《每朝起身,總會見到細妹著校服》(1)

1001 回覆
55 Like 13 Dislike
J住學生妹J圖先
又要開返個“學生妹丁圖”Folder
搵幾張學生妹妹圖來一發
e個咩post來
個個都做咗人阿嫲喇
喺講故台嘅輕鬆故Post
經典就係值得一J再J再J
百J不厭
痴線po
你睇下有咩人係由朝到黑都淨係想打j吖
正常男人
"正常"男人
的確係冇
因為正常男人由朝到黑都淨係諗扑嘢
健康正常男人
好想扑嘢呀

上回講到飛揚專登做到十二點先走~
原來係因為想撞個妹妹仔~
講開又奇怪...只要係一至五,十二點放工由旺角坐紅Van返屋企,身邊總會係呢個妹妹仔坐隔離!
好彩司機大佬都見得到佢!唔係真係以為自己撞鬼~
不過呢個細細粒...睇起上嚟似啱啱先升中一嘅妹妹仔...真係好特別...
拎住個大袋嘅佢著住件黑色背心,白色熱褲,短髮,中間分界,前陰中間分開到下巴尖,兩邊鬢髮卻長到落微微凸起嘅胸前...
講到個髮型咁特別,大家都應該知係邊個啦~
但飛揚佢唔知喎~今次仲要走去𥄫人衫領~𥄫到白色嘅吊帶小背心!
就只有小妹妹先會著...小學生...初中學生妹先會著嘅...白色嘅吊帶小背心...
就好似話俾飛揚聽...未成年...係一個未成年...啱啱開始發育嘅未成年少女...
紅Van搖兩搖...妹妹仔胸前對小饅頭就跟住搖兩搖...
好白...妹妹仔嘅胸肉...又白又嫩...仲要輕輕搖一搖...再搖一搖...
幅度唔係好大...但就好似...好軟熟...
再搖多兩搖...搖多兩搖...仲有少少...離離地罩...差少少...差少少就...
睇唔到...都仲係睇唔到...仲係俾件白色吊帶小背心遮住...啱啱好遮住兩點...
不過就咁睇對渾圓嘅小饅頭已經夠晒扯旗...
好想揸...真係好想揸一揸...
只係輕輕手...揸一揸...一對啱啱開始發育嘅...小饅頭...
飛揚由妹妹仔嘅衫領望入去...望住對雪白嫩滑嘅小饅頭...
下面已經扯起咗...扯到硬晒...扯到成個三角形都凸起晒...
好扯旗吖...真係好扯旗吖...
淨係𥄫都咁扯旗...如果可以俾飛揚揸揸...輕輕手咁摸一摸...
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Take 01-平凡一日] PART 06

“吼!吼~”紅Van繼續搖,妹妹仔隻手仔被搖到放咗喺我同佢嘅大髀之間。

雖然話隔住條褲...之但係...一隻妹妹仔嘅幼嫩手仔...掂住我大髀...

好細隻...手指幼幼...

久未射精嘅我...開始保持唔到人性...(乜我有人性過咩?)

一路由妹妹仔嘅衫領望入去...望住對被白色吊帶小背心包住...又包唔晒...離離地罩嘅雪白嫩滑小饅頭...仲要一路俾佢隻手仔掂住我隻大髀...

我全身都硬晒...碌巨棒就扯得最硬...

如果可以俾妹妹仔隻手仔摸摸...搭住我碌巨棒...
凸起晒...諗一諗都頂到凸起成個三角形...

假如而家個妹妹仔睜開眼...見到我下面扯到咁行...一定嚇親佢...

唔得吖...唔得吖...真係好扯旗吖...但又唔敢做啲乜...

扯到頂住頂住咁...好想摸兩嘢...想摸住妹妹仔對小饅頭...Chok幾Chok自己碌巨棒...

我真係唔想衰到因為非禮十三歲以下女童俾人捉去坐監...

咁樣入去坐真係會俾人用頭髮插馬眼㗎...
屌冷靜...屌冷靜...

就快返到去...真係要冷靜...

一陣到落車嘅時候,俾個妹妹仔見到我扯到咁行就真係仆得街...

FF還FF...現實歸現實...

現實就係做男人有時真係幾慘,時不時都要同理性、人性角力...

如果我係一隻禽獸幾咁好...

唔理咩年紀...u15又好...u12又好...係唔係自己細妹都好...

如果人...冇咗道德...
諗吓諗吓...諗吓啲人生哲理...諗多兩諗...開始冇咁硬...

開始軟返落嚟...開始冷靜返落嚟...

諗吓諗吓....好快就到咗置樂...

一如以往,好多乘客都會喺度落車,包括我...包括我身邊嘅妹妹仔...

架紅Van快要停低嘅時候,妹妹仔就醒咗。

我當然就扮晒乜事都冇...扮晒冇𥄫入佢衫領...扮晒冇𥄫佢件白色吊帶小背心...扮晒冇𥄫佢對離離地罩嘅雪白嫩滑小饅頭...
妹妹仔摸一摸自己啲頭髮就起身落車。

上一次都係咁,每次都係,佢都係第一個落車嘅乘客。

而我...通常都等到啲人落晒車我先落~免得同人爭~

當所有要落車嘅乘客都落晒車嘅時候...

我撳一撳張凳,望一望我隻左手下面...

『又係...呢條手鏈...』我拎起條串咗一個又一個細小嘅銀色心心嘅銀色手鏈...

又係...
『喂喂喂司機大佬有落有落仲有落!!!』當司機快要閂門之時,我立即衝落車!

「屌你老味要落就快撚啲喇阻鳩住晒!」成個林雪咁嘅紅Van司機,就望住大大塊倒後鏡中嘅我,口噏噏咁屌。

落左車之後,我拎住條手鏈四圍望...

望下條行人路...

望下條十字馬路...

望下對面間七仔...

都係望唔到妹妹仔嘅身影...
又係咁...同上次一樣...又係走得咁快...

我拎住條手鏈...望多兩眼...

又係同上次一樣...漏低咗條手鏈...

睇嚟...真係重演一次...今日嘅所有...全日...基本上都係一樣...同上一次一模一樣...

算啦~幫佢Keep住先啦~

反正聽晚都會見到佢~假如過到今晚嘅話...
我一路拎住條手鏈...一路行返屋企...

假如過到今晚...

過咗凌晨...已經係星期二...

只要一起身...仲係星期二...

喺陰暗嘅街道上...暗黃色嘅街燈照射下...慢慢行到返屋企。

“咔...依...”輕輕力打開屋企門,怕嘈到屋企人。

我摸黑咁將條串有一個又一個細小嘅銀色心心嘅銀色手鏈,放喺摺檯上...再摸黑打開百葉門...行入房。
喺陰暗嘅環境之下,望住瞓喺下格床嘅細妹,好似瞓得好冧。

阿Wing...

「哥哥...唔唔...哥...」合埋對眼嘅阿Wing...甜絲絲...個嘴仔啜啜咁...

呢個傻妹~又發開口夢~

望住阿Wing嘅可愛甜美睡相...真係好迷人...好吸引...

吸引到我下面開始...有啲硬...
身體嘅血液慢慢咁...越嚟越多...聚埋去同一個部位...

扯住扯住...我條J...變緊碌巨棒...

頭先喺紅Van𥄫個妹妹仔...𥄫到扯晒旗又冇得摸...

搞到本來充晒血Ready好變晒完全體嘅巨棒又要冷靜返落嚟...

谷住谷住冇得射又要軟返落嚟好傷身㗎嘛!

而家仲要望到自己細妹嘅甜美睡相...又硬過喇...又硬過喇...又扯到下面凸起個三角形喇!

唔得唔得...唔可再望住阿Wing...再望真係忍唔住...忍唔住好想上佢張床...撳住細妹嚟搞...

我都係快啲出返去...快啲打返個J先...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞