《每朝起身,總會見到細妹著校服》(1)

1001 回覆
55 Like 13 Dislike
中一
紅Van喺青山公路飛住去,身邊嘅妹妹仔竟然可以合埋眼,瞓得著...

同上次一樣...

妹妹仔嘅身體搖吓搖吓,手臂不時都會碰到我。

俾件長袖恤衫隔住嘅我,無乜感覺...

就係感覺到妹妹仔啲肉好彈...

搖吓搖吓之下,妹妹仔挨咗落嚟,瞓咗喺我膊頭度。
又係咁...又係咁喇...同上次一樣...我最期待嘅畫面出現喇!

妹妹仔瞓咗喺我膊頭之後...之後就會...

紅Van一路飛,一路搖,妹妹仔就瞓得越埋。

啱喇...啱喇...越瞓越埋就啱喇...

漸漸,我聞到由佢身上發出嘅少女清香。

有人曾經講過,人最深嘅記憶唔係視覺,唔係聽覺,係嗅覺。
有時你會喺街上突然聞到一種熟悉嘅香氣...

輕輕一索,再望一望前面,你發現原來久久冇見嘅初戀情人就喺你面前...

所以嗅覺係特別靈敏!

真係好香...呢種少女清香...令我對眼不自覺咁望咗落個妹妹仔度。

妹妹仔好細粒,我向下一望,望咗落佢胸口度。

我望到佢黑色背心入面,白色嘅...吊帶小背心...

望到...今次望到...
上次就話唔可以𥄫細路女...扮晒正人君子聖人上身望出窗外...

今次唔得喇...今次我繼續望...俾我望到入面...白色嘅吊帶小背心...

我最鍾意...最鍾意就係呢種...

就只有小妹妹先會著...小學生...初中學生妹先會著嘅...白色嘅吊帶小背心...

就好似話俾我聽...未成年...係一個未成年...啱啱開始發育嘅未成年少女...

紅Van搖兩搖...妹妹仔胸前對小饅頭就跟住搖兩搖...
好白...妹妹仔嘅胸肉...又白又嫩...仲要輕輕搖一搖...再搖一搖...

幅度唔係好大...但就好似...好軟熟...

再搖多兩搖...搖多兩搖...仲有少少...離離地罩...差少少...差少少就...

睇唔到...都仲係睇唔到...仲係俾件白色吊帶小背心遮住...啱啱好遮住兩點...

不過就咁睇對渾圓嘅小饅頭已經夠晒扯旗...
好想揸...真係好想揸一揸...

只係輕輕手...揸一揸...一對啱啱開始發育嘅...小饅頭...

我由妹妹仔嘅衫領望入去...望住對雪白嫩滑嘅小饅頭...

下面已經扯起咗...扯到硬晒...扯到成個三角形都凸起晒...

好扯旗吖...真係好扯旗吖...

淨係𥄫都咁扯旗...如果可以俾我揸揸...輕輕手咁摸一摸...

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊J~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Take 01-平凡一日] PART 06

“吼!吼~”紅Van繼續搖,妹妹仔隻手仔被搖到放咗喺我同佢嘅大髀之間。

雖然話隔住條褲...之但係...一隻妹妹仔嘅幼嫩手仔...掂住我大髀...
已經將[Take 01-平凡一日] PART 05 Upload上紙言
你唔會唔知個妹妹仔係邊個掛
天氣咁凍就著返先啦
同一時空嚟?
等陣先
紅Van司機係....
你睇過傭兵 應該善用相關資料 作出推斷
應該唔係 應該仲差少少先買回自由
係咪Gigi
冇錯
只有GiGi先會有咁特別嘅法型
髮型 又打錯字添
11日推咗29頁
妹妹仔早
正常速度姐
高才鳩早
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞