邊條粉腸柒撚到寄左信俾全CU

952 回覆
205 Like 42 Dislike
睇住中大啲人講佢靚女真係得啖笑..睇來中大真係冇女
比人問$2000/Q 都唔發脾氣嗰啲人
係咪比人屌老母都冇反應

有堆人真係好撚白痴
以連登為名連群結黨欺凌人
好似好威咁
原來成件事係人地sd錯封email
仲衰鳩過d c9追八卦野
班人係會叉埋隻腳落去
secret reply字裡行間都流露出咩叫閪

怪唔得咁多中學同學上黎笑佢
Ptxf 新手法
認真撚學術討論

I am a Year 2 student majoring in Government and Public Administration. I am much honoured to be accepted in an international event named “2017 HPAIR Asia Conference”, which is held by the Harvard University in Sydney in late August. It would be a valuable chance for me to exchange ideas with some intelligent worldwide delegates in the track of Governance and Diplomacy, and hopefully to bring back some insights to CUHK. Moreover, CUHK was the host university of this event last year. It would be my pleasure to represent CUHK this year and to continue the connection.

Yet, since the event is self-funded, I can hardly afford all the travel expenses. Therefore, I would be grateful if any kind of sponsorship or subsidies is available for my application.

This is the official website of HPAIR and attached please find the letter of acceptance for your reference.

For further inquiries, please feel free to contact me at xxxxxxxx or by replying to the email. Thank you for your time and I look forward to hearing from you.

睇下有咩可以執執嘅地方 歡迎Debby姐拎去用 (唔好出post串鳩我喎

利申:CU人,其實件事本來冇乜嘢,但俾人講兩句就起晒鋼出晒post屌人老母 咁就抵撚死啦

五十步笑百步

你寫一篇黎睇下,ok

利申:想學嘢

...
人哋評價下你就用低質argument, 自己寫飽佢

....
唔明點解封信要俾你地品評,封信又唔係幫你地寫/寫俾你地;更加唔明點解要無端端起人底放埋圖討論屌唔屌之類,個女仔就係見到呢堆留言所以先po啲你地所謂好串嘅文。人地又冇得罪連登,點解要企定定俾你地屌打

紅字重點
係咪比人屌老母都冇反應

&個女仔之前好似道咗歉

你咩事? 係咁用icon推post
唔明點解封信要俾你地品評,封信又唔係幫你地寫/寫俾你地;更加唔明點解要無端端起人底放埋圖討論屌唔屌之類,個女仔就係見到呢堆留言所以先po啲你地所謂好串嘅文。人地又冇得罪連登,點解要企定定俾你地屌打

紅字重點

呢家咪寫左俾我地囉 你仲想點
先唔評論佢唔proofread email
而家件事搞成咁
係人都識佢
風頭火勢
佢仲喺fb公開屌晒老母
又閪人又成
想點

同意

中point呀屌比我柒撚咗一定深潛先,過幾日撚有人記得
先唔評論佢唔proofread email
而家件事搞成咁
係人都識佢
風頭火勢
佢仲喺fb公開屌晒老母
又閪人又成
想點

同意

中point呀屌比我柒撚咗一定深潛先,過幾日撚有人記得

好多佢d"朋友"出晒嚟幫佢推post
真係好撚心佢啦
柒左其實過幾日冇人會記得
最撚on9係佢串柒柒咁屌人老母至會咁多人走出黎踩多幾腳
睇佢secrets留言都覺得佢on撚鳩
自嘲下算啦
咁大個人都冇啲公關技巧
咁多佢嘅中同
7完仲咁高調
屌你老母,我覺得英文差又一件事,你連send 封email都可以咁唔小心嘅話,好撚難信你其他嘢喎,因為基本嘢都未撚做好就想攞sponsor?

禁錯制同拎sponsor 有咩關係?
有料就唔可以唔小心?
醫生都會有唔小心斷錯症醫死人既時候啦

一個行為間接反映你份人既性格或者比人既第一印像,究竟你適唔適合攞sponsor好多時取決於呢點
一啲咁基本既野都做唔好,憑咩要比sponsor你?
醫生有專業失德呢個懲罰。
唔好講啲無用既說話
崇德正一垃圾學校,專出廢人
呢種臭八每屆一大堆,未出事只係好彩
係咪比人屌老母都冇反應

有堆人真係好撚白痴
以連登為名連群結黨欺凌人
好似好威咁
原來成件事係人地sd錯封email
仲衰鳩過d c9追八卦野
班人係會叉埋隻腳落去

Agger
柒左就認啦
比人笑下就無事,起哂鋼咁只會令更多人反感 呢啲通常最後比人針對性攻擊
屌你老母,我覺得英文差又一件事,你連send 封email都可以咁唔小心嘅話,好撚難信你其他嘢喎,因為基本嘢都未撚做好就想攞sponsor?

禁錯制同拎sponsor 有咩關係?
有料就唔可以唔小心?
醫生都會有唔小心斷錯症醫死人既時候啦

一個行為間接反映你份人既性格或者比人既第一印像,究竟你適唔適合攞sponsor好多時取決於呢點
一啲咁基本既野都做唔好,憑咩要比sponsor你?
醫生有專業失德呢個懲罰。
唔好講啲無用既說話

我膠都廢撚事派比佢
英文差到
HKU engine仔都好過佢
點樣可以send比全中大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞