《每朝起身,總會見到細妹著校服》(1)

1001 回覆
55 Like 13 Dislike
點解要有節日
咖啡店個靚女姐姐
成日都掛住啲囡囡
人只會渴望啲自己冇嘅嘢
當冇到變成習慣 就唔會再強求
妹妹仔早
高才鳩早
各位早晨
冬至冬至
@揚

男大生傳170張「蘿莉」不雅照 遭FBI通報結局出爐
https://lih.kg/2334268
點解我搵唔到幻幻嘅不雅照嘅
因為你嗰啲係淫褻照
有咩留返同FBI講
得啲可愛得意
完sem追故
完Sem又到聖誕
食飽飯等文
咁早食飽嘅
我都仲未有飯食
金令
今日好凍

上回講到飛揚好想搞紅Van妹妹仔~
但飛揚呢條廢腸,淨係識FF㗎姐~邊敢做吖~
最後都係冷靜返~好似平時咁等妹妹仔落車先...
到飛揚落車之時,妹妹仔又漏低咗條手鏈...
唔緊要啦~幫佢Keep住先啦~聽晚都會再見到佢㗎啦~假如真係過到今晚...
飛揚返翻屋企...望住阿Wing嘅甜美睡相...又扯旗...
頭先喺紅Van𥄫個妹妹仔...𥄫到扯晒旗又冇得摸...
搞到本來充晒血Ready好變晒完全體嘅巨棒又要冷靜返落嚟...
谷住谷住冇得射又要軟返落嚟好傷身㗎嘛!
而家仲要望到自己細妹嘅甜美睡相...又硬過喇...又硬過喇...又扯到下面凸起個三角形喇!
唔得唔得...唔可再望住阿Wing...再望真係忍唔住...忍唔住好想上佢張床...撳住細妹嚟搞...
飛揚都係快啲出返去...快啲打返個J先...
打返個J...沖涼瞓覺...聽朝起身就係星期二...仲係星期二...唔會再返轉頭...
冇事嘅...冇事嘅...打J能醫百病...射晒出嚟瞓覺好...一切就會變回原狀...
飛揚一坐到喺電腦面前...今次J咩好呢?
今次...
飛揚望望四周...望望大門...單靠電腦嘅光...照住放喺門邊嘅...婆仔鞋...
阿Wing對...返學鞋...今朝仲著住佢返學嘅...婆仔鞋...
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

阿Wing返學對婆仔鞋...唔知仲...有冇味呢...

著咗成日...但都吹咗成日...

會唔會仲留住...阿Wing啲味...喺對鞋入面呢...

好想聞...拎住一隻喺手...放喺鼻度聞住...另一隻就套喺碌巨棒度...Chok...

一邊聞住阿Wing隻婆仔鞋...一邊抽插...抽插另一隻婆仔鞋...頂住頂住...

扯晒旗...諗諗都扯晒旗...

扯到頂住頂住...好想拎出嚟...穿入阿Wing隻婆仔鞋...
屌咪撚咁變態啦!

聞鞋都算...仲話要穿碌巨棒入阿Wing隻婆仔鞋抽插...

一陣射到成隻婆仔鞋裡面都係...叫阿Wing點著?

一穿隻腳仔入去,成隻學生襪都係精囉!

分分鐘仲滲過埋隻學生襪...阿Wing成隻腳仔都係...

咁會乾㗎嘛...

乾都係姐!

屌真係唔好咁變態!都係開返個“學生妹丁圖”Folder先!
我立即打返開個“學生妹丁圖”Folder!

今次...搵咩嚟J好呢?

上次搵J圖...結果就返翻去星期一...

會唔會係J嘅目標有問題呢?

唔係喇...唔好話冇可能...輪迴呢啲咁荒謬嘅嘢都發生係我身上...仲有乜係冇可能...

好啦...今次就試試...J片...
我隨便開條片...係一條偷拍片...

條片就唔係我偷拍嘅~我都只係上網搵㗎姐~

條片一開始就係跟住兩條學生妹後面...

兩條學生妹都係著住淺藍色校裙...

唔係傳統嗰隻...係近呢一兩年啲小學都好鍾意換上嘅新款校裙...

而且而家連啲中學都開始跟住換...

唔知點解...可能係因為冇咁透...冇咁易走光...

尤其係啲小學生...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞