邊條粉腸柒撚到寄左信俾全CU

952 回覆
205 Like 42 Dislike
屌你老母,我覺得英文差又一件事,你連send 封email都可以咁唔小心嘅話,好撚難信你其他嘢喎,因為基本嘢都未撚做好就想攞sponsor?
屌你老母,我覺得英文差又一件事,你連send 封email都可以咁唔小心嘅話,好撚難信你其他嘢喎,因為基本嘢都未撚做好就想攞sponsor?

禁錯制同拎sponsor 有咩關係?
有料就唔可以唔小心?
醫生都會有唔小心斷錯症醫死人既時候啦
好心啦, 捉人英文個d自己又唔係勁

仲要叫人用

次次有親呢類post都好似入左dse post 咁 d 人淨係識捉人文法錯黎顯出自己好威水 語境乜柒全部都唔理 再加個學術討論光環等你冇得屌

我都覺得件事好柒但五十步笑百步真係冇眼睇

利申:唔識條女 英文U

真係on9 係啲傻鳩先咁中意成日捉人錯處笑人英文柒
衝出黎威都威唔切
村姑學校真係無乜靚女...... btw 佢都幾撚慘 send錯mass mail準備俾人笑到畢業

特別多毒撚同村姑 成陣鄉土味
中大最美的風景是校園
好多「同學」「中同」走出黎

有料就唔可以唔小心?

之後個醫生咪仆街囉

有料就唔可以唔小心?

會唔會係用醫生斷錯症黎比較啊

goodest logic
first impression覺得佢係推阿婆啲橙落街個種仆街黎 但識落其實幾好既 義氣仔女 夠爽直 其實好小事啫笑下咪算囉
利申 絲

你講堆野同你係咪絲有乜關係

費事被人話係佢啲兵

Ok
條女唔靚,柒咗,笑下咪算囉
屌你老母 條女咁閪串
我推下post先
佢態度仲要咁串,抵死
仲推緊
係secret咬人真係
感覺係真正既小事化大
有冇人知佢同前度點散

咁撚多 best friends forever

一齊去旅行嗰個 fb之前仲有公開啜啜相

我唔啦 中同廢時搞咁多野
你地要睇自己去搵

佢果陣中學邊有人睇得佢上眼

諗諗下 識左佢咁多年其實我都好似無對呢個人有過好感
其實英文真係勁既人先唔會捉人咁多英文錯處
你同鬼佬交流佢地d grammar都用得好求其
睇完都唔明點解要資助佢去
最撚憎呢type豬閪扮上菜
其實英文真係勁既人先唔會捉人咁多英文錯處
你同鬼佬交流佢地d grammar都用得好求其

好明顯依份係formal letter r sponsor
你用平時溝通比你玩晒啦
個問題係佢嘅錯處超越左佢英文差
佢錯嘅野係一個正常入得大學嘅人都應該識嘅野
想人俾錢佢洗都冇誠意 仲係度大大聲聲屌人老母

開始眾籌了
毅進星 100

goodest logic

乜野goodest logic

都唔知你駁緊乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞