邊條粉腸柒撚到寄左信俾全CU

952 回覆
205 Like 42 Dislike

無知一問
"Yet, my family and I....self-reliance."嗰度
如果寫成"Yet,my family and I can't afford this self-financed trip."
咁樣得唔得
英文垃圾真心求賜教

However, my family and I have difficulties in affording most of the expenses of this trip
咁會唔會好啲 between用all太無恥用most無咁大貪feel
利申9up

grammar見紅字
其實 i cannot afford the trip (programme) 已經講完唔洗咁多廢話

認真
打漏咗

咁囂張?

幾索認真

痴撚線
其實你一次過sd email比曬全中大人已經有一個個人資料私隱既問題係度

而且你作為一個大學生 仲要係中大政政 自己有責任係寫野之前check清楚有冇打錯㩒錯啲咩野 今次好應該係買個教訓 事主自己都好應該反省下 唔係淨識屌人網絡欺凌 畢業之後冇人會容忍你既on9

再一個side issue就係作為大學生係咪應該要學好啲英文 r sponsor都寫得咁hea 作為cu grad真係覺得好醜
佢真心係得罪人多稱呼人少
見到佢依家咁柒左有少少幸災樂禍
利申 中同 識左好耐

好多中同 hello
利申 中同 識左好耐

好多中同 hello

佢一單野引到咁多中同出黎真係
利申 中同 識左好耐

好多中同 hello

似乎事主得罪人既程度真係唔講得笑
屌那媽講咁耐都唔托條撚樣nds出黎
要審審埋個nds喇

仲有呢幾封

希望無自爆

仲有個堡仙子 btw del晒啲煩膠email了

啊何小姐係柒
但係d reply嘅撚屌仲on9喎
d支那豬仲係度on9當有趣
利申 中同 識左好耐

好多中同 hello

中學得罪人多 大學收兵洗底啊

話說 有冇人知佢同去旅行條仔點解散
之前仲好公開曬啜啜相
見佢宜家有個大過佢嘅男朋友
本身都覺得咁少事唔應該起人底

但屌佢老母咁串,d粗口仲流利過我,再睇埋同幾個男仔張相,

抵死
利申 中同 識左好耐

好多中同 hello

你睇佢咁易同人開火就知

柒左深潛停fb過一兩日就冇人理佢

何小姐你有冇諗過連登屌鳩你果啲人係你fb留cm果啲人黎
利申 中同 識左好耐

好多中同 hello

你睇佢咁易同人開火就知

柒左深潛停fb過一兩日就冇人理佢

何小姐你有冇諗過連登屌鳩你果啲人係你fb留cm果啲人黎

我知你有mon post
咁串cap張圖send返俾cu 睇下r唔r到sponsorship啦柒碌
張莊相影得咁柒
一比人屌就up張偽文青照想洗底

咁囂張?

其實條女EQ同IQ加埋有冇10
咁樣出個public既post爆晒粗屌晒老母
點解啲咁on9既人都入到CU
垃圾
比人知邊間U邊個學系
仲夠膽講粗口
佢真係因住grad唔到

Grad唔到就唔會既
第時俾hr狗binc就大獲啲囉
除非佢有父幹唔撚care啦 不過咁r scholar法睇怕都
垃撚圾
影撚衰中大

利申 hky
垃撚圾
影撚衰中大

利申 hku

咁囂張?

你咪比佢呃撚左囉 以家佢食住個勢上
隔返幾日一撚定會del左個post
到佢出黎做野果日你會以為佢係元朗中大純情小妹妹 講粗口會打冷震添呀

利申 同學
連登咁多stc

咁囂張?

你咪比佢呃撚左囉 以家佢食住個勢上
隔返幾日一撚定會del左個post
到佢出黎做野果日你會以為佢係元朗中大純情小妹妹 講粗口會打冷震添呀

利申 同學

所以咪要推到佢仆街囉
中同相認
垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞