《每朝起身,總會見到細妹著校服》(1)

1001 回覆
55 Like 13 Dislike
仲會甩吓甩吓 上堂翹住腳咁玩鞋
到依家有陣時喺街仲見到著婆仔鞋嘅學生妹
真心覺得佢地係人間清泉
當我難得有機會遇到 我都會感謝上天讓我遇上
極燦爛時光 一去難再遇上一次
飛掦讀邊間㗎~
AirPods Max
信仰值幾高先會買
潮流每十年轉返一圈
等多十年啦
故裡面有講㗎
信仰之跳
妹妹仔早
各位早晨
放鬆啲
聽日有cyberpunk 2077玩
Keanu Reeves
點解唔可以第三身視角
應該好快會有mod
可唔可以係官方Update
#w
不過我都估到內容

不過我都估到內容
基本料啦
讓Wing Wing 幸福
一定唔係咁㗎
唔可以出手㗎
幸福

上回講到飛揚發現阿Wing啲內衣褲仲晾晒喺騎樓!
唔係尋日已經幫阿Wing收晒喇咩?
咁自己啲衫呢?
仲喺洗衣機?!不過仲係好清新!好似啱啱先洗完咁!
搞咩吖?唔好理喇!都係快快手手搞掂先啦!
飛揚係一個設計師...
同大部分嘅香港人一樣...生活枯燥乏味...
搞掂晒啲嘢,又要出門返工...
一出門就見到仲讀緊小五嘅琳琳~
琳琳由細就由飛揚同阿Wing兩兄妹照顧~大家都好似一家人咁~
係到飛揚出嚟工作,少咗喺屋企...不過阿Wing都會照顧琳琳~關係真係好親密㗎~
飛揚一直跟住琳琳背後行...一路望住琳琳對腳行...
琳琳條校裙真係好短...有個背囊遮住...短到好似條短裙仔咁...成對雪白幼嫩嘅筷子腳露晒出嚟...
呢種腳...真係好吸引...
飛揚一路成個痴漢咁,跟住琳琳身後行到嚟等𨋢。
飛揚都仲係企喺琳琳身後...望住佢對筷子腳...望到個人痴痴迷迷...
琳琳烏一烏前,遞起隻腳仔,拉一拉隻襪...
琳琳拉完左邊,就遞起另一隻腳仔,拉一拉埋右邊隻襪...
琳琳呢兩下拉襪嘅動作真係引死人...引到飛揚又...扯扯地...
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

死啦...我竟然俾一個小五女生...拉襪嘅動作吸引到...

仲要真係...扯...扯扯地...已經扯到凸凸地...

唔得㗎...唔得㗎...已經凸到成個三角形咁...萬一俾琳琳見到...

小五...識唔識咩叫扯旗呢?

點會唔識吖?!

阿Wing嗰陣時都好似差唔多呢個年紀就開始有性教育課...

到咗而家...小四啲教科書都有提及啦...

實知男人性興奮所以下面會扯起...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞