邊條粉腸柒撚到寄左信俾全CU

952 回覆
205 Like 42 Dislike
我覺得最大問題係有個mail adress 任何人都可以比mass mail全校
而校方到依家好似都未改 itsc做野好撚垃圾
利申一早unsubscribe左 搞到冇花生食
比人知邊間U邊個學系
仲夠膽講粗口
佢真係因住grad唔到

幾多歲啊清

我想講大學形象問題
佢department 又真係有權quit 佢wor
同埋我唔知你清乜柒 係爸打唔係清

同你好熟咩 巴打
1. 其實柒左同sd錯有咩分別,你班on9唔係以為人地真係要R全CU sponsor 下嘛

2. 人地根本係唔知道會send到俾全CU,之後發現左都即刻email say左sorry,唔明小事化大既點係邊

3. 其實apply scholarship 真心有咩問題,人地想有d閒錢,就話人窮就咪撚去;人地有錢既時候,又屌9人點解要申請。屌,咁到底係留俾咩人申請 又冇話一定俾,點解連申請都要屌人,係咪要英文好叻先申請得

4. 成件事根本就只係send錯email,大家笑下就完。點知上到黎又要俾人起底又剩,又俾人屌冇波,喂大佬呀,講撚左去邊

5. 到人地出po閪,我同意佢係可以唔起鋼會冇咁大迴響俾你地屌多兩錢重,但係見到好多人既comment係屌9返佢唔夠大量又剩。咁咪等同果d玩9完人之後話9返人小器同EQ低,好似自己完全冇做錯咁,係咪on9

冇人會理你架,你就算中pt連登仔都會當睇唔到

真係唔撚明點解講人一定講到身材個方面
仲有相信話無氣量個d 係咪比人打又唔識還手個d on9?
一有英文post 就個個認屎認屁

打溜左,我相信就算條女寫到好似leotolstoy george orwell 咁d人都會話佢clumsy repetitive
個個大文豪上身

駁唔到
好多「同學」「中同」走出黎

又唔見次次都係咁
真係個個咁無聊扮佢中同咩

其實真係每個post都係咁
定律黎

個個起底post都係有一兩條友講d乜鳩佢講野好低b
乜乜柒柒架啦
你唔撚係信啊?
依家連登真係好撚低質
而校園台係咁多最撚低質既一個台

咁囂張?

所以話
三大學生又如何?

笑到

鬧人無波係邊層???

咁囂張?

所以話
三大學生又如何?

笑到

鬧人無波係邊層???

Oops

R到sponsor未啊臭雞
仲推緊
完啦好嗎?

[size=2]推/size=2]
又蠢又廢又窮又冇eq學人出國?

笑到仆街,張相comment好多狗公護主
笑到仆街,張相comment好多狗公護主

反對你=狗公

好波

利申:完全唔識條女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞