邊條粉腸柒撚到寄左信俾全CU

952 回覆
205 Like 42 Dislike

仲有好多護主犬添

左二條仔做乜指住人地個波

唔指你點睇到係波呀

覺得佢係度博緊出位,件事搞到咁大,正常都會set返Facebook privacy做friends only,又或者set唔比人search到自己
但佢反而仲post新相然後屌9連登

AGGER
覺得佢係度博緊出位,件事搞到咁大,正常都會set返Facebook privacy做friends only,又或者set唔比人search到自己

佢以前都係鍾意出位嘅人黎 睇怕都似係
Debbie 未accept 我 friend request ...

molamola
Debbie bb嬲嬲豬

仲有好多護主犬添

同行仲有個女仔一齊玩喎 講啲唔講 搏咩

事主同學

AGGER

封email就應該無心嘅
Secret都應該係真情流露

但個facebook要收兵嘛

AGGER

認真免費都唔屌
應該搵人reply all attach 呢個post
唔知教職員睇唔睇到

AGGER

認真免費都唔屌

我唔信
Debbie 未accept 我 friend request ...

molamola

仲有好多護主犬添[/quote]
[ember]緊係啦 Debbie姐有仔都會山長水遠北上探人地㗎 係呢啲時候緊係要挺身而出[/member][/quote]
[ember]more
呢單未聽過
剩係見佢同好多男仔合照好多兵[/member][/quote]
[ember][/member][/quote]
[ember] 空穴來風 [/member][/quote]
[ember]佢仲好鍾意同唔同男仔單獨合照[/member][/quote]
畜牲

molamola

仲有好多護主犬添

[ember]緊係啦 Debbie姐有仔都會山長水遠北上探人地㗎 係呢啲時候緊係要挺身而出[/ember]

[ember]more
呢單未聽過
剩係見佢同好多男仔合照好多兵[/ember]

[ember]有個男仔北上exchange, Debbie姐親身飛左過去揾人地 個男仔仲係ig開post話好感恩有佢嘅陪伴[/mmber]

事主同學

講得咁撚偷摸
鬼鬼鼠鼠咁撚樣 咁撚驚青
自己開group講啦撚屌

molamola

仲有好多護主犬添

[ember]緊係啦 Debbie姐有仔都會山長水遠北上探人地㗎 係呢啲時候緊係要挺身而出[/ember]

[ember]more
呢單未聽過

[ember]有個男仔北上exchange, Debbie姐親身飛左過去揾人地 個男仔仲係ig開post話好感恩有佢嘅陪伴[/mmber]

事主同學

講得咁撚偷摸

吠多兩聲聽下啦,戇撚柒柒
呢d post都睇到連登好撚多低質畜牲

加密撚長期濫用加密功能 包括唔同類型既post用得非常泛濫
以下面個post為例 粗略估計起碼7成既留言都係加左密
已經淪為佢地另一個後花園 小圈子
https://lihkg.com/thread/212550/page/25

請加密撚誠實面對自己既惡行 不斷侵害其他人既睇post自由
一堆無恥之徙仲想惡人先告狀

molamola

仲有好多護主犬添

[ember]more
呢單未聽過

事主同學

講得咁撚偷摸

吠多兩聲聽下啦,戇撚柒柒

死左去啦廢人 做人做到你咁撚樣低賤

AGGER

認真免費都唔屌

我唔信

屌得落咩認真
停啦其實好少事姐,唔好撚搞咁多野啦

利申:識佢,佢係好人黎

佢都係想多人知姐
舊登邊有咁多加密低質撚

幾件加密畜牲真係唔死都無用

爛用到豬狗都不如
應該搵人reply all attach 呢個post
唔知教職員睇唔睇到

咁撚得閒理咩
搞撚掂個權限先講啦
咁樣比人send到mass mail

小學雞post野上公開既forum 去加密數人post圖 以為無人知 想唔比人睇
只係顯得你班畜牲幾咁小家 搞埋d小動作
得罪講句 仲衰過女人

AGGER

得罪人多先俾人放上黎之嘛
屌連登有閪用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞