邊條粉腸柒撚到寄左信俾全CU

952 回覆
205 Like 42 Dislike
真係好撚心佢啦
柒左其實過幾日冇人會記得
最撚on9係佢串柒柒咁屌人老母至會咁多人走出黎踩多幾腳
睇佢secrets留言都覺得佢on撚鳩
自嘲下算啦
咁大個人都冇啲公關技巧

Exact7ly
咁大個人都唔化

Btw推
柒左就認啦
比人笑下就無事,起哂鋼咁只會令更多人反感 呢啲通常最後比人針對性攻擊

上邊啲連登仔真係只係笑下咩?
做乜拉埋人地個波嚟講
柒到冇朋友
真係好撚心佢啦
自嘲下算啦
咁大個人都冇啲公關技巧

Exact7ly
咁大個人都唔化

Btw推

所謂公關技巧就係俾人起底唔理,俾人品評外貌品評屌唔屌都企定定係度受連登屌打?起底之前又冇得罪你地,佢嘅存在係奉旨為娛樂你地?
真係好撚心佢啦
自嘲下算啦
咁大個人都冇啲公關技巧

Exact7ly
咁大個人都唔化

Btw推

所謂公關技巧就係俾人起底唔理,俾人品評外貌品評屌唔屌都企定定係度受連登屌打?起底之前又冇得罪你地,佢嘅存在係奉旨為娛樂你地?

咁無氣量,我驚佢柒出國際,又send俾人地間學校話冇錢返香港
真係好撚心佢啦
自嘲下算啦
咁大個人都冇啲公關技巧

Exact7ly
咁大個人都唔化

Btw推

點樣做係最好既做法我唔知
我唔見得佢屌返啲人轉頭對佢自己有幫助
反而佢依家串柒柒大大聲屌人老母只會令到佢比唔做承受更加多既批評
件事都告一段落 收手啦
個波睇落Ok
遮住個樣黎屌仲得既
其實成件事真係WFC
唯一係衰在柒左仲要衝出黎發惡
哇禁錯一粒制就足以比全世界批鬥

寄錯email無問題
問題係email內容
R sponsor 想有全費贊助
真係咁窮點會去ocamp
去個trip要幾錢姐翻下part-time私補好快搵到啦
仲要無誠意 (成編野好似check都係check就send出去)

做ptgf更加快搵到
一邊閪面一邊推車 玩埋洗衫板
屌你老母,我覺得英文差又一件事,你連send 封email都可以咁唔小心嘅話,好撚難信你其他嘢喎,因為基本嘢都未撚做好就想攞sponsor?

禁錯制同拎sponsor 有咩關係?
有料就唔可以唔小心?
醫生都會有唔小心斷錯症醫死人既時候啦

想問究竟佢係唔小心定真係想R sponsor
打哂成封email send埋先話唔小心?

一睇就知臭雞格
明顯柒左先話sd錯
上埋連登就轉埋張fb張profile搏收兵搏上位
屌你老母,我覺得英文差又一件事,你連send 封email都可以咁唔小心嘅話,好撚難信你其他嘢喎,因為基本嘢都未撚做好就想攞sponsor?

禁錯制同拎sponsor 有咩關係?
有料就唔可以唔小心?
醫生都會有唔小心斷錯症醫死人既時候啦

想問究竟佢係唔小心定真係想R sponsor
打哂成封email send埋先話唔小心?

一睇就知臭雞格
明顯柒左先話sd錯
上埋連登就轉埋張fb張profile搏收兵搏上位

駁唔到
佢真係要多謝佢班兵同fd唔少
真係好撚心佢啦
自嘲下算啦
咁大個人都冇啲公關技巧

Exact7ly
咁大個人都唔化

Btw推

呢個世界唔係非黑即白㗎on9仔
屌晒老母同粒聲唔出之間有好大既空間㗎
你返去讀下PR先啦 衝出嚟柒
真係好撚心佢啦
自嘲下算啦
咁大個人都冇啲公關技巧

Exact7ly
咁大個人都唔化

Btw推

有咩所謂
反正連登仔都吹佢唔脹
真係好撚心佢啦
自嘲下算啦
咁大個人都冇啲公關技巧

Exact7ly
咁大個人都唔化

Btw推

有咩所謂
反正連登仔都吹佢唔脹

係囉 推下post都要屌
不過我覺得人地對你既態度就好似塊鏡咁 反映返你平時點對人
真係好撚心佢啦
自嘲下算啦
咁大個人都冇啲公關技巧

Exact7ly
咁大個人都唔化

Btw推

有咩所謂
反正連登仔都吹佢唔脹

一開始人地send錯之後即刻道歉
咪已經做好左公關囉
連登仔評頭品足就得
人地屌返你就唔得
真係好撚心佢啦
自嘲下算啦
咁大個人都冇啲公關技巧

Exact7ly
咁大個人都唔化

Btw推

有咩所謂
反正連登仔都吹佢唔脹

咪已經做好左公關囉
連登仔評頭品足就得
人地屌返你就唔得

冇話唔得㗎 最好就繼續屌 屌多啲
睇下到時仆街既係連登仔定佢本人
真係好撚心佢啦
自嘲下算啦
咁大個人都冇啲公關技巧

Exact7ly
咁大個人都唔化

Btw推

有咩所謂
反正連登仔都吹佢唔脹

咪已經做好左公關囉
連登仔評頭品足就得
人地屌返你就唔得

好好公關呀
都唔關英文好唔好事
老實講 讀左兩年大學 仲要中大
平時返下私補 sem break返下part time都儲到一筆錢啦
點會連個幾千蚊機票都負擔唔起
屋企有冇咁窮?係咁差環境就唔好搞上莊個啲晒錢野啦
仲有,想r sponsor 都俾啲誠意 proofread 下封email 先send出街啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞