《每朝起身,總會見到細妹著校服》(1)

1001 回覆
55 Like 13 Dislike

上回講到主角放工返到屋企都成點幾。
放低條手鏈之後,就行入房睇睇自己細妹...阿Wing...
阿Wing瞓得好冧~仲發開口夢嗌哥哥~
佢哋兩兄妹感情係好嘅~話晒由細到大兩老都要返工~佢哋兄妹就好似相依為命咁~
係呢幾年要返工...少咗陪自己細妹囉...
主角望住自己細妹嘅睡相...竟然有反應!
鬼咩成個月都冇射過!又冇時間,女朋友又唔得閒...點射呢?
都係打返個J先啦!
主角開返啲學生妹J圖嚟J~
望到張勁似自己細妹嘅,就J得勁爽!
一FF到係自己細妹...就勁興奮...不過唔可以咁㗎!
主角都係唔好諗自己細妹!再J張激啲嘅!
就喺差唔多射之時,主角醒咗!
又射唔出...谷精上腦喇!
轉個身,又見到自己細妹著校服!
𥄫自己細妹校服Look,𥄫到又扯晒旗咁!
「哥,星期四得唔得閒吖?我學校有個才藝表演,我都有份演出㗎~我想...你嚟睇我。」阿Wing望咗主角一望,繼續梳。
星期四...才藝表演?
乜唔係...
『嗯?你唔係尋日問咗我喇咩?』明明尋日朝早先問完...
「有咩?冇吖~今次都係第一次問咋嘛~」主角由塊鏡裡面見到阿Wing一頭問號...
『冇...冇咩?哦...好好...冇問題...我今日問老細拎假~』阿Wing話冇就冇啦~不過主角係記得肥豬腦細係批咗嘅~
所以一定冇問題~
「真係㗎?咁約定你㗎喇!」阿Wing一個轉身,校裙飄一飄起。
『嗯!』見到阿Wing咁開心,做阿哥嘅個心都溶埋~
「咁我返學啦~呀!係吖~幫我摺咗張被同埋啲衫吖唔該~嘻嘻~Bye~Bye~」阿Wing著埋對婆仔鞋後,就揮住手咁衝出門口~
又唔摺衫...又唔摺被...朝朝都係咁~
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Take 01-平凡一日] PART 02

我跳到落地,望住阿Wing張床...又係咁亂嘅~

就算一個打扮得幾咁整齊,幾咁靚嘅女仔,喺屋企都係哩啡...

扮靚係俾出面嘅人睇...

最真嘅一面都係留返喺屋企...

幫阿Wing摺好被...

摺好睡衣...

摺埋睡褲...

入去廁所刷牙洗面準備返工...
當我行到去騎樓...

阿Wing啲底底呀,啲Bra呀又係晾晒出嚟...

有粉紅、有粉藍、有粉紫、有黑、有白、有Lace、有花冇花應有盡有。

又係6ixty 8ight...

啱嘅~阿Wing嘅身形最啱著6ixty 8ight喇~

喂...等等先...

唔係尋日朝早先幫阿Wing收晒摺埋㗎喇咩?點解今日又有咁多衫...

仆街喇!咁我啲衫呢?
我望一望部洗衣機...我啲洗完嘅衫仲喺洗衣機裡面...

仆街喇呢次!原來我未晾㗎?咁咪焗到臭?!

我立即打開部洗衣機,求其拎件衫出嚟一索...

『唔係喎...好清新喎...』唉屌唔好理咁多喇!幫咗阿Wing收衫先啦!

我巴巴聲將阿Wing啲Bra呀、啲底底逐件逐件收落嚟!(雖然好快手,但好小心!唔會整爛!)

摺吖摺...摺吖摺...

將啲底底呀、Bra呀摺吖摺!
阿Wing啲內衣褲...都真係幾靚...

阿Wing最貼身...貼住阿Wing最重要部位嘅內衣褲...

淨係揸喺手...摸幾摸...望住都...扯扯地...

我又扯扯地...又扯旗...

真係好想...拎阿Wing條底褲包住自己碌巨棒...

屌咪撚變態啦!快手啲摺啦!
摺好晒之後就放喺阿Wing張床度!

好喇好喇冇時間喇冇時間喇!

係時候搞掂自己啲嘢!

好快手咁將洗衣機裡面自己啲衫晾出去!

然後就係快速咁刷牙洗面!
我,陳飛揚。

廿五歲。

I大畢業後去咗間所謂中小企嘅創作公司度做...

我個Post話就話係Designer~聽落好似好型棍又好有品味咁吖呵?實際?哈哈哈...

我公司話就話係搞創作,實際又做平面廣告~又做出版刊物~連賀卡都做埋!

係唔係好大規模呢?

但我公司除咗個肥頭耷耳光頭老闆之外,就只得我一個員工...

咁即係點?即係得我一個人做囉~

你話係唔係做死我呢~
平日我都返足六日工!

話就話朝九晚六,但實際冇夜晚十一點都唔走得...

尋日星期一就已經OT到十二點咋嘛~睇嚟呢個禮拜都走唔甩㗎喇~

唉...喺香港生存...唉...

換好衫梳埋個柏豪All Back狗衝出門口!

日日都趕頭趕命咁...唉...
“咔!啪!”當我一閂埋鐵閘...

「飛揚哥哥早晨~」身後就傳嚟一把嬌俏嘅小妹妹聲~

我回頭一望:『琳琳早晨~』

眼前呢個身高只係到我胸口...平陰紮住高馬尾...面帶天真無邪嘅笑容...著住白色校裙嘅小妹妹,就係住喺我哋隔離屋嘅馮琳琳。

我都算可以話係由細睇到琳琳大。

琳琳嘅屋企都係同我哋一樣啦,都係啲貧窮屋邨家庭。
父母都係由朝出外打工打到晚...

所以喺琳琳啱啱出世冇幾耐,就經常要我哋照顧。

我屋企咪又係得我同阿Wing~所以基本上琳琳都係我哋兩兄妹揍大~

阿Wing當正琳琳係細妹~琳琳都當正阿Wing係家姐~

至於琳琳對我...應該都係哥哥啦~

琳琳一直都經常嚟我哋屋企做功課~係到我出咗嚟做嘢...少咗喺屋企...

但聽阿Wing講,琳琳都仲係有過嚟我哋屋企~都係由阿Wing教琳琳做功課~

而家睇睇琳琳...今年都小五喇...嚟緊好快就升小六...
望住琳琳套白色校裙...又係勁窄勁貼身...條紅色膠腰帶唔使束緊...都貼實晒條纖腰...成個線條都出晒嚟...

唔單止...唔單止...連啱啱開始發育嘅胸部...成件白色吊帶背心都透晒出嚟...

校裙邊又係短到上大髀...成對雪白幼嫩嘅大髀就露晒出嚟...

真係上一上樓梯都必定露底...

睇嚟嚟緊上小六...都一定要放裙腳先得喇~

我記得嗰陣時阿Wing都係咁~
接阿Wing放學返嚟,次次都話要跑樓梯上樓~

次次跟喺阿Wing後面跑,抬頭一望就望到阿Wing嘅裙下春光...

就算係放咗裙腳都仲係睇得好清楚...白色嘅底裙之中...一對雪白幼嫩嘅美腿之間...白色嘅底褲...

再望住眼前嘅琳琳...一對筷子咁幼嘅雪白美腿...白色嘅學生襪...一對婆仔鞋...

又係我最鍾意嘅婆仔鞋...面頭仲要有隻蝴蝶結...

估唔到...估唔到連小學生都著...婆仔鞋...
好喇好喇!𥄫夠喇!尋日朝早又係咁...又係𥄫琳琳𥄫到眼都唔眨...

不過話時話,琳琳呢兩日都咁晏嘅?

呢兩日都係呢個鐘數先出門口...返到去實遲到㗎喎...

琳琳面紅紅咁點點頭...轉一轉身...條白色校裙輕輕飄起...

又𥄫到琳琳怕咗我喇...唉...

我一直跟住琳琳背後行...一路望住琳琳對腳行...
琳琳條校裙真係好短...有個背囊遮住...短到好似條短裙仔咁...成對雪白幼嫩嘅筷子腳露晒出嚟...

呢種腳...真係好吸引...

一路成個痴漢咁,跟住琳琳身後行到嚟等𨋢。

我都仲係企喺琳琳身後...望住佢對筷子腳...望到個人痴痴迷迷...

琳琳烏一烏前,遞起隻腳仔,拉一拉隻襪...

琳琳拉完左邊,就遞起另一隻腳仔,拉一拉埋右邊隻襪...

琳琳呢兩下拉襪嘅動作真係引死人...引到我又...扯扯地...

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊J~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

死啦...我竟然俾一個小五女生...拉襪嘅動作吸引到...

仲要真係...扯...扯扯地...已經扯到凸凸地...

唔得㗎...唔得㗎...已經凸到成個三角形咁...萬一俾琳琳見到...
小五都咁
叫定fbi
講開而家啲學生唔著婆仔鞋
其實我都有做過資料搜集 點解而家不論中小學 都著短襪加男人皮鞋
差唔多99%都係答“男人皮鞋舒服"
短襪唔怕會跌 唔使成日拉或者黐膠水我都明嘅
婆仔鞋又真係太平好唔舒服又好易爛
但係女仔唔係貪靚㗎咩
除非佢哋並唔覺得著婆仔鞋靚 又或者仲有其他原因
我就真係問唔到咁多 始終我都係男人(醜嗰隻) 學生妹會對我有抗拒
所以佢哋咁講 我就咁聽啦
唔可以亂嚟㗎
屌咪撚變態啦!
讓理智在叫著冷靜冷靜
正經啲 唔好嚇親人
飛晒啲文睇
乜都冇做就FBI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞