《每朝起身,總會見到細妹著校服》(1)

1001 回覆
55 Like 13 Dislike
之前成日去啲小學見客,久唔久都會見到啲傳統白色校服嘅小學生勁透...

啲五六年級條校裙已經勁窄勁貼身...好易就透晒裡面件吊帶小背心出嚟...

有啲五年級開始發育...但又唔著底衫...直頭好清楚咁透出兩點...睇到我扯晒旗...

小學生走光都真係幾老尷...

所以就開始轉呢種冇咁易走光嘅淺藍色校裙...

而而家片中兩條學生妹...睇個身型應該都係中學生...

兩條中學學生妹對腳都幾長...條裙都幾短...而且仲要係著婆仔鞋...

婆仔鞋就必然㗎喇...我啲J圖同J片全部都係婆仔鞋...
一路跟...一路跟...好快就跟到上扶手電梯...

兩條學生妹一左一右咁企...個鏡頭就由下而上咁影入佢哋裙底...

首先影入左邊嗰個...著住粉紅色底褲...

一見到條粉紅色底褲...我就忍唔住要摷碌巨棒出嚟...

著住粉紅色底褲嘅學生妹對腳勁修長...仲要又白又滑...好好J...

我眼甘甘咁望到實一實...隻手就不停咁上下上下Chok自己碌巨棒...
好正...條粉紅色底褲勁貼身...包到個屁股仔實一實...

然後個鏡頭就移向右邊嗰個...著住白色Lace底褲...

白色Lace底褲...返學都著到咁淫...俾邊個睇吖?

呢條學生妹對腳又係勁修長...又白又滑...

而家啲學生妹食咩大...個個都咁好J...

我望住學生妹裙底...望住白色Lace底褲不停上下上下咁Chok自己碌巨棒...
睇清楚啲...喺正兩髀之間...白色Lace邊...仲露咗少少...粉紅陰唇邊...

仲要係粉紅色...真係好想舐舐...

我再Chok多幾Chok...兩條學生妹就上到上層...行前兩步...條片都完...

好!熱完身~再搵啲正啲嘅...

我再開一條影住一個著住琳琳嗰種傳統白色校裙...腰間有條紅色膠腰帶嘅學生妹背影...

條學生妹睇落應該都係中四五...同阿Wing差唔多...
個鏡頭越行越近...影到條學生妹背後透出黑色Bra...

一路跟住條學生妹...跟到上樓梯...

學生妹一步一步咁上樓梯...鏡頭立即由下而上影入佢裙底...

一對雪白幼嫩嘅美腿就一步一步咁行上去...影到入面條白色底裙...影到上條黑色Lace底褲...

黑色仲要Lace...真係淫到呢...

今朝阿Wing都係著黑色Bra...唔知條底褲會唔會都係襯返黑色...唔知會唔會都係有Lace㗎呢?

我記得...喺阿Wing啲內衣褲之中...都有唔少係有Lace...都有黑色Lace...
我眼甘甘咁望住黑色Lace底褲...快速咁Chok自己碌巨棒...

阿Wing...阿Wing...

阿Wing仲要停一停低...遞起隻腳仔...拉一拉隻襪...

阿Wing拉完左邊,就遞起另一隻腳仔,拉一拉埋右邊隻襪...

影晒...影晒阿Wing對婆仔鞋...影晒阿Wing對白色學生襪...影晒阿Wing裙底...影晒阿Wing條黑色Lace底褲...影晒阿Wing對雪白幼嫩嘅美腿...

我瘋狂咁Chok自己碌巨棒...

阿Wing真係好好J...好好J...阿Wing...阿Wing...
阿Wing乜鬼嘢呀?!做乜又FF住阿Wing嚟J吖?!

我立即閂返條片!

唔得...唔可以再聯想到阿Wing...

都係搵啲...小學生嚟J...

我立即開返條...影住個著住白色校裙...坐喺凳仔上嘅小學妹妹...

可以好清楚咁影到正面...好可愛得意嘅小妹妹...睇起上嚟應該都係小四五...同琳琳差唔多年紀...或者再細琳琳少少...

咁就一定唔會聯想到阿Wing...
個小妹妹都係著婆仔鞋...仲係要爧面...

望住個小妹妹對髀擘吓擘吓...又夾吓夾吓...鏡頭立即Zoom埋去...

由於條校裙都幾短...可以好清楚咁睇到兩髀之間...白色底褲...

係純白色綿質底褲...

呢個角度可以影晒裙底...純白色綿質底褲...一對雪白幼嫩嘅筷子美腿...白色學生襪...爧面嘅婆仔鞋...真係好正...好好J...

個小妹妹仲係擘吓擘吓...又夾吓夾吓對腿...我就跟住佢嘅節奏Chok...上下上下咁Chok自己碌巨棒...
小學妹妹...真係好天真...好可愛...走晒光都唔知...仲要俾人影晒...仲要俾我望住嚟J...

好好J...已經扯到硬晒...勁長...個龜頭都谷到爧晒...

雖然J小學生好似唔係咁好...之但係我都係想洩慾姐...只係對住條片嚟J姐...唔會搞佢哋...唔會傷害佢哋...

射咗出嚟就滿足...滿足咗就冇嘢...一切都會回復正常...

只要射出嚟...只要射晒出嚟...

我眼甘甘咁望住小學妹妹嘅裙底...純白色綿質底褲...一對雪白幼嫩嘅筷子美腿...白色學生襪...爧面嘅婆仔鞋...Chok...上下上下咁Chok...瘋狂咁快速Chok自己碌巨棒...
『嗄...嗄!』當我感覺到個龜頭好似觸電咁...再谷一谷...

就喺大量精液快要噴出嚟之時...

眼前嘅白色底褲開始扭曲...產生出黑色嘅...深淵一樣黑嘅...黑洞...

越嚟越黑...眼前白色底褲...雪白幼嫩嘅筷子美腿...一切...一切...整個空間...正被深淵一樣黑嘅黑洞吞噬...

吞噬...

...

..

.

TO BE CONTINUED

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊J~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Take 02-輪迴開始] PART 01

當我再睜開雙眼…

係...係發夢...
已經將[Take 01-平凡一日] PART 06 Upload上紙言
凍住溫書
又吞噬?唔係甜故咩
易入腦啲
初頭以為睇緊甜故
點知原來係科幻故
係咪會黐線到俾FBI追殺
跟住穿越左去未來
FBI都阻唔到我輪迴
今次一定一刀一件
完來係唔俾射精咁慘
谷住谷住唔俾射
輪迴=冇J過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞