《每朝起身,總會見到細妹著校服》(1)

1001 回覆
55 Like 13 Dislike
萬一俾琳琳知道...我對佢有性趣...一定當我係變態怪叔叔...實怕咗我!以後都會避開我!

萬一仲同埋阿Wing講...

冷靜冷靜...冷靜冷靜...

但男人就係咁...越係想冷靜就越冷靜唔到...

我對眼就停留喺琳琳身上...對雪白幼嫩筷子腳...婆仔鞋...

越𥄫就越扯旗...扯到凸起晒...

就喺呢個時候,𨋢門打開。
琳琳行入𨋢之時,我都雙手遮住自己下面,扮晒文質彬彬咁跟喺琳琳身後入𨋢。

喺琳琳仲未轉完身之前,我就已經繞到佢背後...企定定...

完美咁避開琳琳嘅視線!冇俾佢見到我下面扯到凸起晒!

𨋢門閂埋後,開始向下降。

成部𨋢都係得我同琳琳兩個...

我仲要企喺琳琳後面...望住佢背脊...偷偷望望佢對雪白幼嫩筷子腳...

俾閉路電視影住...大堂啲人睇到...實當正我係變態色狼𥄫住個小學妹妹...

唔係咁㗎唔係咁㗎!我冇非分之想㗎!我只係想𥄫𥄫咋!
琳琳對腳仔夾到實一實咁...企到直一直咁...低住頭...好似好緊張咁...

係唔係因為察覺到我...喺佢後面視姦緊佢...所以咁緊張呢?

死啦死啦...嚇親琳琳喇...點算點算?

我唔想琳琳當我係變態怪叔叔...以後都避開我...𨋢都唔敢同我一齊搭吖...

再同琳琳獨處多一陣,終於落到地下。

跟住琳琳身後出𨋢,行多兩步之後...

「Bye Bye飛揚哥哥...」琳琳轉個身,面紅紅咁帶住微笑向我揮揮手。

『哦...Bye Bye...返學小心喇...』我都同琳琳揮揮手...

「嗯...」琳琳咬住唇咁點點頭,然後轉身跑出大閘。
望住琳琳嘅背影轉彎...消失喺我眼前...

『唉...』算唔算係...過到關呢?

唉...都係唔好諗咁多喇...又要趕巴士喇!

我都立即跑出大閘!

我公司喺旺角!

要坐60X過去!

但九巴啲服務我真心唔係好Buy㗎咋!
Miss咗一班又唔知要等幾耐先有下一班...

又唔知會唔會又送車尾...

呢頭都未講完,嗰頭已經見到架60X上緊客!

仆你個臭街!

日撚日都係咁!

我一路9秒9,一路揮晒手!

當然個司機就一定扮睇我唔到!
你估我唔知你籠嘢呀?

預咗你㗎啦!

我跑埋出馬路,等佢開唔到車!

我一路跑,一路狗衝咁跑過去㗎巴士度!

我敢相信,如果我唔係生於香港,我一定可以參加運奧...

我一定可以成為100米世界紀錄保持者!
終於上到最後一個乘客嘅時候,俾我啱啱好趕到!

睇到個司機西口西面咁,好唔抵得我趕得上!

“嘟”一聲,八達通安全過到數後...

『嗄...揸死一世巴士啦!死人巴士佬...嗄...』我係明串你㗎喇!點呀?

「哈~搭死一世巴士啦!死窮鬼!」巴士佬回返我一句。

我彩你都有味!

上樓上搵位坐!
上到上層,搵返我平日坐開嘅窗邊位坐,我就坐定定抖返順條氣...

點解日日都要追巴士...

巴士真係咁好追咩?

望住車窗外...抖多幾啖大氣...好快又差唔多埋站。

巴士停喺下一個站,開始有乘客行上嚟。
有幾個靚靚OL喎!

其實一啲都唔驚喜,因為日日呢個鐘數坐巴士嘅都係熟口熟面。

個個都係呢個時間返工,見佢地仲多過見老豆老母~

但我只係想搵個似樣小小嘅坐喺隔離姐...

真係唔摸得,都可以自High吓吖...
第一個靚靚OL行過咗...

第二個靚靚OL又行過咗...

第三個靚靚少女又行過埋...

第四個著得少布啲嘅都唔係坐我隔離...

直到前面嗰個窗邊位都俾個190cm高嘅年輕有型西裝友坐埋...

短裙...短裙!屌!點解你要揀個阿叔呀?

你情願俾個阿叔視姦都唔俾我FF吓...

你叫我情何以堪?
唔緊要!呢啲都係前菜!主菜而家先上嚟!

一個斜陰...髮長到膊...著住白色校裙...腰間有條紅色膠腰帶...同琳琳間小學屬同一機構嘅中學學生妹上咗嚟...

係佢喇!就係佢喇!基本上朝朝都會遇到佢!

朝朝我都期望佢會坐喺我隔離!

望住個學生妹一路行過嚟...我留意咗佢好耐...細細粒粒咁應該同阿Wing差唔多年紀...或者仲細阿Wing一兩年...

而且應該仲係讀書唔成嘅MK妹...
除咗話個樣有啲MK味之餘...日日都係呢個鐘數先嚟搭巴士返學,返到去都冇咗三堂啦~

肯定係晚晚都唔知去咗邊度蒲~朝早又唔願起身~起咗身又閪痕想返學校搵啲阿Sir玩玩~

嗚呀...好想有佢坐我隔離呀!!!

之但係...現實往往都係殘酷...條MK學生妹坐咗喺前面個190嘅年輕有型西裝友隔離...

唉...都預咗㗎喇...日日都係咁㗎喇...無須失落...

但更現實,所有靚女都Miss晒並唔係最慘...

最慘嘅係坐隔離嘅...又係嗰個又熱又臭嘅大肥佬...
我深深明白乜嘢叫“男人到咗三十歲仲要依賴交通工具好可憐”...

架車已經夠焗...

又要俾個又熱又臭嘅大肥佬黐埋嚟...

仲要聽乜春胡楓提提你...

唉...我嘅人生...唉...

其實並唔意外...因為基本上日日都係咁...

靚女Miss晒~最期待嘅MK學生妹坐喺190嘅年輕有型西裝友隔離~自己就俾個又熱又臭嘅大肥佬黐住~

只要星期一至五都要返工...就會遇到Exac7ly嘅情況...

尋日又係咁...今日又係咁...冇錯...現實嘅生活就係...實而不華,且枯燥乏味。

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊J~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Take 01-平凡一日] PART 03

喺㗎咁悶焗嘅巴士上面,我已經成條鹹魚咁黐埋喺塊玻璃窗...

冷眼望住前面...條MK學生妹盅吓盅吓...盅落190嘅年輕有型西裝友個膊頭...
奧運
睬你
已經將[Take 01-平凡一日] PART 02 Upload上紙言
謝校對
再謝校對
幾時有甜
咁要睇你想有幾甜
腸~今日咁多錯字嘅
兩隻字姐 以前仲多啦
60x有下一站即係安定前後上
瞞住WingWing 3P
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞