邊條粉腸柒撚到寄左信俾全CU

952 回覆
205 Like 42 Dislike
覺得佢係度博緊出位,件事搞到咁大,正常都會set返Facebook privacy做friends only,又或者set唔比人search到自己
但佢反而仲post新相然後屌9連登

AGGER

認真免費都唔屌

我唔信

屌得落咩認真

老老柒柒唔明個女仔做錯咗啲乜要俾你地咁評頭品足

利申溫final溫到癡咗線嗰陣睇到啲mass mail覺得幾好笑
覺得佢係度博緊出位,件事搞到咁大,正常都會set返Facebook privacy做friends only,又或者set唔比人search到自己

AGGER

得罪人多先俾人放上黎之嘛
屌連登有閪用

真係抵鳩佢死

依度笑佢嘅有幾多係識佢呀
佢得罪咗上邊啲人乜嘢先俾佢地話送俾佢都唔屌呀
想睇reply多啲 有冇cu巴絲可cap黎笑吓
記得遮轉寄件者個名
記得遮轉寄件者個名

有條友send咗兩次山城最大聊天室上線啦

事主同學

屌仆街條仔我識

more

考究多年佢係gay定扮gay食女

記得遮轉寄件者個名

有條友send咗兩次山城最大聊天室上線啦

係咪仲有好多好笑reply?
其實佢係想send畀邊個?
其實佢係想send畀邊個?

聽講係staff, 但staff其實收唔到
屌那媽講咁耐都唔托條撚樣nds出黎
要審審埋個nds喇

r sponsor 就好心認真d啦
英文雞都算
仲要唔proofread
一d誠意都冇 仲好意思叫人sponsor佢
真係人唔笑
一份重要嘅email proofread是常識吧

AGGER

認真免費都唔屌

我唔信

屌得落咩認真

利申溫final溫到癡咗線嗰陣睇到啲mass mail覺得幾好笑

agger support個女仔
要審審埋個nds喇

仲有呢幾封

希望無自爆
要審審埋個nds喇

仲有呢幾封

希望無自爆

仲有個堡仙子 btw del晒啲煩膠email了
要審審埋個nds喇

仲有呢幾封

希望無自爆

我都睇咗張圖五分鐘
好驚自爆
比人知邊間U邊個學系
仲夠膽講粗口
佢真係因住grad唔到
一沉百踩 平時一定得罪人多稱呼人少
與其去咩見識 學好d英文同點做人先啦

AGGER

認真免費都唔屌

我唔信

屌得落咩認真

+1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞