《每朝起身,總會見到細妹著校服》(1)

1001 回覆
55 Like 13 Dislike
一個輕鬆嘅故仔~希望大家都睇得輕鬆別太認真~

遇到唔係太大性趣嘅Part,請大家自行Skip過~

逢星期一至五,準時七點正有文出。

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊J~

有咩都可以留言同我講~有你哋嘅意見,我先會有進步~

下面係紙言嘅Link,想睇返之前嘅章節都可以Click入去。

紙言
https://www.shikoto.com/articles/224703.html

鍾意我呢條廢腸寫嘅故請Like Facebook同Follow Instagram~

有你哋嘅支持,光合作用會快好多~

Facebook專頁
https://www.facebook.com/whirlingdancer

Instagram
https://www.instagram.com/whirling666/
lm
點解呀點解呀
lm
[Take 01-平凡一日] PART 01

“咔...依...”輕輕力打開屋企門,怕嘈到屋企人。

放工返到嚟,都已經凌晨點幾。

差唔多每日都係呢個鐘數...每日都係咁...生活就係...實而不華,且枯燥乏味。

我燈都唔敢開...因為住舊式公屋嘅關係,地方都較細...房都係板間...只要隨便開一盞燈,燈光會穿透全間屋...怕會整醒細妹。

我摸黑咁將條串有一個又一個細小嘅銀色心心嘅銀色手鏈,放喺摺檯上...再摸黑打開百葉門...行入房。
頭號毒者
慢咗
喺陰暗嘅環境之下,望住瞓喺下格床嘅細妹,好似瞓得好冧。

我呢個十六歲嘅細妹叫陳飛舞,英文名叫Wing,足足細過我差唔多十年。

相差差唔多十年...算唔算係一個最完美嘅年齡差距呢?

有人話過,兄妹年齡相差十年,係最有愛嘅差距...

我同阿Wing...

「哥哥...唔唔...哥...」合埋對眼嘅阿Wing...甜絲絲...個嘴仔啜啜咁...

呢個傻妹~又發開口夢~
劉明
阿Wing由細到大都真係好黐我嘅~

冇計啦...屋企窮...兩老都要返工搵食...仲要由朝返到凌晨...我哋兩兄妹就好似相依為命咁~

不過有個咁可愛又咁聽話嘅細妹...做阿哥係幸福嘅~

係出嚟做嘢之後...少咗陪阿Wing...都真係好似少咗...

就連望...都好似...望少咗...

望住阿Wing嘅可愛甜美睡相...我下面開始...有啲硬...
斷。。。。。?
身體嘅血液慢慢咁...越嚟越多...聚埋去同一個部位...

扯住扯住...我條J...變緊條巨棒...

唔得唔得...唔可再望住阿Wing...一陣忍唔住上佢張床...撳住細妹嚟搞就大件事...

我都係快啲出返去...打返個J先...

我唔係變態妹控吖...唔係自己細妹都唔放過吖...係我太耐冇射過咋...

有幾耐呢?大大話話都有...成個月...
鬼咩...日日返工返到凌晨十二點...放工返到嚟沖埋涼都差唔多成兩點...瞓都冇時間仲點打J...

女朋友又成個月唔係話唔舒服...冇Mood...就係屋企唔方便...

谷谷埋埋成個月...再有理性嘅男人,見到自己個可愛細妹瞓得咁冧...都好難唔動L啦...

唔好諗喇唔好諗喇...都係快啲開返著部電腦,打返個J先啦!

我一坐到喺電腦面前,立即打返開個“學生妹丁圖”Folder!

學生妹...最能令我性興奮嘅學生妹...
本來頭先望到阿Wing個可愛瞓覺樣...已經扯扯地...

而家一睇到啲縮圖...都已經扯到頂住頂住條褲...

我立即同時打開幾張...

有張淨係影住白色嘅校裙邊...一對雪白幼嫩嘅小腿...著住白色學生襪...黑色婆仔鞋...

黑色婆仔鞋...簡直係學生妹嘅利器...

雖然我稱唔上係戀物狂...之但係見到著婆仔鞋嘅學生妹...總係立即有反應...

尤其係對腳咁幼嘅學生妹...
因為只係影到校裙邊...唔好話個樣...就連條校裙都影唔晒...完全唔知係邊間學校...

就咁睇對雪白幼嫩嘅小腿...係初中?話唔埋仲要係小學生...

小學生...小學生對腳...

唔得喇...扯到好行...頂住頂住好辛苦...要釋放出嚟...

我立即拉低條褲鏈...摷碌巨棒出嚟...

成碌扯到17-8CM嘅巨棒就隊到直一直...又粗又硬...
lm
我望住對好似小學生嘅雪白幼嫩美腿...婆仔鞋...Chok兩Chok...再Chok兩Chok...

然後我又望住另一張...呢張就再影得上啲...都係白色嘅校裙...但就短到上大髀...

成對白滑幼嫩嘅大髀露晒出嚟...對白色學生襪就拉到上小腿...著住一對爧面嘅婆仔鞋...

呢對學生妹美腿比較有線條...仲要幾長...就咁睇應該係高中學生妹...

高中學生妹...條校裙咁短...仲著緊中一嗰條?

著咁短嘅校裙一定好淫...一定日日搵阿Sir喺學校啲神秘密室扑嘢...

好想瘋狂咁制裁呢啲淫賤學生妹吖...
我望實對高中學生妹白滑幼嫩大髀...拉到上小腿嘅白色學生襪...一對爧面嘅婆仔鞋快Chok多幾下...

好好J吖...學生妹真係好正吖...

快Chok多幾下...然後再睇另一張...

呢張就影得再多少少...影到上對...小饅頭...

又係著白色校裙...成個身形都好細粒...但條校裙就好貼身...

一對小饅頭就凸晒出嚟...隱約仲好似見到...白色Bra透咗出嚟...
而條腰就有條紅色膠腰帶束住...束到條腰都唔知有冇22吋...

條校裙又係勁短...短到上大髀...

以我𥄫學生妹多年嘅經驗所得...呢條學生妹應該都係中四五...(其實主要係因為佢同阿Wing嘅身形差唔多...)

咁細粒嘅身形,就算仲係著中一嗰條都唔會咁短咁貼身掛...

肯定係自己改過條校裙啦~

咁細個就改到條校裙咁性感...真係好鬼淫...
再睇到落對腳...又係一對雪白幼嫩嘅美腿...

冇肌肉又冇乜肉...成對筷子咁嘅學生妹美腿...好似阿Wing嗰對...

再加上一對拉到上小腿嘅白色學生襪...著住一對婆仔鞋...

我眼定定咁望住對學生妹美腿...不停咁上下上下Chok...Chok自己碌巨棒...

好爽...好扯旗...扯到硬晒...

白滑嘅大髀...成對筷子咁嘅學生妹美腿...白色學生襪...婆仔鞋...

呢對婆仔鞋嘅款式...
單靠電腦嘅光...照住放喺門邊嘅...婆仔鞋...

係阿Wing對返學鞋...

一模一樣...同阿Wing平時著返學嗰對婆仔鞋...一模一樣...

其實我平時都好鍾意J呢張相...最鍾意望住呢張學生妹J圖嚟射...

因為睇唔到個樣...除咗阿Wing套校裙條腰帶係藍色,唔係紅色膠帶外...都係白色校裙...成個身形都好似阿Wing...就連著對婆仔鞋嘅款式都同阿Wing嗰對一樣...

我就可以FF住係阿Wing嚟J...
好似J緊自己細妹...自己細妹對婆仔鞋...就喺面前...

望住阿Wing對婆仔鞋Chok...不停上下上下咁快Chok...

好想拎喺手...摸下...聞一聞...聞對婆仔鞋嚟...J...

痴線!聞乜鬼嘢嚟J吖?!

唔好咁變態啦!

雖然話每次睇住呢張學生妹J圖J到射係好爽...射好多...

之但係每次一射完...都好有罪惡感...

FF住自己個細妹嚟J...當正係自己細妹嚟J...
而且今朝先𥄫完阿Wing...

萬一俾阿Wing知道...自己哥哥每次FF住自己嚟J...仲要次次都射咁多...

一定會嚇親阿Wing...話唔定仲會避開我...怕咗我...怕我呢個變態哥哥終有一日會忍唔住...搞自己細妹...

所以今次都係唔好再J呢張學生妹J圖J到射!(雖然已經Chok到差啲漏出嚟...)

已經Chok到差唔多射...(只係對住張似阿Wing嘅學生妹J圖Chok咗陣都就快射...)就搵張再激啲嘅!

我立即開張由後面從下而上影學生妹上樓梯嘅裙底相...

係學生妹嘅裙下春光...可以睇得好清楚...白色嘅校裙...裡面白色嘅底裙...一對行緊上樓梯嘅白滑幼嫩嘅美腿...兩腿之間...白色嘅三角底褲...
好正...冇任何花紋...係學生妹最純潔嘅白色綿質底褲...

呢張J圖...不論係構圖定係光暗對比...都係完美...

好好J...條學生妹對美腿...真係又白又滑...反晒光咁...

一定好好摸...用嚟磨JJ一定好爽...

而且呢個喺後面...由下而上低炒影入裙底嘅角度...我一直都好想現實有咁嘅機會...俾我咁樣𥄫住裙底嚟J...

好好J吖...真係好好J吖...

學生妹...學生妹裙底...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞