邊條粉腸柒撚到寄左信俾全CU

952 回覆
205 Like 42 Dislike
比人知邊間U邊個學系
仲夠膽講粗口
佢真係因住grad唔到

訓撚醒未
啲英文柒到地裂
比人知邊間U邊個學系
仲夠膽講粗口
佢真係因住grad唔到

訓撚醒未

認真問一句 有無讀過大學?
放過人啦 一時錯手㩒錯啫
人 雖然係臭串啲 樣 雖然係經常閪啲 所以咁可能成日得罪人 但對一個女仔一踩百沉
好咩?
不過佢真係好人黎架 唔好咁啦
利申 識佢 真心覺得做frd唔差 雖然個格曳啲 但同佢過世呀 frd就係要有啲閪啲嘅先有話題性
比人知邊間U邊個學系
仲夠膽講粗口
佢真係因住grad唔到

訓撚醒未

認真問一句 有無讀過大學?

講粗口收缺點架嘛
Debby姐

圖呢 女黎wor

我中同 一啲波路都無

咁囂張?

幾索認真

咪玩啦大佬 假圖黎架
真人柒到呢
中文最火爆聊天室上線啦
send錯電郵姐 咁都要俾人擺相上黎評頭品足都幾慘
仲有啲話免費都唔屌既巴打 你想屌都冇得你屌啦
仲有冇人記得個
厹s配究
仲有幾多護主犬未瞓醒

咁囂張?

幾索認真

咪玩啦大佬 假圖黎架
真人柒到呢

我有理由懷疑佢係特登
仲要花時間揀張相P張圖
真人 不了
其實只係好小事 有冇必要又出post又起底
比著係你因為一個無傷大雅既無心之失換黎比人瘋狂批鬥又會點反應
睇完笑下咪算 事主又唔係咩公眾人物 完全唔明點解會咁大迴響
比人知邊間U邊個學系
仲夠膽講粗口
佢真係因住grad唔到

幾多歲啊清
其實只係好小事 有冇必要又出post又起底
比著係你因為一個無傷大雅既無心之失換黎比人瘋狂批鬥又會點反應
睇完笑下咪算 事主又唔係咩公眾人物 完全唔明點解會咁大迴響

岩 要洗洗個on9風氣
想上位?

無知一問
"Yet, my family and I....self-reliance."嗰度
如果寫成"Yet,my family and I can't afford this self-financed trip."
咁樣得唔得
英文垃圾真心求賜教

However, my family and I have difficulties in affording most the expenses of this trip
咁會唔會好啲 between用all太無恥用most無咁大貪feel
利申9up
真心閪喎條友 又有份帶頭排人
中學仲係洗衫板 一上大學個胸就b cup
同成班仔去旅行 谷胸谷到奶頭去左邊都唔知
不過人地send錯左姐 算啦 值得起底咩

利申中同
不了
真心閪喎條友 又有份帶頭排人
中學仲係洗衫板 一上大學個胸就b cup
同成班仔去旅行 谷胸谷到奶頭去左邊都唔知
不過人地send錯左姐 算啦 值得起底咩

利申中同

佢依家咁多兵仔護航 睇來大學洗底成功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞