得我對你只係玩玩下?」Chloe冇信我嘅解釋。

我答唔出口,但係表情應該已經出賣咗我。

Chloe喊咗出嚟,聲音沙啞咁話:「我以前一向對感情都係玩玩下,但係經過呢幾日,我知道我對你係認真,我從來冇試過咁掛住一個人,咁想見佢,咁想同佢一齊!」

冇兩句就曬冷,咁我好難跟㗎喎:「我呢啲窮人,點襯得起你,不如你搵番個同你差唔多身份嘅人拍拖好過喇。」你咁多仔,多我一個唔多,少我一個唔少啫。

「我唔會再同其他人拍拖,我淨係要你!」Chloe手腳並用咁箝實我,佢條裙本身已經夠性感,加上咁嘅動作上身走晒光,下身連紅色底褲都見到埋。

因為日日返工,呢排我連搵Judy或者小琪出下火嘅時間都冇,起頭點係非常之低嘅,俾佢磨咗幾下已經開始有反應,而且齋睇外表,Chloe絕對值得翻啅。

不過呢度係車嚟,唔係諗住車震呀?黑西裝司機大佬喺正前面,你Chloe大小姐可能慣咗唔介意,但係我唔得囉。

咦?咪住先,我屋企好近咋喎,點解上咗highway嘅?「你又話車我返屋企嘅。」

「係呀,我實會車你返屋企㗎,不過唔係而家。」Chloe兩行眼淚都未抺,就一臉理所當然咁講。
jump 被沉船了
被沈船仲好,甘願做有錢三奶
對於不嬲一腳踏開幾船嘅我嚟講,同Chloe玩玩下完全唔覺有咩問題,等周穎嚟加拿大咪同Chloe分手囉。

竟然係有錢女沉左船
有撚排玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞