邊條粉腸柒撚到寄左信俾全CU

952 回覆
205 Like 42 Dislike
[ember](Show Blocked User - 一直)
解密狗全家不得好死[/ember]

[ember]你由得佢單機啦 唔洗幫佢刷存在感 [/ember]

[ember]第一次見佢 佢出現=四圍解密???
有咩目的 個個都睇到 自己又冇得益[/ember]

[ember] 佢係得呢個方法刷存在感之嘛
大家都係block9咗佢等佢單機就可以
Between 如果皇天擊殺
第一個就連尼住 第二個就係呢班解密狗
不服來辯 [/ember]

舊登用開呢個方式狗吠
睇你幾件撚屌 仲係絲絲縮縮咁撚樣 咁唔見得光 我係你跳落去算
做人做到你咁折墮
覺得佢係度博緊出位,件事搞到咁大,正常都會set返Facebook privacy做friends only,又或者set唔比人search到自己
但佢反而仲post新相然後屌9連登

AGGER

得罪人多先俾人放上黎之嘛
屌連登有閪用

真係抵鳩佢死
純學術討論

I have just been notified 成句已經好clumsy
睇得好辛苦

之後all the budget, plane tickets, self-reliance 睇到眼都突

仲要英文majorb

所以要轉系 政政啱晒佢

個陣佢jupas大部份填三大,諗住自己實入硬bba law,點知失手攞23/24,所以先揀cu英文

失手會由4+2 36分跌到 best 5 23/24?

仆街講完都覺得自己好harsh

咁嘅英文入Blaw? 咪玩啦
停啦其實好少事姐,唔好撚搞咁多野啦

利申:識佢,佢係好人黎

佢都係想多人知姐

專登換張靚靚相屌連登老母
咁爛口係咪絲打黎
local味濃
其實人地都認左錯咪算囉 收個email(可能你根本無收過)好影響你地?有無必要開post發大件事?其實關你地咩事 睇到咪笑下relax下囉
事主咁樣 好可能已經無sponsor 呢個已經係對佢最大既懲罰 鐘意就話我正義撚啦下
條女好撚柒串,見高就拜
連尼住要俾人屌
順手一問

點樣練writing好寫完自己幫自己改?
其實人地都認左錯咪算囉 收個email(可能你根本無收過)好影響你地?有無必要開post發大件事?其實關你地咩事 睇到咪笑下relax下囉
事主咁樣 好可能已經無sponsor 呢個已經係對佢最大既懲罰 鐘意就話我正義撚啦下

搞到咁慘
應該會有人幫到手嘅

花生花生

咁囂張?
順手一問

點樣練writing好寫完自己幫自己改?

一定係啦
對唔住 我真係唔想做cap圖撚
但真係好應景

花生花生

條臭西d兵仔?
咪撚咁低賤啦 為左條豬西做兵
係都搵個正常樣啦
但真係好應景

咁囂張?

屌人一定要開自己名咩
匿名有咩問題
係唔係要喺mass mail到屌先接受到
講左咁耐有NDS d reply未,
憎NDS多過個港女
嘩嘩嘩護主犬出來了
點呀解完密俾娘娘睇到自己俾連登仔圍插
今晚係咪有波邊掂

原本都廢事再留言
不過越推越多花生食
兵仔全面進場
嘩嘩嘩護主犬出來了
點呀解完密俾娘娘睇到自己俾連登仔圍插
今晚係咪有波邊掂

原本都廢事再留言
不過越推越多花生食

Agger

咁囂張?

所以話
三大學生又如何?
但真係好應景

啲廣告咁狗嘅

咁囂張?

所以話
三大學生又如何?

咁事源係佢柒先
認又認左柒
好地地都要起埋人底嘅 好難唔屌喎
唔係要點話個post起底班人

btw我想睇nds reply all嘅email cap圖

咁囂張?

所以話
三大學生又如何?

作為一個中大畢業生睇唔到佢有咩必要同你係呢件事上argue

咁囂張?

所以話
三大學生又如何?

作為一個中大畢業生睇唔到佢有咩必要同你係呢件事上argue

佢叫你地收嗲呀! HAHA!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞