邊條粉腸柒撚到寄左信俾全CU

952 回覆
205 Like 42 Dislike
真心一問有冇過萬人收到

一人捐一蚊就有一萬

Event都串錯

好明顯快手打漏 會唔會even event都唔識分串錯字

香港人就係咁
捉到你打漏左個字母就衝出黎笑人,講到自己好似英文專家咁
其實用開英文就知打少個字母好平常

唔係話捉你一兩隻字
成篇野d 英文戇鳩到

再講, 呢d application for $$ 既野都唔proofread 下先出街
有無咁on9
求其搵個friend 望兩眼都執到4,5個位要改下啦
香港人係鐘意屌人d英文

個陣佢jupas大部份填三大,諗住自己實入硬bba law,點知失手攞23/24,所以先揀cu英文

呢啲唔係叫失手 係將自己睇得太高
呢篇文英文係寫得唔好 就算唔係send晒比全世界
單係連自己系名都打錯 已經顯得好無誠意
留名學英文
想知多啲關於collocation
To Debbie 姐
賭少幾次錢 唔好玩ocamp 咪夠錢lor

人地都係send 錯email姐
點解又講到人身材又話人呢樣嗰樣
講夠未呀
同網絡欺凌有乜分別
人地都係send 錯email姐
點解又講到人身材又話人呢樣嗰樣
講夠未呀
同網絡欺凌有乜分別

唔係講緊佢啲英文咩

Event都串錯

啲英文
咁撚小事
只不過㩒錯左個制 講埋sorry大家當柒事笑下咪算 有必要係咁鬧咩

利申: 同學 佢係真係好人黎 係平時份人真人直率左啲寸咀左啲姐 真係冇臭閪咁誇張

串錯字都係小事

佢好似係本身英文系定唔知英教

希望唔係 英文差到咁

佢year1 真係讀英文
利申:識佢

係咪冇學過點寫formal letter

下其實我覺得佢寫得幾好
好自然咁由講自己好honourable有機會去個conference
帶到去R sponsorship
起碼唔係中學雞式一開頭就 I am writing to ask for sponsorship....

咩叫自己好honourable
人地就honourable啫
自己係好honored
睇嚟大家都唔係好識英文

對唔住中文系唔識英文
佢串錯自己個系名?
英文算係咁啦 咁都話差

串/打錯字幾咁閒姐

好一般喎

CU係咁上下水準架啦

佢咋
系名打錯真係
留名學英文
想知多啲關於collocation

屌岩先睇下個mailbox 仲以為係d釣魚郵件 原來有人咁柒send哂俾全校
系名打錯真係

你個名
個個淨係睇啲英文 :(
個個淨係睇啲英文 :(

我有睇你咖
Debbie 未accept 我 friend request ...
人地而家係facebook 屌我地老母丫

发自网易邮箱大师
Debbie 未accept 我 friend request ...

molamola
Debbie bb嬲嬲豬

international even
學好d英文先去international conference 啦

可以用嚟做proofreading exercise

唔識英文 但覺得幾smooth同易明

molamola
Debbie bb嬲嬲豬

仲有好多護主犬添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞