邊條粉腸柒撚到寄左信俾全CU

952 回覆
205 Like 42 Dislike
Hello,
Sorry for the email. It's been wrong sent. Sorry for the inconvenience.
Cheers,

咁撚樣嘅英文,你同我講佢 year 1 係英文系
中文系都唔會咁樣錯啦

Shitty 仔英文都好過佢

我間U做呢個conference host喎,係唔係即係我可以拜見下debbie姐廬山真面目

佢仲敢去

唔去咪白柒一獲,俾我就老閪都去啦
收下 email 好似收左你地錢咁 小事化大 on99

好心啦唔好咁幼稚好冇
咁樣衰,不了
咁樣衰,不了

屌咁多人錯重點
而家唔係笑佢send錯email呀係笑佢英文廢呀
屌d英文寫到狗屎咁仲話讀中大wor恥笑下先話知班道德撚係度9 up
不過賭少啲錢應該夠去

想學校出錢俾佢去旅行好撚無恥
英文仲要差撚到咁去乜鬼交流...
有冇人夾錢資助幾本grammar book俾佢做
睇黎事主係中學得罪唔少人 上到大學洗底成功

大學咁多圍威喂fd同狗公護主容乜易
始終中同最清楚佢嘅人品
一入新公司就狂push 自己send 任何email 之前一定要睇清楚
因為入去做幾年,總有幾條on9會send mass email出黎(reply all)
send 錯左點?睇下想比人笑幾耐同笑成點,睇人仆街最開心,香港人又可以舒緩下自己精神壓力,唔笑7你真係對唔住自己
真係唔好再推post 啦

想學校出錢俾佢去旅行好撚無恥
英文仲要差撚到咁去乜鬼交流...
有冇人夾錢資助幾本grammar book俾佢做

同意
其實係有料洗乜咁樣r scholar
啲scholar排住隊等你拎啦

繼續推
lm
佢又無做錯, 成班人好似批鬥人咁, 咩事?
利申: 路過, 睇唔過眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞