邊條粉腸柒撚到寄左信俾全CU

952 回覆
205 Like 42 Dislike
中學嗰陣 條臭閪串過馬撚
出名波細 連啲女都話佢番學都攝野

利申 中學同屆

摩牙

串錯字都係小事

佢好似係本身英文系定唔知英教

希望唔係 英文差到咁

佢year1 真係讀英文
利申:識佢

係咪冇學過點寫formal letter

下其實我覺得佢寫得幾好
好自然咁由講自己好honourable有機會去個conference
帶到去R sponsorship
起碼唔係中學雞式一開頭就 I am writing to ask for sponsorship....

成篇野 collocation 冇乜邊句係啱架喎
英文算係咁啦 咁都話差

串/打錯字幾咁閒姐

好一般喎

CU係咁上下水準架啦

仲要有人話佢之前係讀英文
有料爆,食花生先
佢花名係高瘦平

佢好似係本身英文系定唔知英教

希望唔係 英文差到咁

佢year1 真係讀英文
利申:識佢

係咪冇學過點寫formal letter

下其實我覺得佢寫得幾好
好自然咁由講自己好honourable有機會去個conference
帶到去R sponsorship
起碼唔係中學雞式一開頭就 I am writing to ask for sponsorship....

成篇野 collocation 冇乜邊句係啱架喎

Great and international event
啲字真係
英文算係咁啦 咁都話差

串/打錯字幾咁閒姐

好一般喎

CU係咁上下水準架啦

仲要有人話佢之前係讀英文

CU英文
ptgf賺錢大法
好多fd話佢好撚臭西

Cu臭西
純學術討論

I have just been notified 成句已經好clumsy
睇得好辛苦

之後all the budget, plane tickets, self-reliance 睇到眼都突

利申 中學同屆

摩牙

痴撚線send錯mass mail要畀人起底

利申我係嚟食花生嘅
純學術討論

I have just been notified 成句已經好clumsy
睇得好辛苦

之後all the budget, plane tickets, self-reliance 睇到眼都突

仲要英文majorb

利申 中學同屆

摩牙

正宗港女格
好串嘴但講野冇pt
又輸打贏要咁

中學嗰陣可能真係全form最平
上年入u之後終於出pool 同條仔去海灘又露曬事業線咁 我就知佢件泳衣真係唔少野 唔知佢條仔除佢衫嗰陣有咩反應

利申 中學同屆

摩牙

咁既樣都有男人陪佢去
CU呢D村姑校真係雜食到不得了
純學術討論

睇得好辛苦

仲要英文majorb

留名學野 應該點寫
豬閪黎wo
究竟係我對大學生要求太高 定 連登仔標準太低
篇野用嚟R sponsorship 係寫咗仲衰過冇寫
純學術討論

睇得好辛苦

仲要英文majorb

所以要轉系 政政啱晒佢

利申 中學同屆

摩牙

同學仔?

利申 中學同屆

佢a都唔知有無 仲要吹自己有b
入u之後 ig post張3點式個個即刻話佢攝野
利申 都係中學同屆

利申 中學同屆

摩牙

同學仔?

乜咁多人讀崇x仲要15年同屆
究竟係我對大學生要求太高 定 連登仔標準太低
篇野用嚟R sponsorship 係寫咗仲衰過冇寫

CUHK既質素原來低左咁多
條女好正

認真咩

咁都唔叫正

驗下眼好喎
純學術討論

睇得好辛苦

仲要英文majorb

所以要轉系 政政啱晒佢

個陣佢jupas大部份填三大,諗住自己實入硬bba law,點知失手攞23/24,所以先揀cu英文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞