邊條粉腸柒撚到寄左信俾全CU

952 回覆
205 Like 42 Dislike
比人問$2000/Q 都唔發脾氣嗰啲人
係咪比人屌老母都冇反應

有堆人真係好撚白痴
以連登為名連群結黨欺凌人
好似好威咁
原來成件事係人地sd錯封email
仲衰鳩過d c9追八卦野
班人係會叉埋隻腳落去

Agger

aggre
樓上班人係咁話人apply scholarship
明明係R sponsor
佢GPA好撚高咩

窮都算, 唔安份守已硬要出國join program(非必要), 柒到加零一

咪臭係 r sponsor吹到apply scholar
冇錢就收皮返下parttime啦 又要威又要戴頭盔
比人問$2000/Q 都唔發脾氣嗰啲人
係咪比人屌老母都冇反應

有堆人真係好撚白痴
以連登為名連群結黨欺凌人
好似好威咁
原來成件事係人地sd錯封email
仲衰鳩過d c9追八卦野
班人係會叉埋隻腳落去

Agger

aggre

90後咁廢架
Send個email都做錯 個社會將來點交俾佢地

其實我是來推post的

話緊你地呀
小事都仲可以搞咁耐

話緊你地呀

屌你估個個都有黑歷史咩
你做人正正直直就唔會有咁多你中學同學上黎爆你

我話我係你中同都得啦 人講你就信,你同班大陸人俾中共洗腦有乜分別,批判思考都冇
好多「同學」「中同」走出黎

goodest logic

on9扮神探
有冇人知佢同前度點散

咁撚多 best friends forever

一齊去旅行嗰個 fb之前仲有公開啜啜相

我唔啦 中同廢時搞咁多野
你地要睇自己去搵

佢果陣中學邊有人睇得佢上眼

諗諗下 識左佢咁多年其實我都好似無對呢個人有過好感

喂好想知你係邊個
sd錯Email 都要比人放上黎批鬥 仲要起埋底 仲以為封信有幾咁勁
題外話:

真心想問,而家cu apply scholarships 只要send封email就得?以前讀cu果陣,除非係每年自動俾嘅豬肉獎,其他嘅起碼都要填份form掛?封email sid 又冇,全名又冇,attachment 又唔見有cv, application form....cu而家多錢過頭?
有冇人知佢同前度點散

咁撚多 best friends forever

一齊去旅行嗰個 fb之前仲有公開啜啜相

我唔啦 中同廢時搞咁多野
你地要睇自己去搵

佢果陣中學邊有人睇得佢上眼

諗諗下 識左佢咁多年其實我都好似無對呢個人有過好感

喂好想知你係邊個

千奇唔好相認
但我諗我地應該識
題外話:

真心想問,而家cu apply scholarships 只要send封email就得?以前讀cu果陣,除非係每年自動俾嘅豬肉獎,其他嘅起碼都要填份form掛?封email sid 又冇,全名又冇,attachment 又唔見有cv, application form....cu而家多錢過頭?

簡單講: 呢封信同街邊乞衣寫個啲紙皮差唔多

好撚柒,仲要寫到自己屋企乜柒錢都冇,又玩咁多ocamp
你估中學得罪幾多人今日先會咁
好驚我第時做錯少少事又比人起底
題外話:

搵人sponsor佢玩ocamp姐
題外話:

搵人sponsor佢玩ocamp姐

All in 大細O
題外話:

其實點解佢可以用到mass mail?真係send錯咁簡單?
其實點解佢可以用到mass mail?真係send錯咁簡單?

我都諗緊點解佢有全cu mass mail list

我都諗緊點解佢有全cu mass mail list

其實我諗緊係咪封email全世界都有,佢以為淨係佢先收到呢個咁高榮譽嘅邀請,於是佢撳咗reply ,咁佢咪寄晒俾全中大嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞