邊條粉腸柒撚到寄左信俾全CU

952 回覆
205 Like 42 Dislike
一沉百踩 平時一定得罪人多稱呼人少
與其去咩見識 學好d英文同點做人先啦

又真係冇人護佢

佢讀書十幾年都得罪唔少人啦
咁多人屌佢係有原因的

只可以話 佢真係得罪太多人
條女好正

認真咩

咁都唔叫正

邊忽正

講還講唔好post人幅相出嚟啦

利申 唔識佢本人

一沉百踩 平時一定得罪人多稱呼人少
與其去咩見識 學好d英文同點做人先啦

又真係冇人護佢

佢讀書十幾年都得罪唔少人啦
咁多人屌佢係有原因的

只可以話 佢真係得罪太多人

但其實apply to join an event 同be invited to join an event 係兩樣野嚟

算啦
講真依家英文真係好既人都唔會走去讀英文啦
屌禁錯制send 錯massmail 笑下咪算 使唔使拎上連登仲要起埋人地底
學好d英文先去international conference 啦

可以用嚟做proofreading exercise

你地咁勁proof嚟睇下
屌禁錯制send 錯massmail 笑下咪算 使唔使拎上連登仲要起埋人地底

agger
純學術討論

I have just been notified 成句已經好clumsy
睇得好辛苦

之後all the budget, plane tickets, self-reliance 睇到眼都突

仲要英文majorb

所以要轉系 政政啱晒佢

個陣佢jupas大部份填三大,諗住自己實入硬bba law,點知失手攞23/24,所以先揀cu英文

失手會由4+2 36分跌到 best 5 23/24?

仆街講完都覺得自己好harsh

大把藉口

連當年jupas 都仲記得
學好d英文先去international conference 啦

咪臭係

上面改咗d 啦已經

咪臭係

事主朋友唔洗起晒鋼咁
都係純學術討論

叫埋佢嚟學野 改吓自己篇文 等佢大d 機會apply 到sponsorship 好過啦
純學術討論

I have just been notified 成句已經好clumsy
睇得好辛苦

之後all the budget, plane tickets, self-reliance 睇到眼都突

仲要英文majorb

所以要轉系 政政啱晒佢

個陣佢jupas大部份填三大,諗住自己實入硬bba law,點知失手攞23/24,所以先揀cu英文

大把藉口

u 自己回自己...
oalc-cumt@listserv.cuhk.edu.hk

[頭盔:學術研究] 如果用external嘅domain send去會唔會都收到?

咪臭係

事主朋友唔洗起晒鋼咁
都係純學術討論

叫埋佢嚟學野 改吓自己篇文 等佢大d 機會apply 到sponsorship 好過啦

咪就係囉係到護短
放過人啦 佢d英文已經好過唔少人
咩野都上崗上線

呢句真

仲要英文majorb

所以要轉系 政政啱晒佢

大把藉口

u 自己回自己...

我回緊 大把藉口 嗰個巴打wor
我奇怪上面事主同學連佢jupas 咁耐之前嘅事都記得
咩野都上崗上線

呢句真

Hi debby姐
其實要恥笑既都係跟住用massmail覆既nds啦嘩 第一個就話唔小心姐跟住個啲真係戇鳩架喎 用massmail黎傾計
https://www.facebook.com/ianmemory

呢個柒頭係咪就係reply email做unsubscription果個?
咩野都上崗上線

呢句真

Hi debby姐

咩野呀
咩野都上崗上線

巴打個標準係咁 咁都冇野好講
咩野都上崗上線

巴打個標準係咁 咁都冇野好講

而家既香港
識寫英文字都當識英文啦
痴撚線send錯mass mail要畀人起底

利申我係嚟食花生嘅

係自爆 無人起佢底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞